Krievijā top likums par citu valstu teritoriju aneksiju

Krievijas Valsts domē iesniegts likumprojekts, kas paredz atvieglot kārtību, kādā valstij pievienojamas jaunas teritorijas, piektdien ziņo krievu un ukraiņu mediji.
Hm...izklausās diezgan nopietni...

Forsha_Rupucene      mī šokā :(

fargo_pa      tagad. vēsture ar austrumeiropu izspēlēja ļaunu joku, jo bēgot no komunisma tā nokļuva sociāldarviniskajā kultūrmarksismā. no vienas totalitāras ideoloģijas migrēja taisni klēpī tās māsai.
ļoti maz cilvēku apzinas, kas īstenībā notiek, kur mēs esam iejūgušies. mūs(eiropu) pārvalda neviena neievēlēta cilvēku grupa, transnacionālā birokrātija, kura spēlē roku rokā ar nacionālajām elitēm, vēlmē radīt supervalsti, eiropas federāciju, iznīcināt nacionālās valstis. vara, kura jau šobrīd ir šo cilvēku rokās, eiropā nav bijusi. ne tādos apmēros. viņi nav vēlēti, viņi neatskaitas nevienai valdībai. viņu izdotie noteikumi ir obligāti izpldei un itkā suverēno nāciju tiesības ir pakļautas šiem neviena neievēlētiem cilvēkiem. pār viņiem nav kontroles. un tā ir jauna virsnacionāla eiropas aristokrātija. kaut kas līdzīgs bija ķīnā haņu dinastijas laikā, kad imperatoru vara bija faktiski nomināla(cilvēkiem būs pazīstams tāds vārds kā konfūcijs vai konfuciānisms, kas ir par reliģiju padarīts birokrātisms) un otrs gadījums ir psrs.
tāda veida vara var balstīties tikai autoritārismu un eiropolam tiek piešķirtas arvien jaunas pārnacionālas pilnvaras un galvenais, ka šis jaunais štāzi tiek veidots kā ideoloģijas aizsardzības struktūra, kura galvenais uzdevums būs uzraudzīt vārda brīvības ierobežojumus, kuri pa klusam, bet aktīvi tiek ieviesti kā juridiskā bāze pilnīgai ideoloģijas dominancei.
tādas valstis kā zviedrija ir izmēģinājumu poligons. un zviedrijā fiziski neeksistē ne tikai vārda, bet arī domas brīvība.

fargo_pa      es domāju, ka eiropā notiks līdz šim vistrakākais marksisma eksperiments, jaunu cilvēku selekcijas mēģinājums. ideologi ir nolēmuši likvidēt jebkuru tabu, jo ir jāatīra telpa. ir pieteikts karš kristīgajai morālei un tikumam. bet to, kādas pandoras lādes viņi vienu pēc otras ver vaļā, kādas tam būs sekas nav iespējams dzirdēt vispārējo gaviļu troksnī. nu jau drīkst eitanazēt bērnus, nīderlandē aicinā ļaut eitanazēt vecus cilvēkus "ja viņi jūtas noguruši un vietuļi", laulība, ģimene, vīrieša un sievietes loma ģimene tiek visiem iespējamiem veidiem ravēta un nīdēta.
un cilvēk ir kā ar stulbumu sisti, tik viegli notic demagoģijai. šobrīd bērnus eitanazēt drīkst tikai slimus. piemini manus vārdus, kad tas notiks - vēl šī paaudze piedzīvos, ka bērniem palīdzēs veikt pašnāvības pat veseliem un vecākiem būs aizliegts iejaukties ar likumu.
jau tagad eiroparlamentā bezkaunīgi cīnās par likumiem, kuri noteiks ka bērnudārzniekiem no četriem gadiem mācīs masturbēt. vecākiem, kuri šim vājprātam pretosies, ņems nost bērnus. tas ir īsa laika jautājums. un sabiedrība to pieņem, jo pirmkārt tas viss notiek lēnām, otrkārt tas tiek pamatots ar labiem nodomiem, treškārt tiek spēlēts uz tautu zemākajiem instinktiem.
kur tas novedīs. es jums saku - tur ovela dzīvnieku ferma nevarēs sacensties. ja projicē tos, siem ideologiem vēlamos rezultātus, šermuļi ķermeni parņem. cilvēkiem ir maz priekštata, kas notiek jau šodien. kadi patiesībā nodomi slēpjas. un viņiem nesaka, jo "sabiedrība vēl tam nav gatava".

Torpedo      Mani agrāk uzjautrināja teiciens, ka esam pārgājuši no vienas Savienības citā, bet, ja tā padomā, būtībā nekas nav mainījies, tikai palicis vēl sliktāk - lielākā daļa vergo (agrāk valstij, tagad bagātniekiem) prakstiski par vēdera tiesu. Iepriekšējā savienība tik bagātīgi deva naudu arī nacionālajām kultūrām, tāpēc uzplauka latviešiem teātris, kino, rakstniecība (Kolobergs, Skujiņš utt.), dzeja (Ziedonis, Vācietis, Peters, Čaklais), mūzika (Pauls, Kalniņš, Brauns). grezniecība, tēlniecība, kori, profesionālie deju kolektīvi - nu, viss pilnīgi un latvietis jutās tad vairāk latvietis, kā tagad, kad kultūras vairs nav, ir tikai komercija uz kultūras bāzes. Darba arī nav un jābrauc prom

GreyAlien      Palasījos komentus un sapratu, kāpēc fundamentālie kristieši un citi reliģisko doktrīnu zombiji izsauc riebumu un pretīgumu.

jozolsen      GreyAlien++ un vēl Latvijas apdirsēji..Lai tik tinās....Jā kāds atcerētos ikp uz vienu iedzīvotāju Latvijā 1991 gadā un zinātu šodienas (Vācijas ir pieņemts par 1),tad ar saprastu kam jāiet cauri Ukrainai..

Muktiana      ja, fargo, es Tev piekrītu.
Šobrīd mani visvairāk šokē tas, kā Anglijā ir sākuši nieku dēļ atņemt bērnus un atdot adopcijai, kas viņiem ir vesela industrija. Māte, piemēram, aizkrien uz darbu, draudzene vēl nav paspējusi ierasties, kāds kaimiņš noziņo un viss - bērns atņemts uz neatgriešanos. Arvien vairāk un vairāk un vairāk parādās šādu gadījumu. (Sievietei, protams, jāstrādā, vīŗietis-brīvais ērglis, un likumdošanu pārvalda zombiji.)
Vēl viena ziņa - Eiropas reglamentos tiek ieviests,ka bērnu mācību grāmatās jau no 7 gadu vecuma jāmāca, ka arī vīrietis+vīrietis ir ģimene un dzimumu maiņa ir ok. Šobrīd Latvijā tiek aicināts vākt parakstus par to, lai Latvijā to neievieš kā ES direktīvu.
Un kamēr vien darba devējam būs izdevīgi un viņš būs ieinteresēts nemaksāt par saviem darbiniekiem nodokļus un turēt viņus uz nabagu pabalstu, lai pats varētu iedzīvoties, skaidrs, ka arī valdība rīkosies tāpat - domās par sevi. Eiropu valstu pārstāvji domās par to,kā viņu valstīm izdevīgi nevis mums.
Bet tur neko nevar darīt.... Būs Breiviki, būs maksimas, būs revolūcijas utt.
No kristietības puses ir slikti, ka viņi atzīst vienīgi savas tiesības uz Dievu. Tas pats ir ar islamu. Islams par ienaidniekiem uzskata kristiešus, Kristieši - islamu. Šobrīd pasīvā formā pastāvošs reliģiju karš, kurš ik pa laikam ir bijis aktivizēts un gan jau būs.
Bet nevar noliegt, ka tieši vecajā Eiropā šobrīd ir vislielākais balanss starp ģimenes vērtībām un labklājību. Taču garīgums klibo. (Tas rauj uz leju ģimenes un labklājības rādītājus.) Bet vai Latvijai tā ir? Un ir kāds pamats cerēt, ka būš? Man šķiet, ka Latvija Eiropā būs kas līdzīgs kā Latgale Latvijai - tur nekas nenotiek, skaista daba un iedzīvotāji dzer. Ģimenes dibināt nevar, izglītības iespējas nekonkurētspējīgas utt.

Muktiana      Ukrainu varētu salīdzināt ar situāciju, ja Latvijā būtu pie varas Ušakovs, kurš būtu noslēdzis neizdevīgus līgumus ar Krieviju, bet pats par to brangi iedzīvojies. Tad nu tauta kļūst dusmīga, taisa revolūciju. (Mums jau tas pats arī ir, tikai tas notika bez sadarbības ar Krieviju un to darīja pašu bāleliņi, pat ne Ušakovs vai V.J.) Un tagad latvieši izietu ielās un teiktu "Nost Ušakovu, nost Krieviju, gribam atdoties Eiropai/Amerikai/Ķīnai/Korejai - ņemies mūs, ņemiet mūsu zemes, ņemiet visu, kas mums ir, tikai nākiet mums par kungu!Mums vajag jaunu kungu! [Jo gribam būt tikpat bagāti kā jūs, un, galvenais, ātri bagāti, un gribam taisnību, ko no savējiem neceram sagaidīt]" A ko, Eiropas kungs varen priecīgs. Ukraina turklāt ir daudz saistošāka par tādu Latvijas zemi. Kungi ļoti labprāt gatavi izpalīdzēt, piesolīs labumus, pat pakaros savā starpā. [Tikai Eiropas kungs varbūt vēl nav tik ļoti degradējies kā Latvijas un Ukrainas kungi, tomēr spēj pārvaldīt savu zemi. Taču paši saprotiet, šobrīd nav arī tādā līmenī, ka spētu taisnīgi pārvaldīt SVEŠU zemi un tautu.]
Bet Ušakovs iecirstos, Krievija arī, un tad nu viņi sūtītu tankus mūsu zemē, jo apbižo Ušakovu. Un sanāktu it kā cīņa starp Krieviju un Eiropu, lai gan patiesībā bāleliņi paši visu salaiduši dēlī.
Vispār cirks. Labāk būtu ievēlējuši citu prezidentu. Bet laikam jau tas ir tikpat bezcerīgi kā mūsu Latvijā - visi vienādi. V.J.ir vismaz sev mantu savācis un sevi nodrošinajis. Jaunam atkal vajadzētu sev kapitālu vākt.
Nu vispār, kamēr cilvēks domā tikai par SEVI, ir neiespējama jebkāda personīgā un sabiedrības attīstība. Otrs veids, kā sabiedrība attīstas - caur sāpēm un ciešanām (to Dievs organizē). Nu šis ir tas ceļš, ko mēs savā pagrimumā ejam. Vismaz Latvija noteikti. Novēlu Ukrainai labāku nākotni nekā Latvija sev bija spiesta (un vēlējās) izvēlēties!

Maaris11      Apspries Krieviju, Ukrainu, pievienoties kādam. Pārdot visu ko iespējams investoriem. To protam. Vai tad paši vairs neko nespējam kā strādāt citu labā? Varbūt tomēr padomāsim par sevi!!! 2016-11-29

Agata_Kristi    1 TĒMA 2014 GADS ! Tagad 2023 un viss tiek realizēts.Okupācijas projekts tiek īstenots. Tie urlas jau tajā gadā plānoja okupēt valstis. 2023-01-23 22:22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu