Omikrona kārts.

Par spīti cik vieglā formā tas parslimojams, šis ir jaunais kovidgalvu lolojums ar tik apbrīnojamu entuziasmu, ka rodas iespaids, nākamais gads būs atkal bravūras, neloģisku uzstādījumu pilns.
Kā pēc Mērfija likuma, visam sliktajam ir noteikti jānotiek... vienīgais, brīnumshvakcīna, kura nelīdz un tāpat notiek pēc tā sliktākā scenārija. Tad, kur šeit padvoha? Testēšana uz stulbumu..? Tīri teorētiski šai nevajadzētu būt spēcīgai kārtij.

Ljekainiitis  1   Bumpi - man nav jātic. Ir jāskatās FAKTI, nevis izdomājumi. Aivariņi unn tamlīdzīgās jūles, mežā un paralēlajās pasaulēs dzīvojošie - štrunts ar viņiem.
Tu iepriekš esi izturējies +/- loģiski.
Tāpēc Tava špāsēšana spītīgu bērnu, kas ziemā neklausa vecmāmiņu un ziemā nevelk silto cepurīti, izskatās.
Iekaprizējies un nu jau lepnums vairs neļauj atkāpties ... :)
2021-12-24 21:46

Drole    1 https://youtu.be/64xhFs4COpg?t=920

Kaa kljuut par alkoholikji? Hroniski laapoties.
2021-12-25 00:06

Ljekainiitis  2   Falšo ziņu publicētājiem: https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/?fbclid=IwAR2BeVW0an0ykBKFvDmC19ZGfnlRokTc8fRfIJnhL_HkiZ32q
7QmZQILr3I#rates-by-vaccine-status
2021-12-25 10:54

Ljekainiitis  3 2 Protams džonīt, anonīms blogotājs ir daudz uzticamāks avots ... Tikpat uzticams , kā vasiļevski, ciekuri un citi šleseri.

Es šodien ar dakteri no kovidzonas tikos. Tas laikam varētu būt VIENĪGAIS avots, kas kādam acis varētu atvērt. Par bērniem, kas vecākiem falšos sertifikātus dāvina, par reāliem - dakter, glābiet ... Par ģimenes ārstiem , kuriem tiešām prakses būtu jāanulē,jo saprašanas NAV.

No dakteru puses viedoklis - drīz pasaulē būs izslimojušie un vakcinētie. Citiem vietas tur īsti vairs nepaliek. Skarbā realitāte.
2021-12-25 20:43

dabasmiilis  2 3 https://www.la.lv/video-diemzel-tas-ir-cilveku-daba-jo-lielaka-ticamiba-profesors-ivars-kalvins-skai
dro-kapec-daudzi-netic-zinatnei

Labs raksts Ziemassvētkos, praktikants Kalviņš atklāj norādi, kādēļ varas propagandai uzticas tik daudz cilvēku, galvenais ir pārliecinoši melot - jo vairāk melu, jo augstāka ticamība... Ar to jau viņi arī nodarbojas.


"...jo lielāki meli, jo lielāka ticamība. Ja gribat, lai jums notic, tad melojiet tā, ka neviens nevar noticēt, ka tā var melot…”.

-Tieši tādēļ atbilde uz visiem jautājumiem, skan viena - vakcīnas un vakcīnas, viss pārējais neskaitās!
Tīrā psiholoģija, kārtīga apstrādāšana, ja dzēsīsi pretinieku viedokļus un visur būs salasāms tikai viens pareizais viedoklis, kurš reklamē tikai vakcīnas.
Cilvēkiem, kas viegli ietekmējami un viegli padodas hipnozei - viņiem arī šķiet, ka visas problēmas risina tikai vakcīnas un visu labāk zina pašpasludinātie zinātnieki politiķu žaketē...
2021-12-26 04:08

Ljekainiitis  2 2 Nez kādam "domas gigantam" ir jābūt, lai Kalvīša teikto pagrieztu par 180 grādiem ? Atsaukties uz citātu, ko zinātnieks izteica par visām n-tajām murgteorijām ? 2021-12-26 13:08

dabasmiilis    4 Kas ir, Ļekainīt, patiesība acīs kož!?
Atver acis un sāc domāt, nevis tikai noliegt visu nesaprotamo vai visu nepieņemamo!

Man vienkārši patīk, kad pašpārliecināti ļautiņi paši sev kājā šauj - tā teikt, sapinas meistarībā nespējot turēt muti, paši sevi atmasko! Večuks atklāja Kariņa un mediju rokrakstu - viss pēc tā arī notiek! Melot, melot, neatstājot laiku pretiniekam apdomāties, kamēr atmasko vienus viņu melus, tikmēr jau jauni vietā!

Katru dienu pasakas stāsta, beigās paši vairs nezina, ko pirms brīža melsuši, un jo vairāk atver muti, jo dziļāk purvā slīkst...

Ps. Es gan brīnos, kādam domu gigantam jābūt, lai Kalviņš kļūtu par Kalvīti! [lai gan tekstā arī vienu brīdi nez kādēļ Kalvītis iepīts...]
2021-12-26 18:41

dabasmiilis  1 3 https://www.brivibasplatforma.lv/omikrons-piebeidzis-vienu-amerikani-un-sacis-dominet-asv/

Omikrona salīdzinājums ar zaķi, no kura jābaidās! [vēl precīzāk nevarēja noraksturot...] :)
Iesnu vīrusu ārstēt ar adatām, to varētu iedomāties tikai kāds narkomāns!

https://mainampasauli.news/bmj-ka-izbeigt-plandemiju/
https://mainampasauli.news/vai-tresa-doza-tiesam-pasarga/
https://mainampasauli.news/divas-kastas-nakotnes-sistema/
https://mainampasauli.news/asv-sirds-asociacija-par-miokarditu-jauniesiem/

Kas līdzīgs mūsu statistikai, tur arī lv iedzīvotāju skaitu precīzu nezina, bet vakcīnu procentus rēķina no tā. Nebrīnīšos, ka mums labi, ja 1.5 miljoni iedzīvotāju, daudzi aizbaidīti no valsts labākas dzīves meklējumos:
https://mainampasauli.news/britu-eksperti-melo-par-nevakcineto-skaitu/
2021-12-26 18:51

Ljekainiitis  1 1 Ar pārrakstīšanos par Kalvīti/Kalviņu - mana kļūda. Bet vienīgā šai sarunā :)

Kremļa žurkas vasiļevska murgiem garā veselam cilvēkam principā ticēt nav iespējams, tā kā tos linkus tu liec pilnīgi velti.
2021-12-26 19:58

bumpastiks  1 3 Pļekainīt,es CIENU Ainars N,Julijas,MrJones,Fargo,dabasmilis un citus viedokļus,kaut arī vrb daži pilnība nesakrīt ar manējiem!Un ja cepurīti velku kā vecmāmiņa ietieca un citiem iesaku vilkt!!! 2021-12-26 20:32

saulite34  4 2 Katru dienu pasakas stāsta, beigās paši vairs nezina, ko pirms brīža melsuši, un jo vairāk atver muti, jo dziļāk purvā slīkst...[c]

Pasaku murgotāji sen jau šeit melu purvā slīkst un bumpastene lepojas,ka visus muļķus ar histēriskiem un stulbiem komentāriem var cienīt.
2021-12-26 21:37

samba4u    3 Ļekainīt, es tak neliku priekš tevis, jo priekš tevis par grūtu, tev visur tikai kremlis rēgojas! Vašingtona bradāpa pagalmu caur savu ES veidojumu, bet tev tikai kremlis pie vainas. Redzi tikai to, ko vēlies redzēt!

Šodien komentāru vienu lasīju, ļoti atgādināja tavu aprakstu :

"KGB 1960 gados veica masu psihozes eksperimentu un pierādīja, ka ja 2 nedēļas intensīvi baida publiku ar viena veida informāciju, tad pūlis to pieņem par patiesību. Pēc tam, kad tu cilvēkam parādi pierādījumus, ka tās ziņas bija meli, tas cilvēks nav spējīgs mainīt savu viedokli, vienalga, cik argumentēti un faktiski ir pierādījumi."
2021-12-27 00:58

Ljekainiitis  1 1 Laikam te toč no paralēlām pasaulēm sanākuši . Ka nemana, kā kremlis lēnām pārņem rietumus. Kā liela daļa opozīcija (Franču, vācu , austriešu) pēc viņu stabules danco, kā ex rietumu politiķi krievu komercstruktūrās saņem naudu par iepriekš atstrādāto.

https://www.lsm.lv/velesanas2019/partiju-saraksts/atmoda/aivis-vasilevskis-224

Cilvēks, kurš nekur nestrādā, bet uztur kaudzēm webresursu . KURŠ tad te strādā ar čekas metodēm ?
2021-12-27 10:26

Ljekainiitis  1   Džonīt - ja Tev liekas , ka pasaule griežas tikai ap TO vienu - tad tu oi oi kā maldies ... 2021-12-27 15:28

AivarsN  2   Kamēr dažas dienas nebiju te ieskatījies, Īstas Ziemassvētku kaujas notikušas.
Jau vairāk kā 30 gadi pagājuši, kopš zaudējām aukstajā karā, bet vēl daži te piemin briesmīgo Kremli! Tieši tāpat kā toreiz pēc Oktobra revolūcijas, pie visiem pasaules grēkiem vainoja krievus, lai gan tieši viņi cieta visvairāk. Tas pats arī tagad. Kur vēl pasaulē notiek tāda resursu izlaupīšana un terors pret pašu iedzīvotājiem kā Krievijā? Tāpēc, ka tā pati žīdu banda vien organizēja visas revolūcijas un karus, bet pret krievu, jeb rusu tautu, sociālajiem parazītiem vienmēr ir bijis naids. Pārējās rases pakļaut viņiem izdevās viegli, bet Krievijas teritorija ir vēdiskās civilizācijas pēdējais bastions. Pabeidza iekarot jau 1775.gadā, bet pakļaut tā īsti nav izdevies vēl tagad. Kāpēc mums tā uzbāžas ar to rietumu paraugu? Tāpēc ka Eiropas teritoriju, parazīti beidza iekarot jau 14.gs. un līdz ar to, arī iedzīvotāji labāk pakļauti parazītu ideoloģijai. Par to liecina kaut vai atsaucība vakcīnu saņemšanā. Pat īpaši nevajag piespiest. Jau kurā vīrusu afēra, bet kāpēc šoreiz tik grūti apturēt? Tāpēc ka Joskes šoreiz kontrolē visu valstu valdības, sabiedriskās organizācijas, bankas, masu medijus. Tieši līkdeguņi izveidoja PVO un ANO, lai caur šīm organizācijām kontrolētu pasauli. Ja visas vadības sviras un propogandas mašinērija pieder vienai labi organizētai noziedznieku bandai, tad kas to apturēs, ja ne paši cilvēki, atsakoties tajā visā piedalīties?
2021-12-28 11:42

Vaukskis  2   AivarN, Mēs nekarojām Aukstajā karā, karoja Padomju Savienība, bet visus krievu okupācijas laikus Amerikas Valsts departaments nekad neatzina Baltijas valstu aneksiju un prettiesisko inkorporāciju. tāpat arī nenodibināja oficiālus sakarus ar padomju Latvijas valdību. Līdz ar to tā Latvija, kas tagad, nekaroja ar Rietumu valstīm Aukstajā karā. Līdz ar to Mēs nekur nezaudējām, okupanti zaudēja. 2021-12-28 13:31

AivarsN  1 1 Jā, taisnība. Parastie ļautiņi par auksto karu, tā arī nav sapratuši. Pateicoties iekšējo nodevēju armijai, PSRS sagrāva no iekšpuses. Pēc tam ar labi organizētiem teatrāliem uzvedumiem, valsti saplosīja gabalos, ērtākai izlaupīšanai. Tieši tāpat kā visu Eiropas valstu valdībās sēž ebreju mafijas pārstāvji, vai vismaz ielikteņi, tāpat viņi sagrābuši varu Kremlī un veic genocīdu pret visām Krievijas teritorijā dzīvojošajām tautām, vēl briesmīgāk, kā pie mums. Krievijas dabas bagātības par sviestmaizi tiek izvestas uz rietumiem, Sibīriju atdod izlaupīšanai ķīniešiem, cilvēkus piespiež nopotēties skarbāk kā citās valstīs. Vesela laupītāju un ideologu armija, kura dzīvo rietumos, brauc uz Krieviju kā uz darbu, turpināt savus noziegumus. Un tā nav pilnībā okupēta valsts, tāpat kā citas republikas? Šķelšana un naidošana turpinās pilnā sparā, tāpat kā žīdu mafija ar to nodarbojas jau kuro gadsimtu. Tikai šoreiz sanācis ir aplauziens. Sociālie parazīti vairs nevar noslēpt savus noziegumus pret cilvēci, kura strauji mostas un apvienojas, lai aizsūtītu parazītus uz elli, kur to īstās mājas. Un arī līdzskrējējiem un zābaku laizītājiem pēdējais brīdis kažociņu apmešanai, lai nenonāktu uz apsūdzēto sola, kopā ar saviem elkiem. 2021-12-28 18:19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu