Vai trešā pote būs pēdējā?

Atbilde:
Diemžēl nav paredzēts apstāties, un tiek gatavota jau ceturtā, piektā utt...
Kamēr vien cilvēks neizdomās piesist kāju un pateikt skaļu NĒ!

Šajā rakstā uz to arī atklāti norādīts + vēl ņemam vērā sertifikāta limitus un bilde ir skaidra:
https://www.delfi.lv/news/national/politics/sogad-varetu-but-nepieciesama-ari-otra-balstvakcina-piel
auj-pavluts.d?id=53931253

Tāds ir viņu manipulatīvais rokraksts, kaut ko caur puķītēm izspļauj, un pēc pāris mēnešiem viss tas piepildās. Lai iedabūtu pirmās potes - nācās teikt, ka trešā netiek plānota, bet ... Iepriekš teica, ko jūs tur klausaties Eiropas valstu pieredzes stāstus, pie mums sertifikātam nebūs termiņa, jo viņiem tur kaut kur tas viss esot tikai politisks lēmums, nevis zinātnē vai medicīnā balstīts, bet tagad.... hmm!?

Šajā rakstā arī gaiši pianists norāda, ka būs arī ceturtā [vienalga kā viņu sauks - balsta, piebalsta, uzbalsta, pārbalsta, vai balstu balsta pote].

"Pirmā balstvakcīnas deva jāveic tagad gada sākumā, kas ir svarīgi arī saistībā ar Covid-19 paveidu omikronu, tomēr VM rēķinās arī ar to, ka būs nepieciešama vēl viena deva.
Tas arī atspoguļo to, kāds ir Latvijas vakcīnu portfelis, kurā VM jau laiku iepriekš ir sarūpējusi vakcīnas šim gadam un pa daļai ir rezervācijas arī nākamajam gadam, lai Latvija būtu apgādāta ar dažādām vakcīnām, sacīja Pavļuts."

Tai pat laikā viņi saka, ka omikrons ir nelieli puņķi, lai izklausītos baisāk - tiek pievienots vārdiņš "lipīgāks"! Bū - baidieties, slēdziet ekonomiku un slēpiet galvu smiltīs! Varbūt omikrons paskries garām!

Epifanija  6 4 Būtu kāds arī pārbaudījums to saturu, kas tiek potēts, varbūt tas ir ūdens vai kāds vitamīns C , kaut kā taču ir jāapgroza tie miljoni, lai tie nonāktu īstajās rokās!

RRAGANA  6 1 Sēņu uzlējumu nav. Varu Tev lietošanai piedāvāt tikai saberztas kaltētas sēnītes😃 Atvērsies citi apziņas apvāršņi un ieraudzīsi antivakseriem redzamo vertikālo horizontu beidzot normāli, horizontāli, kā tam jābūt😌

knopiene  2 14 Kuram zāļu ražotājam ir plāni klājies ar savu biezo naudas maku? Ja arī kādam izdodas tiesā uzvarēt zāļu ražotāju un pierādīt, ka viņu ražojums kaitē veselībai tad kas viņiem, samaksā kompensāciju un rullē tālāk. Bija gadījums par sievieti kura tiesājās ar zāļu ražotāju un uzvarēja, tagad viņa palīdz citām sievietēm to darīt. Tas bija talks kurš ir lietošanā, gan maziem bērniem gan pieaugušajiem, kurš izraisa vēzi. Maziem bērniņiem pūderējam dupšus, nu un kas ka viņš tam pūderītim ir klāt? Zinātne taču labāk zina ko vajag un cik!!! Nesargāsim paši savu veselību, cits jau gan par viņu daudz neuztrauksies it sevišķi onkuļi kuri dzīvo kā nieres pa taukiem.

Epifanija  3 4 Bet ja var pārdot tukšu gaisu un neviens to nepārbauda, ka tas tā ir, tad kur problēma? Kā teikt, pats uzņēmies atbildību, ka ripas rij, neskatoties uz to, kurš tās ieteicis! Cik ir tādu, kuriem ir iespējas to pārbaudīt, akli uzticas ārstiem, bet ārsti arī grib dzīvot labi!

Drole  4 4 Talka razhotaajs bija vakseru diileris
https://www.asbestos.com/companies/johnson-johnson/

bet piespriesto soda miljardu zinjaa gan tam tuvaakos konkurentus nepaarspeet...
https://www.mp-22.com/vax

rebeka  2 5 Par nākošajām potēm jādomā tiem, kas iebliezuši iepriekšējās. Protams, ka būs, vai kāds par to šaubījās laižot iekšā pirmās divas? Katrā ziņā ir paredzētas. Vai tas realizēsies, tas ir cits jautājums.
Nu tiem, kas par katru cenu vēlēsies, būs noteikti.

ketija64  2 18 Ļoti sāpīgs jautājums! Katrā valstī savādāk! Viss atkarīgs no cilvēkiem, ja cilvēki piekrīt, tad arī potē! Cilvēki piekrīt, ka bez potes nav darba, iet prom no darba vai arī piespiež sevi un aiziet pēc devas. Valdība vēro tautas noskaņojumu un redzot, ka viss mierīgi turpina pārbaudīt pacietību!

vecais_runcis  3 10 Dažam arī pirmā bija pēdējā.....

kvarts  1 5 Kaut kur ziņās (nelatviešu) paspīdēja informācija , ka revakcinācija būs 2 reizes gadā, un vēl ilgu laiku uz priekšu....dzīvosim redzēsim...

Sanija013  7 6 Kāpēc neviens neskaita gripas potes. Tās tak gadu gadiem šļircinat??

rebeka  3 5 Gripas potes nav obligātas. Tās katru gadu tiek arī atjaunotas, mēģinot noķert paredzamo mutāciju. Kovidam rullē iekšās tās pašas vecās, kaut aizmutējies jau ir nezinkur.
Bet kaut kur lasīju, ja pēc 2 saņemtām potēm cilvēks ir saslimis, tad vairs nav jāpotējas vispār. Tā kā, potētie, ķeriet omikronu, varbūt paveicas :)

moons  1 4 Izturīgākajiem būs regulārā uzlāde, un kad jau būs kaut kāda atkarība, tad sāks veidot maksas injekcijas, lai nedaudz atsistu iztērētās monētas.

Vaukskis  4 3 Julianna, tas par revakciācijas nepieciešamības zināšanu bija rakstīts par potēm pret sen zināmo ērču encefalītu, nevis jauno koronavīrusu. Var iztikt bez vārdu izraušanas no konteksta un tiekšanās pēc lētu sensāciju radīšanas?!
Par to, ka vajadzēs atkārtoti potēties pret Covid-19 nojautu, nevis zināju pēc ziņu izlasīšanas/padzirdēšanas, ka viens no Latvijas farmācijas diviem milžiem- "Grindeks"- nopircis bijušā Šķirotavas cietuma teritoriju, kuru atbrīvos no esošajām ēkām, lai to vietā būvētu rūpnīcu, kurā cita starpā ražos arī vakcīnas. Nebija gan informācijas, kādas, taču vēl agrāk zināju par domu pošu ražošanu lokalizēt, kas laikam gan ir efektīvāk no biznesa viedokļa, jo dažādās valstīs atšķiras darbaspēka izmaksas, citādi izdevumi loģistikai u.t.t. To jau tagad dara ar vakcīnām "Sputnik", kuras ražo ne vienā valstī pēc krievu licences, nevis visur ved pa tiešo no Krievijas. Domāju, ka ar laiku, kad Covid-19 vakcinācijas aktīvā fāze būs beigusies un sākusies ikgadējā rutīnas revakcinācija, tieši tur varam sagadīt "Pfizer" vai Moderna", vai kādas citas pasaulē zināmas potes vietējo ražojumu pēc licences. Pagājušā gada aprīlī, kad potēšanās tikai sāka uzņemt apgriezienus prioritāro grupu laikā, Kirovam Lipmanam piederēja vārdi, kas atrodami portālā Db.lv: "Mūsu projekts paredz izveidot jaunu PASAULES [izcēlums mans- Vaukskis] līmeņa farmaceitisko ražotni, kas nesīs lielu atdevi arī Latvijas ekonomikai un veicinās valsts eksporta pieaugumu." Iespējams, ka ar atdevi un eksportu viņš domājis arī vakcīnas pret koronavīrusa saslimšanu, kas ar laiku varētu kļūt par maksu, būtu pastāvīgi nepieciešamas līdzīgi kā gadījumā ar encefalītu.

allldis  3 10 Spec. Danat 11:26., kuram netrūkst informācijas visaugstākajā, globālajā līmenī:

Zāļu ražošana MŪSDIENĀS stipri atšķiras no apavu, mēbeļu ražošanas PAGĀTNĒ. No zāļu izstrādes līdz palaišanai ražošanā paiet ilgs laiks, jo tām jāiziet caur stingrām starptautiskas uzraudzības iestāžu prasībām, JA VIEN ŠĪS IESTĀDES nav visu veidu atkarībā no šo iestāžu ĪSTENAJIEM vadītājiem un šefiem. Un kas ir algotu, atkarīgu darbinieku iestādes, ja pat pasaules valstis un lielvalstis vada citu spēku marionetes un kuru vadītāji ir neredzami, bet neapšaubāmi varenākie un kuru klātbūtne ir jūtama visos pasaules globālajos notikumos!

Tad kālab vakcīnu ražotājam riskēt ar savu biznesu, ražojot brāķi? Bet varb.OTRĀDI, SMAGI RIKĒ NERAŽOJOT ARĪ CITA VEIDA VAKCĪNAS, KURU KONTROLE un NOGĀDE ir CITU - varenāku IZREDZĒTO PĀRZIŅĀ??! Sevišķi laikā, kad tās ir īpaši pieprasītas, un nākotnē, iespējams, pēc tām vairs nebūs pieprasījuma? UN JA PIEŅEMAM, KA COVID19 IR MĀKSLĪGI RADĪTA, TAD ARĪ šo pašu PIERASĪJUMU RADA RAŽOTĀJU KARTELIS UN SUPERPEĻŅA IR GARANTĒTA un šaujot reizē DIVUS ZAĶUS?! GAN PASTĀVĪGA, REGULĀRA PEĻŅA,gan PASAULES VARENOS APDRAUDOŠĀ LIEKĀS BIOMASAS SAMAZINĀŠANA. UN MODERNI-BEZ KARA, BET PEĻŅA VĒL LIELĀKA, JO visas pasaules valstis ir GARANTĒTI UN REGULĀRI PIRCĒJI! Vai tas nav tikpat ticams vai tikpat apšaubāms, kā tava teorija, kas balstās uz to, ko masu mēdījos un tev stāsts šodienas vareno kalpi - vietvalži un alkatīgi ierēdņi, stulbi iztapoņas?!

dzilums  6 8 četras, piecas vai divdesmit potes - kāda tam nozīme? ne jau par skaitu ir runa, bet gan par to, ka daļa sabiedrības negrib potēties. Tas arī viss. Kā rāda realitāte, tad tādu ir stipri mazāk par tiem, kas neapšauba vakcinācijas nepieciešamību. Cilvēce spēj sadzīvot ar dažādām atšķirīgām iedzīvotāju grupām - gejiem/lesbietēm, sektantiem utt. Sadzīvosim arī ar nevakcinētajiem. Kamēr dabiskā atlase situāciju sakārtos.

AivarsN  6 10 Jā, dabiskā atlase tiešām visu sakārtos. Lieko nopotēšanas plāns tika izdomāts jau 1980.gadā un iegravēts uz betona plāksnēm vairākās valodās, nosakot, ka uz planētas nedrīkst būt vairāk par pusmiljardu cilvēku. 1981.gadā Francijas prezidenta padomnieks jau pilnīgi atklāti paziņoja, ka ar viltus pandēmiju viegli varēs atbrīvot sabiedrību no vecajiem, vājajiem, bailīgajiem un stulbajiem, jo viņi paši pieprasīs zāles un vakcīnas. Galvenais uzbrukums tiek vērsts pret valstīm, kur pārsvarā dzīvo baltā rase, jo tā ir vienīgā, kuru žīdiem neizdodas pilnībā pakļaut. Viņi pat ir izplānojuši, par cik procentiem katrā valstī samazinās iedzīvotāju skaitu. Visas vakcīnas nav vienādas, tām ir trīs marķējumi. Pirmais ir Placebo, otrais standarta vakcīnas, bet trešais vakcīnām, kuras divu gadu laikā izprovocē strauji progresējošu vēzi. Pēdējās varētu tikt nosūtītas uz pansionātiem. Izdzīvojušie ar nanotehnoloģijām vakcīnās, tiks pārvērsti par no attāluma vadāmiem biorobotiem.

https://vm.tiktok.com/ZM8oKgxeD/

rokons  9 2 Revakcinācija nav nekas jauns - gripai, lai gan patreizējās potes ir ar pietiekami plašu aptveres spektru. Ērču encefalīts - dažādos vecumos vēlamie termiņi ir dažādi. Tetanuss jeb stinguma krampji - izlemj pēc antivielu līmeņa.
Tas vienkārši ir attieksmes jautājums pret savu organismu

AivarsN  7 8 Es, tāpat kā mani vecāki un daudzi citi cilvēki, nekad neesam vakcinējušies pret gripu, ērču encefalītu un citām herņām, tāpēc arī neslimojam. Taču tās vakcīnas nevienam netika uzspiestas. Kas grib savu ķermeni pakļaut medicīniskiem eksperimentiem, tā ir viņa izvēle. Bet tagad pret šo makaronvīrusu grib špricēt visus bez izņēmuma, nedodot nekādas garantijas un neuzņemoties atbildību par vakcīnu radītajām blaknēm un nāves gadījumiem. Lai kā potēt gribētāji censtos manipulēt ar statistiku un biedēt cilvēkus, šai slimībai tā arī nav izdevies ietekmēt kopējos mirstības rādītājus, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem. Bērniem un jauniešiem tā vispār nav bīstama. Taču no vakcīnām jau sen nomiruši vairāk cilvēku, nekā no visām pārējām vakcīnām kopā pēdējo 30 gadu laikā. Bērniem pēc vakcīnas ārkārtīgi augsts risks saslimt ar miokardītu, kas var izraisīt sirds mazspēju uz visu atlikušo mūžu, vai pat tūlītēju nāvi. Vairākkārtīgi palielinājies sportistu nāves gadījumu skaits tieši uz laukuma, vai dēļ smagajām veselības problēmām jāpārtrauc sportista karjeru. Kāda mērķa vārdā tādi upuri? Dēļ izdomātās slimības, kuras eksistenci tā arī nav izdevies pierādīt?

saulite34  14 4 trollis atkal savu melu kampaņu uzsācis un atkal visus muļķus reklamē.

DanaL  8 4 Spec.allldis, 18:51.

Atkal demagoģija un pieņēmumi, slēpti aiz histērijas un patosa (izcelti burti), - ...ja vien..., ...klātbūtne ir jūtama... ja pieņemam... ja tas nav tikpat ticams...
Pliks "bla, bla, bla" bez seguma un sevis paša un Aivars N baidīšana un kacināšana par tēmu "kā būtu..., ja būtu..."

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu