Autobusos trūkst gaisa

Nesaprotu, kā cilvēki var izturēt tajos pārkarsušajos pilsētas autobusos, kur gaisa trūkst tā, ka cirvi var pakārt! Brauc 50 - 70 cilvēki autobusā un never vaļā logus. Un tas vērojams katru dienu. Vakar braucu mājās, neizturēju - palūdzu atvērt vismaz vienu logu. Šorīt braucu uz darbu, autobuss 20 min. stāvēja sastrēgumā, bet atkal tas pats - cirvi var pakārt! Nesaprotu - vai tiešām cilvēki dzīvo nevēdinātos dzīvokļos, never logus vaļā, ka ir pieraduši pie tik drausmīgi smaga gaisa??? Apsaldēties no atvērtiem logiem šajā laikjā vairs nevar, turklāt, kā jau rakstīju, autobuss lielu daļu laika stāvēja sastrēgumā un kustējās ar ātrumu 10 km stundā.

adamsone (2014-05-15 15:14)      Tas IR nenormāli. Ņemot vērā to, ka daudzi šais laikos nevar atļauties vai neuzskata par nepieciešamu mazgāties un dezodorantus lietot.
Pieriebies, eju kājām cik varu.

plikaaKAAJA (2014-05-15 21:47)      Fakts, ka kādu logu vajag atvērt! Ziema jau dažviet tik nenormala apkure autobusos, ka slapju muguru nonāc galā! Stulbi!

byebye (2014-05-16 08:40)      jā, tas ir tāds Latvijas fenomens-karsti , smirdīgi, bet visi sēž, pārkarsuši . un nevienam neienāk prātā atvērt logu. nē, nu ir jau salīgie, kuriem visu laiku auksti. nemaz nerunāšu par tiem, kas pīpot beiguši tikai līdz ar autobusa pienākšanu un iekāpjot uzpūš savu "pūķa dvaku" ...es cenšos tajos brīžos neelpot...cigarešu smaka+nemazgātu drēbju smaka ir vienkārši nogalinoša.

byebye (2014-05-16 08:49)      jā, gribēju piebilst, ka te , izlasot komentus, lielākā daļa ir smirdīga gaisa piekritēji. un ja jau sprandiņas tik vājas, tad vienkārši nevajag plikām braukt. aplieciet šallīti un sprandiņa būs vesela. bet laime, ka ar autobusu braucu reti. tāpat kā Maxx uz darbu eju kājām un arī 40 min. , jo man vispār nepatīk tā ļoti ciešā socializēšanās. rīta pastaiga ir labs lādiņš visai dienai +ieguvums figūrai. un nevajag īgņoties par tiem, kam patīk smaceklis.

Laurencs (2014-05-18 17:46)      Vispār jau Rīgas Satikmes transportā (izņemot vecos tramvajus) ir kondicionieri un to dēļ nemaz nevajadzētu vērt logus vaļā. Cita lieta, ka autobusos laikam tie nestrādā. Jaunajos tramvajos ir gandrīz labi, bet trolejebusos situācija ir vienkārši perfekta. Tā kā jā kāds stāsta pasaciņas, ka sab. transportā kondicionieri nevar būt, tad lai pakonsultējas Rīgas Satiksmē.

Tā pati problēma ir ar vilcieniem. Es personīgi bieži vien esmu bezkaunīgs un atveru logu. Parasti ir atvieglojuma skaņas apkārt. Ja kāds sāktu man d...st virsū, atbildētu, ka lai izslēdz kondicionieri, tad logu aizvēršu.

Vajadzētu kādam speciālistam pasekot šim visam līdzi. Gan jau ka ir kādi normatīvi un droši vien daudzi tos neievēro. Varētu paķert tos, ka šādi optimizēt izdevumus.

Bet nu no Latvijas žurnālistiem kaut ko tādu jau nesagaidīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu