Atcelt beidzot to pulksteņu raušanu turp šurp turp šurp turp šurp !

Kam te ir vesels prāts, aicinu nobalsot lai pārtrauktu to bezjēdzību !
Atbalsti ManaBalss.lv
VISU GADU VASARAS LAIKS, NEVEICOT PĀREJU UZ ZIEMAS

janisb (2018-03-25 18:08)  1 2 1) būtu ierosinājums "visu gadu ziemas laiks" nobalsotu, bet par šādu iniciatīvu nekādā gadījumā
2) atcelt DST vienā EU valstī ir praktiski neiespējamā misija, tāpēc jebkurā gadījumā šāda iniciatīva ir kakim zem astes, kā visas ManaBalss iniciatīvas...

Tessa (2018-03-25 19:25)  4 2 ta ka tadi niikulji, man nakts neguleta, diena ražiigi nostradata, bet vinji te sež un njaud par kkadu stundu.

Tessa (2018-03-25 21:16)  3 1 mazberni ir jaaudzina un jaliek gulet vinju vecakiem.

Vaukskis (2018-03-26 07:59)      Man laikam ir tās problēmas ar prātu, jo tā kā visu apzināto mūžu ir piedzīvotas pārejas no vasaras uz ziemas laiku un otrādi, man principā ir vienalga, vai to darīt turpmāk vai izbeigt. Lai izlemj speciālistu, nevis neprofesionāļu kvorums ! Es jūtos pietiekoši labi šajā sakarā un kaut kādas pierašanas neērtības, tā kā nedodos gulēt un neceļos augšā regulāri apmēram vienā un tajā pašā laikā, man nav darba, kurā būtu darīšanas ar citu laika zonu zemēm, neizjūtu, bet arī patīk, kad pavasara/vasaras sezonā ārā ir ilgāk gaišs un mazāk jātērē dārgā elektrība. Mani vairāk satrauc un esmu jau parakstījies Manabalss.lv sāls kaisīšanas prakse Latvijas ielās un ceļos, to gan vajadzētu pārtraukt darīt ! Jāsaprot, ka ziema Latvijā mēdz būt riktīga un pašiem ir pietiekami jāsargā savi locekļi un mantība no tās izpausmēm, nevis jāuzkrauj uz sētnieku, ceļu kaisāmo mašīnu operatoru pleciem pienākumu ar sāls starpniecību veidot melnā asfalta oāzes atklātās vietās laikā, kad visapkārt sniegs un gaisa temperatūra ir zem 0 grādiem pēc Celsija, vismaz ne uz trotuāriem; lūk,tas ir pretdabiski !

Vilksatkal (2018-03-26 09:40)      Piekrītu * Torpedo * teiktajam ! Kamēr laizīs dirsas jeņķiem un Briselei, tikmēr būs jādancā pēc viņu stabules ! Un mūsu mīkstā un nopirktā valdība mīž no tiem jeņķiem !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu