Taktika X stundā

Ja RUS karaspēks dosies uz Rīgu, kur doties civilajiem? Vai mums ir kādas patversmes? Daudzstāvenes pagrabā var palikt uz pavisam, ja to saplacina (daudzstāveni). Laukos drošāk vai otrādi?

fargo_pa  8 6 un vēl. psiholoģiskie portreti, skices.
putins. viņam nevajag naudu. tikai varu. neko citu nevajag. nav izvirtulis, nav atkarīgais. ļoti auksta aprēķina cilvēks visu mūžu.
kad galvenie krievijas oligarhi kaut ko nevar savā starpā sadalīt, viņi iet pie galvenā pacana. galvenais čiekus iztiesā viņus.
kāds atcerējās vienu no šīm saiešanām. putins galda galā, oligarhi pa malām. viņš vēlreiz uzklausa, tad ir pauze, tad viņš pasaka kā būs un paska, ka lai viņš vairs šito no viņiem nedzirdētu(nav svarīgs pats konfilkts). nekādas bļaustīšanās tur, viheru visādu. pasaka kam būs tās raktuves, kam būs daļas tajās iegulās un kas kam un cik maksās par tiem un tiem cauruļvadiem. viņam pieder krievija.

tagad baidens.
cilvēks, kam ir "problēmas" ar sievietēm un grābstīšanos. korumpēts no matiem līdz kāju īkšķiem. multi, multi miljonārs, kas reālā darbā nav pavadījis pat dienu. dēls narkomāns, bāzsts feikos amatos citu valstu uzņēmumos, lai saņemtu astronomiskas naudas par konsultācijām jomās, no kurām neko nejēdz. apraktie pierādījumi liecina par kukuļiem, kas doti no ķīnas, krievijas, ukrainas, tuvajiem austrumiem, meksikas.
baideni ir tāda kā soprano ģimene, bet galvenā soprano vietā ir nevis tāds kā putins vai tonijs soprano, bet iesauka, kas raksturo ļoti - baidenamirsavacena. šāds cilvēks ir asv vadībā.

padomā par šiem īsajiem profiliem.

CoCoSan    3 Mhm, tad tiem visas pasaules varenajiem bija jābūt ar indijas bāreņa psiholoģisko portretu?
Oi, a Vladimiram meitenes nemaz nepatīk, nu tur pagramstīties un tā?? Aizdomīgi, ļoti pat aizdomīgi.

Sanija_    1 Vajag pacelt augšā 2014. gada kara bildes, iespējams, ka atradīsim līdzību.

Mavs_VivaForever  15 1 Ja (nedod Dievs !!!) sāksies karš Latvijā, tad es lūgšos par to, lai krieviem ir labas raķetes - un lido tikai uz Lielvārdi, Ādažiem, Daugavgrīvu ... nevis krīt manā pagalmā !

Panaivi gan ir - ticēt viņu elektronikai, bet tas būs vienīgais, ko varu darīt.

VendijaS    3 Paga, nu Līgatnē tak ir tas padomju slepenais bunkurs. Ar visu kafejnīcu. Vai tur jau Saeimas deputāti sēž?

dabasmiilis  7 6 "Ja RUS karaspēks dosies uz Rīgu, kur doties civilajiem?"

Gar ceļmalām rindās. lai šie redz, ka neesam bruņoti un ar šiem nekarojam. Vēl var puķītes un ceļa virzienu rādītājus paķert līdzi, lai ciemiņi nenomaldās no ieņemtā kursa. ;) [joks]

Es neredzu iemeslu panikas celšanai.
Nevienam to grimstošo Rīgu nevajag! Staķa stabiņi neļaus tankiem iebraukt - par šauru!
Tādēļ nesējam paniku.

dabasmiilis  8 2 Mums viss ir vienkārši - visi pasargāti.

Sertifikāti glābj no vīrusa, stabiņi no tankiem, ja pavisam gribam būt droši, tad katram uz krūtīm uzšūt uzrakstu "nato" , tad varēs pavisam mierīgi gulēt, noplūžu nebūs - viss super droši! Bet ja nelīdz, tad var iežēlināt ar varavīksnes karoga plivināšanu, varbūt tolerance nostrādā - kas zin, bet pats noderīgākais ir pirksta pakratīšana un uzacu savilkšana, ikvienu tas uzrunās!

VECA_PIEPE    2 https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-60525996?ns_mchannel=social&ns_source=twitter&ns_campaign=bb
c_live&ns_linkname=60525996%26Ukrainian%20woman%20confronts%20armed%20Russian%20soldier%262022-02-25
T17%3A24%3A01.000Z&ns_fee=0&pinned_post_locator=urn:bbc:cps:curie:asset:c6913887-6300-4e6f-8fdb-302b
20ff06a3&pinned_post_asset_id=60525996&pinned_post_type=share

Noskaties!

Ljekainiitis  2 7 Kāds te nevis dabasmīilis bet krievmīilis ... Samaini laikus niku ....

CoCoSan  1 7 Es pārstāju tevi cienīt, Mavs.

LaskovijMerzavec    9 Kā redzams, tad Kijeva nav kritusi un ari parējā Ukraina nav padevusies.

Nav vairs krieviem pastaiga pec Krimas. kāds būs jūtami paarekinajies. Laikam nesaprata kalnu karabahu.

Jā EU izskatas vāji, bet vinji 50 gadus neljava atkartoties karam EU un pagaidija kamer PSRS sabruks. Tagad ari itkā vāji, bet cerams, ka Krievija sabruks!

Daina  3   ....... "tieši Krievijai draudzīgie spēki Latvijā uzbūvēja Meksiku, kur nabags no bagātā atrodas 5 gaismas gadu attālumā......"
Krievijai draudzīgie spēki, tieši tā, bet nevis Krievija!
Mani novērojumi rāda, ka sū vienmēr peld pa virsu un "Krievijai draudzīgie spēki" vienpersoniski savāca arī visai valstij paredzētās EU=Vācijas dotās subsīdijas!
Ir atsevišķas personas un mājsaimniecības, kuras visos laikos bez sevišķas piepūles pievāks visam novadam/kolhozam domātos resursus un tur lūdzu arī bombardēt. Ar Bordānu vai Putinu, man vienalga.
Ja Krievijas paspārnē izauga mūdži, kas PSRS brūkot radīja mafijas filiāli Latvijā un prihvatizēja visu Latviju, tad tā varbūt nav Krievijas vaina.

Daina  6   Cerams, ka Krievija nesabruks, un pati izdomās, kam dot savus dabas resursus!!!

CoCoSan    3 Krievija vairs neko nevar izdomāt, kam dos savus labumus. Krievija JAU ir cietumā. Izgojs. Viņai jāpriecājas par to, kas ņems viņas tos labumus. Tak pilnīgi skaidrs, ka krievija sen jau kā ir ķīnas vasalis, un tā tos labumus arī ņems- par bezcenu.
Cinnij, tu jau atraki komjaunieša apliecību, nospodrināji?

Geisha  5 5 Ukraina NAV NATO sastāvā un NAV ES dalībvalsts. Bez tam Ukraina daudzus gadus sēdēja uz gāzes vada un nosusinaja Krimu ar savu nosprostoto kanālu. Tā ka tā ir abu valstu līderu nemācēšana sarunāt kā rezultātā cieš tauta.
Dzirdēju, ka šorīt Krievijas vēstnieks esot aizmucis. Nez kas aiz tā stāv. Vai krievs nāks uz Baltijas valstīm? Grūti prognozēt. Cerams, ka paliks tur kur patreiz ir.
Ukraiņu bēgļi varētu sakopt Latvijas laukus. Gucuļi ir strādīgi. Gan jau par jumtu virs galvas un maizes riku paši visu apsēs un lopiņus savairos. Labāk jau gucuļi nevis afgāņi.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu