Kapēc ukraiņi nebrauc glābt dzimteni?

Ukrainai problēmas, kapēc ukraiņi nebrauc dzimteni glābt ! Latvijā 52.000 ukraiņu. JA manai dzimtenei draudētu briesmas es gan pamestu Latviju

symbio      Tas viss ir bulšics. Tie kas visvairāk bļaustās par dzimtenes glābšanu, tie arī pirmie pamestu to.
Dzimtenes labā jādara ir kas to visapkārt neafišējot. Jādara ir tas ko sirds liek.

VIKTORS53      Pirmkārt nekur nav manīts kāds uzsaukums,kurš aicinātu ukraiņus atgriezties Ukrainā.Otrkārt,ja tevi nesauc palīgā, tātad palīdzība nav vajadzīga un treškārt nu nav viņi tik traki uz karošanu kā latvieši,spriežu pēc sevis ,iedod man plinti un patronas,parādi uz kuru pusi jāšauj un putinidioti mūk bļaudami ,naših bjut! :))

VIKTORS53      Vienss, jauna ukraiņu anekdote!: Runā divi ukraiņi-vai dzirdēji,krievi uzlidojuši kosmosā-beidzot!,un vai visi?-nē tikai trīs!-Tā jau viņi no 1961 gada šmaucās ,-krievi kosmosā,krievi kosmosā ,bet nekā,vēl tepat apkārt vazājās!

terjers      Visnotaļ ticu, ka ja autora dzimtenei draudētu briesmas, viņš to pamestu. Taču nesaprotu, kāpēc ukrainim jāpamet būtu sava dzimtene - Latvija, - lai pērtos kur uz otru pasaules malu, kur dzimis viņa vecvectētiņš, un ar kuru viņam citas saistības nav?

Nevaru vēl īsti saprast, vai interese par nacionālismu politikā retardē īpatni, vai par to vietā un nevietā vāvuļo tikai retardēti īpatņi.

MaryClaire      absolūti piekrītu terjeram

Zeltiite      Okupācija ir diagnoze - tā ir galvā (un liedz iespēju cilvēkam augt, attīstīties un iekļauties sabiedrībā)..

usinjsh      Jā, interesants jautājums. Te citāts no autora :"JA manai dzimtenei draudētu briesmas es gan pamestu Latviju" :))

usinjsh    1 Un tad vēl no kā tad tur īsti glābt to Ukrainu. No maidāniešiem, ES, ASV vai Krieviju. Tur viss nav tik vienkārši.

fandango7  1   ...var padomat ka musu valsti ...bus daudzi kas skries paliga savai valstij 2014-05-16

Vaukskis    1 Ukraiņi, kuri dzīvo Latvijā, var izdarīt vairāk, sūtot uz mājām savu Latvijā vai citur nopelnīto naudiņu, jo mūsdienās nekaro ar masveida spēku, bet gan ar tehniku un labi apmācīitiem cilvēkiem. Ar savu naudas pienesumu Latvijas ukraiņi var palīdzēt vairāk, jo viņi ļauj izdzīvot Ukrainā esošajiem radiniekiem, tuviniekiem, vairot materiālās bagātības un līdz ar to arī valsts pretošanās spēju pret Krievijas agresiju. Es nezinu, vai viņi tā dara, bet vismaz latvieši, kuri dzīvo ārzemēs, tā mēdz darīt un viņu atsūtītā naudiņa ir ļoti liels atspaids Latvijā dzīvojošajiem latviešiem un arī cittautiešiem. 2015-07-23

Maaris_M    1 Un kurs idiots piemeram seit gribeetu karot zem saukla ,, Skeele slikts , bet Lembergs labs !,, Tam klaat veel piesienot piemeeram lietuviesu iebrukumu , jo leisi nemtos mudiigi apgadaat ar saujamajiem visus kam turas skanosais ! Kurs pardzivotu ,ka zem skaliem lozungiem maskeeta Aboltinas algotnu banda nosaukta par ,, Vislatvijas glabsanas fronti ,, slakteetu piemeeram Slesera ,, Latvijas atmodas armiju ,, ???? 2015-07-23

Maaris_M    1 kars sagadaa neparejosu labsajuutu tikai valdosajiem neliesiem . Citadi domajosos mobilizeet piespiedu kartaa un sutiit uzbrukumaa , jau labi , talaak pierakstiit ka sasautas nevis viena bet 190 brunumasinas , piki sadaliit , radiit ierocu rupniicu un fiksi pardot gan savejiem gan t.s. ,, ienaidniekiem ,, ( Porosenko piemeers) T.s. ,, nepopularos leemumus ,, var razot pakaam aizbildinoties ar karu un patriotismu ! Ikviens kars beidzas bridii ,kad valdosajiem neliesiem tas vairs nav izdeviigi ! 2015-07-23

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu