Vai maz Latvijā ir kāds cilvēks,uz ko pavilktos lielākā tautas daļa?

Pēc Gobzema izdarībām paklausījos internetā ko runā Šlesers,un nejauši paklausījos Žigu,kas internetā runā jau izsenis.Un sapratu,ka viņš saliek visu pa plauktiņiem,lai arī jauktā Latviešu valodā,no kuras noģībs ne viena vien valodniece,bet var piekrist daudzām lietām,kuras viņš iztirzā ar asu humoriņu.Gudra galva,tikai nav varas kāres,un tādu Latvijā ir daudz.Ja spējat,uztverat ar humoriņu.

rokons  3 6 Par dažām būtiskām lietām:
Latvija un monarhija. Neesam Lietuva, kur tak kaut kāds karalis bija. Igauņiem un mums nekad nekādu karaļu nav bijis. Nākotnē kaut ko tādu izvēlēties būtu pilnīgi neiespējami, jo karalis nav diktators, bet diktatūru nez vai kāds vēlēsies.
Par deformētām psihēm - cik no sava 10 nedēļu kursa at6ce5ros, tādas diagnozes nav. Bet to lai lemj pašreiz praktizējošie psihiatri.
Par Lemberga , arī viņa līdzgaitnieku, ienākumiem, arī līdzekļiem pilsētas attīstībai, un savulaik deputātu uzpirkšanai, pietiekami labi zināms pat no tiesu materiāliem. Kad truba bija pilna, prasīja 5$ par katru pārkraujamo tonnu. Bija laiki kad Krievijai nebija alternatīvu. Tagad ienākumi izteikti sarukuši, tāpēc mūzikas skolas būvei vajadzēja ņemt Eiropu palīgā. Bet tas ir viens no patiesi labajiem darbiem, kas notika bez Lemberga. Par Ventspils bruģi jau viss sen publicēts - nav ko piebilst.
Runājot par Šķēli - ir grāmata "Kampējs". Tur arī nekas nav piebilstams.
2021-12-09 23:13

LaskovijMerzavec  2 8 Ojaaa, protams, ka pie varas esošā ZZS, kuras noteicejs bija Lembergs, neko nezinaja un nepiekrita visiem aizmugures darijumiem. :)

Vot kā var nolaist pa kāju, pie varas būdams visu naftas pārstrādi ar visu vadu???

Protams, ka Ventspils sakārtota, jo bruģa rupnicu uzcela Lembergs no savas mēra algas!!! :)
2021-12-09 23:15

Julianna  6 7 jozi! ak tu cieni valdību? da viņi visu šo bardaku arī radīja!!!nopirka mediķu sirdsapziņas, salika rokās pvo algoritmus, kā kaut nost cilvēkus. ellē degt šiem. pilnīgu nosodījumu. lai katru dienu cilvēki, kuri cietuši no genocīda novēl to, ko viņi pelnījuši. 2021-12-10 00:28

rebeka    5 Ja kas, Repše ir pamodies. Domāju, ka modīsies visi bijušie politiķi, jo tas, kas perspektīvā draud, arī viņiem nepatīk. Un tas ir labi.

Marita, sorry, tev nav galvas, bildē tev ir kājas :D
2021-12-10 00:29

AivarsN  2 5 Pasaules žīdu mafijas ieliktņi mūsu tā dēvētajā valdībā, ir vislielākais apdraudējums ne tikai mūsu ekonomikai, bet tautas pastāvēšanai vispār. Pēc tā dēvētās neatkarības atgūšanas, mūsu oligarhi ar paša Rokfellera svētību, prihvatizēja valsts uzņēmumus, resursus, lai tos vēlāk nodotu ebreju mafijai. Tāds scenārijs darbojās visās bijušajās PSRS republikās. Protams, oligarhi arī paši tika pie liela kapitāla un varēja dzīvot bez raizēm. Tikai kad ebreju mafija noorganizēja kovidšovu, lai tā aizsegā veiktu Lielo restartu un pēc tam jau vispasaules koncentrācijas nometni, mūsu oligarhāts sajuta nopietnu apdraudējumu. Kulta ielikteņi saņēma Lembergu, atcerējās Šķēles digitālgeitu. Visticamāk, par Šķēli kāds varenais aizlika vārdu un viss apklusa. Tieši tāpēc oligarhi par katru cenu grib tikt atpakaļ politikā, lai dabūtu nost kabalistu marionetes, tā glābjot savu ādu un zināmā mērā arī tautu. Latvija ir pilna ar sorosītiem un kulta aģentiem. Tāpēc nav ko brīnīties, ka tagadējo valdību daži pat mēģina aizstāvēt. Taču visi viņi pelnījuši nāvessodu par genocīdu Nirnbergas tribunālā. 2021-12-10 00:34

Vaukskis  6 3 Vismaz izdevās tikt vaļā no PSRS un tas vien jau ir riktīgi forši!Pēc tam ir gājis raibi, taču iztrūkst info par badā mirušajiem, tad jau var (uz)dzīvot. Mafija tomēr nav tas, kas sarkano lēģeris. Tolaik šovu nebija, bet tagad notiekošais daļu klātesošo spēj izklaidēt, viņi citstarp apcer, kā to izbauda. Skaudība, ka tagad vienai tautai visticamāk paveicies vairāk, spraucas ārā, no tā arī baigais naids, ka paši nav tikuši vietā, no kuras var lemt pār resursu pārdali. Tas viss, protams, tiek maskēts aiz cēliem vārdiem kā no skeču šova "Nasha Russia" : "Zolotoj ty chelovek. Vsjo o narode dumaesh.." (citēju pēc atmiņas). :D

Aivars Lembergs ir pelnījis sapūt cietumā! Latvijā 30 gadus valdīja Lemberga organizēta mafija. Viņa ēna Cik gan cilvēku negāja bojā no apsūdzību liecinieku vidus Ventspils patvaldnieka tiesas prāvas laikā! Tāds būšot "īstenais" latvietis- Jēkabpils puses roms.. .:D

Es tātad par Andri Šķēli! Uz viņu daudzi palika pikti, kad pateica, ka jātīra zobi un jāmācās angļu valoda, kaut gan tas tiešām bija un ir vajadzīgi. Kādēļ gan viņš kā biznesmenis nevarētu pārdot savus iegūtos īpašumus ārzemju investoram, ja tas skaitās likumīgi? Viņa rokas nav ne tuvu tik sasmērētas, tajā skaitā ar asinīm, kā bij. Puzes mežu ķeizariņam.
2021-12-10 03:38

Marita  7 2 rebeka Man ir gan galva, gan kājas, gan arī viss cits ir savās vietās. Atšķirībā no dažām labām man nav jāslēpjas aiz neko neizsakošām bildēm. 2021-12-10 08:28

Julianna  6 6 Vaukšķi. Lai cik "hrenova" PSRS dzīvojām, tajā laikā nebija poņatijas ņemt uz krīta vietējā bodītē produktus. Nevajag salīdzināt pirkstu ar sardeli. Pilsētās vientuļi pensionāri stāv dialemmas priekšā, pēc komunālo nomaksašanas. pirkt zāles vai ēdienu. Viņi reāli dzīvo BADĀ. Parunā ar cilvēkiem, nevis skaties ko tirš tava mafija. 2021-12-10 09:32

Ljekainiitis  3 6 Jūlīt - tai laikā produktu parasti bodītē vispār nebija ... Magarīns Solņečnij un zivju tefteļi tomnātu mērcē. Vot tie gan laikam bija visu laiku :) 2021-12-10 12:57

AivarsN  2 4 Tikām vaļā no PSRS? Kompartijas nodevēji Gorbačova vadībā, ar pasaules žīdu mafijas atbalstu, pabeidza PSRS demontāžu un sadalīja republikās, lai vieglāk izlaupīt resursus, sagraut, vai pārņemt uzņēmumus, resursu ieguves vietas. Tā bija pilnīga sagrāve aukstajā karā, līdz ar to, no varenās impērijas pārvēršoties par atsevišķām rietumu imperiālisma kolonijām. Nodevēji tika pie varas un īpašumiem, bet tauta pie sasietas siles. Visus šos gadus esam aplaupīti un izmantoti, iedzīti parādu jūgā. Taču nu jau žīdiem pavisam galvās sakāpis. Visu pasauli pārvērst par elektronisku darba nometni, iznīcinot visus nevajadzīgos, bet paši par absolūtiem valdniekiem. Nu nav viņi nekādi izredzētie. Tikai slīpētu noziedznieku šaika, kuri jau zaudējuši jumtu un atlicis tikai nonākt aiz restēm, kur viņu īstā vieta. Lai gan pēc kara likumiem, visiem pienākas nāvessods.
https://youtu.be/dhEPGJifCOg
2021-12-10 13:03

Vaukskis  4 4 Vismaz tagad mums nedraud totāla pārkrievošana, kā būtu noticis, ja nedemontētu t.s. ļaunuma impēriju. Ekonomika tomēr nav viss, no kā sastāv dzīve! 2021-12-10 13:12

Ljekainiitis  5 6 PSRS sabruka pati no sevis, jo tāda neefektīva saimniekošana NEVAR ilglaicīgi pastāvēt. Ja valsts nevarēja sevi ar graudiem un pārtiku kopumā nodrošināt. 2021-12-10 13:17

Julianna  5 5 Zato tagad baigi nodrošināti. ar gmo, ar stabilizatoriem, e-- vielām... aizej uz veikalu, NAV ko pirkt.. palmu tauki, guara sveķi, stabiņā 6-- 10 cm indīgu vielu. Ja salīdzinām PSRS veikalu. Ar tomātu tefteļiem, un visu pārējo, tad uzvar viennozīmīgi PSRS. Kas mums palika? Šprotes saindētas. Kuģiši sagriezti, lai ielīst dibuā kapitālistiem. 1kg Latvijas cūkas gaļas uz 1 mēnesi? Ja Polija neatsūtīs antibiotiku gaļu. Komunismā veikalos nebija nekā, bet ledusskapji pilni. Tagad otrādi. Veikali ar mēsliem pilni, bet ledusskapji tukši. to ne es teicu, te jau to viens gudrs oho pacans pateica. 2021-12-10 14:33

jozolsen  7   Latvija VIENMĒR ir bijusi multinacionāla un tur tās spēks. NEKAD nav bijis starpnacionālo karu!!
Valdībā jābūt profesionāļiem un varoši zinošiem. Pietiek jau ar EKSPERIMENTIEM Rīgā uz iedzīvotāju rēķina pašapliecināties.!!
Jānāk jauniem un JĀSTRĀDĀ ar pieredzējušiem, kamēr iemācās. Jau bija komunistu sauklis- Dzīvosim pa jaunam. Tas noliedza iepriekšējo.
Vienam vadīt valsti šodienā ,terabaitu trūks!!
Šodienas sistēma optimāla, jo opozīcija spēcīga un neļauj lielas muļķibas sadarīt. Arī valsts prezidents strādā, aptur un dod uz labošanu pārsteidzīgus likumu grozījumus.
2021-12-10 14:42

fargo  1 5 līderi atklājas krīzes laikos. jo citos laikos, īpašības, kas grūtos laikos ir svarīgas, mierīgos laikos nav svarīgas. kāds cilvēks visu mūžu būtu gans vai zemnieks, bet nāk apstākļi un viņā dusošās īpašības padara viņu īpašu starp citiem.

no mūsu pašu tuvās vēstures var atcerēties lehu valensu. metinātājs no gdaņskas dokiem, kas kādā brīdi pasaka "viss! pietiek!" un gandrīz uzreiz kā parādās vakarā pamazām zvaigznes debesīs, parādās daudz jo daudzi, kas domā tā pat, tikai vēl klusē.

vai var atcerēties arī vāclavu havelu, no čehijas. nekāda ārkārtīga varoņdarba jau nebija. it kā! īstenībā, bija drosme. ir nepieciešams iekšējs nervs pateikt "nē!". pat tad, kad sekas ir ļoti sliktas un pārspēks ir iznīcinošs.

cilvēki ļoti skatas pēc kāda, aiz kā sagrupēties. tas ir dabiski. redzi, cilvēkiem, kas pēc dabas ir kolaboracionisti un konformisti līderi parasti jau ir. tam nav nepieciešamības. cilvēkiem, kas stiprāk izjūt netaisnību un ar vokālu iekšējo taisnīguma izjūtu arī ikdienā, ir vajadzīgs kurss, kā virziens, kur iet un ko darīt. viņi ir gatavi, arī lielām lietām, tikai nav, kas sauc.

"vaaij, jūs tādi nekas, jums tikai stipro līderi padavai" tie ir cilvēki, kas dzīvē gandrīz vienmēr uzvedas "klusāk par ūdeni un zemāk par zāli."
to demonstrē valoda un domu gaita. un nereti tas pat netiek slēpts.
2021-12-10 15:12

fargo    3 es par to pēdējā laikā daudz domāju.
lūk, kas ir.
iet politikā, nozīmē piedalīties spēlē, kuras noteikumus diktē ienaidnieks. tā nav uzvarāma. gandrīz visi cilvēki politikā nokļūst pateicoties sakariem un korupcijai. tā ir varas būtība, es pat teiktu tas ir pats varas genoms.
piemēram, kad cilvēki, kas ir ar zināmu statusu pievienojas politiskam spēkam, tiek gaidītas dividentes posteņu vai finansiālā formā. jauniem un ne spēkiem šos cilvēkus vajag. tas viņus vieno.
ik pa brīdim rodas "cilvēki no malas", kā tas čalis, kas iet politikā ar saprātīgām idejām, bet nav pārāk gudrs un ticis pie siles pamanas restorānā un citur izdarīt tik idiotiskus gajienus, ka elitei kalpojošo "žurnālistiku" ir grūti saukt par tendētu, kad tā padara viņus par vēl lielāku apsmieklu visiem, kas šā tipa ziņām ir gatavi atvērtām ausīm.

ir daudz publikas, kas nepieņem "cilvēku parasto" politikā. priekš viņiem tas ir "fujīgs". nav iznesīgs, runā prastā valodā, nevis kā jurisprudences docents. lai arī šis smalkais docents ir pirmās pakāpes prodažnā škura, tas nav svarīgi. viš uzvedas, "kā statusam pienākas". tas ir viss, kas šim snobam ir svarīgi. nevis saturs, bet konverts, forma.

lai kā es mēģinātu atras kaut teorētisku iespēju, es neredzu veidu, kā pēc šiem saļodzītajiem politikas likumiem... "breach the dam", salauztu sienu.

kā lehs valensa neko nepanāktu iestājoties polijas kompartijā un darot pēc sovjetu likumiem.

nav iespējams salazt sienu, ja tu pats piedalies tās ķieģeļu mūrēšanā, pievienojoties sistēmai.
vēl viens jautājums, protams ir, vai vispār pasaulīgā politiskā sistēma ir tā, kurā mēģināt iekļūt un kaut ko mainīt. un gandrīz vienmēr, vienīgā un skaidrā atbilde pie kuras es spēju nonākt ir - nē!
"tad dodiet ķeizaram, kas..."
2021-12-10 15:32

AivarsN  3 1 Ļekainīti. Vai par PSRS sabrukšanu Panorāmā stāstīja, vai Sorosa stipendiju saņēmi? Ekonomiskā iekārta, kādu to izveidoja Staļins, varēja pastāvēt mūžīgi, jo tā bija pārdomāta visos sīkumos un perfekta. Cik saražoja, tik arī cilvēkiem bija nauda, lai to visu nopirktu. Cik miljardus dolāru Rokfellera bandai vajadzēja iztērēt ideoloģijai, diversijām, aģentu iesūtīšanai un ierēdņu izpirkšanai, lai to sagrautu? Ne velti Gorbačovam Nobela prēmiju, divas Dāvida zvaigznes un pat savu sinagogu uzdāvināja par tik svarīga uzdevuma izpildi. Taču tavs mīļotais kapitālisms, par spīti neskaitāmiem laupīšanas kariem un reanimācijām, tūlīt pabeigs izlaist garu. Tieši tāpēc jau tā steiga ar nopotēšanu un elektroniskās verdzības ieviešanu, jo kapitālisms vairs ilgāk pastāvēt nevar, bet sociālie parazīti jūt nopietnu apdraudējumu. 2021-12-10 19:35

rokons  2 2 Nez vai ir pareizi, ka cilvēki, kas pat tuvumā nav bijuši plānveida ekonomikai. par kuras lieliskumu spriež pēc bodes satura, spriež par tās efektivitāti.
Par prihvatizācijas procesu Latvijā. Par prihvatizācijas virtozaura mēģinājumiem pievākt Latvijas Dzelzceļu un Latvenergo. Daudz kas bija.
Patreiz lielākā nelaime - vakcinēšanās :D :D
Un arī par pensionāriem nevajadzētu spriest, dažādas ir tiem bijušas dzīves
2021-12-10 21:01

AivarsN  2 3 Esmu pietiekami labi iepazinies gan ar Staļina ekonomikas modeli, gan Hruščova pārmērīgajiem centieniem visu pēc iespējas ātrāk sačakarēt, gan Brežņeva stagnācijas laiku, kad tā beigās Kremlī sāka ieperināties žīdu mafija, gan Gorbatija bandas noziegumiem valsts izlaupīšanā un ekonomikas sagraušanā. Par tagadējo Latvijas ekonomiku jau nav vērts pat runāt. Tik profesionāli visu nozagt, sagraut un uzaudzēt 17 miljardus parādu, var paveikt tikai aizjūras žīdu klubiņa tiešā vadībā. Taču žīds ar jeņķi parādu ziņā, ir pārspējuši visus iepriekšējos rekordus, sevišķi jau salīdzinot ar kaimiņiem. Ja viņus neapturēs, tad drīz vien Latvijā visa ekonomika piederēs vienīgi pasaules žīdu lielajiem koncerniem, bet latvieši būs tikai beztiesiski vergi, vēl trakāk kā klaušu laikos. 2021-12-11 00:13

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu