Kā jūs domājiet vai pēc Ukrainas šie nāks uz Baltiju?

Vaukskis    2 ..Neies cauri!
No pasaran!

Aligjeri  9 7 Protams, visur pasaulē bardaku taisa anglosakši, taisa krāsainās revolūcijas un lenc Krieviju arī, bet vainīgo neredz, nu nudien neredz aklie!
Tik blenž 4.varas mutēs un pieņem par absolūtu taisnību.
Cik smadzenes ir izskalotas

Geisha  11 7 Un ka ta dibinajās Latvija? Viss sākās Vitebskas guberņā. Krievam nav jānak. Viņs var pieprasīt atpakaļ savu guberņu. Un kas pāri paliks? Dažas ciltis Baltijas jūras krasta. Bez tam Latvija ir tāda pusapdzīvota neliela teritorija ar 1 sarūsējusu tanku un bataljonu iezemiešu pastalās. ASV vairs nav nekāda dižā valsts, jo ir milzīgu naudu parādā Ķīnai. ĶĪna naudiņu paprasīs Baidanam apakaļ un čiks vien tur tai pus dīķim būs. Krieviju vēl ne viens nav ieņēmis un diez vai kāds viņai ragus aplauzīs. Žīdi un masoni valda pasaulē. Žīds dzīvo kur labāk un viens par otru ļoti rūpējas.
Tā ka mācamies ķīniešu valodu un skatamies kā izdzīvot. Haholi paši tiks ar visu galā. Kādreiz bija teiciens - gde hahalo prošjol tam jevreju delatj nečego.
Jauku svētdienu!

Cicikovs  6 8 Ar karu izrisina visas domstarpības.
Lai tad tā notiek un ir lielais restarts. Apnika redzēt tos slimos politiķus un tiešos psihiatra pacientus: Kariņu un tur pietuvinātos. Vismaz upurēšos, kaut tikai tos ne patriotus, pakaļu devējus, slimos žīdus, pederastus noslaucītu no tēvzemes.

veeja_roze  9 4 Es nebrīnītos, ka pie Ukraina ir tikai viltus kustības, bet iebrukums sekos tieši kādai no Baltijas valstīm.

allldis  4 7 Noderīga tēma, pat ļoti laba, jo top labi redzami svešo vergi-kangari un 5.kollonnas draza, kas ielauzīta vervelēt latviski. Arī valdības nodevība, paturot svešo psrs okupantu varzu mūsu, no tiem "atbrīvotajā" valstī, tiek arvien labāk izgaismota! Vēl pretīgāka ir 4.maija drazas uzsāktā nelietīgā masveida svešo masas naturalizācija, kas iznīcinās latvisko Latviju tuvākajos 15-20.gados un kas labi redzams algoto, pretlatvisko draņķu komentāros te un citos portālos.
Bet drošības dienestam te ir darbs- labs birums kontrolējamo nodevēju pūžņa fiksācijai.

Vikonts  4 3 Nepārstāju brīnīties, ka šeit daudz pianista un citu moišas blakts sekotāji, kuri tā vien cer uz krišanu uz ceļiem lielvalsts priekšā. Tā arī paliksiet pie saviem slapjajiem sapnīšiem un piekto punktu turpināsiet tagadējiem vagariem griezt.

rebeka  5 1 Kāda tam vispār nozīme. Bumbas taču nemetīs, katrs paliks savā vietā.

av2    4 Krievi ir diivaini, tas jau ir fakts. Kas vinniem ir pietruucis. Tik liela valsts ar visaam iespeejamaam dabas bagaatiibaam . Krieviem krievija buutu jaadziivo lloti labi, lai neteiktu vairaak. Nummur viena probleema Krieviaja , jaaaptuir zagssana. Trijardieri tur saradussies, un nabagi. Un tiessaam kaadiem slimiem ssunna murgiem buutu jaanotiek, lai kads , kaut nedaudz , normaali domaajoss cilveeks sadomaatu naturaali iebrukt Ukrainaa, vai veel kaada valstii. Tas vinnu valsts bardaku, zagssanu ko, apturees ? Taadi iebrukumi neatrisinaas absaluuti neko. Pluss cik zaldatinni noliks galvas taados sirojumos...:((

dabasmiilis  1 2 Zog visur, tikai rietumos to savādāk pasniedz, noparko zem visādiem iepirkumiem un mistiskiem ziedojumiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu