Iztēlojaties,ka Latvija sāk karot ar citu valsti.Un karu sākusi pirmā.

Vai būsim lojāli tādā gadījumā pret iebrucēju valsti,vai tomēr jutīsimies vareni,kā šobrīd izskatās citā valstī?Jautājums,tīri filozofisks.

bumpastiks  1 5 Agrāk kaut arī par covidu nesakrita viedokļi Pļekainis likās tāds zolīds-vismaz rupji nevienu neaizvainoja.Bet nu poņeslos-Hujesosi!Norāda ko te aizvākt ko neaizvākt!Pavisam pļekainis izlaidies kā "varena"pļeka uz dīvāna!Laikam vajag 4 poti saņemt,lai mierīgāks.Laikam lomkas!:D
(tas tā skats no malas)

Ljekainiitis  3 2 Bumpi, ar lopiņiem citādi nevar.

https://www.youtube.com/watch?v=nbrN0pxTPk0

Lūdzu - visi punkti uz I salikti.

Dardedze  1 1 MS - tipisks ebrejs. Arī priekšvārdi tādi viņiem

Vaukskis  1 2 cinnija, demokrātiskā iekārtā ministram nav jābūt speciālistam visos jautājumos. Ministrs ir politiska figūra, kura pārstāv partiju un vada nozari politiskā līmenī. Viņam ir jāredz tendences un jāīsteno pārmaiņas. Jāatrod optimālais kopsaucējs- tādu, kādu vēlas sabiedrība. Ministram labi jākomunicē ar savu ministriju, nozari un skaidri jāpauž, jāaizstāv un jāskaidro viedoklis plašākai sabiedrībai. Ministrijās jābūt kvalificētiem speciālistiem, ministru darbs ir virzīt tos kaut kādā virzienā.
Tas esot tantiņu līmeņa priekšstats, ka ministram jābūt "nozares profesionālim." Pat speciālistam paies pusgads, pirms viņš "iebrauks tēmā". Līdz ar to neredzu šķēršļus, kāpēc Ukrainas vai citu zemju valdībās nevarētu būt nespeciālisti, bet kaut kādas noteiktas jomas darboņi nevarētu kļūt par valstu prezidentiem. Katra darbs ir cienījams un ikviens ir pelnījis iespēju sevi parādīt!

Volodimirs Zelenskis bija cerīga alternatīva līdzšnējai politiskajai stagnācijai Petro Porošenko vadībā, tā kā viņš nespēja izbeigt karu Donbasā un pārveidot UA par modernu, eiropeisku valsti. Politiskā nespēja tautu bija tā nokaitinājusi! Puisis spēka pilnbriedā nāca ar radikāliem solījumiem.. . Par viņu teica: nenāk no politiskās vides, nereliģiozs, bez tautības. Turklāt V. Zelenskis taču bija nekaitīgs komiķis, populārs cilvēks valstī, it īpaši pēc filmēšanās seriālā "Tautas kalps". Ukraiņiem viņš bija atpazīstams. Tieši tas arī izskaidro, kāpēc cilvēki tik naski balsoja par Zelenski.
. .

omikrons007  3 2 Pamuļķis latviešus baro ar mēlīti propogandu pret KF un šie tam visam tic..Bučas notikumi caur un cauri ir falsificeti..gluži kā masu iznīcināšanas ieroči Irākā,ka gāzes Sīrijā ka Vjetnamas kara sākums u.tt..Tiesi haholu ir tie nelieši,kuri cenšas dzīvot uz citu rēķina..to kas kur raksta,bet paklausīties ,ko runā ļaudis par tiem tā saucamajiem Ukru bēgļiem Latvijā..reti nelietība un pretīgi ļaudis..gejropas jau kož pirkstos par šiem haholu lopiem tad kā pēc apvērsuma veselus astoņus gadus slepkavoja Danbasa un Luganskas ļaudis??Visu Ukraiņu piegādā tā kara tehnikumu pret Krieviju..nav saprotams,ko KFtik ilgi gaidīja. Haholiem d
Sadod pa muti vajadzēja daudz ātrāk..

Ljekainiitis  1 2 Nākošais hujesoss arī pieteicās. Nu visu pēc kremļa metodičkas atskaitīja. Vēl tikai biolaboratorijas ar trennētajiem gājputniem nepiesauca.

Daudz nav palicis, ka šiem te lopiņiem atņems pilsonību un personīgo sankciju sarakstā ieliks. Likumprojekts jau ir sagatvots.

omikrons007  2 1 Lekainis- Kakainis.!!.tu esi Ketīns..jeņķu nūlande pati atklāti pateica televīzijā,ka šiem ir šādas biolaboratorijas ukrainā,.ar holeras vīrusiem.ebolam.difterejam.sibirijas mēriem un c.bet tādiem bezsmadzeņu trulsņiem ka tu pat prātā neienāca,ka mūsdienās var izmantot JEBKURUS vīrusa pārnēsātājs..tikai viena nelaime..pagaidām jeņķiem vēl nav izdevies radīt biorieroci ar rasu ,nacionalitātes un c.diskriminaācijas spējām.tu esi kroplis,jo tev smadzeņu nav

Ljekainiitis    2 Kādam šņabis pavisam smadzenes atmiekšķējis ...

allldis    3 Ak,ko gan citu var sagaidīt no barbaru, zagļu, žūpu un pamuļķu zemes iebrukušos, čekas-vdk sadistu miskastēs izperētajiem kremlinu pajoļiem??! Gebelsa stila pļerza, bāzēta uz mongoļu-tatāru vergu bāzes insektu apstrādes gala produktiem un ir to smadzeņu potenciāla apogeja un demonstrē pilnīgu nespēju kremļa pļerzu salīdzināt ar faktiem, nespēju veikt tiem neiespējamo procesu - domāšanu!
Tās vietā tiem ir kremļa pahana norādes, kā ceļvedis ´dzīvē visās lietās (protams, kamēr dižais un svētais liliputins šiem primātiem bleķo). Un labi, ka tie te šādi rubļu maisus vienai krutkai pelna un top MUMS zināmi.

8008    1 Drīz jau būs iespēja divānu patriotiem sevi pierādīt 2023-07-24 19:48

Raivis_1977      Kas ir, kāpēc krievi sākuši beidzot izbraukt uz krieviju un rindās sataisījuši uz izbraukšanu pie krievijas robežas?! ..................
Nekas nebūs un nekur nelaidīsim prom, un tad pa visām reizēm ietrieksim galvā to latviešu valodu!
Jau 32gadus nezin nevienu vārdu latviski! Nu tas jau kā grāmatā, nezinītis uz mēness!
2023-07-25 18:18

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu