Kādas Jums ir sajūtas attiecībā uz Trampa uzvaru?

Man bija gandrīz vienalga, kuru ievēlēs; tā vienkāršā iemesla dēļ, ka priekšvēlēšanu lozungi parasti (ja ne vienmēr) atšķiras no nākamās politikas. Pirms sarūgtināties vai sapriecāties, pagaidīšu, kas notiks tuvākā gada laikā.

usinjsh (2016-11-10 18:51)  1 1 palasām šo: http://memocode.asia/2016/10/iz-dialogov-k-postam-2-2

Ir daudz interesantu saitu kur dots mājiens kas notiks uz priekšdienām. Šis nav vienīgais, varu iedot vēl daudzus. Tad paskaidrojiet vai pa tiesi sen jau ir izdomāta laika mašīna, vai arī tā ir vnk sakritība ciparos? Iespējams ka uz šīs planētas Zeme ir uz rokas pirkstiem saskaitāmi cilvēki kam ir pieejamas šīs zinātnes, bet vai mums gojiem tās kāds dos?

usinjsh (2016-11-10 18:57)    2 Fargo, labi raksti, cepums tev!

kurmis (2016-11-10 21:19)      Debešķīgas, it seviški tāpēc, ka Jūs man to jautājat!:)

Paula6 (2016-11-10 21:46)  2 5 Vai jūs patiešām ticat tam, ka D. Trampam rūp viņu atbalstošo vēlēšanās cilvēku liktenis un viņš ko darīs to labā??? Naiva cerība. Viņam svarīgs ir tikai viņš pats...un viņa radītais teātris.

Drole (2016-11-10 22:12)      https://youtu.be/KwEcCRhcqNM?t=230

av2 (2016-11-11 03:55)  3 1 pagaajusso nakti uzkaaraas Kanaadas imigraacijas website - daudzi amerikaanni nopietni apsver paarvaakssanos uz turieni. Daudzi - tas veel maigi teikts.Gandriiz miljons vienaa naktii....
Pluss visaa valstii cilveeki protestee miitinnios utt. Vinnu ieveeleeja, jo demokraati izlika aplamo kandidaatu. Ja buutu cits, Trumps pat tuvu netiktu kabinetam.

fargo (2016-11-11 07:18)  1 3 cik spilgti šīs dienas demostrē, kādi ekskrementi ir zaudējuši vēlēšanas. "gaišie spēki" uz ielām sauc "misti trump, nogalini trampu, drāzt trampu".
paziņa no oklendas, CA raksta, ka viņa nevar ne uz ielas, ne veikalā, ne vispar publiski paust savu politisko nostāju. viņa saka: "Yes, just in home. No, I could not speak out on street or store. I could beat up, especially if a white man speaks republican or says they voted for Trump. We can speak about anything except politics. I live in California, very liberal, very very liberal."

uzraksti uz ielām "mistiet, baltie, mirstiet!"(bez komatiem un pieturzīmē, ekskrementi tās neizmanto)

http://www.breitbart.com/big-government/2016/11/10/you-voted-trump-shock-video/

video rāda, kā baltais vīrietis tie piekauts "ak tu balsoji par trampu!" "sitiet viņu!"

līdz šim nekas tik spilgti nedemonstrē kas ir ar ko un pret ko, kāda tipa spēki ir pret kādu sabiedrības daļu. kas par cilvekiem ir vienā pusē un kāda tipa cilvēki ir otrā pusē.

kokote (2016-11-11 09:26)      "sajūtas uz uzvaru"(C) - kas tās tādas.
Varbūt esmu pārāk blonda, bet nesaprotu to mediju un dažu politiķu nez kādu paniku, it kā ASV būtu likvidēta demokrātija, it kā viens cilvēks vienpersoniski noteiktu visu valsts politiku. Nu būs nedaudz citādāk, bet domāju, ka daži diezgan labi paspēja nopelnīt uz kursu straujajām svārstībām. Viss viena liela spēle. Šodien ziņās klausos, ka LV militārais budžets vēl pieaugs un veidos cik tur tos procentus no budžeta. Un nākamā ziņa, ka jādomā, kas notiks, ja ASV mainīs nostāju par NATO politiku Eiropā (tur gan jāsaka vismaz Bergmanim bija prāts racionāli atbildēt). Pašlaik neredzu iemeslu nekādai reakcijai. Varbūt tāpēc, ka pārstāvu plebsu, ja būtu kāda promenenta ekonomikas vai politikas figūra, tad arī satrauktos. Šoreiz tā retā reize, kad pilnībā piekrītu Mava teiktajam- kā parasti vīrietis visu pasaka, precīzi, īsi un kodolīgi.

PatiesibasKalns (2016-11-11 09:27)  2 3 Nu bet tu paskaties uz to rūgto lapsu un tessu. Tikai caur apvainojumiem un naidu.

Viņām ir parastā vientieša izskalotais prāts. Un, lai justos labi dienām diršs virsū citiem.

Tādi ir tie cilvēki kas grib ´´labā uzvaru´´. Nelieši un liekuļi.

fargo (2016-11-11 10:17)    2 09:27

pats konservatīvisma stūrakmens ir vērtības. pasaules un politiskie uzskati, kas balstas tradicionālajās vērtībās. kas skar tieši politiku, tad viena no tām ir tolerance panest pretēju uzskatu paudējus.
tā ir pati demokrātijas bāze. tas, kas ir redzams tagad un jau visu 21. gadsimtu, tie ir konsekventi runas un apziņas brīvības ierobežomi, runas kodi(speech code). politkorektums, uzskati, kas ārpus šī vadošās t.s.liberālelites ir nepieļaujami, nav diskutējami, to paudējiem ne tikai nedrīkst ļaut platformu paušanai, bet nu jau ir nonācis līdz kriminālvajāšām viscaur rietumu pasaulē - dienasgaismu ir ieraudzījuši likumi, kas paredz cietumsodus par uzskatiem. tas nav bijis rietumu demokrātijās. tagad ir.
ko es gribu ar to pateikt. to, ka tesai, limonijai, av2 vai jebkuram ir pilnas tiesības noliegt trampa politiku un atbalstīt to, ko vēlas un darīt to bez riska tikt stigmatizētiem un nesaņemot personiskus pazemojumus.
un ja tu pārstāvi šo konservatīvo pasaules un arī politikas uztveri, tad ir normāli jāuztver arī savi oponenti. tu redzi, kas notiek tagad ar tiem dumpjiem. tas ir tas, ko darīt nedrīkst un kā uzvesties nedrīkst. tas ved uz sabiedrisku strupceļu, kur starp dažādām grupām vairs nav iespējams nekāds dialogs, nekādi abpusēji respektēti noteikumi, jo "tie tur" ir ļauni.
uz ielām deg ugunskuri, kuros TIEK SADEDZINĀTAS CILVĒKA FIGURAS. ir tikai viens solis līdz tajos ugunskuros nonāktu dzīvi cilvēki, nevis tēli. tas solis vairs nav nemaz tik plats, ņemot vērā to noskaņojumu un šī ārprātīgā naida pakāpi, kas šobrīd uz ielām tiek demonstrēta.
tas ir līmenis, līdz kādam ir nonākusi politika pateicoties apziņas brīvības ierobežojumiem. opozīcija, pretējs viedoklis ir neleģetīms.
kāds poplurāra žurnālista raksta virsraksts "trampa atbalstītājiem nedrīkstēja būt tiesību balsot vispār!" tā ir 21. gs rietumu prese. līdz tam ir nonācis.

ja tev nepatīk tas, tad nebrūc saviem oponentiem tādā veidā šeit. n

Drole (2016-11-11 10:49)      Analogjisks process norit krievijaa. Rietumos "liberaali´ (The fascists of the future will be called anti-fascists (C)) ir gandriiz apklusinaajushi ´free speech´, Krievijaa tas pats notiek mazliet primitiivaak - izvietojot uz ugunsmuuriem "naacijas ienaidnieku" foto ar komandu; "Fas!" http://www.interpretermag.com/wp-content/uploads/2015/03/5th-column.jpg

Propagandas Mashiina pret Cilveekiem.

PatiesibasKalns (2016-11-11 10:57)  1 1 Parādi man kur es uzbruku vai aizveries.
Godīgi, netēlo baigo labo un gaišo.
Es tikai pateicu kā ir. Un neprasi no manis toleranci pret tiem kas paši nevar būt toleranti.

Es neesmu pašnāvnieks. Tā tava nostāja vien ir politkorekta, tu gribi būt mīļš ar cilvēkiem kas domā ka tev būtu jāmirst vai ka tev nedrīkst būt savādāks viedoklis. Tu esi tolerants pret kreiso ekstrēmismu, tolerants pret fašismu, tolerants pret komunismu..

Tur tā lieta, ka es negribu turēt muti tikai tādēļ ka baidos, lai kāds pus smadzene neuzliktu man birku. Svarīgākais ir būt godīgam un saukt lietas īstajos vārdos. Nevis klusēt un savā paurītī ieņemt kaut kādu morālo augstieni.

Man nav svarīgi ko tu vai kāds cits varētu padomāt par mani. Man svarīgi ir taisnīga un godīgums pat ja par to ir jācīnās ar psihopātiem.

fargo (2016-11-11 12:00)      Drole, tam aizmugurē ir vieni skolotāi, vieni ideologi. vai tā ir asv, eiropa vai krievija, tie ir kā pirkstu nospiedumi, tik skaidri rāda avotu. redzēji kā fiksēts, kā teksasā, ostinā ar autobusiem tiek pievesti protestētāji? un tā nav krievija, varas organizēti protesti putina atbalstam, TĀ IR ASV! ar autobusiem savesti protestētāji.

http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/figures-anti-trump-protesters-bussed-austin-fakeprotests/

adamsone (2016-11-12 12:13)  1   Nekādas .Sākumā biju drusku pārsteigta, bet tā kā procesam sekoju ļoti maz, tad ātri pārgāja. ASV ir tik liels kuģis, ka krasi kursu nemainīs. Un viņa partijā ir daudz citu cilvēku, kuri nav tādi āksti.
Ja cilvēks nav īsti stabīls sevī, tad meklēs stabilitāti visur kur citur - dievā, trampā, da vienalga kur....Tas tā, starp citu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu