NATO militārā bāze Latvijā

NATO plāno izveidot 5 jaunas militārās bāzes Austrumeiropā...arī pie mums. Viedokļi?

pupolins (2014-09-01 20:21)      Pilniba piekritu,kad Nato pamodisies,bus par velu...Baltijas valstis,naaani,karte sadalita.
Malaci Norvegija,Zviedrija,Somija.

v_s_o_p (2014-09-01 21:02)      Krievijas naftasdolāri un citi ienākumi no ogļūdeņražu šeftes (NATO-dolāri-rubļi) tiks ieguldīti NATO infrastruktūrā.. Visnotaļ adekvāta rīcība NWO plāna ietvaros:)

v_s_o_p (2014-09-01 21:36)      Viena tante teica .. Voldiņš ir dubultaģents, dubultģenti pārdienās mēdz gvelzt patriotiskās runās, nepārdienās apciemot meitas City of London.. Such is ´merlin´s" live:)

desants (2014-09-01 22:16)      ...agrāk Krievijas cariskās impērijas galmā "tumšais ērzelis" bija Griša RasPutins,tagad jau kā imperators(gaišais) šamiem ir Volodja Putins,kurš uz doto brīdi visu ES un daļēji NATO ir nolicis vēzītī,tā pārbaudot šo organizāciju patieso "krampi",jo no RU energoresursiem tās lielākoties barojas... Nekā iepriecinoša-tādas riebīgas,paģirainas mieles! Putins un viņa galms citādāk nesapratīs kā "zobs pret zobu"-spēx pret spēku,lai cik ilgi kara darbības(kaut dienu,divas) notiktu LV un Baltijas valstu teritorijā-šeit NATO bāzei(-ēm) ir jābūt ar visiem tām piederīgajiem ieročiem un šajā gadījumā ir debili diskutēt par apkopējām,sētniekiem,prostitūtām vai genofondu!!! Nebūs valsts-nebūs nekā!!! Galīgi ļauni tikai ir ar ES,NATO valdību un atbildīgo institūciju impotenci!!!

MadaraZuze (2014-09-01 22:22)    1 Nesaprotu, kapec dazhi sheit runaa par NATO kaa par kaut ko 3 personaa? Cilveeki, Latvija arii ir NATO daliibvalsts, un jebkura, arii Latvijas NBS baaze vienlaiciigi ir NATO baaze.
Un veel - cien. "neko", kur Tu njeemi shiis muljkjiibas (2014-09-01 18:31), ka Latvijas gaisa telpu patrulee Norveegija. Nu vismaz paintereseejies par jautajumu, pirms to publiski klaasti. Patiesiiba ir tada, ka to dara, saskanjaa ar publiskiem informacijas avotiem, visas NATO valstis, rotacijas kartiibaa. Shodien tepat delfos bija raksts, ka tuliit to dariis portugaalji, pirms tam ir bijushi ASV, daanji, holandieshi, anglji, vaacieshi, polji u.c.

noticis (2014-09-01 23:26)      Vai tik Mūsu valstij tādas bāzes lielāka nozīme nebūs nevis iespējamās ārējās agresijas atvairī
šanā,cik vairāk iekšējai stabilitātei - vienam otram tovariščam no kolorādo piektās kolonnas līdzjutējam kā labs reāls prātiņa atvēsinātājs.. Kas tik tagad,saasinoties situācijai,neatklājās - kaut vai uzradušies Ukrainas separātistu karotāji no Ludzas....

faxsis (2014-09-02 00:34)      Kas par blēņām!? NATO ir pateicis ka bāzu Austrumeiropā nebūs. Ko nolems Velsā tād arī pļāpāsim...
Lai nu paši sev "bāzi" sagādātu - psiholoģisko, morālu, sausiņus...Palasiet pilsoņi aisbergs,lv, ja 1990. gada LR iXs stundas plāns aizmirsies.

Orgasm (2014-09-02 00:44)      A ko LV vispār var,izņemot kā parasti apgulties zem kādas citas valsts!
Vācijas {Livonija) Zviedrijas .,PSRS., un viss beidzot Nato!
Divdesmit gadus rēgojās krievu tanki !
Un viss beidzot katru dienu rēgojās krievu iznīcinātāji kuģī un zemūdenes!

Tvnetu palasot,kuri jau kuru mēnesi sludina virtuāli karu ,vispār vāks!
Dzeltenā lapele!

MadaraZuze (2014-09-02 00:55)      Jā? Tad nezin kur ir palikusi tie, kuri visus shos 20 gadus intensiivi deklareeja, ka ""krievu briesmas" ir pēdējāa muļķība, un karš Eiropā pat teoreetiski nav iespeejams", ko? Un kur ir palikushi tie, kuri pēdeejos 20 gadus visos iespeejamos veidos klaigaaja par "Latvijas armijas nevajadziibu, un naudas neleitderiigu izshkeerdeshanu taas uztureeshanai"?
Kaut kaa peedejaa laikaa vairs vinjus nedzird. Daudzus redzeet var, bet dzirdeet nevar...
Un veel -iepriekšejam autoram/autorei: tie, kuri grib kaadam pagulties apakshaa, tie arii to pashi izdara. Bet tie, kuri negri, tos tikai ar speeku var pabaazt, un arii ne vienmeer liidz galam. Spilgtaakie piemeeri: Somija, Vjetnama, Čečenija, Afganistāna...

Orgasm (2014-09-02 01:02)      Vjetnamu bombardēja ASV!
Afganistānai un Īrakai 80... 70 Gados piegādāja ieročus,kurus vēlāk šīs pašās valstis izmantoja!
pret ASV!
Nu gan ļoti gudri!

JurisK (2014-09-02 02:01)      Lai efektiivi darbotos ASV lidmashiinu baazes kugjis, tam vajaga aizsardziibu ap 500 km radiusaa. Baltijas juuraa lielas juuras speeku baazes nebuus. Visdriizaak - kaut kas no aatraas reagjeeshanas, noveeroshanas un pretgaisa aizsardziibas. Liela kara gadiijumaa - pilniibaa piekriitu kontrolskupsts. Gan nedaudz optimistiskaak, tomeer ceru, ka beigaas krievi zaudees un aizvilksies uz savu migu atpakalj. Un jaa, mums jau ir paaris NATO baazes Latvijaa. Ar cienju - ljeikjenant starshoj VMF SSSR, specialjist prokjivominnogo oruzhija.

etc (2014-09-02 06:41)      Ja amerikosi nebūtu sākuši līst iekšā Hohlandijā (kas jau kopš senseniem laikiem ir bijusi krievu teritorija) un netaisītu maidanus, tad visa šī putra nebūtu ievārīta. Lienot lāča alā, jārēķinās ar to, ka lācis var būt agresīvs. Ko gan obamieši domāja - ka hohlandes krievi tāpat vien šķirsies no Donbasa? Pie tam Hohlandijā pie varas stūres nonākuši nacionāli domājoši indivīdi, kuri cer izpārdot dabas bagātības pārtikušajai Eiropai un tādā veidā tikt pie lielām naudām. Situācija šajā valstī pārāk atgādina 90.-to gadu sākumu pie mums. Ja Hohlandes militāristi nebūtu pavērsuši ieročus pret savu tautu, karš varēja arī nesākties. Bet tad obamiešiem būtu jāatrod cits veids, kā noturēt savas zaļās naudiņas kursu stabilu.

dogville (2014-09-02 08:33)      Tiem,kas ar putaam uz luupaam aizstaav krievu laaci,iesaku izlasiit Artemija Troicka rakstu Delfos.Respekts muuzikas pazineejam,zhurnaalistam ar savu skatiijumu uz notikumiem(varu patiesi to apgalvot,kaadsreiz labi pazinaamies)...
Patiesi iesaku izlasiit mazu exkursu krievu pashreizeejaa funktierii un atmosfeeraa,kas tur valda.

elsa (2014-09-02 09:32)      Kad uzbūvēs, tad arī būs viedokļi.
Starp citu - Ādažos jau pāris gadus dzīvo amerikāņi. Cik redzu, diezgan daudz. Kādam viņi traucē? Dzīvojot kopā dienesta viesnīcā blakus istabās varu teikt, ka viņi ir daudz sakarīgāki par mūsu vietējiem karotājiem. Labrīts un jaukas dienas novēlējums ir vienēr, kad gaitenī saskrienamies. Par pārējo nerunāsim.

Polus (2014-09-02 09:55)      etc, kurš no krievu TV kanāliem ir tavs iecienītākais?

"lāča" ilggadējam prezidentam ir ārkārtīgi paveicies - tikko viņa reitings sāk samazināties, tā notiek kaut kas tāds, kur nepieciešams īsts "glābējs". Tā tas bija tad, kad uzsprāga daudzdzīvokļu ēkas (ja pareizi atceros, tad prezidentiņa reitings uzleca no 20% līdz 80%), un tā tas ir tagad. Tautai pavisam nejauši rodas ārējais ienaidnieks, kura apkarošanai tauta saliedējas, turpina ar Ladām braukāt pa dubļu vannām, saucot tās par ceļiem, un pērk sadārdzināto pārtiku, tādējādi atbalstot "Eiropas un ASV sazvērestību apdraudēto" tēviju, kurā kopš 2. pasaules kara lielākie panākumi ir bijuši brauciens kosmosā un uzvaras sportā.

"hohlandes militāristi pavērsuši ieročus pret savu tautu" - tu runā par to "tautu", kas Ukrainā masveidā no Krievijas iebrauca jau kopš marta? Protams, ne jau ar satiksmes autobusiem, bet tankos, bruņumašīnās utml. visiem parasti pieejamos transporta līdzekļos. Viņi gribēja mieru, tāpēc brauca ar tankiem?

"cer izpārdot nacionālās bagātības" - un godīgais, pro-krieviskais nabadziņš Janukovičs gan nepieļāva ne valsts izsaimniekošanu, ne resursu izpārdošanu, vai ne? Tos apzeltītos podus, kas viņam bija muižā, viņš droši vien pasūtīja ebayā. Arī Janukoviča režīma ģenerālprokurors savu muižu droši vien sapelnīja ar tulpju tirgošanu, vai ne?

Par jautājumu - NATO bāzi viennozīmīgi atbalstu. Ar krieviem citādāk runāt nav iespējams.

etc (2014-09-02 12:33)      Krievu TV kanālus skatos reti, vnk ir ziņu avoti no tās pašas Hohlandijas. Un kas tad šāva uz iedzīvotājiem Luganskā, Doņeckā u.t.t. - vai vietējie zemessargi, ko pie mums dēvē lamuvārdā par separātistiem? Bet tā jau ir hoholu mentalitāte. Arī Tarass Buļba nogalināja miesīgo dēlu. Tie nacionāli domājošie indivīdi, kas nokļuvusi pie varas, ir gatavi pārdot savu zemi amerikosiem. (Tāpat kā pie mums skrien briseles kāpostēdāju pavadā).

limonija (2014-09-02 16:50)      dogville (2014-09-02 08:33) viedoklis - paldies par ieteikumu! Labs raksts. Bet tiem LV iedzīvotājiem, kas te ar putām uz lūpām ienīst amerikāņus, - par ko jūs tā? Vai ASV te ir kādreiz ko iekarojusi? Uz Sibīriju aizsūtījusi, bendējusi čekas pagrabos? Un kas liek tupēt tādā "knapā valstiņā", kas "visiem padodas"? Naudas biļetei nepietiek?;)

MadaraZuze (2014-09-02 22:04)      Cien. JurisK (2014-09-02 02:01), Baltijas juuraa aviaacijas baazes kugjis nemaz ieiet nevar. Divu iemeslu deelj - paraak sekls, un tilts starp Zviedriju un Daaniju. Nezinaaji, strateegji?

werdi2 (2014-09-10 20:41)    1 mes esam NATO- mums jau ir NATO bazes bus lielakas - labi -atras reagesanas speki ienaks Latvija 72 h laika- parsvara amerikani -eiropa vienigie vera nemamie brunotie speki ir vaciesiesiem
nav ko raustities ari musejie puikas ir vera nemams speks

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu