Krievijā top likums par citu valstu teritoriju aneksiju

Krievijas Valsts domē iesniegts likumprojekts, kas paredz atvieglot kārtību, kādā valstij pievienojamas jaunas teritorijas, piektdien ziņo krievu un ukraiņu mediji.
Hm...izklausās diezgan nopietni...

skarbaiskungs      Ukraiņi nokavēja. Vajadzēja jau aizvakar sākt ar Krimu sarunas. Tagad vienīgi ANO Drošības Padome atliek, tomēr vāja cerība, ka varēs izprasīt zilās ķiveres kārtības uzturēšanai.

jozolsen      Palielam nevienam Ukraina nav vajadzīga ,jo uzturēšanas izmaksas ap 400 miljardiem uz 5 gadiem.Nevienam tādu līdzekļu nav,izņemot Kīnu..Cerības atgūt ielikto summu praktiski minimālas...Ja sadalīsies Ukraina ,tad daļa tās būs mūzīgais Ienaidnieks kaimiņos..Arī tatāri Krimā būs tadi paši..Pie jebkura scenārija ciešs Krievija ,jo atpalikūsī rūpniecība ir cieši saistīta

Ananda_A      Esam reāli! Ne Krievijas tauta to dara, tāpat kā ne Latvijas tauta mūsu zemīti iztirgo. Tā ir dažu 100 varaskāru cilvēciņu ķīviņi. Ja tauta atteiksies piedalīties, kā vienā, tā otrā pusē izprovocētajā vardarbībā, viņi ar putām uz lūpām var ārdīties, cik tīk.
Jo kundziņš augstu lēca, jo pakūru uguntiņu...
Cita lieta, kā būt brīviem no tumsonības un neuzķerties uz manipulācijām.

skarbaiskungs      Jozul, komentē orgasmus, ne politiku. Ukraina ir 4ais lielākais ieroču eksportētājs.Un modernu ieroču. Arī patreiz jaunākie reaktīvie dzinēji iznīcinātājiem top UA. Un krievu napaleonam ir sapnis par Eirāzijas savienību. Moldova jau pierunāta, tagad rit cīņa par starpposmu.

Barsiko      Krievi ir diagnoze. Tur jus neko nevarat mainit. Viss ir tikai tuksha laika izshkieshana un bez rezultatiem. Var ko mainit tikai lielvalstis ar izdevigiem nosacijumiem. Nekas cits. Parunat jau var vienmer bet man tas ir zeme nosviests laiks, Jo nerezultativi.

labriit      Es ceru, ka Janukoviču kāds snaiperis ķers.., aizskrējis pie krieviem pēc palīdzības, gatavs tiem ciemakukulī Ukrainas daļu uzdāvināt, ka tikai krēslu nezaudētu...

IngaGuna      Kāpēc neviens viņus neapstādina. Viņi zem savu pilsoņu aizstāvēšanas vienkārši iegūst jaunas teritorijas- viegli, - karot vairs nav atļauts, tagad iekarojam teritorijas ar citām metodēm. Esmu neizglītota politiskajā jomā, bet sirds man saka priekšā, ka tas nav pareizi. Teritorija pieder nacionālai valstij un citas valsts cilvēki tur dzīvojošie var piemēroties, lai tur dzīvotu. Man sāp par tādu nestaisnību. Mūsu Daugavpils ir tāda pati Simferopole.

vienss      Kapēc cepaties tāds likumprojekts ( kas iesniekts kriev. Dome) pie mums Latvijā jau sen pieņemts sen apstiprināts. !!! Ar ko tad krievijas būs sliktāks . Atvieglos pievienošanās , Latvija pievienojas ES un citi nedrīkst pievienoties .... apvienotis ... ( tajā likumprojektā vārda /aneksija nav/ Ne maldiņi OHO tautu

jozolsen      Skarbais izvelc pirkstus un laizi...Krima-kūrorts,bez ūdens,bez savas elektrības,bez rūpniecības,bez lauksaimniecības...Tikai osta un bīstamie nacionālistiskie tatāri,pārējie arminieki un viņu pēcteči..Donbass ar saviem resursiem arī pārējiem ukraiņu miljardieriem vajadzīgs...Latvijā arī 50 procentu rūpniecība bija PSRS militāro vajadzību..Eiropa neapmaksās Ukrainai ieroču ražošanu Krievijai,Pašiem krieviem jau nav naudas ko apmaksāt,jo problēmas ar budžetu un rublis krītas..

AivarsN      Ja Ukraina pievienotos ES,tāpat kā Bulgārijā un citās jaunajās dalībvalstīs,visa rūpniecība tiktu aizklapēta ciet,jo neatbilst ES prasībām,bet jaunu iekārtu un tehnoloģiju iegādei būtu jāņem astronomiski kredīti.To atmaksāšanai vajadzētu šķirties no savām dabas bagātībām,bet bez darba palikušo ļautiņu miljoni gāztos uz vecajām dalībvalstīm kā lētais darba spēks,izkonkurējot no turienes latviešus. Vai mums to vajag? Labāk tad lai Ukraina paliek pie Krievijas.

Hustler_      Mieru. Tikai mieru. Krievus pašus drīz ķīnieši sāks no austrumu puses plucināt. Tā ne pa jokam.

fargo      krievija pati sairs, kā izskatīsies politiskā karte austrumos pēc putina nāves, to var tikai minēt. pa vecam nepaliks. ne kaukāzs, ne musulmaņu anklāvi tās iekšienē nepaliks tajās attiecības ar metropoli, kādās ir šodien. tālie austrumi maskavas uztverē ir kolonija un kolonijas atdalas. un maskavas ekonomiskā ietekme tālajos austrumos ir kritiski zema, poltitiskā ietekme rada negatīvas ekonomiskas sekas. nemainoties kaut kam kardināli, process noslēgsies tikai dabiski sibīrijai atkrītot no metropoles, kura to nespēj pārvaldīt saimnieciski.
par ukrainu.
ja nu ko ukrainai darīt nevajag, tad tas ir stūrēt uz eiropas savienības pusi. lai valsts kļūtu konkurētspējīga pasaulē, tai ir vairāki ceļi. noteikti ir viens ceļš, kuru neiet - neiet eiropas savienības ceļu, nekādā gadījumā neapgrūtināt sevi ar eirobirokrātu galvās dzimušo marasmu, bezgalīgajām regulām un ekoloģiskajām prasībām. un ja arī ir kāds nekonkurētspējīgs reģions pasaulē, tad tā ir nevis ukraina, bet pati eiropas savienība, kura izņemot vāciju ir vēl tikko elpojošs, bet jau zilganām lūpām slīkonis. kontinents bez sociālām, ekonomiskām vai politiskām perspektīvām un slazsds ikvienai attīsties alkstošai nācijai.
bet, diemžēl, ukraiņi ar pirmajām dienām ir sākuši lūgt sevi iejūt parādu jūgā. un ja tā turpināsies, nekas cits kā tikai piecreiz lielāka bulgārija no šīs valsts nesanāks.
kas attiecas uz krimu un kreisā krasta ukrainu, tad vienīgais, bet faktiski neiespējamais ir krievu repatriācija. ja tā būtu iespējama brīvprātīgi, tas būtu variants. citādi, ukraina nevarēs pastāvēt ar šāda apmēra piekto kolonnu. tā visu laiku būs dalīta valsts. tautu sajaukšana bija psrs impērjas visspēcīgākais ierocis. bez totalitāras ideoloģijas tādas valstis ilgi nepastāv.
ir cerība, ka eiropas savienībai tas arī kļūs par klupšanas akmeni, jo ideoloģijai jau tagad kļūstot arvien represīvākai un politisko lēmumu(libērālmarazma, eiropas nāciju plānveidīgas ģimenes iznīcināš

fargo      ir cerība, ka eiropas savienībai tas arī kļūs par klupšanas akmeni, jo ideoloģijai jau tagad kļūstot arvien represīvākai un politisko lēmumu(libērālmarazma, eiropas nāciju plānveidīgas ģimenes iznīcināšanas, multikulturālisma radītie etniskie nemieri) radīto katastrofisko seku iespaidā eiropas tautas atbrīvosies no šī kroplā, jebkādu attīstību paralizejošā veidojuma un tas sairs, bet par šo eiroeksperimentu būs jāmaksā augsta cena.

Digits      Piedodiet, bet vai tad ES un Latvija tai skaitā or demokrātiskas valstis, ja tur interēts cilvēks nesit pie krūts un nekliedz, ka atzīst armēņu un kādu tur vēl genocīdu, par kuru viņam pat jausmas nav, tad viņu ieliek cietumā par noliegšanu. Mums arī tagad strauji gatavo likumus, ka ja es internetā uzrakstīšu, ka PSRS laikos bija labi un man patika dzīvot, tad dabūšu par to 5 gadus cietumā - vairāk kā dažs labs par slepkavību. Kāds 100. pants, kāda vārda brīvība, kāda "cenzūra ir aizliegta", ka drīsktēs paust tikai valdības oficiālo viedokli un pārējos represēs? Ar ko tad mēs no tās pašas Krievijas atšķirsimies?

pupolins      Nu cik reizes jau runats,vesture atkartojas..tikai cita interpesacija,daudziem gudriem pratiem saprasts,parejiem..ka kuram.

Paula6      Par nemieru dūkoņu Ukrainā Krievija jau sen zināja un laicīgi sagatavoja savus cilvēkus gan Austrumukrainā, gan Krimā, jo no nekā uzreiz nesākās protesti pret Kijevu. Provokatoru Ukrainā ir papilnam, tikai nogaidīja ar ZOS Sočos...arī likumprojekts bija sagatavots. Ukraiņi mazliet aizkavējās ar pēdējiem notikumiem un Krievija nekad neatdos Austrumukrainu un Krimu un rīkosies tāpat kā ar Gruziju...pārāk gards kumoss.
Redzēju fargo pieminēto politisko karti kāda izskatīsies bijusī PSRS...no varenās Krievijas paliks tikai pats viducīts...pārējie iegūs neatkarību.
Digit...lūdzu uzmanīgi izlasi Latvijā gatavoto likumprojektu un tad runā...

pupolins      Tad man jautajums gudriniekam fargo,tu esi redzejis sodienas karti,ka tiek sadalitas valstis?

Muktiana    1 Mani arī nesimpatizē tas, ko piedāvā Eiropa. Tā pārtīcība bija pagātnē, tagad Eiropa paliek arvien materiāli nabagāka. Tas nav nekāds brīnums, jo vērtības krītas. Šobrīd viņiem ir sakārtotāka valsts vide un socialās garantijas jeb gluži vienkārši viņi ir dievbijīgāki attieksmē pret līdzcilvēkiem uz vecu lauru pamata. Bet tas viss zūd - šķirtās laulības, vēcākiem tiek atņemti bērni nieku dēļ, prostitūcija Vācijā jau skaitās oficiāls darbs, ko bezdarbnieku biržā drīkst piedāvāt bezdarbniekam un no kura nedrīkst atteikties, ja negrib zaudēt pabalstu. Galu galā Eiropa arvien vairāk ierobežo mūsu ražošanu, lauksaimniecību un padara mūs mazspējīgākus līdzīgi kā indiāņus rezervātos. Eiropas senās valstis peliek iedomīgakas, lepnākas, trulākas un nabagākas.
Krievijā ir nabadzība, bet cilvēki ir sirsnīgāki, domājošāķi, jo viņiem klājas grūtak. Un vēl viņi ir neatkarīgi, jo sevi spēj nodrošināt paši.
Bet Ukrainu izlaupījuši ir paši ukraiņi - varas kliķe, tāpat kā to izdarīja un dara Latvijā. Bet Ukraiņu valdības līmenis atbilst iedzīvotāju līmenim - arī iedzīvotāji slikti izturas pret saviem tuvākajiem, pamet, škiras, sāpina, darbadevēji maksā kapeikas, lai gan pelna miljonus (vismaz daļa). Vienkārši cilvēki krāpj un apzog viens otru. Un nu jau viņi tā apsēsti ar zagšanas māniju, ka valsti paši vairs nespēj vadīt, sauc palīgā godīgus cilvēkus. Viņi cer, ka tā būs bagātā Eiropa.
Latviešiem nebija domstarpības par savas tautas likteni - ātri pārdevās eiropai, atdeva savas zemes, rūpnīcas un vnk sevi izputina. Dīvainā kārtā vēl eksistē.
Ukraiņiem sadarbība ar Krieviju nemaz nav slikta, ja viņu Janukovičs nepārdotos Krievijai kā mafijai. Bet muļķa iedzīvotāji grib pārdoties eiropai. Krievija neaizliegtu Ukraiņiem kaut ko ražot, jo pašiem pietiek. Bet eiropa gan var izsūkt.
No vienas puses ukraiņus ir apzagusi pašu valdība, tāpēc viņi atdot savu brīvību Eiropai. Idioti.

dagne    1 Vai mēs zem Eiropas papēža esam laimīgi? Algas samazinātas lielākajai tautas daļai,daudzi bez darba , tūkstoši emigrējuši, pensionēšanās vecums palielināts par 10 gadiem,utt. Vai Eiropas savienībā ir medusmaize???
Vai neesat rusofobi? Kad jūss apņem maigā vara,jūs jūtat lielāku orgasmu?

Muktiana      Janukovičs tiešām nav ok, bet es tomēr novēlu Ukrainai Eiropas rokās nenokļūt.
Bet varbūt tā to ir pelnījusi? Jo ar katru valsti notiek tikai tas, ko tā ir pelnījusi.
Man arī liekas, ka tā būs skumja ziņa, kad Ukraina būs panākusi savu ieslodzījumu - atdevusies Eiropai. Bet daži aiz muļķības to svinēs. Visi naudaskārie varēs dragāt uz Eiropu par melnstrādniekiem. Lai gan attieksme un dzīves apstākļi ar katru gadu paliek sliktāki Eiropā. Poļi, lietuvieši un latvieši to krējumu melnstrādnieku pozīcijās jau noslauca.
Pārējie gaišākie prāti varēs pazaudēt savu nacionalitāti un pārangļoties, pārvācoties, pāramerikāņoties - kā nu kurš. Un dzimtas izšķīdīs Eiropas plašumos.
Ukraina kā vilka dzīvību, tā arī turpinās vilkt. Sākumā šķietami labāk, bet vidēji nebūs labāk kā šobrīd. Tikai ražot nevarēs, paši savu izglītības programmu veidot nevarēs utt. Muļķi kas muļķi. Labāk būtu līdzāspastāvējusi un draudzējušies ar Krieviju. V.J. gan jau bija mazāks ļaunums par Eiropu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu