Vai novēlat veiksmi Hilarijai?

Jā - kāpēc, nē - arī kāpēc?:)

JurisK (2016-11-03 09:15)    6 Pirms pāris nedēļām paklausījos Trampa runu kaut kādā ziņu kanālā, ne visai garu, ap pusstundu. Tagad tikai par Trampu. Lai notiek kas notikdams, bet piem. neprecīzs citāts - ´´Mēs(amerikaņi) nedēļām draudam IS - tūliņ mēs jums uzbruksim, bet nekas nenotiek, tā karo tikai muļki. Sen vajadzēja izstrādāt slepenu plānu un ar negaidītu triecienu islama valsti likvidēt´´. Manas domas par Krieviju - jeņki nekad nebūs reāli ienaidnieki Krievijai reālā karā, Krievija neko vairāk par bruņošanos propogandas nolūkos pret NATO nespēj. Kaut ar Pukinam galvā ķīselis, tur tomēr augstākajā līmenī muļķu nav. T.i. - Krievijai ar NATO(mums) reāla konflikta nebūs. Bet Krievijas sadarbība ar Ameriku būs.

jozolsen (2016-11-03 10:09)  5 2 Plebeji dzīvo ticībās labajam , pat aizmirstot vēsturi ,to kas jau ir..
Kaimiņos ,tepat blakus..Eiropā ir PUSOTRS MILJONS eiropiešu kara bēgļu , ar savām un savu bērnu izpostītajām dzīvēm..Tas ir no DONBASA UN LUGANSKAS..
Muļķīši tic nereredzot nedomājot..Kā jums tīk krievu mācības ´ Ŗietumu virziens´ ar scenāriju ,uz Varšavu nomesta ātombumba?..

slieks (2016-11-03 11:17)  8 5 Jā!! Vai tad ir varianti?
Sievietes sevi ir pietiekami pierādījušas - Tečere, Merkele, Vīķe-Freiberga. Visu cieņu!.
(Un Tramps man asociējas ar Žirinovski.)

Vanesa15 (2016-11-03 11:20)    4 tiekšu, ka man vienalga, kas būs būs, jo mēs tos lēmums galīgi nekā nevaram ietekmēt, un amerikāņi lai paši lemj, kurš no 2 ļaunumiem būs tas mazākais.

Rinkulis (2016-11-03 11:58)  4 6 Kā Merkele sevi ir pierādījusi? Kā? Bezbērnu tantuks, kas gatavs pašas tautu iznīcināt kaut kādu idiotisma motīvu vadīts? Freiberga? Bojāra ievilkta kārtējā ārzemju latviete, kas bija tikai izkārtne - mēs esam diženi, mēs esam vareni - mēs esam pakaļā! Ja vienīgais viņas sasniegums bija angļu valodas prasme, tad - piedodiet, atvainojiet!

fargo (2016-11-03 12:06)  1 3 tas nav svarīgi, rinkuli. svarīgi ir tas, kāds ir kandidāta dzimums. tā, lūk!

Chris1986 (2016-11-03 13:03)  1 2 Es ar nesaprotu par ko sievietes no tās Vairas tā curā biksēs. Neko reālu, atskaitot vienu otru blēdību, viņa tak neizdarīja. Bet laikam jau dikti patīkami ir uztrurēt mītu par labu "cara-tētiņu", kas nāks un visus izvilks saulītē

inaralaima (2016-11-03 13:07)    2 Ja sieviete netika galā ar vienu -savu vīru,tad viņa netiks galā arī ar Ameriku !

valmierietis333 (2016-11-03 14:32)  2 4 Daudzus gadus brīnījos ,kādēļ Latvijā par prezidentiem visādus vecīšus ievēl (gluži kā tādā indiāņu ciltī - laikam pielīdzina ,jo vecāks ,jo zinošāks), kas pat taisni nostāvēt nemāk ,kur nu vēl vadīt valsti ar mugurkaulu ! Prezidenti atgādina lelles !

Bet tagad redzot ,kas notiek "demokrātijas šūpulī" ,kur jāizvēlas starp diviem klauniem !
Civilizācija iet uz galu ! Cita secinājuma nav !

- Virspusēji pārskrēju pāri komentāriem , un atkal vecā bilde iezīmējas - kad jums ļauj izvēlēties no diviem , jūs uzreiz nosveraties viena vai otra pusē !
Bet nepadomājat ar galvu ,ka ir arī citas puses ,citas pozīcijas - iespējas ir gandrīz vienmēr , tikai jāmāk saskatīt !

Oponēšu arī tiem ,kuri nobiedēti ar mūsu deputātu mūžīgajiem saukļiem "krievi nāk!"
- Kā var krievi nākt ,ja viņi pat nav aizgājuši !?
Atveriet acis ,mums pilna Latvija ar viņiem un sadzīvojam ar viņiem ! Kas tad te vēl var nākt ?!
Varētu vēl draudēt ar āfrikāņu nākšanu ,bet paši redziet - tur nav kam nākt - pat tie mūk prom un nevēlas dzīvot mūsu nabadzībā un cīnīties par izdzīvošanu !

Komentārā tika pieminēta Ukraina , tur tas pats variants , pilna Ukraina krievu , tur nebija kam nākt - tur vēl neviens nebija paspējis aiziet , Krimā vien krieviem bija atvēlēta bāze , no turienes ar viss sākās !
Vai tik arī Ukrainā krievu valoda ,nebija kā viena no valsts valodām ?(par šo īsti neesmu interesējies ,tādēļ nezinu ...) Bet pieņemu ,ka tuvu tam !

Mūsu mēdiji ir pilni ar rietumu propagandu , tik nez kāpēc visi zinoši ,ka eksistē tikai krievu propaganda ! Vienkārši pieņemu ,ka tie ,kas nozombēti ,tie neko citu nav spējīgi saskatīt !

Rietumu propaganda izpaužas sākot , piemēram, ar sīkumiem ,kā mums dzīvot - pilni mēdīji ar ziņām cik fantastiski rietumos , ēdam "veselīgi" , kopojamies ar ko gribam neatkarīgi no dzimuma utt ... Reklamē regulāras ballītes ,nodzeršanos ,narkotikas - un cik viss superīgi !

Uz to varbūt mēs vecie buki neiekrītam ,j

valmierietis333 (2016-11-03 14:34)  4 5 ...,ja ir kaut cik smadzenes saglabājušās , bet mērķauditorija ir jaunieši , ar kuriem viegli manipulēt - izstāsti viņiem skaistu pasaciņu un viņi jau tic ,ka tā ir īstenība !
Paskatieties tikai uz jauniešiem , to vien prot kā savu pliko pakaļu bildēt un likt saitos ielaikošanai - vai tad tā ir mūsu nākotne !?

Tā ar ir propaganda ,katru nedēļu ziņot par krievu kuģiem un lidmašīnām ,kas pietuvojušies mūsu teritoriālajiem ūdeņiem ... Ja ir kaut vismazākā sajēga , tad padomājiet ,kā tad krieviem tikt uz savu Kaļiņingradu , protams ,ka gar mūsu robežām ! Un par šo baidīt tautu , baidiet ,kad šo kuģi būs mūsu ostās , nevis kaut kur tuvumā !

Ja ,kas nopietns sāksies , tad atcerieties vienu - Baltija ir frontes līnija un vissāpīgāk tiks mums , ne velti mūs nabagus pieņem visās organizācijās un savienībās , jo kaut kā jau mums jāpielien izliekoties par draugiem - kas var būt labāks ,kā noenkuroties teritorijās bez neviena šāviena !
Ne Eiropai ,ne Amerikai , ne Nato neinteresē baltieši un to labklājība , bet gan ģeogrāfiskais novietojums - jo tuvāk tikt krieviem ,jo labāk !
Vieglāk mērķim uzbrukt atrodoties Baltijā ,nevis ,ja būtu noenkurojušies piemēram Vācijā !

Pirms bļaut uz krieviem , iedomājieties , ka esat Latvijas prezidents ,un ap jūsu valsti arvien ciešāk apvijas visādi militāri grupējumi - kā jūs rīkotos ??!
Skaidrs ,ka nevar likt vienlīdzības zīmi ,jo Latvijai nav to iespēju ,kas ir Krievijai - resursi ,bruņojums utt ! Ja būtu liktu lietā !
- Tātad ,ja esat savas valsts patriots (nevis nodevējs), tad zināsiet ,ka pie savām robežām jāpievelk visi spēki ,lai ienaidniekam pat sapņos nerādās iespēja pasapņot par iebrukšanu manā teritorijā !
Tieši to arī dara krievi ... Un nevajag tagad bāzt piemērus par Ukrainu un Gruziju , tur tam visam bija savs zemteksts - neviens tur tāpat nevienam neuzbruka ...

Un visu beidzot , NEESMU NEVIENA PUSĒ - neatbalstu ne rietumus ,ne austrumus , esmu pa vidu - savā pers

NL_O (2016-11-03 17:17)      Es vēlu veiksmi Bilam - neuzrauties uz vēl kādu Moniku.

valmierietis333 (2016-11-03 18:34)  1 1 Un visu beidzot , NEESMU NEVIENĀ PUSĒ - neatbalstu ne rietumus ,ne austrumus , esmu pa vidu - savā personīgajā pozīcijā , iespējams tādēļ ar no malas varu ar vēsu prātu saskatīt reālo kopainu , jo necepos aizstāvot svešas ideoloģijas - man rūp tikai un vienīgi latviešu tauta , gar pārējām man nav ne daļas - galvenais ,lai netraucē mums dzīvot un netraucēsim viņiem !

****Turpinājums dienā rakstītajam ,neļāva tad publicēt visu tekstu !***

daimond (2016-11-03 19:17)  1 5 Varbūt esmu vecmodīgs, bet es domāju, ka valsts vadītājs bez locekļa ir perversija. Iedomājieties!- Armijas virspavēlnieks bez locekļa..!!

kvarts (2016-11-03 21:03)      Es par Ādolfu balsoju...

vilks28 (2016-11-03 21:18)  4 3 Jā protams, ka par Hilariju un lai viņai arī tiek prieki tajā ovālajā kabinetā. Gan jau ka kāds praktikants vēl atradīsies.

www1973 (2016-11-03 22:27)    7 Par Trampu neko nezinu,bet tā Klintone manā skatījumā ir viena ļauna pretīga vecene,kas atbalsta vardarbību jo tieši viņa atrodoties valsts sekretāres amatā ļoti priecājās par Kadafi noslepkavošanu Lībijas iznīcināšanu kas bija viens no ISIS rašanās iemesliem un tad arī sākās bēgļu plūsmas

Chris1986 (2016-11-03 22:39)  1 2 Es šitās masu histērijas nesaprotu. Kāda jēga Latvijas TV sūtīt jau nedēļu iepriekš sūtīt uz ASV filmēšanas brigādi - kas par to maksā? Tādu pašu histēriju uztaisīja par to Kardašjanu, par Midltoni, kad viņa kkas dzima utml. Kam tas Latvijas TV vajadzīgs? Lai aizlietu tautai acis ar sadomātām problēmām, kas mūs nekādīgi neskar un tā nedomātu par pašmāju reālajām, ka mums algas kā Āfrikā un jaunieši masveidā pamet valsti?

neko (2016-11-03 22:56)    4 Es šitās masu histērijas nesaprotu.
---
Nekādas histērijas nav; ir interese jo faktiskais lietu stāvoklis pasaulē ir tāds, ka no tā kas sēž prezidenta krēslā ASV (un protams arī Krievijā) ļoti daudz kas mainās visā pasaulē. Tai skaitā piemēram tādas lietas kā vai būs kārtējā ekonomiskā krīze pasaule (tak neteiksi ka iepriekšējā krīze LV nekādi neietekmēja?) un daudz kas cits.

Chris1986 (2016-11-04 12:38)      Hilarija noteikti nebūs ASV prezidente, jo vakar FIB paziņoja, ka viņas e-pasta saraksti par valsts lietām no privātā e-pasta regulāri lasījuši vismaz 5 valstu izlūkdienesti. Un ka to var pielīdzināt nodevībai.
Bet vispār - jums token nav vienalga, kurš nesimpātisks prātu izkūkojis vecītiis sēdēs baltā namā kā izkārtne? Ja man atmiņa neviļ, tad 2 no visas tās kaļēdas prežu vispār ir stāvējis valdīšanas laikā - Kenedijam un Klintonam. Ar ko arī viņus aopsveicu! Tas par to, ka armijas virspavēlniekam vajadzīgs loceklis

fargo (2016-11-04 13:10)  2 5 "Bet vispār - jums token nav vienalga, kurš nesimpātisks prātu izkūkojis vecītiis sēdēs baltā namā kā izkārtne?"
nav vienalga. ir jābūt prātā vieglam, lai kaut kādā veidā iedomātos, ka nozīmīgākais valsts postenis pasaulē domātāju viņa sūnu ciemā neietekmēs.
otrs variants ir nevis glupība, bet ignorance. izvēlēties vari pats.

kas atradīsies asv prezidenta amatā, ikvienu latvijas iedzīvotāju ietekmēs ievērojami vairāk kā tas, kurš atrodas LV prezidenta amatā. es pat nezinu, kā tas var nebūt acīmredzami. bet kaut kā nav.

nebūtu obamas un hilarijas, kadafi joprojām vadītu lībiju un lībija nebūtu no-go zona. ja šis pārītis nebūtu baltaja namā, pasaule nebūtu "uzdāvināta" isis. ja nebūtu šīs administrācijas, tad lai arī sīrijā pilsoņu nemieri turpinas visu sīrijas pastāvēšanas laiku, tāda liela pilsēta kā aleppo nebūtu staļingradas drupu stadijā.
no tā izriet, ka nebūtu bēgļu krīzes un situācija šai jomā būtu līdzīga, kāda tā bija, nevis katastrofa.
no tā izriet, ka brexit balsojums būtu savādāks(vai britu tiesas lēmums nenostopēs brexit, tas ir cits jautājums).
no tā izriet, ka notikumi ap ukrainu varētu būt bijusi savādāki, ja pie asv vadības nebūtu šīs divas destruktīvās, karus ap sevi izraisošās, personas.
no tiesas domāt, ka šis amats neietekmēs parasto latvieti ir maigi sakot naīvi.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu