Ko esmu palaidusi garām, dzīvojot godīgi?

Nenormāli cēlies saslimšanas skaits sasniedzot pīķi un radot bažas par stingrākiem ierobežojumiem... Jāsaka gan, ka dzīvē viss notiek savādāk, kā plāns uz kartes, kur līknes paredz mūsu visu nākotni, bet ir bet! Cilvēki ar puņķiem skrien testēties lai iegūtu pozitīvu un nokļūtu saslimušo skaitā, kuriem pienākas visi valsts pasludinātie labumi un atvieglojumi, neizbrīna fakts, ka kāts tiek arī pie viltojuma vai padalās brālīgi ar pozitīvu, uzliekot klaju nulli šai iekārtai, ko esmu palaidusi garām, dzīvojot godīgi?

AivarsN  3 4 https://t.me/c/1588438148/43685

Vakcinēšanās fanus nemaz neuztrauc, ka tiek nogalināti zinātnieki, kuri centušies atklāt vakcīnu slepeno sastāvu un iedarbību. Tāpat šķiet pavisam normāli, kā Youtubē un soctīklos cenzūra bloķē materiālu tikai par to vien, ka tur pieminēti vārdi Covid, vai vakcīnas pret to. Tāpat ne cietušie no vakcīnām, ne mirušo tuvinieki nedrīkst par to paziņot publiski, lai neaizbiedētu potenciālos vakcīngribjus. Nu nevar taču būt cilvēki tik stulbi! Ja nu vienīgi daži dzīvo pēc principa, ka nauda jau nesmird un tāpēc par labu atalgojumu ir gatavi ne tikai indi reklamēt, bet pat ievadīt upuriem, kā to labprāt dara daudzi ārsti un medmāsas.

rokons  1 2 Par ārstu darbu gan labāk nemuldi, nevar zināt kad ievajadzēsies

dabasmiilis    1 Vēl šorīt jautāju par testiem, bet pēc brīža izejot vakardienas kovidpropagandas rakstiem, līks norēcos:

"Mediķi atzina, ka antigēna testi ir uz laiku aizvietojošs pasākums un tas nav pamata rīks inficēšanās identificēšanai, jo

tā ticamība ir tikai 50%,
savukārt, ja tests ir pozitīvs, tā ticamība ir 90%.

Veselības nozares pārstāvju ieskatā, antigēna testa mērķis ir lēmuma pieņemšanai par izolēšanos utt..."
https://www.delfi.lv/news/national/politics/operativas-vadibas-grupa-noraidijusi-mediku-priekslikumu
-paplasinat-ierobezojumus.d?id=53983950

-Kaut kas no tās sērijas, kas bija pirms gada, ja veic dienā vairākus testus, teiksim, 3 gabalus un ja tikai viens ir pozitīvs, tad tas vienīgais ir pareizais, pārējie brāķi. Tad tagad tieši tas pats, ar testiem, kuru ticamība ir 50uz50 vai vispār tādas nav, nosaka vai esi slims vai nē, ja negatīvs, tad tests nav uzticams, ja pozitīvs, tad pēkšņi nekam nederīgais tests kļūst ticams uz visiem 90%.

dabasmiilis    3 Paiet pāris stundas un pavisam atklāti tiek paziņots, ka testus vairs nevajag, no briesmīgā omes kroņa glābs sertifikāts. Tik briesmīgs vīruss, ka tam bail tikai no sertifikāta, vai arī tagad vīrusa izplatīšana skaitās sertificēts pasākums?

-Tā vien izskatās, ka nevēlas vairs publicēt to briesmīgo slimo un miršanas statistiku, kur vakcinēto ir tik daudz, ka viņi jāslēpj tabulā zem nevakcinētās minoritātes/kontroles grupas, lai kāds neierauga patieso ainu, ka nevakcinētie nemaz tā neslimo ar to bubuli un nemirst faktiski arī:

"Izmaiņas tiek pamatotas ar to, ka patlaban darba pienākumus vairs nevar veikt bez vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta, tāpēc nav pamata saglabāt normu, ka darbiniekiem, kas strādā klātienē bez vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta, tiek veikta testēšana."
https://www.delfi.lv/news/national/politics/darbam-klatiene-darbiniekiem-vairs-nebus-javeic-covid-19
-tests.d?id=53985706


https://manabalss.lv/atteikties-no-ieceres-vakcinacijas-sertifikatam-noteikt-deriguma-terminu/show

Pereira    1 Es nedzīvoju "godīgi"!!Braucu sabiedriskajā transportā ar masku tikai uz deguna!!Pienāk klāt man viena dūdiņa uzsit pa plecu un saka ka maska periezi ir jālieto!!!!Un ja nu es esmu cilvēks ar psihiskām problēmām vai persona ar pārvietošanās traucējumiem!!Tā Dūdiņa nebaidās ka var būt pret reakcija??!!!

Vaukskis  2   Pereira, ja viņa tā izdarījusi, dūdiņa acīmredzot nebaidās, jo gan jau domā, ka- ja nu kas,- viņas pusē būs mediķi un/vai likumsargi!

rebeka    1 Epifānij, nav gluži par tevi, bet viela pardomām :
Aņuks
Mūķene beigusi savas zemes gaitas un klauvē pie paradīzes vārtiem. Atver Svētais Pēteris un sniedz viņai spērnus. Mūķene priecīgi jautā: vai tie ir eņģeļa spārni? Nē, Pēteris atbild- tie ir zoss spārni ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu