Valsts apdraudējuma gadījumā, cik % trauktos uz lidostu?

Kā Jūs domājat? Valsts apdraudējuma gadījumā, cik cilvēku paliktu aizstāvēt savu valsti un cik dotos prom ar pirmo iespējamo transportu? Cik esmu dzirdējusi viedokļus, pārsvarā paliktu vecākā paaudze.................Pati uz to skatos ar dalītām jūtām - aizstāvēt dzimto zemi ir viens, bet politisko eliti un oligarhus - nekāda vēlēšanās.

JurisK    1 Kādas divas stundas, kaadi divi suškas - nekas tāds nevar notikt bez vērienīgas sagatavošanās. Un tā tiks pamanīta no pirmās darbības.Un vispār - no Krievijas puses mums reālas briesmas nedraud, izņemot kādu plānprātīgo, ja tas tiks pie atompogas. Vairāk ir jāuztraucās par visādiem teroristiem un 5. kolonām, kurām ar Krieviju pat sakara nebūs. Ja tiešām pasaulē sāksies liels karš, tad, visdrīzāk, krievi un jeņķi, tātad arī mēs, būsim sabiedrotie.

Kontiki    2 Es meklētu iespēju dabūt kādu prettanku vai pretgaisa ieroci un notītos mežā (savulaik biju okupantu armijas rezerves virsleitnants). Esmu gatavs vismaz vienu lūzni notriekt vai iznīcināt, pirms nolikt galvu par Latviju!

runcs51  2 1 Kādas valsts? Valsts šeit faktiski nav-ir saujiņa varu uzurpējušu Vienotības noziedznieku un daži nacsmerdeļi,kuri personificē sevi ar valsti....

Chris1986  2   Ko te aizstāvēt? Savus kaklakungus un apspiedējus kapitālistus vai viņu partijas Saeimā? Paši jau viņi zem lodēm nelīdīs, tik vēlas izraust karstus kartupeļus ar citu rokām.
Dzimtā zeme, kurai ir citi īpašnieki? Ko tieši aizstāvēt????

janisb    1 =>snakeshit lai tavas mīļotās suškas tiktu līdz Rīgas hes, tādas būs vajadzīgagas vismaz 20+, bet tas arī krievu problēmu neatrisinās, jo suškas nespēj nest tāda veida buruņojumu, kas spēj uzraut gaisā dambi, bet uzraujot gaisā slūžas tik vien kā tiks ietekmēta elektrības ražošana.
Pie tam, ir Rīga vai nav, neko daudz nemaina, jo vienīgais karam izmantojamais stratēģiskais objekts Rīgā ir lidosta.
Armija neizmanto saziņas torņus, bet bites internets gan tev beigtos :D

Maaris_M    3 Limeesu skrejlapas -,, Lai dziivo partija ,,Vienotiiba ,, Slava Zakim ! Aboltina - Latvijas pirmaa un pedejaa ceriiba ! Visi netradicionaali orienteetie - Maate Latvija Juus sauc !,, Godmanis,Repse ,Papriks _Latvju Tautas gods ,lepnums un sirdsapzina ! ,, u.t.t. !!!! Par ko iebruceeji noteikti mani sodiis nosaujot publiski . Bet es mirsu ar premjeres Straujumas un mesijas Dombrovska vaardu uz lupaam LAtvijas ,, Veiksmes staasta ,, labaa !!!!

bitite27    3 KARU SAGRIBĒJIES!!!??? AIZBRAUCIET TUR,KUR KARO UN BŪS JUMS KARŠ!
Mani mācīja -NEKAD nepiemini to,ko negribi piedzīvot!

Samila    2 Esmu to apsvērusi. Paliktu tepat. Daudz kas jau ir paveikts, tādēļ [vajadzības gadījumā] varu mierīgu sirdi doties uz "labākiem medību laukiem". Nedomāju, ka LV jebkad ir bijusi kāda īpaša vieta vai loma pasaules politiskajā kartē. Samals visus, dažiem paveiksies.

*iespējami ātri jādodas projām karavīru, zemessargu, drošības iestāžu darbinieku ģimenes locekļiem un tuvākajiem radiniekiem* izklausās pēc pasakas ;)

Mavs  1 5 Pēdējo 25 gadu laikā Latvijai pašu bāleliņu rokām (piepalīdzos ASV un ES "onkuļiem") ir nodarīts lielāks ļaunums, kā varētu izdarīt ducis krievu atombumbu :)

Parādiet man vēl tādu superieroci, ar kura palīdzību var vienā rāvienā iznīcināt visu Latvijas ekonomiku un vēl ceturto daļu iedzīvotāju ?!

P.S. Staļinisko represiju rezultātā Latvija esot zaudējusi līdz 60.000 iedzīvotāju. Pēdējos gados valsti ir pametuši ap pus miljonu.

White`n`Naughty    1 Kāpēc būtu jāiekaro to, ko no pasaules mēroga, par relatīvi mazām naudām var nopirkt nebojājot jau tā necilo infrastuktūru.
Karš šeit varētu būt tikai vienā vienīgā un ārkārtīgi mazticamā gadījumā, ja latvieši mēģinātu atbrīvoties no Eiropas ´´rokudzelžiem´´. Lūk tad gan te no Ādažu poligona vārtiem izripinātu kādu stobru tautas pabiedēšanai.

Geisha      Pagājušajā vasarā atrada Rīgas centra vienā garāžā kāds trakais bija sanesis apmēram 25 bumbas palikušas no kara. Cik atceros kādas 3 bija aviobumbas. Rīga vēl ir uz kartes pateicoties mūsu kareivjiem.

kuks10    1 Man patika teksts,ka vietējos gondņu un citus kropļus atšaut...ceru,ka ir slepena vienība,kas to darīs uz kara rēķina dēļ..karot ir viens,bet sāpīgāk ,kas šo valsti sagrāva.. būs,kas pirmie pamet un tad emigrācijā atkal taisīs politisko kliķi un bauros pa visu pasauli,kam mūs okupēja un padzina no mājas...)))eh,kur lai dabuj stroķi..?!

Chris1986      Piekrītu Mavs, ka nekāds karš nebūs vajadzīgs, lai latviešus iznīcinātu. Cik saprotu, tad mēs esam pēdējā paaudze. No tā pusmiljona, kas aizbraukuši uz ārzemēm, lielākā daļa ir jauniešu, kas bērnus dzemdē tur un sūta angļu skolās, tā ka latviski viņi vairs runās tik tik daudz, lai kādā Garezera nometnē vienreiz gadā tautas dziesmas padziedātu. Nu, būs Latvija - dzimtā zeme, tik nebūs te vairs latviešu

Lauminja21      Ticība labākai nākotnei sarūk ar katru dienu! Ļoti daudz ir sarūgtinātu cilvēku!

adamsone    4 Savā vecumā uzskatu, ka ir vienalga, vai nīkt kaut kur vai dabūt galu tepat, tāpēc ceru uz labāko, bet būs, protams, tas, kas būs.
Bēgšana attieksies uz tiem, kam ir nauda, bet tā kā vairumam viņu aldziņas glabājas virtuālajos kontos un turklāt mazas, tad ko te runāt. Sīriešu bēgļi maksā tūkstošus par savu bēgšanu.
Nezin kāpēc man šķiet, ka kārtība pie mums ir lielāka nekā par to pieņemts domāt anonīmajās diskusijās. Visnejēdzīgākā ir panikas celšana, spriedelēšana par to, kas bēgs pirmie,kuri būs tie, kurus kāds īpaši evakuēs, kas sēdēs ierakumos ar vectēva bisi utt. Man ir neskaidras aizdomas, ka mēs tā īsti nezinām šodienas karu un būtu labi, ja savā gara tumsā šai ziņā arī paliktu. Mēs zinām to, ko mums rāda masu inf. līdzekļi.
Varbūt, ka maveriks ar savām visai aptaukotajām smadzenēm tomēr ir spējīgs aptvert to, ka staļinisti iznīcināja ciktur cilvēkus, bet pašreizējie emigranti ir sveiki un veseli, dzīvo, strādā un audzina bērnus. Nu nevar viens cilvēks būt tik neaptverami stulbs.

Mavs  4   Kad lasu tādas adamsones komentārus, man kļūst skaidrs, kāpēc jau kuro gadu pie varas ir tāda "Vienotība" visās variācijās un kāpēc valsts ir tur, kur tā ir - t.b. - pakaļā.
Varbūt problēma ir aptaukotā pakaļā, ne smadzenēs ?! :)

Mavs  3   Speciāli adamsonēm - rekomendēju noskatīties :)

http://runabildes.lv/video-aivars-lembergs-musu-valsts-vaditaji-juk-prata-es-to-pasaku-pilnigi-ofici
ali/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu