Omikrona kārts.

Par spīti cik vieglā formā tas parslimojams, šis ir jaunais kovidgalvu lolojums ar tik apbrīnojamu entuziasmu, ka rodas iespaids, nākamais gads būs atkal bravūras, neloģisku uzstādījumu pilns.
Kā pēc Mērfija likuma, visam sliktajam ir noteikti jānotiek... vienīgais, brīnumshvakcīna, kura nelīdz un tāpat notiek pēc tā sliktākā scenārija. Tad, kur šeit padvoha? Testēšana uz stulbumu..? Tīri teorētiski šai nevajadzētu būt spēcīgai kārtij.

Cicikovs  6 4 Ne velti Lielbritānija laicīgi izstājās no ES. Viss tika laicīgi plānots. 2021-12-21 18:57

Drole  6 3 >>18:36

iespējas pašam sevi pasargāt:

vit D + vit K2 - https://www.vitaminexpress.org/en/how-to-combine-vitamin-d-and-vitamin-k-properly

cinks + vit B3 - https://www.lewrockwell.com/2020/04/joseph-mercola/how-to-improve-zinc-uptake-to-boost-immune-health
/
https://naturalnutritionclinic.com/zinc-bioavailability-benefits/

NAC - https://www.livestrong.com/article/531520-food-sources-of-n-acetyl-cysteine/
vit C

Quercetin - https://www.healwithfood.org/foods-that-contain/best-quercetin-sources.php

Melatonin - https://foodfornet.com/melatonin-rich-foods/

https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Alliance-I-MASKplus-Protocol-ENGLIS
H.pdf
2021-12-21 19:26

rebeka  7 3 Es pārbaudīju antivielas pēc 1 gada un 4 mēnešim, pēc nemanāmas pārslimošanas, un tās bija, kaut nedaudz. Paziņai pēc 2. potes bija pagājuši apmēram 5 mēneši, antivielas 0.
Tā ka reāli skatoties, tie, kas izvēlas no kovid izsargāties ar poti, tā tiešām būtu vajadzīga ik pa 3 mēnešiem. Jautājums, cik ilgi organisms to var turēt.
2021-12-21 19:37

rebeka  4 7 D vitamīns- daudz, melatonīns tabletēs, zinks pa retam, pārējie polivitamīnos, tas ir tas, ko lietoju.
Vēl-skuju dzēriens.
Jau agrāk, slimojot ar vīrusiem, sapratu, ka kaut kas ir jādara, lai būtu normāla imunitāte.
2021-12-21 19:41

Silve  5 5 Nav jau viegli nomirināt milardiem pasaules iedzīvotājus. Velti pasaules elite klārē par atkritumu pārstrādi desmitiem gadu. Pēc kovid laikmeta iestāšanās panāca, ka daudzi izdarīja pašnāvības. Liela daļa nomirs no pošu ietekmes. Jautājums vai izdzīvos izturīgākie un vai tādi ir, ja būs pastāvīga potēšanās. Vai izdzīvos tie,kuri nebūs potējušies. Tāda interese var būt tikai citplanētiešiem, kuriem interesanti noraudzīties kā pasaules tautas mokās gadiem savās mājās, nevajag nemaz nometnes būvēt. Tā ir padvoha. Bet, manuprāt, tagad tas pamazām jāizbeidz, jāražo pašiem tabletes, tiem, kuri slimo. Visi veikali lai pieejami visiem, maskas tikai sabiedriskajā transportā, jo tur tiešām nav kur pamukt. Par pārējo problemātiskāk, kā darbavietās un skolās kā pasākumos. Un vienlaikus izveidot kārtīgu atkritumu pārstrādes sistēmu. Lai citplanētieši nomierinās. 2021-12-21 21:02

AivarsN  5 5 Daudzi jau to nezina, ka atkritumus nemaz tā nedrīkst pārstrādāt kā ienāk prātā. Vismaz pārstrādāt plastmasas un faktiski visus degošos atkritumus lētā degvielā, ir uz visstingrāko noliegts un apkarots, tiklīdz kāds mēģina šādu pārstrādes iekārtu uzstādīt. Atkritumi tiek mērķtiecīgi uzglabāti kā vislielākais dārgums, lai uz gadsimtiem piesārņotu planētu. Tiek izcirsti, vai pat nodedzināti meži, lai tikai nerodas lieks skābeklis. Ar intensīvo lauksaimniecību, miljoniem auglīgās zemes tiek pārvērsta tuksnesī, lai tikai nākotnē būtu pēc iespējas mazāk pārtikas un varētu iestāstīt, ka lielākā daļa cilvēku uz Zemes ir lieki un tāpēc viņus vajag likvidēt. Aicināts tiek uz vienu, bet realitātē viss tiek organizēts tieši pretēji. Medicīnai itkā vajadzētu cilvēkus aizsargāt no slimībām, bet realitātē, tā ar vakcīnām un tabletēm padara cilvēkus slimus, lai būtu ko ārstēt un tā pēc iespējas vairāk nopelnīt. Vai tiešām tik grūti saprast, ka tas kovids ir tikai maksimāli izreklamēts bubulis, pierakstīts vecajām, sen zināmajām slimībām, bet visi ierobežojumi, maskas, vakcīnas, dezinfekcijas līdzekļi, ķīmiskās trases tikai lai palielinātu saslimstību un mirstību. Drīz jau varēs salīdzināt, cik cilvēku nomira 2020. gadā, bet cik šogad, kad lielākā daļa vakcinēti, bet pārējie ieguvuši dabīgo imunitāti. 2021-12-21 22:20

siikaa16  2 9 Riebēji ārstē kovidu? 2021-12-21 22:45

Frita      Vispār ar lielu vēzienu postzinātnieki pārlēkuši pāri tādām versijām,kā -Epsilonam,Zetai,Etai,...Lambdai.Jeb tās versijas ir noklusētas?:))
Katrā ziņā,jauki,ka Omikrons sarakstā ir tuvāk Omegai,kā Alphai.:)
Tad var prognozēt šīs sērgas beigas!:)) Un bez iebildumiem,lūdzu nesabojāt Ziemssvētku prieku!
2021-12-21 23:00

Frita  2 8 Mister Džonson,nevar nevar NERUNĀT!
Dara lai citi,galvenais runājam!:))
Vrb iemet kādu postu,kad būsi rocībā?Kā veicās ar plakanzemju apskaidrošanas centieniem,atbildību par covidsērgas noliedzēju eksistences iespējām.
Varbūt Tu apgādā ar pārtikas pakām tos,kas nevar strādāt,jo sertifikāta nav...?
Tas kosmoss ,kas nāk ārā no tiem dažiem Oho antivakseriem..ir nepārspējams...nosodīt,apsaukāt..draudēt.Vai nepietiks???Ko TAS maina?
TU,konkrēti Tu,kādu risinājumu piedāvā tiem,kas ir vakcinējušies?Un tiem,kas nav vakcinējušies?
Racionālas idejas no Tevis-STUDIJĀ!!!
2021-12-22 00:53

Vaukskis  2 5 Vieglākais jau ir neko nedarīt, izlikties un dzīvot pa vecam.. . Kādai gan jābūt pretestībai pret nekā nedarīšanu, lai vienreiz, otrreiz, trešoreiz tev silti iesaka, tu izkusties no vietas un kaut ko izdari?! Trends ir kritizēšana, daudziem gribās būt modīgiem, izcelties. 2021-12-22 04:42

sandra111  6 6 elementari=liekas biomasas utilizacija. pirmie aizies-stulbie,glevie un vecie,,,VEROJU UN APPLAUDEJU stulbumam.;) 2021-12-22 11:58

Julianna  5 4 OM SVEČČHA HARADŽANA DŽĪVADŽĪVENA BANDHAKARTRI AKĀNTĀJA NAMAHA./ Savienojos ar Tevi, kas bargi soda tos, kas citiem cilvēkiem netaisni atņem brīvību un ierobežo cilvēku dzīves!/ Šivas 96. mantra. Katrs, kurš izlasīs šo mantru, kaut 1x, aizsūtīs vēstuli adresātiem. arī tas būs ieguldījums. 2021-12-22 12:09

VECA_PIEPE  5 5 Deram: šitā tēma uzraus līdz 100tiņam? :DDD

(izdzērusi kafiju, groza rokā krūzīti un pēta ciparu ornamentu ar divām nullēm kafijas biezumos)
2021-12-22 12:55

VECA_PIEPE  5 5 ...un tas notiks ātri, ta tik viegli, kā bez problēmām divus pirkstus apčurāt! :D

(turpina izpēti kafijas biezumos)
2021-12-22 13:00

XX731  4 2 Ja Tu uzskati ka´´testēšana´´uz stulbumu nav stipra kārts,tad jāsāk apšaubīt arī Tavu veselo saprātu.Pie mums,tāpat kā citur pasaulē,netrūkst stulbu´´likumpaklausīgu´´zombiju. 2021-12-22 13:43

Ljekainiitis  5 1 Nebūs Piepīt ... Tie daži, kuriem liekas, ka viņiem dara pāri, vairs te tikai par to izsakās. 2021-12-22 14:26

Sigvarts60  1 10 Ja nederēja vakcīna pret vienu variantu, nederēja arī pret otru, tad pamēģinās to pašu pret omikron – un ja nu! Gadās jau arī farmācijā brīnumi, kad taisīja zāles pret sirds un asinsvadu nepietiekamību, bet blaknes izrādījās pat vērtīgākas un sanāca viagra. Var būt arī šoreiz! Var būt tā vakcīna ir arī kaut kam derīga.
Cilvēki ir ļoti vientiesīgi un nedomājot gatavi ņemt pretī visu, ko viņiem liek. Un tas ir visā pasaulē (nu nevar taču būt, ka visa pasaule ir tik stulba!). Viņi nav spējīgi noticēt, ka tā ir īpašas grupas izraisīta vispasaules afēra. Nevar noticēt, ka ir iespējama tāda slepena vienošanās, ja viņi paši savā daudzstāvenē nespēj vienoties par sava nama apsaimniekošanu, tad kā tad var vienoties pa visu pasauli? Grūti pat noticēt, ka viņi vēl tic, ka pasaulē ir tādi starptautiskie narkotiku karteļi, pret kuriem cīnās visu valstu drošības dienesti un nekādi nespēj tos likvidēt, ka pasaulē ir ieroču kontrabanda, kur tirgo ne tikai vieglos šaujamos, bet nopietnus ieročus milzīgos apmēros, un neviens nezina, kur tie rodas, kur paliek. Tam viņi tic, bet ka ir tādi, kas spēj visu pasauli nolikt uz ausīm ar vienu slimību – tas nevar būt!
Ar šādiem neticīgajiem, pašiem par savu dzīvi lemt nespējīgiem, kas paļaujas, ka viņu vietā kāds cits visu izdomās, ir viegli manipulēt. Tikai jāatceras, ka laboratoriju drošības protokoli paredz eksperimentos izmantoto žurku obligātu likvidāciju.
2021-12-22 17:14

Bazhix  6 7 Man ir prieks, ka ir cilvēki, kas pret sazvērniekiem cīnās ar visiem līdzekļiem un tic, ka atsakoties pakļauties valdību lēmumiem, viņi kaut ko spēj ietekmēt :D 2021-12-22 17:51

Ajisata  3 9 Labvakar!
Mana ģimenes ārste pirms 1-ās potes saņemšanas man teica, ka vakcīna negarentē nesaslimšanu vispār. Skaidri pateica, ja saslimšu, tad pārcietīšu to vieglāk un vai nenomiršu.
Piekrītu Danai L, jo arī man ir darbs tikai un vienīgi klātienē. Manā darba vietā bija dažas personas pret vakcinēšanos, diemžēl tās arī saslima - visas C-19 dabūja no bērniem. Arī mani kaimiņi tieši tāpat dabūja no pusaudžu vecuma meitām, kuras inficējās skolā.
Katram savi apsvērumi un izvēle,..., rīt saņemšu balstvakcīnu.
Lai visiem laba veselība!!! :)
2021-12-22 20:01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu