Sods pasažierim

Vai vajadzētu arī piemērot sodu pasažierim(-iem), ja auto vadītājs ir alkohola reibumā vai narkotisko vielu ietekmē?

Vaukskis  1 2 Jā, mēs varam atļauties vairāk nekā šķiet! Varoņiem slava!

Katra  1 2 siikaa16, nebūtu svarīgāk CS negadījumu statistika ? Un kas saņems stingrāk fūres? Sabojātie ceļi, noslepkavotie kaķi, nodirsušies pārējie ceļu satiksmes dalībnieki?

Katra  3 1 Vajag nebraukt vispār , nevis nebraukt speciāli . Mazas izmaiņas likumdošanā to var nodrošināt 😆👌

miers2    3 Jā, jā - pasažieris noteikti ir vainīgs par visu! Vainīgs par to, ka šoferis brauc agresīvi, ka stulbuma vadīts pārsniedz drošu ātrumu, ka pļurkst pa telefonu, ka riepas nav gluži labas, ka pagriezienus nerāda uz tukša ceļa, ka radio par skaļu klausās un tāpēc brauc kā abdolbījies..utt

viedoklis  2 3 Ja siikajai būtu .... tad viņa zinātu, ka pārguruši auto vadītāji ir daudz bīstamāki par viegli iereibušašajiem. Tikai nogurumu grūti noteikt un šādā kondīcijā pie mums pēc "veiksmes stāsta" pie stūres sēžas pat parāk daudzi :(

Neaataisnoju vadītājus reibumā, bet cik viegli ir būt nozombētiem un dziedāt meldiņus, kurus mums pasviež :(

viedoklis  1 1 "Vairāk sēžas pie stūres iereibuši, nevis noguruši." - ja Tu tiešām tā domā/zini, tad lai veicas ceļu satiksmē!

Katra  1 2 siikā16 ir idiotka. Jebkurš , pilnīgi jebkurš autovadītājs, kas nav gluži vakar dzimis, apstiprinās VIEDOKĻA PAREIZĪBU.

Katra      Ņemam visus ceļu satiksmes negadījumu protokolus un atliekam čupiņā pa kreisi tos, kuros kaut viens bija reibuma pakāpē, par kuru jau ņem nost vāģus. Ja iznāca smieklīga proporcija, beidzam ņemt nost vāģus.
Bet neviens to nedarīs, un to sauc par pasaules restartu

Ineta      Jā, nav svarīgi , cik % autovadītāju brauc aizliegtajā reibuma pakāpē .
Nav svarīgi, cik negadījumu notiek uz ceļiem.
Lai būtu loģisks pamatojums ņemt nost vāģus , jāzin, cik % negadījumu vadītājs bijis aizliegtajā reibuma pakāpē .
Tas nav svarīgi , cik negadījumu Latvijā ir uz eiropas fona. JŪS CEĻU KVALITĀTI PIESKAITIET PĒTĪJUMAM

Labrador    4 Rosinu iet tālāk! Īpašumu konfiscēt arī dzērāja kaimiņiem , radiem un kolēģiem , kuri laikus nav novērsuši šādu pārkāpumu. Un varētu sākt konfiscēt mājokļus tiem , kuri tur lieto alkoholu , jo iereibis mājokļa iemītnieks arī ir bīstams.

Vaukskis    1 Pilnīgi pievienojos par konfiskāciju tiem, kuri arī tikai mājas apstākļos lieto alkoholu. Cik var rakstīt, ka alkohola lietošana kaitīga veselībai, laiks ķerties pie radikālākiem mēriem?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu