Vai trešā pote būs pēdējā?

Atbilde:
Diemžēl nav paredzēts apstāties, un tiek gatavota jau ceturtā, piektā utt...
Kamēr vien cilvēks neizdomās piesist kāju un pateikt skaļu NĒ!

Šajā rakstā uz to arī atklāti norādīts + vēl ņemam vērā sertifikāta limitus un bilde ir skaidra:
https://www.delfi.lv/news/national/politics/sogad-varetu-but-nepieciesama-ari-otra-balstvakcina-piel
auj-pavluts.d?id=53931253

Tāds ir viņu manipulatīvais rokraksts, kaut ko caur puķītēm izspļauj, un pēc pāris mēnešiem viss tas piepildās. Lai iedabūtu pirmās potes - nācās teikt, ka trešā netiek plānota, bet ... Iepriekš teica, ko jūs tur klausaties Eiropas valstu pieredzes stāstus, pie mums sertifikātam nebūs termiņa, jo viņiem tur kaut kur tas viss esot tikai politisks lēmums, nevis zinātnē vai medicīnā balstīts, bet tagad.... hmm!?

Šajā rakstā arī gaiši pianists norāda, ka būs arī ceturtā [vienalga kā viņu sauks - balsta, piebalsta, uzbalsta, pārbalsta, vai balstu balsta pote].

"Pirmā balstvakcīnas deva jāveic tagad gada sākumā, kas ir svarīgi arī saistībā ar Covid-19 paveidu omikronu, tomēr VM rēķinās arī ar to, ka būs nepieciešama vēl viena deva.
Tas arī atspoguļo to, kāds ir Latvijas vakcīnu portfelis, kurā VM jau laiku iepriekš ir sarūpējusi vakcīnas šim gadam un pa daļai ir rezervācijas arī nākamajam gadam, lai Latvija būtu apgādāta ar dažādām vakcīnām, sacīja Pavļuts."

Tai pat laikā viņi saka, ka omikrons ir nelieli puņķi, lai izklausītos baisāk - tiek pievienots vārdiņš "lipīgāks"! Bū - baidieties, slēdziet ekonomiku un slēpiet galvu smiltīs! Varbūt omikrons paskries garām!

Epifanija  6 3 Nez ko jūs darītu, ja nebūtu vakcīnas, aš nebūtu par ko parunāt!

incis1  3 3 Noteikti nebūs pēdējā. Gan jau mūsu ´´gudrā valdība´´ izdomās kā izdarīt lai tā būtu. Kā tagad ar 3 poti,nebūs tās,nebūs derīgs sertifikāts,ierobežota pakalpojumu saņemšana.Vairums gadījumu nevar pat pie ārsta tikt,prasa uzrādīt sertifikātu. Gribi,negribi būs jāpotējās.

rebeka  2 6 Ārsti gan šobrīd raujas pie kovid slimniekiem, jo tur ir tik daudz naudas, kā nekur citur.
Bet pa lielam visi ārsti pieņem, izņemot kaut kādu daļu, kas apzaļumojuši savas prakses.

Bet Jesus Maria, rokon! Tu mani nebeidz pārsteigt :D Laikam taču sastāvi tikai no potēm :D

Drole  2 2 23:25

US hospitaalji par katru upuri, ko izdodas piesleegt ventilatoram, dabuu 40 000 usd... jaagraabj, ko var, driiz saaksies jauna kampanja
https://gettr.com/post/pn7qlmdc9a

https://stevekirsch.substack.com/p/new-big-data-study-of-145-countries

Mavs_VivaForever  1 5  foto Par visu jau ir padomāts !
Gatavojieties ! :D

Vaukskis  5 2 Varbūt ārsti raujas, taču man pazīstama medmāsa "Stradiņos" brīvprātīgi nepiekrita strādāt ar Covid-19 slimniekiem; palika savā nodaļā aprūpēt neatliekamo operāciju pacientus.. !

AivarN, ja tev un ne vienam vien citam tās uzskaitītās slimības ir nieki, ir pietiekoši daudz cilvēku, kuri izturas atbildīgāk par jums pret veselību- ja ne arī citu, tad vismaz savu. Tas, ka sapotējas pret ērču encefalītu vai gripu, nenozīmē to, ka es vai citi, kuri pret to vakcinējās, saslimām, tāpat arī otrādi. Visas šīs ligas ir Latvijā ļoti izplatītas, tikai citi acīmredzot uzskata, ka lietderīgāk pret tām nodrošināties vakcinējušamies, citi- ka izšmauks no "herņām" nevakcinējušamies un/vai žēl izdot desmitiem eiro, kādēļ izdomā visādus ieganstus.

Vaukskis  5 3 Latvijā katru gadu palielinās risks inficēties ar ērču pārnēsātām slimībām. Latvija ir viena no ērču encefalīta endēmiskākajām valstīm Eiropā. Tā ir viena no bīstamākajām vīrusinfekcijām. Skaitlis atšķiras. Piemēram, 2015.gadā bija inficētas 5%, pagājušogad- ap 2% laboratoriski pārbaudīto ērču, bet ar Laima slimību, pret kuru nav vakcīnu, pat vairāk nekā 20%!

Muļķis pat baznīcā dabūs pērienu!

Feja939  1 6 6:17

Ja trešajā kārtā ietilptu mūsu valsts vadītāji un ārsti, tad šī iznīcinošā afēra nebūtu pat sākusies.
Zivs pūst no galvas.
Viss jāmeklē saknē.

Un katrs cilvēks pielāgojas apstākļiem, kurus izprot šā vai tā, dotajā brīdī.

Ljekainiitis  5 4 Te viņš ir - demagoģijas un feikfaktu nozombētais. Mīlītis. No Vasiļevska rokas gatavs ēst pardon, jebkurus sūdus.

AivarsN  4 3 Vai ir kaut kur zinātniski pierādījumi, ka vakcīnas no kaut kā pasargā? Taču ir zināmi vairāki gadījumi, kad cilvēki visu mūžu nevakcinējās un neslimoja ar gripu, bet tieši pēc vakcinācijas saslimuši ļoti smagā formā, ka knapi izķepurojušies. Es bērnībā arī daudz slimoju, arī ar masalām. Kas to tagad var atcerēties, bet ļoti iespējams ka tieši dēļ vakcīnām. ASV jau ir veikti novērojumi, ka pilnu vakcinācijas kursu izgājušie bērni ir ļoti vārgi un slimīgi, kamēr nevakcinētajiem nekas nekaiš. Pret ķermeņa saindēšanos ar toksīniem, nevar būt vakcīnas. Tas ir tieši kovida variants. Vakcinācijai nav nekāda sakara ar medicīnu, bet tie pirmām kārtām ir parazītu centieni ierobežot cilvēku prāta potenciālu un tagad jau pat daļēji pārņemt to savā kontrolē. Tikai tāpēc tā apsēstība ar visu nopotēšanu, ne vairs brīvprātīgi, kā agrāk.
https://vm.tiktok.com/ZML1N5Pj3/
Nezinu, kāpēc es tā patīku ērcēm. Varbūt asinsgrupa 0(-)? Taču vismaz viena jau nu piesūcas katru vasaru. Varbūt man jau ir izstrādājusies dabīgā imunitāte?

Silve  2 5 Slikti ir tas, ka nedod izvēles iespēju pat ne kripatiņu, visur prasa sertifikātu. Laimīgie, kuri šai kovid padarīšanai var uzlik mīksto sarūk, bet valstsvīri laikam pārliecināti par savu taisnību. Jeb strīdās tik ilgi, kamēr pieņem stulbus lēmumus. Bet vai zinātniekos Latvijā un pasaulē, ārstos vairs klausās. Man piemēram nepatīk, ka jādurstās, jo no potēm sāp roka un man ar to pietiek, kur nu vēl ar citām blaknēm. Tā ir varmācība pret cilvēku. Galu galā lai iet un durās, kuri to uzskata par nepieciešamu sev.

AivarsN  6 4 Interesants domu gājiens. Kāpēc vakcīnu sastāvā iekļauts grafēns un kāpēc to tik ļoti cenšas noliegt. Tas izskaidro, kāpēc popmūzikas koncertu laikā no sirdslēkmēm nomirst vairāki jaunieši. Kāpēc tiešās translācijas laikā pie indukcijas plīts nomirst pavāre. Vakcinētajiem ir nopietns pamats uztraukumam un galvenais, nepapildināt grafēna krājumus savā ķermenī ar jaunām balstvakcīnām.

https://youtu.be/pOkvHutH1lM

rokons  3 2 Ref 06:17 Ir vēl viena kategorija: saprot infekcijas briesmas, imūni pret visādām reklāmām un aicinājumiem, paši izvērtē visus "par un pret", pieņem lēmumu, rīkojas un nepļurkšķ muļķības

Vaukskis  3 2 Kāds ir iedzīvotāju blīvums Sēlijā un Latgalē, bet kāds- Pierīgā; cik daudzi ne reti braukā uz ārzemēm, cik daudzi- tur Sēlijā un Latgalē. Kāda ir ekonomiskā aktivitāte.. . Te parādās vairāki faktori, no kuriem likumsakarīgi, ka, jo tālāk un jo retāk, jo mazāk!

Ērces dzīves laikā piesūkušās tikai dažas reizes, daudz vairāk ir pagūts tās nolasīt no ādas/drēbēm, kaut gan salīdzinoši tik maz brienu pa vietām, kur gara zāle, krūmi, vispār esmu mežā. Katrā ziņā, ja kāds tās uzlasa dzērumā, stāsts ir par kādu citu; ja nāku ciemos ērču apsēstajās vietās, no mākslīgām smaržām uz ādas un drēbēm esmu lietojis labi ja pret ērcēm un odiem paredzēto dezodorantu. Nevakcinējoties pret ērču encefalītu negribās apzināti par zemu novērtēt saslimšanas risku un tā sekas, būt pārgalvīgam, jo pret to ligu zāļu- atšķirībā no koronavīrusa saslimšanas- nav! Man pietiek ar to, ka viena no tām draņķēm padarīja slimu manu brāli, kurš pat pret encefalītu nebija potējies. Tagad- pēc ilgiem gadiem- mokos neziņā, vai savā ziņā arī modernā Laima slimība viņu vēl joprojām ietekmē vai nē lēmumos, uzvedībā, .. . Tas fakts mudina pievērst pastiprinātu uzmanību šīm radībām!

moons  3 1 Jautājums labs. Atbilde varētu būt šāda - daudziem noteikti pēdējā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu