Kaut ko mainīt uz labo pusi Latvijā

Visu laiku urda doma, KĀ var kaut ko mainīt uz labo pusi Latvijā? Noskatījos šovakar TV Panorāmā, ka pensionāriem pēc apkures rēķina nomaksāšanas paliek pāri Ls 70. Tuvojas pašvaldību vēlēšanas. Varbūt, vērts iestāties kādā kreisā partijā, kam interesētu ne tikai savu sponsoru-buržuju labklājības pieaugums, kā ir ar tagad pie varas esošajām valdību veidojošajām partijām, bet arī pārējās tautas dzīve? Pēc Rīgas pozitīvā piemēra ar SC un Nilu Ušakovu skatos SC virzienā. Vai latvietim būtu pieņemams atrasties krieviskā SC partijā vai tomēr tautieši to uzskatītu par kaut kāda veida nodevību? Tipa, ar caurām pastalām 20 gadus, bet za to no kaut kā brīvi?

Polus (2013-01-22 13:07)      hazy_daisy,

tad kādam nav paveicies. Kad mācījos Stokholmā un pēkšņi kļuva slikti, ātrie atbrauca pēc ~45 min, bet par to piestādīja EUR 680 rēķinu.

Vucis (2013-01-22 13:49)      Nav vērts, jo neko nepareizi viņš nepateica. Var jau būt, ka tu nemaz tāds neesi, kā šeit sevi pasniedz, bet tā nu tas izskatās.

fargo_pa (2013-01-22 13:56)      es tevi saaudzēju. zini kāpēc? sevis dēļ? tu varbūt nesapratīsi, bet esmu apsolījies(un ne tev un ne citiem) vairs nekad neaiztikt nevienu. lai kā būtu. bet ar rokām. solījums neattiecās uz klabekli.
tu zini... tagad, ko es par tevi domāju. to tu zināji/varēji uzzināt agrāk. sievieši nievas tev ir kā pīlei ūdens. mani vārdi tev sit cauri. vai tas ir labi?
tu esi apkakājis savu sievieti, savu valsti, savu tautu(pie kuras tu etniski piederi, atsķirībā no manis), bet kad tev to pasaka vecis, tad sāp? lai sāp. tās ir zāles. dzīve nav oho tarkšķēšanas pulciņš.
ko darīs moders? to, kas moderam ir jādara.

selnija_ (2013-01-22 13:59)      Varbūt kāds kādreiz arī kaut ko mainīs, gribas tam ticēt. Bet manuprāt tas notiks ne tik drīz, to nedarīsim mēs/un tu tajā skaitā kā pieminēja fargo/ un vispār diez vai mūsu un pāris nākamajām paaudzēm būs lemts piedzīvot radikālas izmaiņas. Balsot drosī vien vispār vairs neiešu, nav jēga nekāda, tāpat būs tā kā nolēmuši tie, kas valda pār pasauli.

Zeltiite (2013-01-22 14:20)      Atšķirība ir, ka daļa tautas nedzīvo, bet gaida, kad kāds kādreiz kaut ko mainīs (viņu vietā). Jāsāk ir ar sevis paša un attieksmes pret dzīvi un citiem mainīšanu, tomēr. Nevis jāraud par savu nespējīgumu (kaut vai iegūt darba tirgum atbilstošu profesiju un kvalifikācijas) un jāapvaino tie, kam nav šāda veida problēmu. Tāpat kā dzīvot un strādāt kopā ar cittautiešiem Rīgā caur nomaksātiem nodkļiem sponsorējot ar visu un visiem neapmierinātos!

AudraSeele (2013-01-22 15:00)      Piekrītu! Latviešiem lielai daļai ir "īsa" atmiņa. Arī Zīgerista banāni labi der!!!!!!!!
Un "taizelis22" pareizi saka, ka , ja vēlēšanas spētu kaut ko mainītu, tās jau laicīgi tiktu aizliegtas. Bet ko darīt ? Neiet vēlēt? Vai vēlēt par ļoti labējiem?

mieru_tikai_mieru (2013-01-22 15:07)      parakstos zem viedokļa:
"tādas personas kā torpēda ir principiāli niecības. viņš vienmēr un visur izvēlas vieglo variantu, vai tā būtu valoda, vai sistēma, lietas ar sievietēm vai darbs. tā ir niecība. var šļupstēt? var. tad šāda tipa personas šļupst. tu nekad neatradīsi viņos drosmi iestāties par savu sievieti, tautu vai vēl trakāk valsti.
ir jāmāk atšķirt lietas. šī tipa tirlas nekad neinteresē pati lieta, bet tas, kā tanī brīdī tā ietekmē šo staigājošo kuņģi.
nav ne principu, ne pārliecību ne nostāju. kuņģa persona - torpedo, šajā gadījumā, pielāgoties mēģinās jebkam un pie jebkā. radi iespēju. tur nav pārliecības, nav nodomu." (c)
Vari ziņot administrācijai arī par mani.

vilks28 (2013-01-23 00:30)      Torpedo, negribu tevi apvainot ,bet man ir jautājums ,vai tev rados nav P.Stučka?

Zeltiite (2013-01-23 11:42)      Lauku ļaudis nevar, nemāk, nespēj un negrib celt savu valsti un, pat jau ārzemēs nekvalificētu darbu veicot, dodas uz vēstniecībām savēlēt tos, kas valsti tik tālu noveduši (Rīgas Domi vēlēt tādiem gan nespīd pat Rīgā nelegāli dzīvojot ;D ). Vien par to vien - ka pavicina sarkanu lupatu - krievi nāk. Nevis paši savā Dzimtenē iegūst prasmes veidot savu ekonomiku, paši vadīt uzņēmumus visos līmeņos utt. Vainīgi okupācijas gadi, zudušās paaudzes un vēl sazin kas, tikai ne paši - jo ko tad mēs - nabadziņi, varam izdarīt. Tāpēc arī saņem attieksmi kā pret nabadziņiem.

edmunds19692 (2013-01-24 22:10)      Man, pa lielam, ir vienalga, kurš "spēks"tanīs vēlēšanās uzvarēs, izņemot vienu - Vienotība tā nedrīkst būt. Jo pataloģiski neciešu melus.

Zeltiite (2013-01-24 23:53)      Nu nesīpd pāķiem vēlēt Rīgas Domi ;D

Zeltiite (2013-01-25 00:00)      Par cik neesmu par Sorosoīdiem (Sarmīte Ēlerte), bet lauku iedzīvotāji, kas runā nepareizā latviešu valodā, bet grib kļūt par Rīgas domniekiem ir neieņemami pat vidusskolniekiem, protams, balsošu par SC un Ušakovu - atstājot pāķiem viņu problēmas, kas nav Rīgas, kas, diemžēl, spiesta šos uzturēt, problēmas, šiem pašiem. Jo - nelegāliem pāķiem Rīga nav pat deklarētā dzīves vieta!!!

Līdzīgi jautājumi
Auto ar sturi laba puse Latvija (24 atbildes)Latvija 100-gade (34 atbildes)Latvijas pase celosanai (12 atbildes)Vai Latvija eksiste kaut 1 godigs politikis? (34 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu