Kapec latviesu viriesi kategoriski atsakas aizstavet Latviju?

Ukraini, krievi, gruzini, francuzi, spani, poli, amerikani, utt.aizstav ne tikai savas zemes, bet latvieshu virieshi anonimos komentaros skaidri pasaka, ka to nedaris. Iznemuma procents ir minimals un tas sastav no pensionariem un armijas cilvekiem. Kada var but valsts nakotne, ja tadi tevi, deli, virieshi?

mikelitis    1 vīrieši cīnīsies par Latviju,tā cīņa bikus sāvādāka būs,apmēram tā;vispirms ir jāredz kangari,jātiek galā ar viņiem,tad arī izslaucīs visu kā nākas,nebūs jāšaubās par patriotismu,a tie kas bļauj un sit pa krūtīm,tiem sen jau( koka laiviņas ir sagādātas)Kad pielaiž uguntiņu darvai,tad gaisma būs līdz pašai narvai

Geisha      Lūk rezultāts, ja visu laiku nievā vīriešus.

fargo_pa      "Latviju - JA, rezimu - NE."

atjaunotā latvijas republika ir REŽIMS? kāds režīms? šajā valstī valda autoritatīvs, diktatorisks režīms, kurš tevi apspiež? padomju svētkus neļauj svinēt? astoto martu? 23. februari nepadara par valsts nozīmes svētkiem? es saprastu urla sauktu latvijas valsti par režīmu, bet šitas tā kā latviec, ne? vai tomēr ir tas homo sovjetikuss? ko?

piemēram, prasīsi krievu tankistiem vai viņi grib iekarot latvijas valsti un tad viss ir rozā peizāžā un daiļi un brāļosies un cienāsi ar sāli un maizi un varbūt arī astoto martu un 23. februāri kopā vēl pasvinēsiet.

BET!

ja tankisti atbildēs, ka grib iekarot latviju, tad nu gan šausi? vai kā? kā tu un citi nodalīsiet latvijas valsts aizstavēšanu no latvijas aizstāvēšanas? emigrējot, kā tu iepriekš izteicies? tā būs tā aizstāvēšana?

vai ka būs ar tiem zemes īpašniekiem, kuriem zemes nodoklis ir pietiekams iemesls nodevībai? ja krievs anektēs latviju, tad atcels nodokļus par zemi? vai kā būs? pajoliņi domā, ka tad viņiem papildus zemi piešķirs un nodokļus atcels?

Kontiki    3 Ja šeit Latvijā iebruks krievfašisti, tad esmu gatavs ar prettanku vai pretgaisa ieroci vismaz vienu lūzni inīcināt, pirms nolikt galvu par Tēvzemi!

Basteta      ...un ko valsts ir darījusi iedzīvotāju labā, lai katrs būtu gatavs skriet to aizstāvēt? Tik daudz negāciju-nabadzība, projektu otkati, miljonu lietas-bez rezultāta. Dabiski tas skar ne visus-bet lielu daļu iedzīvotāju, kuri uz šīm darbībām/bezdarbībām skatās ar skepsi. Viena daļa tāpat ir patrioti un iet profesionālajā armijā, otrai daļai vidrīzāk nav motivācijas. Un tā nav audzināšanas vaina-tā ir varas pārstāvju attieksmes- pret katru personīgi-rezultāts.

Kazhoks      Es domāju tik kategoriski vairs nav... no savas pieredzes varu teikt vēl pirms gada par armiju un karu neko dzirdēt negribēju, bet laiki mainās un tagad esmu zemessargs un lepojos ar to, esmu gatavs aizstāvēt savu zemi, savus tuvos un lai maniem berniem nebūtu jadoma atkal par karu un armiju.

Muktiana    1 Neviens jau nepadomā, ka tas rezīms/valsts ir paša personības un vērtību atspulgs. Valdībvīri krāpj sievas, to dara arī pavalstnieki. Uzņēmēji apkrāpj savus darbiniekus, to pašu dara arī politiķi ar pavalstniekiem.
Ja vēlies mainīt režīmu, tad ej un cīnies, parādi, ka esi savādāks.
Bet tepat tēmā lielais vairums vīriešu vaimanāja, kā lai apkrāpj savu bērnu un maksā mazāk. un tādiem, lūk, "režīms" esot pie vainas. Tāds, kurš savu bērnu gatavs apkrāpt, ies cīnīties par valsti? haha!
Kas attiecas uz karošanu, man kā sievietei grūti iedomāties, ka es ar bisi rokā lēkšoju pa purvājiem, vai lienu zem tankiem un domāju, kā kādu nošaut.
Asins izliešana un cilšu aizstāvēšana ir bijusi kopš laika gala. Bet tā mūžīgā atriebšanās ar asinīm labu galu tomēr taču nav ņēmusi.
Un tomēr, ja ir loģiski mātei aizstāvēt savu bērnu un vīrietim aizstāvēt savu gimeni, tad būtu loģiski aŗī tautas vīriešiem gribēt aizstāvēt savu zemi un valsti. Bet aizstāvēt,nevis bezsakarīgi uzbrukt vai pat vienk. atriebties. Vai arī tad viss notiek pretēji - neviens nevienu neaizstāv.

Helga_13      Es nenosodu nevienu vīrieti, kurš negrib iet karā. Ja karu tev ar varu uzspiež, kādēļ tas ir jāpieņem? Patreizējā valsts vara nav pat paudusi oficiālo viedokli šajā jautājumā. Ko aizstāvēt?

falko_1967      maac lielas shaubas par vadiibas orientaaciju.
karoju viens .... ,vai kopaa ar ciinubiedriem.

Edgars37      fargo_pa (2015-03-09 22:56) viedoklis.

Ohohoho;D!!! Kaut ko SITADU es nebiju gaidijis, bet PATIKAMI, ka reakcija tik vetraina, zeeeel, ka neieraudziju atrak:D,:D,:D!!! Protams, ka valsts ir rezims - totalitars, anarhistisks vai kads, bet rezima butibu tas nemaina un, sekojosi, ari LV ir rezims, patik tev tas vai ne;)!
Par Padomju svetkiem...nu pastasti, kapec tevi sie svetki ta uztrauc, ja vairak ka 20 gadu PSRS vairs neeksiste...manija tev kada uz tiem ir??? Kops bernibas esmu redzejis, ka 8. marta mani vectevi sveica savas sievas, tevs sveica mati, pats zimeju un davinaju apsveikumus saja datuma gimenes sievietem un tagad viens kaut kadu politisku motivu del pasludina to par FUI!? Tevs dieneja PSRS JKF un atcereties vina parstaveto brunoto speku dienu ari bus slikti to pasu, kada degenerata pasdeklaretu politisko motivu del? Es, personigi, savas gimenes vesturi netaisos ziedot kaut kadu politisko principu del! Un noskaudities man uz tiem un to sludinatajiem;D!
Ka tev jau teicu, homo sovjeticus vulgaris ir cilveks, kurs visu politize un tagad doma, kurs tas ir.
Tu laikam ta ari neapjedz atskiribu starp diviem jedzieniem - Latvija un Rezims. Latvija - latviskuma izjuta, valoda, kultura, raksturs, gimene, dzimtene. Rezims - Lielako Kretinu demokratija/oligarhija ar smiekligiem bernu pabalstiem utt. Par pirmo cinisos, par otru - Ne.
Talakais sviests nav komentesanas verts, tu tak pats to labi saproti;D!
P.S. Paredzot uzbraucienu par 8/9 maiju - kad sanak ar krieviem par so dienu snabi iedzert vini vienmer dzer par Uzvaru, es - par Zaudejumu. Un, brinumaina karta, nevienam nekadu pretenziju nav...

pizastornis      Nerunā latviešu vīriešu vārdā!

Closing_Time      :)) tāpēc, ka viņa nav jāaizstāv, tai jau nekas nedraud. Ja kādam tīk izdomāt ienaidnieku, tas nenozīmē, ka viņš pastāv.

R0BERTS      Parasti, jau savu valsti cilveeki grib aizstaaveet, ja taa no cilveeka ne tikai njem, bet arii dod ko pretii. Tainsiigu attieksmi pret iedziivotaajiem, labklaajiibu un droshiibu. Tur jau nav tikai pilsonju attieksmes jautaajums pret valsti, bet vaina arii valsts attieksme pret pilsonjiem.

kuks10  1 1 Kārtējais anonīmais onānists,kas provokācijas taisa..?!))maskavas troļļiem saldā maize skalot smadzenes un dezinformēt lohus..līdz ar to nav vērts ko atbildēt..!))p.s-suņi rej,bet karavāna iet tālāk..

varisr    4 Labs virsraksts "Ukraini, krievi, gruzini, francuzi, spani, poli, amerikani, utt.aizstav ne tikai savas zemes" Te laikam runa ir par algotņiem.
No kā aizstāvēt savu zemi? Vai no NATO karaspēka kurš tūlīt savilks kašķi ar krieviem? Gan jau izdomās kādu iemeslu. Vai paši notrieks kādu lidaparātu, vai arī dosies kā parasti meklēt ķīmiskos ieročus. Jā, piekrītu, ne jau NATO tur pie vainas, bet gan tie kas to vada. Vai kāds ir dzirdējis reālus draudus no pašas krievzemes?
Tagad mazliet par patriotismu. Vai Kažočiņš, Freimane vai teiksim Dombrovskis apkarinātos ar granātām un mestos zem krievijas tankiem? Dēļ kā karot? Lai pats paliktu uz mūžu par kropli un kāds uz tevi nopelnītu? Sen jau cilvēce nekaro dēļ zemēm, bet gan dēļ tās labumiem, naftas adatas. Jā, piekrītu- kāda netaisnība, krievjai tik daudz labumu, mums nē.
Palasīju te diskusijas. Daudzi te peļ sistēmu. Ir jau arī tur daudz taisnības. Visa ekonomika mums ir mazliet greiza. Sen jau pagājuši tie laiki lai tikai sevi pabarotu, mums vajadzīgs kas daudz vairāk.
Domāju ka te Latvijā sāks veidoties patrioti tad kad ceļu inspektors uz ceļa apstādinot negribēs tevi sodīt, bet gan palīdzēt šinī skudra pūznī. Tad kad VIDs sapratīs ka biznesa cilvēki ir tavi darba devēji, palīdzēs tiem biznesā, nevis skatīsies kā uz noziedznieku. Liekas sīkumi, bet no tā rodas patriotisms.
Es strādāju apkalpošanas sfērā. Jo labāk dzīvos citi cilvēki, jo labāk dzīvošu es. Man vienalga vai man nāksies runāt divās, vai arī kā tagad trijās valodās.
Jā, būtu pavisam savādā ja latvju tautu būtu vismaz rakstāma ar 200 un sešām nulēm, tad mēs varētu diktēt savus noteikumus, bet tagad mums jālaiza vai vienam vai otram krāniņš. Un ticiet man, nevienam mēs kā tauta te neesam vajadzīga. Labi ka mums nav savas naftas, citādi būtu maidāni pēc maidāniem. Mēs te esam kā ģeopolitiskais poligons un tas arī viss.
Atceramies lielos kreditēšanas procesus. Cilvēkiem privātmājām 200,000, nebija probl

varisr    3 Cilvēkiem privātmājām 200,000, nebija problēmas aizņemties, bet biznesam gan bija problēma. Mūsu draudzīgie sabiedrotie neviens nav ieinteresēts lai mums labi klātos. Dēļ kā jums jāražo? Mēs saražosim, tik pērciet.
Latvijas liktenis. Drīz varēs rakstīt vēstures grāmatās. Jānītis Anglijā apcerējās ar smuku Malaizieti. Nez kādā valodā runās viņu bērni?
Nerunāsim par mūsu vārda brīvību. Pamēģiniet teiksim apstrīdēt TVNetā ko tādu kas nav taisnība, momentāni jūsu ip adresi bloķēs.
Tad man radās jautājums--kura biznesam man vajadzētu iet karot?

Edsunviens      Lai kaut ko aizstāvēt ir jābūt kaut kādai kopīgai ideoloģijai kas vienotu mūs kā tautu, nav mērķa, nav kopīgā redzējuma, kas esam mēs katrs un kas ir tas ko mēs visi veidojam par vienu saliedētu organismu. Saindēti prāti, kas gatavi caurām dienām vaidēt par savām problēmām, kuru nav, neko nedarot lietas labā? Laiks mosties no miega, mūs neviens nekontrolē, mēs esam tie, kam jāveido sava dzimtene labāka! Un jāsāk katram ar sevi... Citādi peldot kā vēzis, skatoties pagātnē nevaram pārdzīvot to izvēli izdarīto, traucoties nākotnē akli nemaz nemanot pagriezienus un kaudzītes ko paši atstājam savai sejai. 2015-05-18

Vaukskis      Valsts nākotne ar tādiem cilvēkiem izskatās draņķīga, bet ar tādiem, kas te tagad dzīvo, tā jau tāpat ir draņķīga, tādēļ latviešu vīrieši negrib aizstāvēt citus, kurus uzskata vismaz par draņķiem, ja ne ko vairāk. Viņi karadarbības gadījumā izvēlēsies aizbēgt no valsts, paķerot līdzi savas otrās pusītes un aizbēgot uz drošāku zemi, visticamāk atrodošos t.s. brīvajā pasaulē. Tur vismaz nebūs tik daudz riebīgu latviešu apkārt, sveštautiešu mēlē teikto moška līdz niansēm nesapratīs, tomēr vairāk dzīvos pēc savām vēlmēm, brīvāki no aizspriedumiem un finansiāli varbūt pat nodrošināk. Tie vīrieši redz, ka ar Latviju, līdzīgi kā ar latviešu valodu, tāpat būs cauri, jo nepietiek jau ar to, ka Latvijā ir tik daudz imigrantu kopš Otrā pasaules kara aktīvās karadarbības beigu laikiem, bet būd vēl jauni bēgļu kvotu pārdales rezultātā un tas jau nu ir par daudz ! Visam, ir sava robeža, latvieši nevar visus absorbēt savā tautā, valodā un kultūrā, kura tāpat jau palēnām iznīkst kaut vai tādēļ, ka dzimstība tik maza, bet iebraukušie no Tuvajiem Austrumiem un Āfrikas pieliks punktu vēlmei aizstāvēt šo salīdzinoši mazo teritoriju Baltijas jūras austrumu piekrastē, lai arī tādi mūsdienu bēgļi te varētu pastāvīgi mitināties gadu desmitiem ilgi līdzīgi kā tas notiek citur ES ! 2015-05-18

pizastornis      Valsts nākotne izskatās ļoti cerīga, ja kaut vai viens cilvēks to grib. Uz vaukšķiem nereaģē. 2015-05-18

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu