Nirnberga 2

Kanādā process pret PVO noziegumiem pret cilvēci ir sācies. Piedalās ap 1000 juristu un vēl vairāk ārstu.

rokons  4 5 Vispār laikam būtu labi, ja Julianna būtu NEKAS, vai arī vispār nebūtu nevienā sistēmā.
Bet varbūt tomēr labāk ne? Kur vēl citur tādas tekstu pērles varētu lasīt? :D

Geisha  4 6 13.15 jaunā pasaules kārtība mums ir daudz devusi - lauksaimniecība, rūpniecība iznīcinātas, bet tautiešu pasaulē ir krietni vairāk nekā Latvijā. PSRS laikos tu biji čeloveks, bet tagad tu esi nekas. Viss šis cov tūlīt būs pat patīkamas atmiņas. Dzīve pidžamā. Nu nelaiž uz veikalu mēslus pirkt. Nevajag. Pliki vai basi esat? Skapī vietas tāpat nav. Paši bankrotēs.
Uz laukiem jābrauc. Sava gotiņa, savs kartupelis.
Traka pasule. Jau dziesmu svētkus smalki aizliedza, turpretī pediņu šovs sita augstu vilni. Stulbākais jau ir tas, ka nav kur mukt no visas sitās mauc-as. Nedomaju, ka droši ir džungļos vai pat Antarktīdā. Visur tie pediņi tevi dabūs un izdrāzīs. Oiropa vispār jau sen ir krāsaina mēslaine.

AivarsN  3 3 Nu cik var skaidrot tik elementāras lietas? Kamēr telefonu ražotāji vēl nebija instruēti par kovidšova tuvošanos un līdz ar to, dažu funkciju noņemšanu, tikmēr telefoni tika ražoti ar vairāk iespējām, kā tagad jaunie modeļi. Piemēram QR kods pie katra abonenta telefonu grāmatā. To var kopīgot ar Whatsapp, soctīkliem, tā pārsūtot kontaktu ar visiem telefona numuriem, pat vecajiem, kurus sen vairs nelieto. Mans Xiaomi Redmi Note 5, tāpat kā citi pirmskovida laika telefoni, uzrāda arī pilnīgi visas Bluetooth ierīces bez izņēmuma. Iestatījumi, Bluetooth, papildus iestatījumi, Rādīt ierīces bez nosaukuma (tikai Mac adreses) Šo ieslēdz un vakcinētie ir praktiski vienīgie bez nosaukumiem. Kovida laika telefoniem šādas opcijas nav, bet itkā varot uzinstalēt speciālu aplikāciju Bluetooth scaner, vai arī mēģināt ielīst rūpnīcas iestatījumos un tur aktivizēt šo noklusēto iespēju. iPhone jau noteikti pirmajiem noņēma tādu iespēju un iespējams ka arī aplikācija tajā sistēmā nav pieejama. Paši vainīgi, ka tik bieži mainiet telefonus un tad brīnās, ka ar tiem neko nevar izdarīt.
Un vēl, ārpus mobilo sakaru darbības zonas, nevienu vakcinēto uztvert neizdosies. Tāpat daudziem no viņiem tā sistēma nedarbojas, arī pēc otrās vakcīnas. Vai nu brāķis, vai daudziem tikušās Placebo. Tādu esot ap 30%. Uz varas mafijas darboņiem var pat nemēģināt. Viņiem visiem ir nekaitīgs fizioloģiskais šķīdums iešpricēts. Droši vien arī daudziem ārstiem, kuri ir lietas kursā par 3 atšķirīgajiem vakcīnu marķējumiem.

Vaukskis  2 3 Man jūsu problēmas! Smārtfonu vēl nelietoju un prātu ar mobilajām spēlēm nenodarbinu.

Julianna, mazliet piekoriģēšu statistiku par vakcinētajiem pret Covid-19. Vai nu radio nolasīja ne tās jaunākās ziņas, vai klūdījies atceroties vai sagrozīji informāciju, par ko nebrīnītos, taču, saskaņā ar ziņu aģentūras "Leta" 06.01.2022. informāciju vakcinācijas procesu ir noslēguši 67,3%, nevis 63% iedzīvotāju, savukārt no tiem balstvakcīnu saņēmuši 22,2% jeb aptuveni 281 000 ļaužu. Es teiktu, ka latviešu tauta nevis atskurbst, bet iesildās lielākam skaitliskajam izrāvienam pēc paziņojuma par Sertifikātu derīguma termiņa noteikšanu.

Kopumā vismaz pirmo poti vai "Janssen" vakcīnu saņēmuši 69,98% Latvijas iedzīvotāji. Maza starpība, taču aiz šiem skaitļiem tūkstošu tūkstošu likteņi.

dabasmiilis  3 5 Ikviena dzīvība ir vērtīga, tieši tādēļ tik sāpīgi noskatīties, cik viegli cilvēki no tās atsakās, kā no nevajadzīgas dāvanas.
Es vēl saprotu tur pensionārus 70-90 gadīgos (visādām vecuma kaitēm), kuri saka ar nolemtību balsī: dzīve nodzīvota, ja būs lemts aiziet - aiziešu, utt!

-Bet kādēļ man cilvēkam, kuram vēl tālu līdz 40mit un iesnas nebaida, vēl visa dzīve priekšā [bērni jāražo un jānodod tiem savas zināšanas, dzīve jābauda], būtu jādāvina sava dzīvība uz cilvēces upuru altāra? Un tikai tādēļ, ka kādam no iesnām bail!

Tiem, kam bail no iesnām, sēdiet mājās! Gribat dzīvot paralēlā realitātē salietojušies un galvu smiltīs paslēpuši, nu netraucēju... bet netraucējiet man dzīvot.

Ja mani pataisa par noziedznieku tikai tādēļ, ka esmu vesels cilvēks - tas liek nopietni padomāt! Un te arī ir atbilde uz visu iesnu plāndēmiju! Visi pārējie jautājumi uzreiz atkrīt!

Ps. Ja mana dzīvība nebūtu vērtīga, tad to visādi tumšie spēki nebūtu nolūkojuši un nekārotu ar viltu un spēku piesavināties! Padomājiet par to! ;)

dabasmiilis  2 4 «Trešā deva stiprina imūnsistēmu. Pēc ceturtās devas Tu esi pilnībā pasargāts. Kad 80% no tautas saņems piekto devu, tad beidzot varēsim uzelpot, jo sestā deva apstādinās vīrusu no vairošanās un izplatības, kas nozīmē, ka septītā deva atrisinās mūsu problēmas. Kas atkal nozīmē, ka mums nebūs vairs jābaidās no astotās devas, jo klīniskie pētījumi pierādīs, ka pēc devītās devas antivielas ir patiešām stabilas un tas neļauj veidoties jaunām mutācijām pēc desmitās devas, kas nozīmē, ka kritizēt vienpadsmito devu nav iemesla.»

Geisha  2 2 Hā 7;58 un kā vēl vecīši grib dzīvot. Tā ir tā cilveku grupa (virs 80 gadiem) kuri pie dzīvības ķeras kā traki. Teciņiem vien uz vakcināciju skrien, jo nedod Dies saķers Cov un nomirs. No insulta pat nebaidās. Par tādiem sīkumiem kā infarkts, vēzis vai nieru mazspēja nemaz neatceras. Visur tikai tas briesmīgais covids sēž un uzbrūk. Pat pastaigas laikā svaigā gaisā tiek vilkta maska. Jo biezāka, jo labāk. Jā cilvēku stulbumam robežu nav.

Ljekainiitis  3 2 Atnāca mīlītis ar savu SUPEREGO. Un pilnā balsī skan ES, MAN . CILVĒKS ir sabiedriska būtne. Un sabiedrībā vienam sabiedrības loceklim pieņemts būt atbildīgam arī par CITIEM !

Aivariņ - es tavā vietā kaunētos. Būt vīrietim un nesaprast elementāras elektronikas/fizikas/ķīmijas/matemātikas lietas. Runā par sabojāto mūsdienu izglītību, bet pats laikam arī tai nesabojātajā eksaktajās lietās nesekmīgs biji. Bluetooth ir radiofrekvenču ( ~ 2.4 Ghz ) raidītājs/uztvērējs. Kuru gribēdams nevar ar vakcīnu kā sasaistīt. Uztvērējs, raidītājs, visa tā elektrobarosana.

Reiz lepni izskanēja, ka vecāki panākuši to, ka uz kādas skolas jumta nav uzlikta 5G bāzes stacija. Redz būtu vecāki mācījušies, saprastu, ka tieši ZEM raidītāja signāls ir vismazākais, antenas to izstaro uz sāniem.

LaskovijMerzavec  1 4 JA Tu AivarsN,vismaz kaut 1% saprastu no Bluetouth,QR,RFID, grafens,grafena oksīds utt tad noteikti pašam kauns paliktu par to bulšitu ko izplati....

AivarsN  5 4 Es neesmu zinātnieks, tāpēc uzticos zinātniekiem, kuri ar šiem materiāliem un tehnoloģijām eksperimentē un strādā. Tas taču daudz saprātīgāk, kā ticēt visādiem pianistiem un palīgskolas absolventiem, kuri strādā starptautisko noziedznieku interesēs.
Un vispār, ja vakcinētajiem Mac adreses reāli parādās, tad man ir pilnīgi vienalga, kā tas strādā un kādi ,,gudrīši" to cenšas noliegt.
Starp citu, arī klasiskie podziņu tālruņi atbalsta Bluetooth, ja vien nav no paša lētā gala. Varbūt es maldos, bet ekonomiskāk un praktiskāk manuprāt ir visām vajadzībām lietot vienu smartfonu, nedaudz virs 100€, nekā lētu telefonu un vēl datoru. Filmas un video tāpat daudz ērtāk skatīties televizorā, nekā datora mazajā ekrānā.
Vajadzētu gan gudrīšiem zināt arī to, ka katra ierīce izstaro signālu. Ja skolā katram skolēnam būtu 5G telefons, tad visi šie signāli summējas. Ņemot vērā ar vakcīnām ķermenī ievadīto grafēna un metālu nano daļiņas, kuras lieliski reaģē uz elektromagnētiskajiem viļņiem, tad katrs jutīsies kā boileris mikroviļņu krāsnī. 5G ir paredzēts ne jau cilvēku ērtībām, bet lai pat pūlī nekļūdīgi varētu noteikt katra indivīda atrašanās vietu, uzzināt viņa veselības stāvokli un to koriģēt pēc vajadzības, nolasīt domas un iedvest visu ko vēlas. Piemēram, izlēkt pa logu, kādu nogalināt, vai skriet uz veikalu pēc jaunākā iPhone. Mājās ar cilvēku sazināsies gudrāks lietas, bet uz ielas viņu vaktēs un spēs ietekmēt katrs laternas stabs. Ne viss vēl pilnībā darbojas, bet tāds ir šo noziedznieku plāns. Tāpēc arī katram cilvēkam vajadzīga Mac adrese, kā katrai mobilai ierīcei.

Ljekainiitis  1 3 O sancta simplicitas ... Lētu sensāciju bezpamata taisītājus kāds par zinātniekiem sauc.

dzilums  1 2 nez visi šie murgi tiek radīti lai kaut kā pašas acīs izskaidrotu savu dīvainību?

Julianna  1 4 Dziļum! Tu ahrinenna apmierināts esi, ka tagad uzsēdināts uz adatas? Ka pēc katriem 6, vai pat 3 mēnešiem ierindā soļosi uz procedūru? Tu ko? No mātes miesām izlīdi ar domu, kauč ātrāk man sāktu sandalitj visos galos hren zina kādu zupu. Kas tavā baškā darās? Kāda tev ģimene, kāda sieva? Kā bērni reaģē? Nebjos visi vienā partijā uz saulaino Cariņu pielūgsmē skatāties? Ja tev tagadējais murgs ir kaifs, kā tu nabadziņj dzīvoji 2018? 1991? Gaidiji amritu? Un tagad aleluja? Zelta laiki atnāca, kad trahā visos veidos? Kur tavs īsta LATVIEŠA mugurkauls? Tāda, kurš pogibal Tīreļpurvā? Tev labāk vilkt atbalsta dziesmu mafijai, atbalstīt viņu noziegumus, lai tik vēl atļauj gaisa litru plaušās ievilkt, atvilkties uz savu migu, pārgulēt un aiziet pēc ķīmiskās pārtikas uz vietējo rimi. Ā un sapotētam uz siltām smiltiņām kur aizlidot, lai sranajā fb ielikt savu apmierināto dzīvi. Kā es gribētu paskatīt, kāds izskaties dzīvē. Kā retu eksponātu muzejā. Da kovo dakatilsja cilvēks 24 mēnešu laikā.

dabasmiilis  3 4 Ļekainīt, pirms runā cilvēces vārdā, vispirms iepazīsti cilvēku kā tādu! Nu neesam visi vienādi, tas ,ka tu esi sabiedriska būtne vai vismaz par tādu uzdodies, tad realitātē, ne visi tendēti uz sabiedrību un komunicēšanu. Ne visiem ir bara instinkts.
Un es esmu viens no tiem [intraverts + izteikti nesabiedrisks], kurš vairāk priecājas, kad var pabūt vienatnē ar sevi un uzlādēt baterijas, sakārtot domas!

Pēc tavas un tavu skolotāju loģikas sanāk, ja es redzu pa Rīgu skraidām kaut kādu ONO ar nolaistām biksēm un rokās varavīksnes karogu, tad man sabiedriskais pienākums arī paķert karogu un skriet pakaļ veidojot ONO sabiedrību?

Tu te jauc vairākas lietas, vairākas sabiedrības vienā katlā - ir veselas sabiedrības un ir slimas sabiedrības, ja slimā izdomā kolektīvi noindēties vai lēkt no klints aizā, tad tā ir viņas izvēle, nav ko vainot mani, ja nepārstāvu tavu slimo sabiedrības daļu!

--To, ko tu sauc par superego, patiesībā runa iet par izdzīvošanas instinktiem, tiem pašiem, kas ļāvuši cilvēcei līdz šim brīdim attīstīties, eksistēt! Mēs sen vairs neeksistētu, ja visa sabiedrība sastāvētu nevis no indivīdiem, bet gan no kloniem, kad viss bars sekotu vienam stulbenim, stulbenis izdomās ieslēgties gāzes kamerā un darīt sev galu, un visi kloni sekotu viņa piemēram!

Sabiedrību veido indivīdi, sabiedrība pastāv no savstarpējas vienošanās, visām pusēm saistošiem likumiem - kad visas iesaistītās puses piekrīt noteikumiem, tad arī var runāt par kaut kādu sabiedrību - pašlaik realitātē, visi likumi ir apstādināti, Satversme nestrādā, saeima neeksistē - tā pilnībā atslēgta no likumdošanas - tai nav nekādas teikšanas - eksistē tikai uz papīra un saņem algu...

Kaut kāda diktatoriska varavīksnes valdība vada valsti un 5% premjers[ieliktenis] stāsta pārējiem 95% cilvēku, kā viņiem jādzīvo, es vēl saprastu, ka viņš būtu 95% premjers, tad es vēl saprastu, ka vaina jāuzņemas sabiedrībai, bet nekā... Nekaunīga varas sagrāb

dabasmiilis  3 3 ... Nekaunīga varas sagrābšana!

5% - tā nav visa sabiedrība. Tas ir absolūtais mazākums, kuram normālā režīmā nav nekādas teikšanas, tik vien kā iepīkstēties drīkst, bet nevis komandēt parādi!

*** Runājot par tavu Ļekainīt superego - ja sabiedrība teiks, ka tev jāapprec sieviete, kura tev galīgi nepatīk, tu sabiedrības vārdā būtu gatavs viņu precēt? Vai arī pastāvēsi uz savu viedokli un domām, vērtībām, sāksi domāt ar ES un MAN !? Laikam esi no tiem ,kas baidās sabiedrības nosodījuma, un gatavs darīt visu, lai tai kalpotu, lai tik tā tevi no sava bara neizgrūž, jo kam tāds viens būsi vajadzīgs?!

-Pēdējā laikā tas ir ļoti izteikti manāms - lai novērstu uzmanību no sava stulbuma, jūs kā aizkauti kranči barā metaties Aivaram virsū! Kāda sakritība, tieši tas pats vērojams valsts vadībā, tur arī vienīgais pareizais viedoklis ir vakcīnas priekšā un pakaļā, bet tos, kam ir savs viedoklis, nemaz nelaiž pie teikšanas un izsmej.

-Jūs gadījumā balsis galvā nedzirdat? Kad baterija iet uz beigām, neatskan skaļš brīdinājuma pīkstiens, tā, ka ausis aizkrīt?

AivarsN  2 3 Kaut kā nemana tos zinātņu doktorus, kuri dedzīgi atbalstītu to kovidšovu, nopotēšanu un visu to medicīnisko analfabētismu, ko nopirktie, neizglītotie bļauri, cenšas ieborēt tik pat neizglītotajam, kritiski domāt nespējīgajam pūlim. Tieši kā jau pagājušajā gadsimtā parazīti sāka plānot. Atliek tikai izsludināt viltus pandēmiju, kad cilvēki paši pieprasīs zāles un vakcīnas. Tādā veidā varēs attīrīt sabiedrību no vecajiem, vājajiem un stulbajiem. Tāpat kā tumšajos viduslaikos, neizglītotais pūlis bija gatavs nolinčot jebkuru cilvēku, kuru baznīctēvi uzrādīja kā burvi vai raganu, tāpat mūsdienās, kovidticīgie gatavi uzbrukt jebkuram, kaut vai izcilākajam zinātniekam, vai pieredzējušākajam ārstam, ja viņš kaut vienā punktā neatbalsta kovidreliģijas dogmas un apšauba ,,svētās" vakcīnas brīnumainās spējas. Te nu lieliski redzams, cik vērtīga ir starptautiskā noziedznieka Sorosa lobētā ,,augstā" izglītība.😂

LaskovijMerzavec  1 3 Nedemokrātiska un nekaunīga ir ievērojama mazākuma (antivaxeeru) viedokļa uzspiešana pārējiem izmantojot melus, izdomājumus un uzmācīgi sludinot visus pieejamos mēdijus. Tai pašā laikā neko nepiedāvājot un neuznemoties ne mazāko atbildību par savu sacito....

Tad jau jehovas liecinieki ir mīļi un nekaitīgi puišeļi...


QR kods ir tikai un vienīgi mašinlasāmā formātā pierakstita informācija. Uzlabots svītrkods.
Grafēns ir ogleklis, savukārt grafēna oksīds veidojas arī gaļas grilēšanas procesā un apēdot steiku neviens nemirst. metāli ir visur. Arī no tā nemirst.
Potes var n, tad ko katra pote ir ar savu mac-adresi un pie desmit potēm Tev būs desmit macadreses?, lai noteiktu tāvu atrašanās vietu?? Nemaz nerunājot, par to cik viegli ir slāpēt bluetouth, nemaz nevajaga foliju, pietiek ar nelielu traucētāju.

Un tā var turpināt par visām šet piesauktām lietām.

Nu tiešām NEFIG"A nesaprotat?? Kurmis tad ir gaišreģis salidzinājumā ar Jums!

Ljekainiitis  2 3 Oi mīlīt ... Nu nevis esi intraverts, bet pat esi narciss, kam visu laiku vajadzīga pārējo uzmanība :) Tikai par to liecina tavas garās te saraxtītās tirādes.

Tieši tādos izdzīvošanas brīžos, kā šis, sabiedrības intereses iet pāri indivīda gribu/negribu. Vēl jo vairāk , ja tas gribu/negribu balstās uz tīriem izdomājumiem. Kā aivariņa gadījumā.
Var jau būt, ka īsti labi nav par tā teikt - ciema muļkīti smieties, bet ja viņš pats tikai saviem pseidofaktiem - nu tad ko vēl darīt ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu