Krievu valoda

Te ir cilvēki no visas lielās, plašās Latvijas. Izlasot, vienas madāmas DG ierakstu, radās jautājumi. Kuri ir tie daži Latvijas reģioni, kuros liela daļa latvieši ir pārkrievojušies? Atgādināšu, ka Latvijā ir pieci reģionu un daži ir vismaz divi. Kad Latvijā aizliedza krieviem savā starpā sarunāties krieviski? Krievijas televīziju neskatos, tādēļ neko nezinu, kas notiek Latvijā.

AivarsN    1 Cilvēku būtība nav apzagt, aplaupīt citus. Ar to nodarbojas tikai parazītu suga, kura speciāli tam tika radīta. Cilvēki vadās pēc savas sirdsapziņas, bet parazītiem tādas nemaz nav. Taču nu jau parazītu laiks iet uz beigām. Par visu būs jāatbild.
Krievu valoda bija PSRS starptautiskā valoda un nekas jau faktiski nav mainījies. Vismaz vecākajā ļaužu grupā arī tagad, krievu valodā var saprasties ar jebkuru kaimiņu republiku iedzīvotāju, ko nekādi nevarētu izdarīt angļu, vācu, vai kādā citā svešvalodā. Un par cik Latvijas vīrieši sevišķi labi pārvalda krievu valodu, tad nav nekādu problēmu iepazīties arī ar citu tautu pārstāvēm un pat nodibināt ģimeni. Ne jau tautībai ir izšķirošā nozīme, bet gan cilvēcības esamībai, vai neesamībai. Kas nu kuram vajadzīgs. Lamāties var arī angļu valodā un daudzi kārklu angļi ar to arī lielās.

Ljekainiitis  1   Ticīgais onkuliņš atkal savus murgus laiž. Cilvēks ir nedaudz ar kultūrkārtiņu apaudzis dzīvnieks visās izpausmēs.
Grūtos laikos, kad ieslēdzas instinkti - kultūrkārtiņa nobirst.

AivarsN      Parazītus nespēj labot nekas. Nesaderīgu sugu krustošana radījusi pārāk lielas evolucionārās novirzes. Tāpēc sākoties gaismas laikmetam, paredzēti utilizēšanai. Vairums dzīvnieku sugu ir daudz sabiedriskāki. Pat vilki rūpējas par sava bara locekļiem.Taču cilvēki, tieši grūtībās kļūst vienoti un gatavi dalīties ar pēdējo maizes riecienu, jo tikai tā mūsu civilizācija spēs izdzīvot.

Ljekainiitis  1   Sektantam - sektanta fanātiķa stāsti. Visi dzīvnieki aizsargā SAVU baru, SAVU teritoriju. Tāpat kā suga - cilvēki.

AivarsN      Parazīti piekopj sātanisma kultu un cilvēkus neuzskata par savu sugu, jo tā arī ir.

Ljekainiitis  1   Vienīgo pasaku kultu te piekopj tikai bezpamata muldoņa aivariņš.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu