Vidusslānis

Man te izvērtās diskusija par vidusslāni.
Tad kā patiesībā ir - vai mūsu valstī ir vidusslānis? Un ja ir, tad kāds ir vidusslāņa ienākumu līmenis?

Torpedo      Sallija, kāds vidusslānis 2000-6000 mēnesī? Pat Saimas deputāti, ministri un minprezis tik daudz nesaņem. Un ja viņi nav vismaz ar vidusslāņa ienākumiem, tad kuri ir? Trīs ologarhi? :D
Visi tavas uzskaitītās pozīcijas es arī maksāju - gan benzīnu leju, gan OCTA, TA, ceļa nodoklis, mašīnas remonti uut. Par manu divistabnieku skatos bargākajā ziemas mēnesī ir bijis 120 komunālie, nu ja, vēl jau TV, intenets, mobilais, elektrība - bez man vnienalga paliek pāri un krājas kontā. Un ēst nevajag daudz- resna paliksi :D
Vispār nav tādas lietas, uz ko es baigi iespringtu, ka vajadzētu iegādāties, bet naudas pa maz. Viss ir galvā

neko  1 1 Topedo: tie ir visi tie privātajā sektorā nodarbinātie kas maksā t.s. "solidaritātes nodokli", jeb citiem vadiem soda naudu par to ka nepiedienīgi daudz pelna:) Un vajadzētu tak beidzot saprast, ka valsts sektorā nekur nav lielas algas.. arī ministriem ne.

fargo      "Un vajadzētu tak beidzot saprast, ka valsts sektorā nekur nav lielas algas.. arī ministriem ne."
bet ja cilvēki viens otram skandina mantras par pasakaini bagātajiem deputātiem, kā tad lai saprot? ja deputāti nemaz ar tik bagāti nav, tad... daļa škiru cīņas kāršu namiņa var sākt bīstami grīļoties.

kosrem  1   Vidusslānis ir viss nabadzīgākais. Nebūs viņiem miljoni un nevar arī atļauties smēķēt, dzert, kā bomži, kuriem nekā nav, bet dzīvo kā miljonāri. Dara ko grib, dzīvo kā grib.

24gunti    1 No kāda mitruma Latvijā varētu būt radies vidusslānis?,lai tā būtu realitāte,tad tur būtu jāietilpst kādiem 60% iedzīvotāju!!!,bet viss jau tiek darīts lai viņš kā suga neveidotos,jo tas vidusslānis jau ir ļoti prasīgs un par savām tiesībām ir gatavs cīnīties...,un atbalstīt arī citus!!!Latvijā gan nekas vairāk par policistu,ārstu,ugunsdzēsēju(tie gan ir vienīgie,kas atļāvušies iešķaudīties)nozākāšanu no šī paša potenciālā vidusslāņa puses nav dzirdēts!!!

Briiva      Super....komentiem nav jēgas ,kas ir vidusslānis palasiet Marksa un Engelsa “ Kapitāls” nekas nav mainījies un ekonomikā arī šobrīd 1+1 ir =2

Labrador  1   Vidusslaanja tuvaakajaa laikaa vairs nebuus .Tiek celti komunaalie maksaajumi,NIN ,transporta nodeva.Arii paartikas cenas manaam iecieniitajaam preceem apm 3 meeneshu laikaa ceelushaas par 30 centiem. Tendence ir aziaatiskais modelis ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam.Un reaali vara atrodas dazhu , ar Krievijas organizeeto noziedziibu saistiitu klanu rokaas.

Līdzīgi jautājumi
kamdel japardod pelnosi valsts un pasvaldibas uznemumi? (24 atbildes)Par parvaldibu. (20 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu