Vai būtu jāsoda prostitūtu pakalpojumu pircēji?

Šodienas aktuālajās ziņās lasu, ka sabiedrībā zināmais zempapēžnieks Iekšlietu ministrs Ģirģens nācis klajā ar prostitūcijas ierobežošanas likumprojektu, kurā būtu paredzēta prostitūtu pakalpojumu pircēju sodīšana un viņu "uzvedības korekcija". Ko oho lietotāji par to saka? Kādas domas? Vajag, nevajag? Ja vajag, kādas kategorijas tad sodīt? Vai būtu jāsoda vientuļo māmiņu seksuālie patneri, kuri pērk par naudu un dažreiz arī citādu atbalstu, šīs māmiņas seksu? Vai būtu jāsoda vīri, kuri dzīvo laulībā un maksā sievai ar pirkumiem par seksu? Savus uzskatus esmu paudis iepriekš - sekss par naudu nav pieļaujams, jo tas pazemo sievieti. Bet, kā būtu pareizi - sodīt vai kā ar to cīnīties?

anis    1 Par audzināšanu pilnīgi piekrītu! Par sodiem daļēji-šķebīgi tas notiek. Dalībniekus uz ielām vajadzētu tramdīt par cilvēka cieņu aizskarošu uzvedību... Bet policijas ekipāža garāmbraucot jau var konstatēt tikai cilvēku esamību ielās. Par pašu faktu-kurš to konstatēs? Būs"kontroldarījums"?
Var mēģināt ko darīt lietas labā,bet ar tādiem paziņojumiem var palikt tikai smieklīgs...

Jurij__1962      20:52 kā viduslaiku Ķīnā ?!
nemaksāt algu izmāksāt produktos, cigaretēs, šnabjā (svētkos) :))))

dodekaedrs    6 Sekss, līdzīgi ēšanai, dzeršanai un dabisko vajadzību kārtošanai, ir gana nozīmīga un svarīga pieauguša cilvēka dzīves sastāvdaļa. Mani neviens nepārliecinās, ka cilvēkam, kurš, piemēram, fizisku ierobežojumu dēļ nevar izveidot pilnvērtīgas partnerattiecības, ir jājūtas slikti tikai tāpēc, ka arī vēlas piedzīvot seksuālu pārdzīvojumu. Un kāpēc gan prostitūta nevarētu šādam cilvēkam izlīdzēt šajā jautājumā?

vilks28    5 Es to procesu audzinošo iedomājos, kā audzina tēvaini ap 50 un emmu ap30-40. Un sūkātājas arī audzinās ¿

Letija  4 1 Uzvedības korekcijas programma (c).
Interesanti, ļoti interesanti.
Efektīvi mazināt iesaistīto cilvēku skaitu gan no pieprasījuma, gan piedāvājuma puses (c).
Nuuu.... es par.
Kāpēc gan ne? Kas tur slikts?
Vēl citi ierobežojumi, vecuma, piemēram - jaunuma, pareizāk sakot. Kas tur slikts?

Lielai daļai cilvēku vnk nav ko ēst (c), Chris - labs joks!

Pilskungs    5 Kāpēc tad tikai pircēji ? Sodam visus ! Kā vispār var sodīt par labprātīgu vienošanos ?

Reds    5 21:07 - nekāda audzināšana tak tur nav paredzēta, tēvainim mācīs ka nedrīkst runāt, ja vien sieviete viņu tieši neuzrunā un acis augstāk par pēdām arī nevar pacelt; sūkātājai, ka visi vīrieši ir vardarbīgi izvarotāji un vienīgie, kas viņas var glābt ir viena nevalstiska organizācija un partijas, kas to atbalsta. Un no atlikušās nodokļu maksātāju naudas taisīs programmas, lai var bērnudārzā tieši to pašu mācītu.

Opijs  1 6 Da nu pizdec, padomju mantojums aprobežotie politiķi, nerisināt situāciju, bet aizliegt 😄... es ar tā varu likumus ražot...ja man vajag vienkārši nokniebties un pa rokai nav meičas, zvanu profesionālei un pēc stundas jau man zīž locekli, kas tur sodāms? 😂 labāk man staigāt īgnam un bojāt citiem omu, bāzties visām seksuāli pievilcīgām meičām virsū...gan jau kādu aizskartu, aizvainotu...tad atkal būs jādomā likums , kā ierobežot vīriešu apliecinājumu izpausmes pret meičām...😄

lapukoks  1 3 Vispirms vajadzētu definēt - kas ir prostitūcija!
Sekss bez mīlestības, saņemot pretim kaut kādu citu (jebkuru) atlīdzību.
Plašākā nozīmē - ja kads/kāda mēģina risināt morāliskus, garīgus, dvēseliskus uc jautājumus materiālā veidā. Konkrēts pemērs - mūsu politiķi. Priekšvēlēšanu kampaņā baro vēlētāju ar solījumiem, bet kā tiek ievēlēts, tā shēmo un taisa "rebes". Un bez iespējas viņus atsaukt.
Tad jau iznāk ka viņu "pakalpojumus" izmanto vēlētāji kas viņus ievēl. Tagad jautājums - vai viņus būtu jāsoda? Vai arī varam uzskatīt, ka viņi par savu muļķību sodu jau ir saņēmuši?

riebekle  4 4 Lasu daža laba ´gudros´ spriedelējumus un domāju, no kuras alas kurā gadsimtā izlīduši.....

coldlands    5 Feisbuka redzēju video, kur Krievija viens onka piedava dzīvesvietu apmaina pret seksu, un likums viņam neko nevar nodarīt.
Komentāros zem video lielāka daļa tantu onku aizstāv jo vins mol godīgi pasaka ko un ka vēlas.

Jason  2 7 "Obligāti jāsoda!!!!! Lai beidzot visi mudaki un imbicīli paliek bez sexa!!!!"
Un ko mudaki un imbicīli tad darīs, ja daba prasa savu? Uzmāksies Tev. Vai Tavai meitai. Tu to gribi? Visdrīzāk jau, ka ne. Prostitūcija, savā ziņā, ir kā zibensnovedējs tādu kā Tu dzīvē, atceries to pirms "noliec" tos nabaga cilvēkus, kas pelna sev iztiku šādā veidā.

Emma45    7 Man par šo tēmu ir cits jautājums.
Ja Latvijā VID&co gatavi vai aci izplēst no pieres pat trūcīgajiem lai dabūtu kādu centu nodokļos, atstāj bez aplikšanas ar nodokļiem otro ienesīgāko darba sfēru. Ja sakārto, protams, valstiskā līmenī, neaizliedz to, kas tāpat notiek.

draboss    10 Dīvaini tas liekas - meičuks nokārto visas spravkas, maksā nodokļus, bet pirkt nedrīkst. Tā jau ir uzņēmējdarbības graušana. Sodīt varētu visādus ķēmus, kuri piedāvā piķi sievietēm, kuras sevi nepārdod.

CoCoSan  7 5 Kātad, legalizēsim tagad visas nesaturēšanas - atkarības no sexa, atkarības no narkotikām, atkarības no kleptomānijas, davai uz urrrā legalizējam tik nost! Jums napadziņiem sexa pietrūkst? Ble, pieaudziet beidzot onkulīši, uzņematies atbildību izdarīt izvēli un dibināt ģimeni ar vienu sievieti. Tās ir jūsu sexuālās iegribas, rijīgums un perversijas, kas te karogus vicina. Reku viens umņiks pakalpojuma sniedzēju par zīdēju nosauca. Grūti iedomāties, kurā citā profesijā sievieti par pakalpojuma sniegšanu var tik nievājoši nosaukt un izturēties.
Nu par damsēm arī ir daži vārdi. Šodien naudu izdzīvošanai var nopelnīt, cita runa, ja strādat principā negribas. Krč, viņas arī nav žēl, ibo pelna viņas nevis maizes doniņai vai zīdainīša barošanai, bet heroīnam vai lētajai vodkai.

Letija  2 4 Nevienam normālam ģimenes cilvēkam šādu problēmu nav. Normālam, protams.
Turklāt - tās meitenes, arī mazgadīgās, ir vienas vienīgas šausmas.
Pilnīgs pagrimums.
Daļa šo meiteņu neizdzīvo - tā ir narkomānija, dzīvības briesmas visādu neadekvātu tipu dēļ utt.
Jā, nu tā nav moralizēšana, bet gan pietiekami acīmredzami fakti.
Kaut kāda papildus regulējuma ieviešana nenāks par ļaunu šiem nabadziņiem - abās pusēs.
Lai veicas!

P.S. Vilciņš zinot daudzus cilvēkus, kas labprāt izmanto viņu (prostit.) pakalpojumus, jo DARBS TĀDS (19:45)!!!!!?????
Nē, nu ja jau darbs.....

AivarsN    5 Lapukoks. Mūsu politiķus par prostitūtēm klasificēt nevar. Prostitūtas tirgo savu miesu, bet politiķi, ar viltu iegūst pilnvaras, lai piesavinātos un tirgotu īpašumus, kuri tiem nemaz nepieder. Tā jau ir organizētā noziedzība, korupcija, zagšana sevišķi lielos apmēros. Tikai kur tas redzēts, ka kāds noziedznieks pats sevi sodītu? Ja valsts vadītājs būtu viens konkrēts, tautas iecelts cilvēks, tad viņš arī par visu būtu atbildīgs. Bet tamdēļ jau ir ieviesta demokrātija, lai starp vairākiem mafijas grupējumiem, kuri dala varu, nebūtu iespējams atrast īsto vainīgo, ne arī pašu nozieguma pasūtītāju. Pat ja viens grupējums pārāk sasmērējies, tā vietā tiek piedāvāts tāds pats cits. Rezultātā, vainīga paliek tauta, jo tādus ievēlēja.

runcis  5 1 Jānosaka maksas griesti valsts līmenī. Šā vai tā pārsvarā maksā visi visām, kurai naudā, kurai graudā. Vienīgie žigolo maksā ar savu laiku, protams saņemot kādu labumu pretī. Ja Tev sieva paģērē jaunas kurpes vai somiņu, arī tā ir maksa. Mīlestību izdomāja krievi, lai par seksu nebūtu jāmaksā. Ja sievietei esi sagādājis baudu, tad arī Tu esi tiesīgs prasīt samaksu, kaut vai savstarpējos norēķinus.

Geisha    9 Tad jau vegāni arī jāsoda, jo viņi aprij dzīvniekiem domāto barību (zāli).

runcs51    4 Tādu idiotu baru,kā šī valdība,es nekad nebiju redzējis.....

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu