Vai dabīgs dzīves ritējums?

Arvien vairāk latviešu precas ar cittautiešiem, ipashi jaunieši. Lielākoties šajās ģimenēs latviskums tomēr netiek saglabāts, kā arī netiek runāts latviski. Jūsu pārdomas, viedokli, pieredze?

MrJones (2014-05-28 22:34)      Manu pazinju lokaa nav Taada dabiiga riteejuma, pasham ar..atklaati sakot, raustiiklis, nevaru iedomaaties shbriid situaaciju, kad buutu saads leemums jaapienjem. Pashu tautu meitas jau biezhi ne tik viegli saprast...hmm..un ja mees panjemtu kaadu spaanieti, etiopieti vai ungaarieti ..simpaatijas ir viena lieta..bet prieksh saistiibaam paaraak daudz nezinaamo. Kaut gan teoretiski nebuut nekaadu aizspriedumu. Ja par latviskuma saglabaashanu, piedodiet ...globalizaacija-patiik mums tas vai ne, sen jau ir aizgaajusi savos progresiivaakajos apmeeros, neapstaadinaams process, pats par sevi ari etniskie sajaukumi...aireet pret straumi un pretoties tam vairs nav noziimes...vismaz kaadu daljinju no savaam nacionaalajaam veertiibaam vajadzeetu saglabaat, kaa jau augstaak tika mineets, to pozitiivaako..manupraat, ok.

jozolsen (2014-05-28 22:36)      Vēsturiski nav izskaidrojams,kāpēc vēl arvien runājam latviski.Latviešu valodai bija jāizzūd vismaz 150 gadus atpakaļ.Prūšu valoda izzuda 60 gadus atpakaļ.

JurisK (2014-05-29 01:48)      Kaadreiz maaciijos un veel aizvien ik pa pieciem gadiem lieku eksaamenu automaatikaa. Tur galvenais nav indikators, bet atgriezeniskaa saite. Ja taas nav, vai ljoti valjiiga, tad visa sisteema aiziet pa pieskari. Process notiek ar regulaaraam sinusoidaalaam svaarstiibaam no veelamaa lieluma uz augshu un leju. Ja viss kaartiibaa, svaarstiibas nomierinaas, ja nee - viss aiziet pa pieskari. Pashlaik esam svaarstiibu faazee ar nobiidi no veelamaa. Tad jau redzees - ienesiisim Latviju sauliitee vai gluzhi otraadi - izgaaziisim pasaules miskastee. Jo, cik nu zinu - precaas lielaakoties meitenes un ar sameeraa speeciigu materiaalo piesitienu. Taatad tam ir ekonomiski iemesli sheit - Latvijaa. Probleema visiem zinaama, vai risinaama - gan jau!

Lucy (2014-05-29 09:08)      kur tu rāvi tādu statistiku?
zinot to,ka dzīvo ne LV un zinot tavus putnus paurī,pilnīgi vienaldzīgi uz to reaģēju!

Samila (2014-05-29 10:02)      Jau Meķedonijas Aleksandrs, aprecot divas persiešu princes vienlaicīgi, uzskatīja, ka tautām ir jāasimilējas...

Par nācijas tīrību lasīju vienu darbu - "Mein Kampf" saucās... interesanti ;)

Nausikaja (2014-05-30 16:23)      Torpedo, es nudien nezinu par arābietēm ( varētu būt reliģiska rakstura problēma), bet, nevienai šveicietei, vācietei, anglietei utt. tāds latviešu dēlietis uz kūkuma nav vajadzīgs. Latviešu zeltenes, ko te tik cītīgi "noliek", savukārt lielā vērtē- jo smukas, izglītotas, darba nebaidās, ēst taisa un vēl veci apčubina un pat strādāt algotu darbu ar mieru, pat ja bērnu piedzemdējušas! Esmu dzirdējusi slavas un apbrīna dziesmas no ārzemniekiem, kas apprecējušies ar latvietēm(laikam tak izbrauc visas ideālās, bet mantkārīgās stervas - izmantotājas paliek še)

inaralaima (2014-12-12 14:28)      Tāpēc latvietes precas ar ārzemniekiem,jo mūsu vīriešiem joprojām ir krīze-makos,prātos,gultā!!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu