Taktika X stundā

Ja RUS karaspēks dosies uz Rīgu, kur doties civilajiem? Vai mums ir kādas patversmes? Daudzstāvenes pagrabā var palikt uz pavisam, ja to saplacina (daudzstāveni). Laukos drošāk vai otrādi?

Eneile    2 Ljek, es dabasmīļa tekstu izlasīju kā ironiju.

merlina200  3 7 Pašlaik Krievija iznīcina savu ekonomiku un Ukrainas teritoriju. Sankcijas ir spēcīgas, pat Ķīna nodeva Krieviju un īsteno sankcijas, visticamāk plāno atņemt Krievijai vēl kādu labu zemes teritoriju.
Krievija strauji ekonomiski sabruks, tāpēc nebūs spējīga vēl kādam uzbrukt.

av2  2 2 Es vieniigais tiessam ceru, ka nesaaks meetaties ar atombumbaam. To jau arii saprot visi, kas dziivo Maskavaa, un citaas krievijas lielajaas pilseetaas, taas tiks noslauciitas no ssiis planeetas.
Bet paskatoties to debiilo putinu, un paklausoties vinna murgus, ....ko var zinaat.Slims galvaa, tur nekad nekaadas loggikas vairs nebuus.

Frita  1 1 No atomkara nekur tālu neaizmuksim.Nav jau īsti kur,ja nu vienīgi uz Ķīnu...kura letarģiskā mierā noskatās pār labajam plecam..

Frita  1   Lokālai nelaimei pietiks ar Pļaviņu vai Ķeguma HES uzspridzināšanu,kas appludinās pusi Rīgas vismaz 1-2 m augstumā.Bet var jau arī uzmest DUS stacijām un cik mums te Rīgā,pierīgā-poligons un militārie objekti....RUS tas ir pāris stundu darbs-kamēr nomērķē:)
Ja runa iet par AES,tad tuvākās ir Ignalina(Lietuvā) tad Somijā(265 km )attālumā,kā arī Kaļiņingradā un Zviedrijā..bet ņemot vērā radiācijas izplatības ātrumu,drošāk turēties 30 km radiusā,kā minimums un vislabāk turēt mājās lieku joda pudelīti.

LaskovijMerzavec    3 Būšu liels cūka, bet nocitēšu viena personāža rakstīto 24.02.2022 (šajā tēmā)

"jā, nekāda kariņa te nebūs. tāpat kā nav ukrainā. krievi jau ir kijevā. ne vēlāk kā rīt, kijeva būs putina rokās.
cilvēki jau masveidā domā par bēgšanu, nevis pretošanos. šīs nav 1900. gada paaudzes."

fargo  1 1 mhm, kaut nu biežāk būtu tādas kļūdas.

LaskovijMerzavec    3 Un ari kludies visos savos tekstos sakot no Ukraina kritis dienas laikā… lidz “putins brīdinšķīgi saprata, kas ir īstais moments un kāds impotents šļupdraks ir baidens.”

Tagad ari baltkrievus taisas iesaistit, ja krieviem jau par isu iestajies un tur ari “pautvecis” ir visus iebaidijis un karos, ja diezvai vinjam ir palikusi drosme, pateikt to ko viss pasaule jau saka “ruskij korablj, igi na*uj”

Ljekainiitis  1 1 LM - tur širmis jau veras ciet: https://meduza.io/news/2022/02/27/putin-prikazal-privesti-sily-sderzhivaniya-v-osobyy-rezhim-boevogo
-dezhurstva-eto-yadernoe-oruzhie

fargo  1 2 15:21

yeah... no. pēc afganistānas kraha, moments bija īstais un vienīgais, kamēr asv pie stūres ir dažus teikumus nespējīgs salikt perverts. ukraiņi nostāvēja pirmo vilni. likās viss ir zauēts. cerams, varbūt viņiem izdosies noturēties.

labitisplus  1   Cik es saprotu , tad čemodāniņi ar pogām , jau ir sagatavoti , pagrabs nepalīdzēs!

dabasmiilis      Ar visu sirdi esmu par Ukrainas tautu. Tāpat kā krievu tautu, latviešu tautu, poļu tautu utt... Esmu par mieru un saticību uz mūsu un kaimiņu planētām!

*** Bet vairāk par visu man nepatīk dubultie standarti, dubultās morāles, divkosība - kad sit tavu brāli tavā pievārtē, tad pašsaprotami, ka visi reaģē - kārtīga ažiotāža sacelta, bet kad tiek slepkavotas tautas nu tur tālumā kaut kur kaut kādā - Afganistāna, Irāka, Sīrija, Libāna, Lībija utt... tad neredzēju te ne atbalsta koncertus, ne ziedojumu vākšanu, ne tiešraides, ne masveidīgus protestus, piketus, ne Buša, Obamas, Klintones, Nato utt... nosodīšanu un aplikšanu ar sankcijām, medijos retais raksts. Ak, pareizi, to tālo tautu asinis ir uz mūsu rokām, tādēļ vieglāk ir izlikties, ka nekā tāda nav bijis, neliks jau paši sev sankcijas.
Mūsu un mūsu brāļu dzīvība vērtīgāka, kā kaut kādu tur eksotisku valstu iedzīvotāju, tieši tā tas izskatās no manām empāta pozīcijām raugoties uz situāciju - daži svarīgāki par citiem...

Man personīgi bija pārsteigums - gadiem klausos Putins tāds un šitāds, sankcijas krāmē Krievijai vienu pēc otras, bet tikai tagad kara pirmajās dienās atklājās, ka ar sankcijām tika aplikti visi, izņemot pašu vaininieku - Putinu, ka tikai tagad plānojot Putinu apdāvināt.
Jūs ko? Tiešām?
Tad sanāk, ka visas sankcijas, tagad arī swift sistēma ir mērķēta uz parasto krievu tautu - tās iznīcināšanu, Putinam tur ne karsts ne auksts, kā sēdēja uz zelta poda, tā sēž.

-Tad kad amerikāņi savas mistiskās intereses aizstāv tālu no savām robežām, un demokrātijas dāvā valstīm ar savādāku pasaules uztveri, salaužot daudzu tautu likteņus - tad NEVIENS nepīkstēja, bet kad Putins savas intereses aizstāv[turklāt pie savām robežām], tad viņš agresors un vēl sazin kas - lielākais grēkāzis!

---Nemaz nerunāsim par atbalsta koncertu un medijos redzamo - pēkšņi politiskā kovidslimība tika paslaucīta zem tepiķīša - tajā koncertā nebija, kur ābolam nokrist, cik tu

dabasmiilis  1 2 ...cik tur viss bija droši... medijos rets kovidreliģijas purkšķis aizķēries, pat mazgadīgais Trojanskis nebaidās vairs no iesnu vīrusa, no viņa sapratu, ka vīruss jūtīgs pret smēķu izgarojumiem.

-Garām slēdzot, ieraudzīju to koncertu - tajā brīdī drosmīgais pūlis, kas nebaidās vairs saslimt ar iesnām un elpot svaigu gaisu, plecu pie pleca auro "brīvību, brīvību!", es tak padomāju, ka laikam beidzot pie prāta nākuši un iestājas beidzot par savu brīvību un dzīvību, vairs negrib smakt maskās, urķēties ar sado mazo kociņiem, dalīt līdzcilvēkus īpašajos un izstumtajos, savu likteni atdot iesnu testiem, bet ne - izrādījās, ka spējam cīnīties tikai par citu brīvību, ar savu ir kā ir.

-Vienmēr cenšos ar vēsu galvu paskatīties uz notikumiem, nevis emociju uzplūdā un histērijā ar aizvērtām acīm skriet ar galvu sienā! Man tā bilde iezīmējās šāda.

Tādēļ iesaku vispirms katram uz sevi paskatīties un pret visiem attiekties vienādi!
Kas tu esi par cilvēku, ja otram novēli nāvi, pat ja viņš to būtu pelnījis, vai mums ir tādas soģa tiesības? Par vienu un to pašu noziegumu - vienu atbrīvo netiesājot, bet otru uz karātavām velk - tiešām atgādina Viduslaikus un naivo satracināto pūli, kam, ka tik pakliegt!

--------Priekš Ļekainīšiem atkārtoju, neesmu Putina fans, esmu pasaules tautu fans - esmu par mieru Visumā!

Nevar arī izslēgt, ka šis ir globālistu pirksts, jau iepriekš minēju, ka man asv un Krievijas sarunas dikti atgādināja Molotovu-Rībentropu. Ceru, ka kļūdos, es arī tikai cilvēks, visu nevaru zināt, tādēļ jāturpina rakt, lai noskaidrotu atbildes! Laiks rādīs un visu saliks pa vietām.

merlina200    1 Aizstāvot Ukrainu, aizstāvam arī sevi, jo Putina apetīte jau visu laiku lūkojas uz mūsu pusi, tāpēc arī tam tik liela uzmanība pievērsta.
Tās neapšaubāmi ir globālistu spēles, kāds kaut ko nesadalīja, vai arī tieši tagad pārdala...
Tomēr tas arī ir pēdējais cilvēcības eksāmens ikvienam no mums.

Frita    1 1:28.Tad sanāk, ka visas sankcijas, tagad arī swift sistēma ir mērķēta uz parasto krievu tautu - tās iznīcināšanu, Putinam tur ne karsts ne auksts, kā sēdēja uz zelta poda, tā sēž.(c)

Kā Tu nesaproti taktikas jēgu!!

Epifanija      Ukrainas tauta arī tiek iznīcināta, dots pret dotu, karā tā notiek, kad visvairāk cieš parastie iedzīvotāji!

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu