Ko sakāt par Lembergu kā premjera kandidātu?

GreyAlien      daži te argumentē, ka harizmātisks, un rietumiem neļaus te kko (īsti gan nav skaidrs ko tieši).
tad varbūt labāk uzreiz kā Krimai - integrēties Krievijā, un būs mums harizmātisks prezidents, un Soross i tuvumā nerādīsies... :D

Muukene      Vai dieniņ, no kur tur daudz par zagšanu - mums, blondīnēm, re -dodiet harizmu, frizūru
(oi, pārteicos- hūti)!!!

Spicis      Ko daudz, ZZS regulāri min Lemberga kungu kā partijas MP kandidātu, tak amats trūcīgs - ja pamestu bez pieskates pilsētu. Vaira minēja "Domakla zobenu" virs stipendiātu galvām, Valdis parādīja, ka nekas valstī nenotiek bez "Latvijai un Ventspilij" ziņas (http://www.latvijaiunventspilij.lv/lat/partija/par-partiju), bet dzīve rit tālāk - tuvāk lielajam nolīdzinātājam un noilgumam.

prusacins      Visi bļauj zaglis utt...bet nevienam neko nav nozadzis personīgi...vismaz "nevienotības" tiesas tiesnešiem tiesā nav izdevies kaut ko pierādīt! Cilvēks,kurš izmantojis likumu caurumus 90.gados ir kļuvis bagāts.....hmmmmm..... ko tagad? Sist viņu vai neuzrakstītos likumus tirgus ekonomikai tajā laikā?

Visi,kas pret ir cilvēki,kuru viedoklis ir izveidots laika gaitā caur kasti,kas saucas - televizors! Ja Jums 15 gadus visos kanālos borēs,ka nevainīgais Dombrovskis ir zaglis,tāpat vien,Jūs ar tam sāksiet ticēt!
Es nesaprotu cilvēku skaudību un skopumu,kuri grib,lai Latvija pieder debīlajai ASv un ES,kas jau diemžēl pieder nevis mūsu pilsonim! Kādiem merķiem šeit ir Soross Latvijā,kāpēc tas sponsorē "nevienotību"?
Būtu priecīgi,ka ir vismaz viens pilsonis,kurš kaut cik mēģina cinīties pret mūsu pakļaušanu verdzībā Rietumiem!
Kā mēs dzīvojam,pateicoties Rietumu sistēmai...??? Bankas izvaro valsti... bet mums jau patīk,ka māju atņem utt:))

Kur bijāt Jūs 90.gados? Domājiet, ko rakstāt par savu pilsoni,kurš cīnās par Latviju.. jo Jūsu "nevienotība" valsti ir ievedusi kapitālā bezdibenī!!!

008      Prusaciņ!
... savu propagandu vari paturēt pie sevis! ;) un skaties, ka pašu tā TV kaste par daudz nav apgaismojusi! :D

Gan jau tauta tiks galā ar savām domām! :D :D

Drole      http://www.ventasbalss.lv/news/read/10907


pilsonis, kurš cīnās par Latviju... Krievijas sastāvā

vilks28      Jā,bet tikai kara laikā.

hefny      Rīga tagad ir tīrās sausmas:
ielas bedrēs,osta nolaista/kaut usaks tur naudu sev iekšās/,tas pats bija,kad buldozeris naudu ķešā ekasēja,bet ceļus sadrupināja,likvidēja/toties naudu nelikumīgās reklāmās toreiz salika!/tad vēl latviešu valodas un rīgas uzraksta patvaļīga izķēmošana, Rīgas zemes izpārdošana ,krievu pensionāru apkalpošana un latviešu-piLsoņu klaja DISKRIMINĀCIJA:jo
NAV NOTEIKTS VIENOTS SENIORU VECUMS,NO KURA PIENĀKAS SENIORU ATLAIDES,-TAGAD KRIEVI-kRIEVIJAS PILSOŅI-PENSIONĀRI BARUC RĪGĀ BEZ MAKSAS NO 55 GADIEM,TOTIES LATVIEŠI-TIKAI TAGAD NO 63-65 GADU SASNIEGŠANAS!usakova/kov-gos/cūcības!
! ventspils no galīgas krievu šausmu čuhņas par ES cienīga paskata pilsētu bez peļķēm pārvērtusies!

uma      Iesaku izlasīt, ļoti interesants raksts !!!
www.ventasbalss.lv -brīvbrīdim-vēsture,atmiņas,7.sept.2011.g.
,,MISTISKIE DVĪŅI JEB PARALĒLAIS UNIVERSS,,

prusacins      008

Tauta netiek galā ar domām..tāpēc viedokli tai veido... rezultāts ir mūsu Saeimas vēlēšanu rezultāti!

P.S. LTV1 tipisks propagandas kanāls,ko neskatos par laimi :)

Nausikaja      Bez tā - ka žuļiks, mahinators, netīrās būšanās iesaistīts - večuks ar ļoti sliktu gaumi ( koši citrondzeltens krekls un koši lillā šlipse publiskā pasākumā), bez tam - odiozs, ar sliktām manierēm un pakļauts gara stāvokļa svārstībām ( prasīt padotajiem). Ideālā saimnieka tēls lielā mērā - mitoloģija. Spried pats...
Par ko un kā balsot? Pēdējā vieta, kur uzdot tādus jautājumus. Te pārsvarā sekss ir topā. Tātad, Tv atbildēs, izejot no šīs tematikas.
Peronisks viedoklis - nebalsot par personu, bet partiju. Iepazīsties ar programmu, pārskati, cik konsekventi partija pie yās yurējusies. Vai tas atbilst Tavām vērtībām? Un tad izdari izvēli.

seymor      tas ir mīts,jeb ziepjburbulis,lai balso par ZZS,Lembergs ir pietiekoši gudrs,lai nelektu uz ecēšām,jo premjera amatā neizbēgami sastaptos ar daudzām grūti risināmām vai NEpārvarāmām prblm,kuras esot Vencpils cara tronī,viņu neskar un neskars.ja nu vienīgi ego prātu aptumšo.)

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu