Taktika X stundā

Ja RUS karaspēks dosies uz Rīgu, kur doties civilajiem? Vai mums ir kādas patversmes? Daudzstāvenes pagrabā var palikt uz pavisam, ja to saplacina (daudzstāveni). Laukos drošāk vai otrādi?

Vaukskis  1   Rietumi, Dardedze, ne tikai to iegūst- arī Moldovas un Gruzijas pastiprinātu virzību uz uzņemšanu ES.

dabasmiili, sankcijas pirmām kārtām tiek un tika piemērotas bagātākajiem un citiem redzamākajiem Krievijas bagātajiem cilvēkiem, politiķiem, bet ne tikai, lai mazinātu viņu atbalstu Vladimira Putina virzītajai politikai, sētu neuzticību un vairotu nesaskaņas. Militārajos konfliktos parasti mēdz iznīcināt tautu, bezdarbīga vai tāda, kas pilda vadoņa norādījumus, pretējai pusei tā nav būtiska. Nozīme ir tiem, kam ir visādi resursi un ietekme, kas spēj panākt lūzumu.

fargo, esi riktīgi alojies! Vairāk nekā nedēļa pagājusi, taču krievu okupantu militārie panākumi ir nepropocionāli mazi salīdzinājumā ar izdaudzināto moderno apbruņojumu un cilvēkresursiem, toties zaudējumi nav mazi un virs Kijevas kā neplīvoja, tā aizvien neplīvo trikolors!

Ja par tematu, tad drošāk doties bēgļu gaitās uz laukiem. Tur var iemukt mežos, tos aizdedzināt, radot dūmu aizsegu un diezin vai uzbrucēju mērķis būs noslepkavot visus cilvēkus līdz pēdējam. Civilajuem drošāk būtu doties uz jūras krastiem, lai tur gaidītu palīdzību no Rietumu puses.

dabasmiilis  1   Tak tos slimos pilsētniekus nevar laist laukos, redz, vēl taisās mežus dedzināt, jeb konkrētāk tos krūmus, kas palikuši mežu vietā.
Labāk sēdi jūrmalā un gaidi, kad varenie nato tevi glābs, tikai konservus labi daudz sagādā, jo var nākties ļoti ļoti ilgi gaidīt!

Saproti kā tas izklausās, taisies mukt mežā un pats sevi nodedzināt? Labāk sēdi ērtajā ofisa krēslā un dabai netuvojies... tādu mums vēl trūka sabotieru.
Pēc mums kaut plūdi, nevar klusām nozust, vēl pelni aiz sevis jāatstāj.

Kad pilsētas švītiņi nesaprot, ka ar sankcijām šaujam pa savām kājām, mēs slīksim kopā ar krievu tautu, es pat teiktu, mēs cietīsim vēl vairāk kā Krievija.
Jau pirmās ziņas, ka rūpnīcas būs jāklapē ciet, jo karošana ar kaimiņu aptur resursu piegādi, kas šīm rūpnīcām un to darbiniekiem ir vitāli svarīgi... pagaidi pāris mēnešus un skaiti bezdarbniekus.

Jautājums aktuāls, kas būs pirmais - Moldovas un Gruzijas tikšana ES, vai arī ES gals!?

Vaukskis      dabasmiili, tas ir no Ukrainas oficiālas instrukcijas ukraiņiem, kā rīkoties cīņā pret Krievijas okupācijas svētkiem. Meži un krūmi ataugs, tā pie mums nav kodolkatastrofa. Zemi līdzi neaiznesīs.

Jūrmalā arī var sēdēt. Otrā pasaues kara laikā caur turieni daudziem izdevās aizbēgt uz Rietumiem.

Izdzīvosim arī ar sankcijām! Varam taču galu galā aizbraukt uz citurieni dzīvot. Vai tad Krievija par sām zvērībām nav pelnījusi atmaksu?!

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu