Iztēlojaties,ka Latvija sāk karot ar citu valsti.Un karu sākusi pirmā.

Vai būsim lojāli tādā gadījumā pret iebrucēju valsti,vai tomēr jutīsimies vareni,kā šobrīd izskatās citā valstī?Jautājums,tīri filozofisks.

le_Moine  7 10 Ko mēs vispār vai kur varam parādīt savu patstāvību? Beidziet, tas laiks ir garām un atliek tikai būt par vaukšķiem un sargsuņiem NATO un rietumiem vispār.
Karu uzsākt varam tikai NATO mudināti kā tas notiek Ukrainā, kur situācija rietumu eskalēta kopš 2014.g, un gatavots viss, lai veiktu militāru konfliktu ar Krieviju, NATO karš ar Krieviju, tikai svešām rokām. Puzle saliekas, kam ir prāta spējas, bezmugurkaulnieki un idioti dziedās citu dziesmu, tur masu mēdiji kārtīgi aizdirsuši smadzenes.
Varat te gudri ķēzīties cik gribat, vairumam situācija tāpat ir saprotama, tikai baidās teikt un negrib, lai atgadās kā ar Aivi Vasiļevski.

MrAction  3 7 Musu armija, visi 4 cilveki iekaps tankaa un vinjiem paradiis, kur lobsteri ziemo.

Ljekainiitis  8 4 Lauku onkuliņš ar saviem pūtieniem kremļa stabulēs laikam beidzot no trases noņemts. Vēl labradoru un džonīti viņam pievienot - tad iekšējās indes OHO stipri mazāk paliktu ...

allldis  7 7 Ak, nebrīnieties īstie pilsoņi, kremļa mēslu mušām uzdevums nav atcelts smakot un smirdēt visur latviskos portālos un tēmās!Viss šo vatņiku infuzoriju eksistences pamats mūsu zemē ir baroties no kremļa bandas melu krātuves, saturu cītīgi izplatot. Labi, ka primtīva tiem muldoņa un labi, ka nemainīgi vecas un truli vienveidīgas tēmas kvekšiem.
Būtu jābrīnas,ja tā nebūtu, atstājot tādu milzu okupantu varzu LV pēc "okupācijas" beigām."Paldies" kangariem - čekistiem un okupantu 5.kolonnai un visam 4.maija kliķes pūznim, kuri bezgala nodevīgi savus balstus - okupantus prettiesiski masveidīgi naturalizē, bez LV pilsoņu piekrišanas, bez tiesiski tam nepieciešamā referenduma!

Vaukskis  6 1 etc, nesapratu, par ko tad ASV un tikai tai Latvija varētu pieteikt karu?! :o Ka tā savulaik neatzina Latvijas okupāciju ?! Tagad arī palīdz, stiprinot mūsu aizsardzības spējas.

CoCoSan, tā ir cinnija no Sēlijas, nevis persona, kuru minēji!

ozolkorkis  2 8 Latvijai tas jādara: jaiebrūk Kaļiņingradas apgabalā!
Jāatgūst senās Baltu zemes!
Kuršiem un kurzemniekiem ir tiesības uz Lietuvas zemēm līdz pat Palangai, Klaipēdai un Kuršu Kāpai! Lietuvieši nekad nav redzējuši un pazinuši jūru!
Polijā ir Elblonga, Gdina, Gdaņska, -: tās arī ir senās baltu zemes!
Tad vēl paliek Abrene ar Jaunlatgali,
Vēl varētu paķert Valgu!
Tobāgo ir jābūt mūsu Valstij! Takā jābrauc atgūt varu!
Gambijā ir Svētā Andreja sala! Kā bezkaunīgie gambieši uzdrīkstas kāpt uz mūsu zemes!?

omikrons007  1 2 Es ieteiktu Latvijai pieteikt karu Zanzibāras.Man tā valsts galīgi nepatīk.Reiz tur biju un no vietējās Top modeles atrāvos triperi.Par to vien šie pelnījuši 1896 gada karu ar britu cūkām.Kara ilgums bijis 48 minūtes.

smooth  1 3 >>ozolkorkis , smalki!
Caur savu prizmu, bet par citu, ļoti konkrētu kopienu.
Smalka humora izjūta.. : )

mikse  5 1 Tādu jautājumu uzdot un atbalstīt spētu tikai no Krievijas savlaik ieceļojoši latvijieši. Cik zinu no vēstures, baltu tautas nav bijušas agresīvas, robežas visus apmierina. Pat Abreni atdeva gariem zobiem, kāda vel runa par senu teritoriju atgūšanu. Bet tas varētu notikt pēc 20 gadiem, kad palikušo ukraiņu bērni būs izauguši, teiks kālab mums tik maza valstiņa ar tik skaistu valodu.

malietis  5 2 Viss ir ļoti vienkārši..tas slimais ar savu komandu ir jāsaņem gūstā..jānogādā Kijevā un par bīedējumu ...

CoCoSan  4 1 Vaukski, cinnijai ir simtiem niku, un viens no tiem Julianna. Katram cilvēkam ir unikāls rokraksts, tajā skaitā virtuālais. Un šo rokrakstu nevar sajaukt ne ar vienu citu.

Dardedze  5 2 jā, tā izskatās, ka šodienas konflikts ir NATO karš ar RUS. Tiklīdz to paustu medijos visās valstīs, kur dzīvo krievvalodīgie, attieksme absolūti mainītos par 180° par labu Krievijai. Nu kāpēc UA nevarēja atrast citu prezidentu, kā komediantu? Jo USA lielie onkuļi spēlējas ar A-Eiropu rēkdami. Valdībās palūdz salikt komediantus, lezbietes utml

Daina  1 2 War is a place where the young kill one another without knowing or hating each other, because of the decision of old people who know and hate each other, without killing each other - Erich Hartmann

Daina  1 1 Visvairāk man žēl ķīniešu, kas nespēj sadalīt simpātijas pret RUS, kuras Austrumu teritorijas jau neoficiāli ierēķinātas pārapdzīvotās ĶTR sastāvā ar simpātijām pret Rietumiem, kuru ražotnes (jeb alkatība-liekot optimizēt ražošanas izmaksas) padarīja ķīnu par to, kas tā ir šodien.
Pasūtot ķīniešus *irst, ilgtermiņā ieguvēji būtu gan vācieši, gan krievi. Šitādus "draugus" labāk nevajag. Ne ekonomiskā dimensijā, ne demogrāfiskā. Tos izlaiž no Pandoras lādes individuāli un tuvredzīgi domājošs rietumu uzņēmējs vai naivs slāvs.
Tpu

Ljekainiitis  6 3 Ja sākumā par Zeļenski varēja vīpsnāt, (un daudziem pat likās, ka tā tāda kremļa dzeguzes ola, kurš nodos Ukrainas intereses) tad tagad - kādi vēl jautājumi. Prezidents ar nostāju un attieksmi.

Un pēc Bučas notikumiem - te var arī nonākt pie NATO darbībām, kā Serbijā 90-tajos.

MrJones  2 7 Ljennkanais,...tu tak esi konchennijs dunduks!
Saprotu, valdiibaa svariigi novaakt opoziiciju, lai biidiitu savas intereses, bet te ir diskusiju telpa, kas savaa zinjaa tieshi piesaista ar viedoklju dazhaadiibu.
Galu galaa mees tak par patiesiibu, taisniibu, vai ne.... ? ;)

Dardedze  1 3 paturpinot domu par komediantiem un piderasiem ex Sovjetuniona sašķelto sīkvalstiņu (pat Dienvidslāviju un Čehoslovākiju vajadzēja sasmalcināt, lai pēcāk vieglāk apēst!!! 😆) valdībās, paturpinot šo domu atcerējos 2021.g. interviju ar UA galveno infektoloģi, kura caur puķēm pūlējās pateikt, ka Ukrainā visos atbildīgākos ministru amatos ie-celti absolūti konkrētajā jimā nekompetenti cilvēki. Skan pazīstami, ne

allldis  2 2 ...bet tomēr labi,ka kremļa dzīvnieki rukšķ un rukšķ, smird un smako ar nez cik nikiem juzdamies varen gudri un varen paslēpušies!Lien un te izrāpo ar vien pretīgākas krievebreju infuzorijas un visas bezgala "viltīgi" ar latviskiem nikiem, cilvēku morāles un intelekta neapgrūtinātas. Un labi, ka šie tiek spiesti atstrādāt rubļu čupiņas, labi, ka nevar VISI nomaskēties, "pārstrukturuzēties" un gaidīt savu rindu iznācienam kaitēt un smirdēt!

Vikonts  3 1 23.27 un ne tikai nekompetenti, bet arī atsūtīti uzraugi no rietumiem, kā veselības ministre, kura kūrē arī biolabaratorijas. Un ne tikai šajā jomā.

Ljekainiitis  4 1 Un kāda "patiesība" var atrasties diskutējot ar tādiem putlera hujesosiem kā džonītis un vikonts ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu