Vai esat kādreiz tā kārtīgi apskatījuši savu pasi- dokumentu nr.1. ??

Kas ´lācītim´vēderā´?Mn tā šķērmi paliek..Ko uz tās rbežkonteoles, vai viesnīcās padomā par mums..un arī es Latvietis. Tā tāda indviduālistu izpausme nerēķinoties ar citiem, arī domājošiem? Bilžu teksts un konteksts..Tagad jau sabiedrībā aktualizēts atkal, par cenām..Maksāsā dubultcenu, tad tikai uz pusi vairāk un jābūt ´laimīgam´..
Paskatieties bilžu saturu!! Jūs pat nezinat kas tur ir~!~!

CoCoSan  3 4 Juliannai nav līdzekļu nopirkt jaunu datoru, nelamājies ļekainais.
Juliann, a kā tā sanāk, ka tagad nav mana valsts, a hujessr bija mana valsts? Viņa štoļ tolaik citos reģistros likumīgos skaitījās?
2024-01-07 20:43

Lexx  5 1 Juliana raksta no telefona ,kuram nav latviešu šrifts...esiet iecietīgi )) 2024-01-07 20:57

Julianna  9 2 zpeciali coco* cccp ari tada pat korporacija kaa 32*g latvija* pareizak teikt --traztc*trazti ir zuper iizie --divdezmit pieci gadi; 72 ; 100 un 1000* cccp bija 100* no oktobra revolucijaz lidz 2017* pluz pieci g* likvidacijai* izraelai 72*g pati pazkaiti; kad viniem izteceja*ar cccp ir taa atchkiriba; ka mez bijam uz z a u z e m e z* pazee vardz uzvardz bija pareizi uzrakztitc; ka dzivam cilvekam* tagad mez eam mironji; lietaz; viziem ir diagnoze f 20 /chizofrenija/ un mumz katram ir aizbildniz ; kurch apzog muzu cccp kontu*ja cho jautajumu zteidzigi nerizinazim-- dzelaz herovaz* te lejkalnitiz piemineja rocciju* tak vinja tadaa pat ztatuzaa* un vinch zaucaz--okupacija un rezurzu izzagchana* pie vinjiem paiza taigu laukaa i uz mata taz patc latvijaa*nu tagad tik ritaa te ko uzrakztichu* abaz lodez jav izchautaz*[lexx--pateicoz par labu vardu; bet ez uz lekaini neduzmojoz; nezen pat 1 labu komentaru par mani uzrakztija;/ 2024-01-07 21:14

dabasmiilis  2 3 13:14,
Ļekainīt, tavas rozes nebūs, tādēļ nemētājies ar nosūtījumiem! Krievija atgriezīsies drīz pie senā nosaukuma.
Ar sirdi aiziesi, ja pastāstīšu kādā savienībā nākotnē būs Baltija [turklāt ne tajā, ko iedomājies!]! 😁 Tādēļ pataupīšu tavus nervus!

Tikmēr vēl laiciņu vari riet, uz kurieni tavi saimnieki ar vienslāņaino domāšanu liek to darīt! Nav vairs ilgi palicis, kad cilvēkiem acis atvērsies! Ūdensvīra laikmets darīs brīnumus - atbildīgs par informāciju - daudzus piemeklēs apgaismība, važas nokritīs!
2024-01-07 22:54

Werevolf    4 Tu esi slima.. Džūlij.. 2024-01-08 00:37

Julianna  8 1 redzi --ez ezot zlima* a hulio vizi vezelie aizkreja potetiez* tagad ievac briezmigu razu*tikai tagad pieleca; ka naher bija jaklauza kapitaliztiem* vot pazkatoz uz tiem minuziem; ko zametat pie katra mana komenta*jaa; man nav ko citu dariit; ka tikai rakztit jumz chauzmenez* juzu nozombetaiz pratc nelauj pielaizt varbutibu; --a ja nu julianna rakzta patiezibu- ne ne un velreiz nee* mez tak zavelejam dievuz; kuri zaga muzu ipachumu un zakotneji ljava ari mumz iekozt cccp piraagaa*bet gaikaz ar katru dienu pievelk* miljie tudalinji; vai ukraina juz nemaca***ka te dalija pa puzchtukai telefonuz; apbera ar labumiem; lai tik chie pamet teva majaz* un ko tagad*** ar pendeli no eiropaz--brauc par kijevaz kotleti uz ierakumiem*varat mani apzaukat par trako* bet ez jumz pateikchu* ar chitaam pazem--juz jebkuraa laikaa var deportet uz vizam4 debezzpuzem* no dzimtajiem pakalniem un teva majaz kiegeliem* legko* un ko tad*** juz jau redzejat; ka bezceremonali nopoteja ka trakuz zunjuz* te deriga tikai teritorija* pa zmalko zadeva zuvenira pazez; ar vizaz planetaz nokluzejumu tamoznjaz /lidoztaz uz robezam/ nem vel pagaidam; bet buz bridiz; kad nederez uz mazmajinju aiziet; ar chito podjobku* un tagad dawai minuzuz* diena jumz buz izdevuziez; globaliztiem priekz; ka f 20 rullee* 2024-01-08 11:26

CoCoSan    2 Juliann, bet tev tak pašai ir tāda pase kā mums, un pote arī, ja ne divas. Nu ir tev cccp pases kopija, un tālāk kas, baigi tev viņa noder, izņemot mazmaiņas papīra vietā? 2024-01-08 12:28

Julianna  2 1 coco; beidzamaa pote; ja nemaldoz bija 1991; g* no difterijaz; un to dabuju komizkoz apztakljoz-- aizbraucam ciemoz pie medikez ; pie gimenez doka neatceroz; kad beidzamo reizi biju* rudenii zvanija medmazinja un okchkereja; kaa manam viram vezeliba; vai himtreili uz vinja playcham iedarbojaz/jokoju/*coco; man neher te tew dakladivatj un kaut ko taiznotiez*tik aiz cienjaz pret tewi* bet tagad chorita odzinja* piezvaniju zemezgramatai un uzdevu jautajumu-- vai var izvezt no zemezgramataz zavu ipachumu* tak darbiniece bija choketa-- pat zakumaa neiebrauca* var tikai pardot; davinat utt* ez paliku pie zava-- izdzeztiez* n e k a d aa g a d i j u m aa* vot miljo coco; ipachumz ir korporacijaz-- i trindec* tu zavaa teva maja varezi dzivot tik ilgi; cik pidarz atljauz* ko vinja teica par ipachumu; kurch nav zg*** zaka baidit; ka pachvaldiba atnemz; javed zg* teicu nevienaa korporacijaa nav likuma--kurch piezpiez regiztret* taz tieza -- piekrita* un tad parrteicaz-- muz neintereze ipachumz; kaz nav zg* coco;ja gribi parliecinietiez; piezvani un pakonzultejiez* pazez bija nepieciechamaz a p l a u p i t latviechuz* zituacija ir vairak ka nopietna* kad atnakz mezt no majam man buz kopija ; cccp laulibaz aplieciba; viram --voinzkij bilet* ta mez pieradizim zavu piederibu zauzemei* maniz pec ka gribi ta domaa un rikojiez* ez karam gatavojoz laicigi* 2024-01-08 12:58

Emma45  2 6 Julianna, Tu varētu beidzot sākt rakstīt latviešu valodā?
Kāpēc OHO pieļauj tādu nevalodu?
2024-01-08 13:16

Floriana    1 Uz kuras robežkontroles? Joprojām daudzi nezina, kas mēs tādi (pārsvarā lietuvieši un krievi). 2024-01-08 13:55

CoCoSan    3 Juliann, tak pati rakstīji, ka brauci taisīt astru zeneku. Suns pat vārdu par godu tam dabūja. Nu ko mels par 1991.gadu.
Un zemesgrāmatā tev bez pases neko nebūt rakstījuši. Nu vienkārši pracivni tavi meli, itkā es būtu kāda duračka s pereulačka.
Juliann, nu tev blaktis galvā dzīvo? Tak ņem un uz vīra vai dēliem pārraksti to īpašumu, ja jau tā zemesgrāmata tev tā skrien virsū. Tu kā ments savetskijs, pie visa kā atradīs pie kā piejāties, pat pie staba. Ta viņai pase slikta, ta īpašuma tiesības traucē, ta valsts neīsta. Vai nu tev mr visa mūža garumā vai vīrs nederīgs. Nu jau mierīgākai būtu jākļūst takā, gadi, dārgā gadi.
2024-01-08 14:43

dabasmiilis  1 4 Es tiecos Juliannai piekrist! Jo viss dzīvē to tikai apliecina.

Nometam malā emocijas un paskatāmies ar kritisko domāšanu uz lietām, nu labi, ne visiem tā kritiskā piemīt, tādēļ nedaudz piepalīdzēšu. Kaut vai divas lietas - pase/id preču zīme un īpašums.

🔴 Īpašuma pirkšana. Viens āķīgs jautājums, vai tu nopērc īpašumu un tas ir tavs, vai arī nopērc iespēju to tikai saukt par savu, tā sacīt, nopērc iespēju svešu īpašumu saukt uz papīra par savu, jeb iespēja nosaukt to savā vārdā - dot tam savu vārdu!?
Ja reiz tas ir tavs, kādēļ par to katru gadu maksā nodokli?
Vairāk izskatās, ka esi īrnieks vai nomnieks, nevis īpašnieks! 💔

Cik man zināms, īpašumi pieder planētai Zeme un tās iedzīvotājiem, nevis saujiņai reptiļu un viņu padoto! Zeme ļauj mums te dzīvot apmaiņā pret cieņu pret viņu. Viņa ir dzīvs un saprātīgs organisms.
Bet zemo vibrāciju parazīti visu okupējuši un pieprasa nodevas ... un tur mūs te par cietumniekiem mūsu pašu mājās!

🔴 Un otra lieta pase, jeb dokuments. Tā ,redz, esot valsts īpašums - un maksājot par to, sanāk, ka pērkam atkal svešu īpašumu. Valstij par brīvu būtu tie dokumenti saviem pilsoņiem jāizsniedz, nevis pret deviņām ādām... no tā jāsecina, ja esi nabags un nevari tos atļauties, tātad vairs neskaitīsies pilsonis!? Pase kļuvusi par pārticības simbolu? 💔

🍓Te atkal vietā vārdu spēlīte - kas tad ir valsts? Vai valsts ir saujiņa reptiļu sulaiņu, vai tomēr mēs - cilvēki?
Tas ir vēl viens pierādījums planētas okupācijas faktam.

[decembrī mūsu elite pieņēma visādus dīvainus likumus, par valsti un pārkāpumiem pret to... ja domājat, ka viņi ar vārdu valsts domāja mūs ar tevi, tad es tik pārliecināts par to nebūtu!]

-Man jāmaksā par to, lai sauktos par planētas vai valsts iedzīvotāju!? Tāda izskatās realitāte - vēlies būt patriots[pilsonis] - maksā!
Drīz cilvēki sapratīs, ko nozīmē būt īstam patriotam, patriots nav tas, kurš karodziņus
2024-01-08 18:01

dabasmiilis  1 3 ...
Drīz cilvēki sapratīs, ko nozīmē būt īstam patriotam, patriots nav tas, kurš karodziņus sprauž pie sirds un visskaļāk bļauj saimnieka norādītajā virzienā, patriots ir savas planētas iedzīvotājs, saimnieks, kurš draudzējas ar galvu[augšējo]. Patriotu ne pases, ne karodziņi nepataisa par patriotu. Un tas ir mūsos, nevis okupācijas varas izsniegtajos dokumentos un likumos!

-Zeme nokratīs reptiļus pavisam drīz, kopā ar viņiem spiesti aiziet būs viņu sulaiņi - zemo vibrāciju radības, tādēļ viņi tagad iet uz pilnu banku, jo viņiem vairs nav ko zaudēt, un viņi ir apgaismoti, ka viņiem nav nedz laika, nedz nākotnes! Tādēļ ķer un grābj, cenšas pataisīt mūsu dzīvi neciešamu, tā teikt, pēc mums kaut plūdi - tam arī noder visas klimata zaļās afēras!

-Tuvākos gadus uz Zemes valdīs elle, tās sūtnis sēdīsies vatikāna tronī, vērojiet "svēto" krēslu - tam jānotiek jau šogad, iespējams jau maijā! Tumsai ir atvēlēti 7 valdīšanas gadi [ne velti globālistu/sulaiņu runas vīrs Švābs[otrs no tiem ir Geitss] visu laiku runā par 2030.-to gadu, līdz kuram plāno iznīcināt liekās masas, bet atlikušos pakļaut... un nevis piemin 2040.-to vai 2060.-to , jo viņi zina, cik tumsai atvēlēts valdīt un kas viņus[tumsas sulaiņus] gaida pēc termiņa beigām!], tie smagie laiki tagad ir sākušies - tikai aklais to vēl nav ievērojis!

Mūsu kopīgais uzdevums ir 🌼IZDZĪVOT🌼, jo būs ļoti smagi laiki - ir jābūt gataviem iziet no sistēmas un nepieņemt zvēra zīmi, tos kuriem tās nebūs, tos vajās - būs trakāk, kā nesenajā antivakseru laikā, tā kā pretī stāvēt un izdzīvot varēsim tikai sadarbojoties - paliekot par cilvēkiem!
Pēc tiem laikiem, atlikušie cilvēki dzīvi uztvers pavisam savādāk - materiālā pasaule zaudēs savu varu, tai jaunajā vibrāciju pasaulē nebūs vietas - vērtība būs cilvēks, nevis viņa villa, limuzīns un uzspodrinātā āriene!
Tad sāksies Zelta laikmets uz tūkstoš gadiem, pēc tam atkal tiks atbrīvota tumsa, bet vēlāk vēlr
2024-01-08 18:11

Lexx  1 3 dabasmīli ,tu saki ,ka ""[decembrī mūsu elite pieņēma visādus dīvainus likumus, par valsti un pārkāpumiem pret to..."" jā tā ir..taču papētot dziļāk ,šie likumi vērsti pret sabiedrību ,pret cilvēku ,pret indivīdu apspiežot patiesas informācijas esamību ,iebarojot dezinformācijas puspatiesības propogandu..Un tas jau ir noziegums pret cilvēkiem..Tas kropļo cilvēkus... 2024-01-09 00:57

Ljekainiitis      Savulaik pastkastē pa reizei bija iemests tāds žurnālelis - Sargtornis. Jehoviešu propogandas izdevums.
Tak salīmējās, ka mīlīša raxti kā reiz ir pēc tādas pašas konstrukcijas būvēti. Vēl drusku jāiztur un tad nāks tie laiki , kad .... :)
2024-01-09 09:09

Julianna      laiki nazkz --gribam to vai nee* kuraa valztii vai korporacijaa ir ieverotaz 100 procentigi cilveka tiezibaz*decembrii elite pienema divainuz grozijumuz*bet ieverojiet-- ne uz viena nav rinkevicha parakzta un gerbonja* tik pat lieliem uzpehiem mez ar tewi--lexx varam kaadaa privatzaitaa piedrukat ko tik velamiez*velreiz par pazem--legimitivju pazu vietaa mumz zadeva viltojumuz* jau bridii--kad padot pa lodzinju; vinja ir nederiga* panemzim tikai vienu azpektu* kaz parakzta pazi*** pareizi; katrz patc* bet vai tajaa dienaa juz ezat pienemtc ka pmlp nodaljaz direktorz; jumz ir pilnvaraz parakzit dokumentuz***ja aizneztu cho brinumu uz jebkuru ztarptautizku ekzpertizi --zledzienc --viltota*labakajaa gadijuma --zuvenirz* un tagad pariz vardu par korporacijaz ugunzdzezejiem* mumz te vinju vairaki* bet 2 gabali izteikti chakli* varu pat ar pirkztu paradiit* coco un lekainitiz*meiztari no kajam uz galvaz nolikt* turklat; ka coco zevi prezentee par gajeju pie dieva*tak vot coco; publizki ez uzlieku tew greku--apmelochana; un kamer neizzudzezi baznicaa; programma tew zekoz* vari te locitiez; ka gribi* loti labi atceriez; kaa ez rakztiju; un te nelidzez atgavorka ka ezi d******* z pereulochka* uz chii fona man pat lekainiz chkiet zimpatizkakz; ar zavu taiznibu*intrigaz neverp* labu; darbigu dienu viziem patiezaa dieva berniem* 2024-01-09 11:42

Ljekainiitis      "jau bridii--kad padot pa lodzinju; vinja ir nederiga* panemzim tikai vienu azpektu* kaz parakzta pazi*** pareizi; katrz patc* bet vai tajaa dienaa juz ezat pienemtc ka pmlp nodaljaz direktorz; jumz ir pilnvaraz parakzit dokumentuz**"

Paraksts pasē ir viens no apliecinajumiem, ka pases uzrāditājs ir tas, kam šis dokuments ir izsniegts.
Tik vienkārši. Kā paraksts uz kāda līguma, kā ID kartes čips ar unikālo identifikācijas/autorizācijas instrumentu.
Šo man pietika spēka izlasīt. Tufta ir un palik tufta. Lai arī cik kroplīgā latviešu valodā to rakstītu.
2024-01-09 12:03

Julianna  1   ok; miljo lekainiti* piemerz* tu aizej pie notara; ar domu zlegt kadu darijumu; vinch nodrukaa ligumu uz zavaz blankaz; bet z i m o g u un p a r a k z t u neuzliek* ir tikai tavz parakztc* ta blin nav ehineja un dokumentu viltochana****tu; kaz --notarz* pat rinkevich zkraida apkart ar viltotu pazi/ja vien amerikaz pozolztva nav iedevuzi zavu/ un vizaa vizumaa ta ir biztama zituacija* 2024-01-09 12:41

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu