Vai novēlat veiksmi Hilarijai?

Jā - kāpēc, nē - arī kāpēc?:)

sieviete_1968 (2016-11-02 21:40)  18 12 Viennozīmīgi Killariju LV atbalsta tie kuriem tuva ir psihoze ar saukli-krievi nāk.

jozolsen (2016-11-02 21:57)  5 5 House...mietpisoņiem in plebejiem izprast , kas būs ar viņu bērniem , mazbērnien viņu nākamo vidi ..Ja pat neaprot , kas un kā noticis vakar ,šodien un kas būs rīt parīt..
Pie visa Tramps ir alfa tēviņs ,ar zināmu ielikto agresivitāti un izrādīšanos..
Forš vecis , tikai ne kā valsts vadītājs lielvalstij , no kura rīcības atkarīga miljardu turpmākās dzīves..

Mavs (2016-11-02 21:57)  6 9 limonija - "ja izcelsies kodolšaize" - tad vari sevi mierināt ar domu, ka frontes līnija ies pāri LV. Kas protams ir izdevīgi USA.

Samila (2016-11-02 22:00)    6 Raudiens nāk uz abiem skatoties.

Latvija ir tik maza, ka pat ja visi LV iedzīvotāji emigrētu, piemēram, uz Ņujorku vai Maskavu, neviens īpaši to nepamanītu. Ne ņujorkieši, ne maskavieši...

Chris1986 (2016-11-02 22:08)  4 10 ASV ir tresā lielākā valsts pasaulē iedzīvotāju skaita ziņā. Un ja no tiem simtiem miljoniem kā labāko var izvēlēties kkādu pusdzīvu bļauri Hilariju, tad tas ir vnk nožēlojami.
Es vienmēr par pārmaiņām, lai arī var sanākt, ka būs sliktāk. Nekā par stagnēšanas turpināšanu, kad skaidrs, ka nekas nemainīses. Ja neriskēs, tad nav arī cerību

sieviete_1968 (2016-11-02 22:12)  12 12 limonija 21:45-Tu esi rietumu propogandas upuris. :)

fargo (2016-11-02 22:51)  5 10 limonij, saki lūdzu, kas bija pie varas baltaja namā un kas bija ārlietu ministre, kad krievija okupēja krimu un karoja donbasā? tramps vai hilarija? pie varad bija hilarija. vai asv kaut ko darīja, lai ukraina nezaudētu krimu? es neko tādu nezinu, tu zini varbūt?
labi, ko asv darīja laikā, kad krievija iebruka donbasā? cik es zinu, tad izņemot kuslu pirksta kratīšanu hilarija nedarīja ne-ko. zero. nada. ņičego.
nākamais jautajums - vai tu kaut ko esi dzirdējusi par clinton foundation? kā izrādās, tā nav nekāda labdarības organizācija, bet pay to play shēma kā klintoni kļūst bagāti pārdodot valsts amatu.
kā izrādījās, pateicoties wikileaks, viens no klintones donoriem ir krievija, kura "labarīgoja" skaistu summu klintonu ģimenītes fondā. pēc neilga laika, valsts departaments, kuru surpise-surprise vada pieredzējusī politiķe hilarija, atcēla veto uz darījumu, kura rezultātā krievijas kontrolē nonāca 30% asv urāna rezervju.
vai tev ir grūti noskatīties filmu par clinton foundation. tā ir šokējoša. liekas neticami, ka tādas shēmas vispār ir rietumos iespējamas, bet ir.
saki, ja hilarija ņem naudu no krievijas, neizdara neko, lai ukrainai palīdzētu karā ar krieviju, ir atslēgas persona administrācijā, kuras tiešai darbībai pateicoties liesmo tuvie austurmi, eiropā ir bēgļu stihija un humanitārā katastrofa uzreiz trijās valstīs, tā tavuprāt ir "pieredze" kāda ir nepieciešama prezidenta amatā?

Nate (2016-11-02 22:56)  13 8 Es jā, vēlu veiksmi Hillarijai, jo ja uzvarēs Tramps, mums būs vāks. House taisnība.
Tie kuri priecājas par Trampu, tikpat labi varētu priecāties arī par Žirinovski.

Rinkulis (2016-11-02 23:01)  2 13 ASV vēlēšanas ir farss - realitātes šovs. Pilnīgi vienalga, ko ievēlēs...Uzraksts uz šķūnīša neko neliecina par tā saturu.

Paula6 (2016-11-02 23:36)  10 4 Var jau pasmieties un pajokot, kas būs pie varas ASV un vēlēšanas daudz jau arī neatšķiras no vēlēšanām Latvijā...tāpat tauta balsos par sev simpatizējušiem naudasmaisiem un nemaz nedomā par sekām. Īpaši nesimpatizē neviens, bet, kā saka, Hilarija ir mazāks ļaunums un daudzmaz prognozējams. Tramps nav politiķis un viņa vietā diriģēs citi un tas atsauksies arī uz Eiropu, t.sk. arī Latviju. Nekad ASV vēsturē līdz šim ASV nav bijusi tik cieša saskare ar Krieviju, kā tas ir tagad ar Trampu un Putinu..abiem ir zobs uz Eiropu un ja Tramps uzvarēs, tad notiks trakākas lietas kā tagad Sīrijā. Šī savienība ir bīstama..amerikāņu tauta īsti nezin kas ir karš un kādas ir tās sekas. Ja kādam tas neinteresē un ir vienalga, noskatieties filmu "Melānijas hronika".

av2 (2016-11-02 23:48)  10 1 ja no diviem idiotiem, tas esmu par Klintoneni.

neko (2016-11-02 23:58)  1 10 Neviens īpašās simpātijas neizraisa, bet Klintone man vairāk par Trampu nepatīk.

Drole (2016-11-03 00:04)    3 "Clinton has spent months emphasizing a message that Trump is morally and intellectually unfit for the presidency.
Voters are now facing a torrent of media coverage focusing on the emails that probes not Trump´s greatest vulnerability but Clinton´s — long simmering suspicions about her character, record on transparency and honesty."
http://edition.cnn.com/2016/11/01/politics/hillary-clinton-donald-trump-election-2016/index.html

Wall street runassievas elektoraats nepaarprotami atgaadina dazhu eksperimentu daliibniekus :
https://www.youtube.com/watch?v=MEhSk71gUCQ
https://www.youtube.com/watch?v=MDD4IkVZWTM

Vaukskis (2016-11-03 05:22)  9 3 Jaa, es soreiz noveelu veiksmi H. Klintonei, jo dikti nepatiik, ka Krievija nostaajusies D. Trampa pusee un tas, ka peedeejais atklaati pateica, ka, attieciibaa uz Baltijas valstu aizstaaveesanu Krievijas militaaras agresijas gadiijumaa, tas tiks dariits atkariibaa no iemaksaam militaarajaa budzetaa ! Es saprotu, ka tas bija visai godiigi un nediplomaatiski, bet man tomeer gribaas dzirdeet un ticeet tam, ka taas nav pasakas, ka NATO aizstaavees un nepametiis liktenja varaa Latviju, ja nonaaks liidz taadai situaacijai, kas buutu ticams scenaarijs saskanjaa ar Donalda Trampa saciito, jo mees pat 2 % no budzeta nenovirzaam aizsardziibai. Es taapat arii saprotu, ka Hilarijas Klintones ieveelesanai tiek izmantotas dazaadas, tostarp negodiigas metodes, bet kaa pieredzeejusi politikje, kas Vasingtonaa juutas kaa zivs uudenii un iet paari liikjiem kaa drednauts, vinja, manupraat, tomeer neaizies par taalu kaadaa izskjirosaakajaa briidi, kameer populists Tramps, atgaadinot amerikaanju V. Zirinovska versiju, var atljauties pateikt un izdariit paaraak daudz momentaa, kad vajag apstaaties un varbuut pat nedaudz padot atpakalj. Vienvaardsakot, Klintones kaa toposaas ASV prezidentes administracijas uznjemtais kurss butu prognozeezjamaaks, jo tas buutu pluss miinuss tas pats, kas liidz sim- slikts (pa)miers (te nav runa par Siiriju un citiem "karstajiem punktiem" kaa placdarmiem paspeekosanai ar saviem pretiniekiem ). Baziigu dara arii tas moments, ka republikaanju partijas paarstavis runaas sola pieveersties iekspolitikai, rodas iespaids, ka, lai savestu kaartiibaa iekspolitiku, tiks atstaatas novaartaa paareejas pasaules, tostarp Eiropas un taas sastaavdaljas Latvijas, lietas ; es neesmu paarliecinaats, ka taa mums kaa valstij buutu labaak.

Samurs (2016-11-03 06:46)  2 5 Šī ir tā reize, kad varētu vinnēt kāds trešais

dogville (2016-11-03 08:09)    3 es jau teicu,ka ar sho naaciju(taapat,kaa ar muusu Lielo braali)kas nav kaartiibaa,ja atrodas tikai divi tik netiikami personaazhi!Nu taapat,ja mums buutu starp Baklazhaanu karali un Rizho lapsu jaaizveelas...
jozi,ja tu shito eermu asociee ar macho ,tad mans konvulsijaas no smiekliem kriit gar zemi.Hilarija gan taads muzhiks brunchos,saprotu,kaapeec vecais Klintons uz citaam meiteneem luukojaas:D

veejpuuta (2016-11-03 09:12)    3 Vispār,grūti atbildams jautājums.Viltīga viņa un gudra,arī domā ko runā,turpretī Trampam-kas galvā,tas uz mēles.Ja vadās no teiciena,ka suns kas rej,nekož,iespējams,Tramps būtu nekaitīgāks.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu