Nirnberga 2

Kanādā process pret PVO noziegumiem pret cilvēci ir sācies. Piedalās ap 1000 juristu un vēl vairāk ārstu.

Julianna  2   Ļekaini! 2025 . gadā no tevis lasīsim tekstu -- Kā mums bija apriebies Cariņš un pārējie kampēji, slava pskp, ka beidzot atnāca miers, mai, trud uz zemes!

Ljekainiitis  1 1 Jūle vēl pie viena arī pareģotāja ? Tie jau pie tam tavi teksti, man tos nevajag ... :)

Var nepatikt Cariņš (nav šaubu, ka gana aplamību sastrādājis), bet viņa vietā tāpat darbotos jebkurš cits. Atšķirības būtu detaļās un sastrādāto kļūdu daudzumā. Tāda mēroga problēmas rodas reizi 100 gados, tām nav gatavu recepšu. Līdz ar to - kļūdas ir neizbēgamas.

Bazhix    4 Kādreiz teica - ja kas nepatīk, brauc prom :) Šodien faktiski visās valstīs notiek viens un tas pats. Protams, ir visādi aivari un jūles, kas sēž caurās biksēs savu krūmu vidū, gāna valdību, ka neko nedara, lai viņiem būtu labāk un tic sazvērestības teorijām, ka visu valstu valdības ir kopīgi vienojušās sagraut savu ekonomiku, lai pamocītu cilvēkus un pāris farmāciju kompānijas nopelnītu trilijonus :)
Tiem, kas ir saprātīgāki - ja Latvijas valdībā ir nespējnieki, kādēļ tādas pašas problēmas ir visur citur pasaulē? :)

Julianna  3 1 Bazhix. Tāpēc ka visi fašisti vienādi. Nosaukt? Baidens, Putins, Trudo, Merkele(tagad lisijs to pašu turpina), Makrons, Beņa.utt. Viņi visi saņem VIENĀDAS instrukcijas. Cilvēki vairs nav vajadzigi pat kā vergi. Ir izteikti tādi draudi, vai apsolīts pīrāgs, ka viņiem, ir pilnīgi vienaldzīgi savi pilsoņi un vēlētāji. Es pat teiktu, ka viņi vai nu sabaidīti, vai sazombēti. Bet skaidrā saprāta te točna vairs nav. Un ar to situācija tiešām unikāla, pat ne 100 gadu griezumā. Varbūt pat cilvēces vēsturē. Atlantīdas bojā ejas variants.Brazīlijas prezidents ieteica pirkt ieročus saviem pilsoņiem. Tagad tur krāsaino revolūciju mēģina uzrīkot. Cik jau prezidentu novāca, kuri izsmēja šo farsu. Uzrīko taifūnus, virpiļus, ugunsgrekus. šūpo planētu. Te -- 30, pēc sutkām plus 2. Francijā tagad +30. [ piebilde tikai personiski Bazhixsam. Par caurām biksēm. Paskati puiķin savu garderobi. Ar manu pilnīgi viss kārtībā!]

Ljekainiitis    2 Juļķa, nu liec tos itāļus mierā.
Pēc tā, ka tik dažādu valstu tik dažādi vadītāji pieņem līdzīga raxtura lēmumus , secināt, ka kāds tos piespiedis - tas ir domas lidojums !

P.S. Ja kas - ir DAUDZ vienkāršāks izskaidrojums. Saprotot problēmu - vadītāji pieņem līdzīgus lēmumus, jo tas ir LOĢISKI un NEPIECIEŠAMI iedzīvotāju labā. Jā - lēmumus realizējot kļūdās, bet kā jau teicu iepriekš - problēma nav triviāla.

AivarsN  3   Labi ja trešā daļa sabiedrības vēl spējīga kaut cik noticēt kovidreliģijai. Šobrīd īsteni ticīgo droši vien ir vēl mazāk. Taču cilvēki tiek nostādīti bezizejas situācijā. Lai nopelnītu iztiku un uzturētu ģimeni, cilvēki izvēlas riskēt ar dzīvību un piedalīties fašistu medicīnas eksperimentos. Kamēr aprobežoti ļautiņi katru gadu vakcinējās pret gripu un citām herņām, sabiedrība klusēja, jo katrs pats atbild par savu ķermeni. Bet kad žīdu mafija caur saviem kantoriem PVO un ANO uzspiež potēšanos visai pasaulei, tad tikai loģiski, ka klusēt vairs nedrīkst. Vajag tikai nedaudz rūpīgāk pastudēt vēsturi, kā vairāku gadsimtu laikā, žīdu mafija no Hazārijas impērijas tika līdz Lielbritānijas karaļnamam, pakāpeniski pakļaujot visu Eiropu. Kā viņi nomainīja Pēteri 1. Un tad, 1775.gadā sociālo parazītu apvienotās armijas iekaroja vēdiskās civilizācijas pēdējos pēdējos atbalsta punktus. No tā laika visa pasaule atrodas sociālo parazītu okupācijā. Ar retiem izņēmumiem un pretestības mēģinājumiem, visu valstu valdības pakļaujas sociālo parazītu vadības centram. Visas valstis ir parādu jūgā žīdu augļotāju kantorim SVF. Pasaules banka tāpat ir žīdu privātais kantoris un kontrolē visas pasaules finanšu sistēmu. Visi masu mēdiji, sabiedriskās organizācijas, zinātne, izglītības sistēma tāpat ir pilnīgā šo parazītu kontrolē. Tieši tāpēc visu valstu valdības iesaistās kovidšovā pēc identiska scenārija.
Laskovij, neblamējies! Kaut elementāri iepazīsties, kas ir grafēna oksīds, kā to iegūst, kādas unikālas īpašības tam piemīt un galvenais, kā tas reaģē uz elektromagnētiskajām svārstībām, jeb viļņiem. Ar šašliku tas noteikti neizdosies.😂
Nevajag meklēt loģiku uzspiestā reliģijā. Tad jau Lieldienu zaķis un zobu feja arī ir reāli personāži.

Julianna  2 1 Ļekaini!? Atbildi man uz 1. jautājumu. Kāpēc tie nacisti(ja tev nepatīk fašisti) 2018. gadā neizsludināja pandēmiju, kad pasaulē no plaušu karsoņa nogāzās 6 miljoni cilvēku??????? Te jau 2 gadi knapi 5 miljoni ar astīti sagrābstīja līķu. Pie kovidniekiem pat avārijās un slīkoņus skaitot.

Ljekainiitis    2 Jūlīt - vispirms, nezinu, no kurienes tev tie dati par pneimoniju 2018-jā. Pēc tam - pamācies, kā izplatās pneimonija (ja tā vispār izplatās) un kā izplatās šis vīrus.

LaskovijMerzavec    2 AivarsN... grafēns un grafēna oksīds (pareizāk sakot grafīta oksīds) ir pilnīgi dažādas vielas.

Ar unikālām īpašībām Tu domā grafēnu, bet tādas nav grafēna oksīdam. Savukārt, dazī izplata ka vakcinas ir grafena oksīds un vel kads piedzejo oksidam grafena īpašibas un pieliek 5G ... vot i sanāk Tevis atreferetais marazms

Julianna  1 2 Dati par pneimoniju brīvi pieejami statistikā pa slimībām. Tur atradīsi arī sirds-- asinsvadu slimnieku skatu... vēža, utt. vott vot, kā izplatās pneimonija un kā šis vīruss, laba tēma. un kā Latvijā laicīgi aizslēdza Saulriešus un Rēzeknes tuberkulozes un plaušu slimnīcu un citur arī. Ļoti interesanta tēma.

Vaukskis  1 1 rebeka, daļa medikamentu Covid-19 ārstēšanai izrādījušies, ka nav efektīvi pret omikrona paveidu, taču, šķiet, decembrī tika izplatīta informācija, ka 3-4 mēnešu laikā pēc jaunās draņķības atklāšanas Āfrikā pasaulē būs pieejamas uzlabotas vakcīnu žļurgas. Tikai vienas zāļu pret koronavīrusu devas cena esot no 307 līdz 2065 eiro, bet cik gan daudz pošu par tādu naudu varētu injicēt! Pie tam ar vienu devu zāļu nepietiek. Latvijai priekš to iepirkšanas baisajos kvantumos naudas nebūtu, jo to vajag arī atstāt citām "štellēm"!
Zinātnieki atgādina, ka vakcinācijas kampaņa ir tā lieta, kuru ir jāturpina īstenot, jo nevienas (!) zāles nespēs pilnībā aizstāt iegūto imunitāti pret konkrēto slimību, tomēr efektīvu medikamentu klātbūtne būtiski uzlabos situāciju.

Julianna  1 3 Vaukšķi! Da cik sen tas omikrons uzzīmējās planētas iedzīvotāju galvās un tu jau spečuks vari teikt, kas efektīvs, kas nav???? Kur ņem tādu pārliecību? Brauci uz āfriku un personīgi testēji? Vot es tev pateikšu no personīgās pieredzes. Man šo 2 gadu laikā KATRU dienu saskarsme ar citiem cilvēkiem. Un tas ir super treniņš manai (un viņu) imūnsistēmai. Un ko mums uzspiež šos 2 gadus? Uz visām pažobelēm-- 2 metri distance! Tas ir atklāts terorisms. Piemēri. Atnāk jauna māmiņa, stāsta. Bērnam konstatēja kovidu. Cik tāl cilvēki novesti, ka mamma ņem bērna karotīti un turpina ēst, lai dabūtu kovidu un to satāna zimi -- kurinō kodu. Un ko? mamma nekādi nesaslimst un spiesta teroristu ietekmē pamest darbu. Lūk gadījums Nirnbergas procesam. Otrs -- no blakusmājas kaimiņiene sataisījās uz operāciju-- gūžu mainīt. nodot testu. Pusceļā uz Rīgu zvana un saka -- stop. Esi jau uz miršanas robežas. kovids zaškalivajet. Bet sieviete jūt sevi super labi. Neko darīt ar visām škļankām brauc atpakaļ un sēž izolācijā. Vēl gadījums -- cilvēks slims, puņķi, temperatūra, kakla sāpes. Tests negatīvs. Personīgi mans secinājums. Ar medicīnisko fašismu nekādas mijiedarbības. Apķēzījās doki un farmācija, kā tāda. Cilvēka ienaidnieki.

Drole  1   23:38

Aarsteeshana maksaa santiimus! Pharmai zudiis visa miljardu peljnja, ja terapiju saaks laikus un ar katram pieejamiem liidzekljiem!

https://youtu.be/3mDnY1la50E

AivarsN  3   Grafēnu zinātniekiem izdevās iegūt tikai šajā gadsimtā, bet tam ir tik daudz apbrīnojamu īpašību, kuras var radīt apvērsumu elektronikā, akumulatoru ražošanā, arī medicīnā, ka tagad tā pētīšanai pievērsušies daudzu valstu zinātnieki. Grafēna oksīds nav gluži pareizi lietots apzīmējums, bet tā pieņemts, lai ērtāk. Dažās kombinācijās, eksperimentējot ar režģiem, leņķiem, slāņiem, tiek iesaistīts arī skābeklis. Lai gan oficiāli tiek pasniegts, ka grafēns vakcīnu sastāvā ir tikai izmēģinājumu stadijā, taču tieši pateicoties grafēnam, beidzot radās iespēja ievadīt indes un veikt pārprogrammēšanu tieši šūnās un galvenais smadzenēs. Vakcīnu blaknes precīzi sakrīt ar novērojumiem izmēģinājumos uz dzīvniekiem. Trombu veidošanās, nieru bojājumi, smadzeņu darbības traucējumi, pat uzvedības maiņa, ir tieši šī progresīvā materiāla nopelns. Ļoti interesanti, ka grafēns ne tikai ir super vadītājs, bet bez jebkādas magnētiskās ierosmes no ārpuses, tikai no fiziskās iedarbības, piemēram stiepjot, grafēns spēj magnetizēties līdz pat 300 teslām. Vai tiešām kāds naivais vēl tic, ka parazīti pa visu pasauli izreklamēs, ka gatavojas pārņemt kontrolē cilvēku smadzenes? Varbūt dažiem tās jau tiek kontrolētas? Tieši viņiem šogad Ilon Mask ir sagatavojis pārsteigumu, jauno smartfonu Tesla, kuru varēs vadīt ar prātu, pat nepieskaroties. Bet varbūt tieši otrādi?
Par makaronvīrusu un visiem tā paveidiem, vismaz nevakcinētam cilvēkam nav iemesla uztraukties. Lai palīdzētu ķermenim atbrīvoties no toksīniem, nav nekas labāks izdomāts par kārtīgu izsvīšanu. Sviedrējošas tējas, kāju karsēšana, pirts. Un protams, mazāk rīt lielveikalu indēto pārtiku. Vairāk svaigus, bioloģiski aktīvus un vitamīniem bagātus augus.
No bubuļa un pat rūķiem neviens negrib vairs baidīties. Tāpēc arī izdomāja vīrusus, tādus mazus briesminīšus, kurus neviens nevar saskatīt. Tie ragainīši no mikroskopa? Ar fotošopu uztjūnētas ekzosomas un citas cilvēka ķermeņa izdalītas d

LaskovijMerzavec    2 Bet vakcînās nav grafēns!!! Bija baumas par oksīdu, neviss grafenu!

Tik pat labi vari postulet, ka vakcīnās kriptonits un visi tulit nomirs!

Tb, zinatnieki ir atradusi vakcinas kriptonitu, bez paraziti sho informāciju dzēs, ta ir atrodama oho slepenajā grupā.

AivarsN  2   Laskovij, vai tavs īstais vārds ir Inga Spriņģe, vai tikai strādā viņas cenzūras un melu producēšanas kantorī? Dažādās publikācijās par vakcīnām, tiek pieminēts gan grafēns, gan grafēna, jeb grafīta oksīds. Rečekistu kantoris laikam vēl vienīgais cenšas noliegt visiem zināmo patiesību par grafēna izmantošanu vakcīnās. Laikam no saimniekiem nav saņēmuši komandu aizvērties, jo nu jau arī paši ražotāji vairs nenoliedz, ka grafēns tur ir. Bez tā nemaz nevarētu manipulēt ar cilvēku smadzenēm, traucēt elektriskos impulsus, veikt ģenētisko modifikāciju un kas zina ko vēl tie noziedznieki tur sasapņojušies. Uz ko tādu spējīgi tikai sociālie parazīti bez sirdsapziņas un citām cilvēcības pazīmēm. Tāpēc arī daudziem viņu rīcība šķiet tik neticama.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu