Omikrona kārts.

Par spīti cik vieglā formā tas parslimojams, šis ir jaunais kovidgalvu lolojums ar tik apbrīnojamu entuziasmu, ka rodas iespaids, nākamais gads būs atkal bravūras, neloģisku uzstādījumu pilns.
Kā pēc Mērfija likuma, visam sliktajam ir noteikti jānotiek... vienīgais, brīnumshvakcīna, kura nelīdz un tāpat notiek pēc tā sliktākā scenārija. Tad, kur šeit padvoha? Testēšana uz stulbumu..? Tīri teorētiski šai nevajadzētu būt spēcīgai kārtij.

daris  1 3 Cik sevi atceros vienmēr ir bijis kad tauta ir pret valdības rīkojumiem .Cīņa ir ar pretdarbībām jeb noteikumu vienkāršu neievērošanu un dzīvot pēc saviem uzskatiem .
Otra realitāte sakarā ar t.s. tagadējo sērgu ir tas kad ļaudīm patīk čupoties - jebkurās vietās. Un tur arī aplipinās .
Izdzīvos cilvēki no lauku viensētām ! Lauki rullē !!!!
2021-12-22 20:17

Geisha  10 11 Šogad martā biju pie viena ģimenes ārsta ar jautājumu cik ta bija saslimuši ar C19. Neviens. Aizgāju pie otra ārsta ar to pašu jautājumu. Atkal neviens.
Brēmenē Raitis stradā par anesteziologu. Martā visas plānveida operācijas tika atceltas, personāls aizgāja atvaļinājumā, bet Vācijas Tv stāstija par pārgurušajiem mediķiem un pārpildītajām slimnīcām. Raitim darīt nebija ko un viņš aizgāja piestrādāt uz potēšanās kabinetu un nomainija plati uz otru pusi. Potēšanās kabinetā Raitis pelnīja 1500 eiro DIENĀ. Tagad Raitis vazājas pa Ēģipti, Sauda Arābiju, Turciju. Lai pērkons mani sasper, ja meloju.
Jautājumi ir? Kamēr mediķi klusēs un saņems milzīgās algas plosīsies gan C19, gan Omikrons un citi tamlīdzīgi zvēri.
2021-12-22 21:38

moons    4 Manuprāt labi, ka ir iespēja nošpricēties. Jābūt tomēr ir izvēlei. Labāk, ka cilvēki nesaprot un labprātīgi aiziet uz injekciju pret jauno mikrofonu un citiem paveidiem, nekā viņus it kā piespiež caur darbu. Laiks jau atklās šo dabīgo atbirumu, tikai vairs ne nošpricētajiem. Bet veselie cilvēki, lai dzīvo Dieva mierā. 2021-12-22 22:01

Ajisata  2 6 Neapšaubīšu Geishas teikto, bet tieši 1-ā lockdown-a laikā arī es biju Vācijā..., kad Latvijā tad slimoja pāris simti un pie Pētera aizgājuši tikai daži, tad Vācijā 1-as dienas laikā saslimušie bija tūkstoši un arī mirušos rādīja TV ziņās piem. senioru namos/pansionātos..., kurus atrada nedēļu pamestus pansionātu istabās, jo apkalpojošais personāls vienkārši aizbēga.
Vācijā dzīvoju 3 mēnešus, mediķu ģimenē, kur arī pieņēma lēmumu aiziet no ārsta prakses, lai nesaslimtu ar C-19. nepārtikas veikali bija ciet, kad atvērās, uz bezierunu noteikumu pamata
cilvēki tika ielaisti veikalos tikai un vienīgi sejas maskās. Protams arī Vācijā bija un ir marginālas personas, kas spļāva uz policistiem,...tādi arī cietumos tika un soda naudas maksāja.
2021-12-22 22:59

moons  9 11 Geiša labi pateici. Redz, ir divas grupas cilvēku. Vieni ir tie kuriem ir informācija, kuri meklēt to, kuri runājās ar cilvēkiem un otra daļa ir informācijas vakūma upuri, jeb panorāmas vērotāji, kuri ir apstrādāti ar visjaunākajām tehnoloģijā massu saziņas līdzekļos, ar visām melu kampaņām un tendētām datu manipulācijām. Ja tu cilvēks visu laiku dzīvo stresā un klausies no visām malām, ka tev uzbrūk vīruss, ka visi ir nomiruši jau vismaz divas reizes(pēc statistikas datiem), ka paglābs injekcija, ja ne pirmā tad desmitā tu jau saslimsti no domām vien un veic neatgriezenisku gēnu terapiju. 2021-12-22 23:11

Julianna  3 7 Ir divas ziņas. Viena labā, otra sliktā. Ar kuru sākt? ... nu oki doki. Ar labo. Pa Jaungadu visi potētie varēs tusēt pa barčikiem. Apsveicu. Sliktā. Februārī mūs gaida jauns hrenakrons(omikrona divkāršais brālēns). Mūsu gaišreģi jau zvaigznēs izstudējuši, ka apguls teju puse Latvijas. Kā viņi zina? Varbūt jau parakstīts maksājuma uzdevums par jaunu fosgēna mucu iepirkšanu, ko mums kā svētos pelnus uz galvām kaisīs ļotčiki -- naļotčiki? 2021-12-22 23:21

AivarsN  6 9 Jau divus gadus plosās briesmīgs vīruss, jau kurā modifikācija, bet ar visiem mediķu pūliņiem, pēc PVO reglamenta nozāļot un noelpināt līdz nāvei pēc iespējas vairāk pacientu, vismaz pagājušajā gadā mirstība bija pat mazāka kā iepriekšējos gripas uzliesmojumu gados. Tad uz kāda pamata tika izsludināta pandēmija, lai varētu špricēt ar eksperimentālām injekcijām un faktiski jau piespiedu kārtā? Šogad jau vairākās valstīs ceļ trauksmi, ka katastrofāli palielinās mirstība, sevišķi no infarktiem, insultiem, onkoloģijas, jo šīs tā dēvētās vakcīnas, pilnīgi sagrauj imūnsistēmu, rada trombus un cilvēki mirst no visām iespējamām slimībām, ar kurām būtu tikuši galā imūnsistēma. Mūsu nāves nometnes dakteri pat mēģina šo fenomenu norakstīt uz auksto ziemu. Ticamāku atmazku genocīdam vēl nav izdomājuši.
Ko darīt? Neļauj strādāt oficiāli, strādājam neoficiāli. Ja pašā sākumā nebūtu tik daudz idiotu, kuri aizskrēja nošpricēties pie pirmā aicinājuma, tad pa visiem būtu viegli pasūtījuši uz mājām tos Sorosa specskolas absolventus ar visām viņu špricēm. Tagad, kad lielākā daļa jau piežmiegta, protams ka pretoties kļūst arvien grūtāk. Taču arī tagad, ja vairums nāktu pie prāta, jeņķis ar pianistu varētu tos 4 miljonus vakcīnu sagrūst paši savās labi trenētajās pakaļās. Tribunālā tāpat viņiem nāvessods garantēts.
2021-12-22 23:42

siikaa16  8 11 Geisha, ja komunicētu ar vāciešiem, tad zinātu kā slimoja. Nevajag muldēt. Ja cilvēks apmeklē ārstus tikai ar jautājumu, cik ir bijuši saslimuši. Tad tur ar galvu nav normāli.
Pazīstami gan vācieši, gan latvieši un krievi Vācijā. Tava muldēšana par Vācijā notiekošo un par pašiem vāciešiem, visās jomās ir noriebusies. Vārds sakot esi stulba vecene, kuras vārdiem nevar ticēt.
2021-12-23 03:29

Julianna  1 9 Jozik. Aizvakar sazvanīja mani Anglijas tautieši, sasiet mantras. Jautāju -- kā veselība, mūsu mīlnieku saitā, rūpe par Angliju. Atbild -- jā, viss kolektīvs slims... Cik mirušo? Atbildē smiekli -- da šņaukājamies un VSJE. Visi veseli, tik tests uzrādīja kovidu... Un tu jozik, te pa starām dzeltenu laid. oj oj... 2021-12-23 15:48

Epifanija    1 Nu tik visi mirs! 2021-12-23 17:46

rebeka    1 Ne nu mirs, nekā, kaka tev uz mēles, Epifānij! 2021-12-23 20:38

AivarsN  3 7 Pandēmija balstās tikai uz testiem. Nebūtu to testu, ar kuriem veselus cilvēkus par slimiem uzrāda, nekādu pandēmiju neizdotos izsludināt. Arī slimnīcu slēgšana pirms kovida, notika ne tikai Latvijā, lai pie pirmā tradicionālā saaukstēšanās viļņa varētu bļaut, ka slimnīcas pārpildītas. Globālisti par viltus pandēmiju sāka runāt jau pirms 50 gadiem, Barselonas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā demonstrēja gan ragainos vīrusus, gan vakcīnas, gan pat parazītu, kura oliņas atrastas vakcīnās. Ik pa 100 gadiem tiek organizēta vērienīga cilvēku utilizācija, gan ar epidēmijām, gan kariem. Bet cilvēki pārāk ātri visu aizmirst un vienmēr uzķeras uz tās pašas ēsmas. Spāņu gripa taču bija tāda pati nopotēšanas un nozāļošanas kampaņa. Arī cūku gripa no tās pašas sērijas. Tikai toreiz vēl nebija ieliktas paklausīgas valdības. Tāpēc plāns ātri izgāzās. Tagad viņi ir maksimāli sagatavojušies un iziet uz visu banku. Jo ātrāk cilvēki visā pasaulē apvienosies un gāzīs parazītisko okupācijas režīmu, jo mazāk būs kritušo no šī genocīda. 2021-12-23 23:05

Vaukskis  1 1 Tak bij šeit diskusija šopavasar, ka visi 2 gadus pēc vakcinēšanās būs beigti. Tas ir rakstīts ne jau zinātnisko konferenču referātos, bet gan Tīmeklī. Iedomājies, 2023.gadā Latvijā paliks labi ja 1|3 iedzīvotāju, ja vien bēgļi nepapildinās mūsu rindas- par viņu vakcinēšanās statistiku nav ziņu, taču nav jau nekādi izraēlieši! 2021-12-24 03:34

dabasmiilis  2 7 Nabaga Pavļutam grūti apvienojams uzdevums:

1. Iestāstīt potētajiem, ka pirmās divas potes nestrādā, un vajag trešo;
2. Iestāstīt nepotētajiem, ka pirmās divas potes strādā.
2021-12-24 06:16

Ljekainiitis  3 3 Laikam jau tomēr labi, ka izpaužas tādi aivariņi, jūlītes, mīlīši, džonīši un doles. Vismaz kāds no tiem, kas šaubās izlasa un pie sevis nodomā - nu neesmu taču es tik stulbs, lai tādām ģeķībam ticētu ... :)

Un parūpējas par sevi un apkārtējiem vienīgajā loģiskajā veidā.
2021-12-24 13:10

AivarsN  4 2 3.34. Nezinu kā citur tīmeklī, bet pasaules zinātnes spīdekļi, starp citu arī pats vakcīnu izgudrotājs, apgalvoja, ka gandrīz visi vakcinētie mirs 2-4 gadu laikā, bet nākamās vakcīnas jau tad ar garantiju. Tiesa gan, no vairākiem avotiem ir ziņas, ka ap 30% vakcīnu ir nekaitīgas Placebo. Pirmkārt jau fašistu elitei. Tad nu tās saņēmušajiem atliek cerēt, ka laimēsies arī turpmāk. Pie tam, kamēr nav vēl pietiekami daudz savakcinēto, tiek atlikta arī 5G izmēģināšana uz viņu ķermeņiem, kā mobilajām sakaru ierīcēm. Ne jau velti piešķīra Mac adreses. Tā kā visi ,,labumi" vēl tikai priekšā. 2021-12-24 13:21

bumpastiks  2 5 13:10
Un..tu domā ka kaut kādiem pļekainīšiem kāds baigi tic?:DDD Pēc visa šitā lai ticētu ir jābūt vai nu apbrīnojami stulbam,vai nu"atbalstītājs"gūst kādu tiešu labumu no visa šitā un tad arī dzied deferambas sitam kovidmurgam!
Un parūpējas par sevi un apkārtējiem vienīgajā loģiskajā veidā. c) par šito tev taisnība-tieši tā rūpejas,lai "rūpētaji"iet bekot ar savām "šmakcīnrūpēm"!
2021-12-24 13:44

Vaukskis  1 1 Ja jau vakcīna pret Covid-19 tiek saukta par švaku un pēc tam pat 30% paliekot dzīvi, runā par miršanu pēc 2x ilgāka laikaposma nekā tas līdz šim tika sludināts Tīmeklī, zūd uzticība neīstajai pandēmijas pretpropAgandai, jo arī tajaa laiks ievieš vismaz izmaiņas, ja ne vairāk!
Nudien- priecīgus Svētkus!
2021-12-24 18:39

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu