Cik ilgi turpināsies "haoss" Ukrainā?

Cik ilgi turpināsies "haoss" Ukrainā?

wolands (2013-12-12 11:06)      fargo - mēs esam bijusi "atkarīga" tauta gandrīz vienmēr, ja neskaita īsu periodu, kurā speķi pārdevām (kas arī nav nekas tāds ar ko būtu baigi ko lepoties) ekomomiskai neatkarībai. Politiski neesam bijuši "neatkarīgi" nekad. Un arī nevajag! Cilvēka individuālā neatkarība un brīvība ir daudz, daudz reizes svarīgāka, kā abstraktas valsts "neatkarība" (vienalga ko tas nozīmētu).

Es laikam dzīvoju paralēlā pasaulē ;) Tev tiešām ir zudušas cerības, ka Taviem bērniem ir nākotne????

Ekonomika nav sagrauta, "dotēšana" ir panākusi pēdējo pārdesmit gadu neticamo atkopšanos. Labklājības pieaugumu noliegt arī būtu absurdi. 90 gados iedomāties, ka varētu nopirkt jaunu ārzemju mašīnu, likās no fantastikas brošūrām nākusi. Tagad to var atļauties (un atļaujas) katrs, kas to puslīdz vēlas. Slikti būtu uz dotēšanas adatas uzsēsties, bet gan jau skarbā realitāte mūs noliks atkal pie vietas.

Ja kas, es esmu ar mieru iet uz barikādēm, lai mūsu "arpolitikas kuratoram" dotu iespēju piedalīties praidos. Jā, es tur nepiedalos, un kas no tā? Man ir vienalga, ko domā "tauta". Tautai gar to, ko es daru nav nekādas daļas, kamēr es naizskaru tieši citus individuālus. Tauta ir truls padomju propogandas ierocis, lai pamatotu personiskās brīvības ierobežošanu.

Fargo, realitāte ir tāda, ka rūpniecība arī ir kļuvusi globāla. Tā pārvietojas dažu gadu laikā uz turieni, kur ir labs darbaspēks uz zemas izmaksas. Jā, šobrīd tā ir āzija, pēc tam varbūt būs afrika, Jā, rietumeiropas dzīves līmenis samazināsies (kaut gan par to var strīdēties, iespējams tehnoloģiju attīstība to mīkstinās). Un tad? Tu un es esi brīvs doties uz Ķīnu, Zimbabvi vai jebkur citur. Sāc savu biznesu, kļūsti miljonārs, ja tāds ir Tavs mērķis. Ja nē - dodies apceļot dienvidameriku vai pelnīt naudu uz norvēģu naftas platformām. Kāpēc tik ļoti jāiespringst par citiem (tajā skaitā valsti?). Tu TIEŠĀM domā, ka Taviem bērniem dzīve nebūs labāka kā Tev? (nerēķināsim dabas katas

fargo_pa (2013-12-12 11:44)      labs komentārs, wolad. man ir par ko padomāt atbildei. es to apdomāšu to, ko tu saki. tur nav kur skriet vilcienam pa priekšu. bet manis sacītais nav emociju rezultāts. bet kā teicu... ļauj apsvērt atbildi. :)

jozolsen (2013-12-12 13:19)      Ir jau dauņi kuriem atmiņa ir ļoti īsa un visu apdirst,redzēt tilkai negatīvo,sava veida aizsardzības mehānisms,jo neprot dzīvot esošajā vidē.Vaino kādu.Kādi mēs bijām 20 gadus atpakaļ un kā dzivojam šodien,tas ir BRĪNUMS.Nevarēju pat iedomāties.Ikp pieaudzis 6 reizes,un tikai aklie to neredz,lai varētu ķēzīties.Paldies investoriem,kuri ticēja mūsu spējām.Nabags mani ar darbu,maizi nenodrošinās.Daiļdirsēji atsakaties no saviem labumiem,vai beidziet melot,liekuļot ķezīties. Bābji jai neies mežā,vai norvēģijas platformām,ceps kotļetkas ,tēlojot otro mammu,un ķēzīsies.

Tuuurists (2013-12-12 18:22)      Piekrītu Susuram, neko labu tā Eiropas savienība nedod, un buržuji kas te dirš ka ir labi , aizveriet savas žaunas !!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu