Ko esmu palaidusi garām, dzīvojot godīgi?

Nenormāli cēlies saslimšanas skaits sasniedzot pīķi un radot bažas par stingrākiem ierobežojumiem... Jāsaka gan, ka dzīvē viss notiek savādāk, kā plāns uz kartes, kur līknes paredz mūsu visu nākotni, bet ir bet! Cilvēki ar puņķiem skrien testēties lai iegūtu pozitīvu un nokļūtu saslimušo skaitā, kuriem pienākas visi valsts pasludinātie labumi un atvieglojumi, neizbrīna fakts, ka kāts tiek arī pie viltojuma vai padalās brālīgi ar pozitīvu, uzliekot klaju nulli šai iekārtai, ko esmu palaidusi garām, dzīvojot godīgi?

DanaL  5 7 Merlina200, neticu nevienam tavam vārdam. Nu labi, par divaino situāciju kaimiņu ģimenē, pieņemu, ka esi kko pārpratusi, bet kur atsauce uz 12:25‽. Nosapņotais neskaitās.

CoCoSan  7 8 Maizi nedodiet, ka tik iespēja izložņāt svešā makā un svešā dzīvē. Nu kas jums daļas, vakcinēt kāds vai nav? Nu tikai mentāli atpalikušajiem var rasties doma galvā, ka pēc 100% vakcinācijas latvijas valsts kopā ar vakcinēto tautu iebrauks ēdenes dārzā, kur visiem valsts dāvās naudu un ceļojumu apkārt zemeslodei. Idiņi, mljin.

AivarsN  6 8 Tas taču sen zināms un ja nemaldos, pilnīgi oficiāli atzīts, ka PCR testi gripu no kovida neatšķir. Bet janvāris vienmēr ir izcēlies ar saaukstēšanās slimību, sevišķi gripas uzliesmojumiem. Tas ļoti labi redzams statistikas tabulās par iepriekšējiem gadiem. Tagad vēl šo statistiku papildina vakcinētie ar savu sačakarēto imūnsistēmu. Valstīs kur visi nopotēti, tāpat slimo un pat vēl vairāk. Tāpēc satraukumam nav nekāda pamata. Testēties ir jēga vienīgi tāpēc, lai pozitīva rezultāta gadījumā, kādu laiku vismaz neviens neuzbāztos ar vakcīnām un varētu baudīt tās pašas privilēģijas, kā vakcinētie.

Drole  5 3 https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries
>
1 Death every x ppl
Nigeria 68,533
Portugal 518

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations
>
Nigeria 6.2%
Portugal 94%

Drole  4 1 https://rumble.com/vt62y6-covid-19-a-second-opinion.html

kvarts      dzīvi....

Freddy Krueger  1 3 Nu Tu kā pajautāsi... Ja valsts nespēj nodrošināt pat elementāro - testēšanu pietiekošā apjomā un kvalitātē, tad tā arī gribas teikt, ka visa šī jezga tiek nodrošināta apzināti, lai varētu bišķi vairāk nozagt, kā jau vēlēšanu gadā... Ja vēl esi palaidusi garām - nekrņķējies, pie šitādas izpildīšanās tiks arī Tev... :-)

rinkulis  1 1 https://www.spkc.gov.lv/lv/covid-19-statistika#apstiprinato-covid-19-inficesanas-gadijumu-ipatsvars-
pec-vakcinacijas-statusa-nedela

1.1x biežāk. Atšķirība ir 10%...f-in 10% Es teiktu, ka kļūdas robežās tas ir 1:1

rokons  3 3 Mani neinteresē ko saka politiķi. Ja piem. Pfitzer uztaisīja VIAGRU, kas darbojas OK, ja pareizi lieto, tad kāpēc lai viņi uztaisītu vakcīnu kas nestrādā :D
Mani ne pavisam neuztrauc dažādi valstiski lēmumi, tikai lai es nejauši neuzsprauslātu kādam antvaxerim potēties gribēšanas bacili, kopīgojoties ( ne kopojoties).uzlieku masku, lai nevar atpazīt. Nekādu problēmu :D

Frita  1 4 Un tagad vainīgas maskas!Tāpēc jau Drogās 4 euro vērtās latvju zīmju atstarojošās maskas met pakaļ par 99 centiem:)
Nākamie vainīgie Covid izplatībā varbūt būs mājdzīvnieki?:))

rebeka  2 4 Kā tā Viagra darbojas, Rokon ? :D

moons  1 4 ...epitāfijai nenāk mieks un tat viņa sadomā muļķīgākos jaut´jiens un iesviež plosīšanai... un izrādās ir arī interesenti.

Floriana  2 3 Katram tak dota izvēle un iespēja, ko sadarīt šajā dīvainajā laikā, man ierobežojumi nav traucējuši, drīzāk palīdzējuši. Un neesmu bijusi pārāk godīga un negodīga arī ne. Turklāt aktuāli šobrīd slimot ar covid daudz un bieži, tāpēc galīgi neinteresē, kas un cik saslimst, vai ir vakcinējies vai nē. Jo pati atbildu par savu dzīvi, ne citi.

Geisha  1 4 Es testējos katru dienu. Savādāk nevar. Brēmenē kur es dzīvoju un strādāju ir ļoti augsts vakcinācijas un arī saslimstības līmenis. Pagājušajā gadā vismaz mūsu pacienti neslimoja, bet šogad slimo. Slimo tieši potētie. Sevišķi pēc 3. vakcinācijas. Viena paciente nomira jo ārstēšāna bija uzsākta krietni par vēlu. Protams, ka par vēlu, jo arī Vācijā tagad ārsti nav sasniedzami. Visi ārsti spiež tikai un vienīgi uz vakcināciju, jo par katra vakcināciju saņem ļoti labu naudiņu. Esot ziņās pat bijis uzrādīts ka ārsts kurš uztaisīja 600 vakcinācijas saņēma 27800 eiro. Nav jau nekāda mazā naudiņa. Mēnesi papotē un dzīvo zaļi.
Vēl ir jāiztur līdz marta beigām kad beigsies ikgada gripa un būs miers līdz rudenim.

Floriana  2 6 Geishai piekrītu, ka tieši pēc balstvaskcīnas daudzi saslimst un pamatīgi.

rokons  1   Ref 23:48
Laikam jau labi, ja pasaulē čupa rūpnīcu pasaulē GENERIC ražo :D

dabasmiilis  1 9 Ko gan var gribēt, paši afēristi tak stāsta, ka patreizējās injekcijas omikronam nederot, bet tai pat laikā spiež ar tām būsteroties, draudot atslēgt verga kvadrātčipu. [nekaunības kalngals]
Tas nekas, ka omikrona injekcijas Faizeris sola uz martu-aprīli.

Pie tā visa vēl bērnus ar to sūdu dursta, bija viens propagandas raksts, ka redz nepaveicies bērniem zem 5 gadu vecuma, jo redz neesot šiem vēl potes.

dabasmiilis  1 4 Runā, ka testi paliekot pozitīvi saskarsmē ar krāna ūdeni, kāds nav testējis?
Būtu man tāds, patestētu... Savu dzīvi neesmu nevienu testu redzējis, tik vien kā medijos, es pat vairs nezinu cik viņu pavisam un ar ko atšķiras.

Bija PCR, par kuru ne tikai Pavļuts teica, ka tie tikai 70% precīzi, novērojumi liecina, ka par 70% pārvērtēta to precizitāte.
Tad bija siekalu testi, par kuriem Kariņš teica, ka tie nekam nederot, bet tas neliedza tos uzspiest skolām, lai ceptu ārkārtas situāciju, audzētu cipariņus un baidītu ar injekciju.

Tad vēl kaut kādi antigēna un vēl paštesti, ātrie un vēl nez kādi, nesaprotu cik viņu tur vispār ir to veidu... Ak jā, Ķīnā vēl anālie testi, nez ,olimpieši arī dabūs to prieku!?

AivarsN  4 6 Pret Pfizer un pat pašu PVO ir celtas neskaitāmas apsūdzības par cilvēku masu slepkavībām, sakropļošanu ar eksperimentāliem medikamentiem un vakcīnām. Bet tikai retos gadījumos cietušajiem izdodas tiesā ko pierādīt. Un tas ir tikai loģiski, ja pašiem noziedzniekiem kalpo valstu valdības un tiesu sistēma. Latvijā katru gadu nozog pusi valsts budžeta, tas tiek tērēts bezjēdzīgiem projektiem. Tāpēc mums jau ir 17 miljardus ārējais parāds. Vai kāds par to ir notiesāts? Nav un nebūs, kamēr noziedzniekus sargā KNAB, VID un tiesu sistēma.
Cik jābūt prātā tērētam, lai laistu savā ķermenī noziedznieku ražotas un uzspiestas vakcīnas pret parastu saaukstēšanos, ja skaidri zināms, ka tās neaizsargā, bet rada neatgriezeniskas izmaiņas organismā, kā rezultātā var būt smagas, neārstējamas blaknes, vai iestāties nāve? Šīs vakcīnas reklamē visi šajā medicīniskajā noziegumā iesaistītie un arī tie, kuriem tā arī vēl nav pielecis, kāpēc viņus sašpricēja. Bet tā jau ir, ka pēdējā laikā izglītība arvien retāk draudzējas ar gudrību un veselo saprātu.

Vaukskis  5 2 dabasmiilim atbilstoši jau nu sūdiem būtu jābūt tuvai tēmai.. :d

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu