Stulbuma pandeemija jeb briiviibas iluuzijas maskas krishana..

Man slikti paliek katru reizi atverot valjaa zinju lapu,,...redzot,kaa piiaarii sho s**da viirusu, kurshs tik pat kaa katram organismaa atrodas,...kachaa statistiku peec ieriiceem, kuras pat nespeej(!) noteikt corona koncentraaciju,,..ne covid-19,,....tupi dati peec kuriem sacelta Panika!
Viss norit peec Scenaarija,,....1.PROBLEEMA 2.REAKCIJA 3.RISINAAJUMS.......
Es saprotu, sabiedriiba ir degradeejusies...ljoti viegli iepachkaat jebko,,...bet taadaa liimenii(?),,....Baaaac
Kad naaks 3. cikls, t.i. shiis neesoshaas probleemas risinaajums (Totalitaars fashistiskais rezhiims..),,...daudzi visticamaak pat neapjautiis, no kurienes un kaa,,...vnk., pamodiiisies kaa ljaunaa murgaa,,....taas ir sekas tam, ka visu akcepteejat, neizveerteejot informaaciju,,....gan 5G (sheit teema tika pat IZDZEESTA!!!) gan sho,,......visticamaak ari izdzeesiis,.....nosplajauties,,.konspiraacija,,,...es ari labpraat uztvertu visu kaa KONSPIRAACIJU,..diemzheel taa NAV,...paraadaas arvien jauni fakti, tik strauji, tik paredzami,....un tie NEMAZ nav iepriecinoshi!! :(
Eeeeeeee,,,...mees tur nekaa nevaram dariit,....kaa buus taa buus,,,.....bljin.........TAS IR N o P I E T N I...........nopietnaak par visu, kas liidz shim bijis!
KAAPEEC necienam sevi??!

rokons    2 Globāli runājot, ir vienalga no virusa vai sievusa mirst, bet mirušo skaits kaut kādā laik periodā ir salīdzināms kaut vai pa gadiem. Un tie skaitļi nav viltojami 2020-04-01 19:46

fargo  2 10 es joprojām palieku pie sava secinājuma, ka 19 ir kaut kāda tipa bioloģiskais ierocis, gatavs vai pusgatavs, bet labās-vecās sociālistiskās nolaidības stilā ķīnā, "palaidās" brīvībā. deviņpadsmitais nav ietekmējis tikai hubei provinci(uhaņa galvaspilsēta), bet visu centrālo ķīnu vismaz. kas tur īstenībā notiek ir aiz mūra un nav zināms. ķīna meloja no sākta gala. tagad, izskatās, ka cov19 ķīnā sākās nevis decembrī, bet AUGUSTA VIDŪ. decembrī ķīnieši to vairs nav spējuši kontrolēt vispār un sākuši panikot, joprojām pasaulei melojot par reālo situāciju.
tālāk, es domāju, ka drastiskie pasākumi varētu būt izskaidrojami ar to, ka pie varas esošajiem augšgala ešelonā ir zināms tas, kas zināms pārējiem nav. kaut kas tik svarīgs, ka viņi arī kā ķīnieši ir ieslēguši globālu trauksmes režīmu. tikai publika, atkal jau lai nepanikotu, tiek turēta puspatiesībās.
kāpēc tādi secinājumi?
a) vīrusa genoms ir modificēts;
b) vīrusa izplatība sākās(vismaz cik zināms) 300 metrus no 4 līmeņa bīstamības bioloģiskās laboratorijas, vēl vairāku kilometru attālumā atrodas ķīnas infektoloģijas un slimību novēršanas institūts.
c) tagad, vaina tiek velta uz sikspārņiem, bet konkrētās sikspārņu sugas tuvākais izplatības apgabals atrokas tūkstoš kilometru attālumā no uhaņas;
d) minētajā laboratorijā tika veikti eksperimenti ar šīs pašas sugas sikspārņiem un ar koronavīrusa paveidiem vispār;

es nezinu, cik ir jābūt tik kliedzošām sakritībām, lai es nenonaktu pie sākumā minētā secinajuma.

un tā, es domāju, ka drastiskie pasākumi tiek ieviesti tāpēc, ka "tur augšā", pie varas, ir apdirsušies un zina vairāk, kā runā mirstīgajiem.
2020-04-01 20:05

Augustaaa      Uh, kà visi izsakàs, bùtu labàk palasìjuši simtviengadnieku, gabals labs...iesaku! 2020-04-01 20:08

fargo  3 10 vēl viens aspekts, ar kuru padalīšos ir lūk kāds - šābrīža karantīnas ir bezjēdzīgas!
iedomājies, kāds norobežo ar dzelteno lenti pļavā esošus 1000 cilvēkus. un pasludina karantīnu šai zonā. bet 500 izeja no zonas liegta, bet 500 turpina kustību, pārvietojoties starp norobežoto un parējo teritoriju netraucēti. jautājums? cik efektīva var būt tāda karantīna? mana atbilde - tā vispār nav karantīna. karantīna vai nu ir, vai nu tās nav. tas ir kā ar lielveikaliem ar viņu 2 metru bredņām. tad kā tas ir, cilvēks ietur 2 metru distanci maksimā, bet tad iesēžas pilnā troļļukā un... kā tas ir? tas nav nekā!
tā nestrādā karantīna. tad kas te notiek? mana versija - notiek kaut kas cits. bet es nezinu, kas. man ir versijas. varbū inficēšanās notiek vēl kaut kādā veidā, es nezinu. bet tādas karantīnas ir pilnīgi bezjēdzīgas. pilnīgi.
karantīnai vajazdēja būt, mēnesi vai divus, bet striktai. tad tam ir jēga. bet ja tas notiek pa pusei, tad jēgas tam nav.
pārāk daudz kam nav nekādas loģikas. tas ir kā ar elpošanas maskām, kuras oficiozie pārstāvji teicās esam bezjēdzīgas. bet ja tās ir tik bezjēdzīgas, tad kāda mārrutka pēc valdības liek ražotājiem tās ražot miljardos un mediķi visi ir ar maskām? tad kā ir? mediķiem maskas līdz, bet lajiem ne? saproti, tas viss neklapē kopā. tas ir kā naglot skrūvi kokā. tas viss neiet kopā.
cov 19 atrodas gaisā 2 stundas. fakts. tagad, ja tu un visi to zina, kāda jega ir kādam neiet tuvāk viekalā pa 2 metriem? nekādas! atkal - neklapē. ja ir bijis inficēts cilvēks telpā, vīruss tur gaisā atrodas 2h. ja nav vēdināšanas. kādi vēl 2 metri?
2020-04-01 20:31

klaidone  2 4 Domāju ka fargo pareizi spriež.
Cilvēki daudz ko sasnieguši un izpētījuši, tomēr ik pa brīdim kaut kas noiet greizi. Lai cik gudri liktos paši sev, visu nevar paredzēt. Kau vai ,kā cunami,kas nepakļaujas cilvēka varai un izposta atomstaciju ... Jeb vulkāna izvirdumi, plūdi...Un tā arī cilvēku izveidotie vīrusi reizēm izlaužas brīvībā, nesot postu, ko šie paši izgudrotāji nav spējīgi paredzēt.
Tiem varenajiem - visa cilvēce kā izmēģinājuma trusīšu lauks.
Runā,ka gan Ķīnā, gan Itālijā viss tika slēpts, kamēr izgāja ārpus kontroles,tāpēc tādas sekas. Bet varbūt arī tas bija plānots?..
Tāpēc ,labākais ko varam darīt, ir sargāt sevi un savus apkārtējos pēc savām iespējām.
2020-04-01 20:32

Letija  7 4 Histērisko autora tēmu nekomentēšu.
Par maskām šķiet, ka, ieejot veikalā, ja gaisā ir saglabājies vīruss, maska varētu pasargāt tās 15 min, ko pavadām veikalā.
Kādēļ saka, ka maskas nelīdz - varbūt tādēļ, ka vajadzētu obligāti arī acis pasargājošas brilles.
Un to cilvēki neaizdomājas, mierinot sevi, ka ir maska.
2020-04-01 21:19

vilks28  2 4 fargo , to ka Ķīniešu komuņagas ir pidari kubā , tas ir fakts, jo maitas aplaida visu pasauli. Mutējis viņš ir zvīņnešos un tos viņi ēd. Un lai kà tur būtu , vai no laboratorijas , vai kā , bet džins ir izlaists no pudeles. Un nelaime ir tanī , ka maitas klusēja un sagrozija patiesos faktus. Un pārējā pasaule tāpēc sevišķi nepanikoja. 2020-04-01 22:16

Drole  1 1 >19:46

"..look at the EU death rates the last few winters in the chart I presented… how did they cope with higher death rates back then? Were hospital facilities overwhelmed? Maybe the current hysteria is causing disproportionately more people to be hospitalized, rather than it being a reflection of more cases of critical illness?"
(C) http://euromomo.eu/outputs/number.html

https://youtu.be/WinPcASr8xw
2020-04-01 22:53

Imads  3 10 Piekrītu Fargo domu gājienam. Vsp esmu pārsteigts, ka šeit var brīvi izteikties, lai netaptu nosodīts (labākajā gad.). Apkārtējiem ieminoties, ka šī karantīna ir bezjēdzīga, jo tāpat neizbēgami sabiedrības lielāko daļu vīruss skars agri vai vēlu - parasti saņemu baiļu pilnus apsaucienus. Nē, viss būs labi, nerunāsim par to utt.
Manuprāt, ir iespējami ātrāk jāsaskaras ar šo vīrusu, lai iegūtu imunitāti. Kolektīvo. Ne jau visi saslimst smagi.
Un, ja nomirs - no kaut kā taču visi nomirsim!
2020-04-02 01:00

av2  1 1 Es tikai ceru, ka ...kad viss ssitais buus beidzies, reaali ta vainiigos sauks pie atbildiibas, pasaules valstu tribunaalaa. 2020-04-02 03:15

mieru_tikai_mieru    5 Nu labi, problēma iezīmēta. Ko tagad? Risinājumu arī kāds ir izdomājis? Bļaut, ka viss slikti, ka visi dara pāri - to jau mēs mācējām līdz šim. Nu, gudrinieki, ko darīt TAGAD? 2020-04-02 06:46

Drole    1 >06:46

globalizatoru risinājums "The "response" they´re looking for is you giving up your rights. Create a problem, wait for a response and then apply the solution."
https://youtu.be/0-FQbhkWYuY


US nostāja : https://youtu.be/1WP2xcV97Nk
2020-04-02 10:06

Kaiva7  1 3 Ko darīt?
Bailīgie sēž mājās. (tikai cik ilgi var to atļauties)
Filozofiski noskaņotie un domājošie dzīvo iet ārā.
.
Ekonomiskais krahs jūs nebiedē vairāk par iespēju saķert vīrusu??
Atzīstat ies paši sev-ziņot, ka varat nomirt no arī gripas-vai vakcinēties?... :)
2020-04-02 11:38

Kaiva7      Atvainojiet par kļūdām. Zinot, ka varat nomirt no gripas - vai vakcinējaties? 2020-04-02 11:44

anis    5 06:46- tikai mieru! Manuprāt galvenais ir "nelekt uz ecēšām"-ievēro vismaz oficiālos ieteikumus!
Kad sāks nomierinātie,tad būs aktīvi jāatjauno darbība. Bet līdz tam(neatradu piemērotāku)-не высовывайся. Rāmi,lēnām, pamazām... Nu un ,protams,savstarpēja izlīdzēšanās.
2020-04-02 12:15

Momo  6 9 Karantīnas ir bijušas daudz vēsturē. Par to brēkt nevajadzētu. Pilnīgi normāli ir distancēties no potenciāli bīstamā, tam būtu jābūt instinktu līmenī. Roku mazgāšana kā brīvības ierobežojums?- nu, nu!
Un paskat, kā daba atpūšas! Vai nav jauki, ka smogs, kas dažās vietās bijis gadiem, tagad izklīdis! Beidzot var iepazīties ar mājiniekiem. Un tagad, kā nekad ir iespējas pārvērtēt patiesi nepieciešamo, būvēt jaunu biznesa uzvaru pamatus, iegūt jaunus kontaktus, pārorientēt biznesu uz interneta vidi, paplašināt klientu loku starptautiskā līmenī, meklēt jaunus tehnoloģiskos risinājumus kaut vai coc tīklu platformās. Sākt palīdzēt, tādējādi iegūstot lojālus klientus nākotnē. Un saprast, ka visas olas vienā groziņā likt nekad nevajadzēja, ka ir jānodrošinās ar drošības spilvenu. Iemācīties iepirkties pēc saraksta, reizi nedēļā, bez liekiem emocionāliem tēriņiem, plānot ēdienreizes, patstāvīgo darbu, piedalīties bērnu audzināšanā utt. Iemācīties būt pacietīgam!
Sliktumi arī ir, bet gudri meklēt iespējas, nevis kviekt, ka visi (Amerika, Ķīna, valdība) vainīgi un nu tik viss ir netaisni.
Sazvērestības teorijas vispār forši noņem jebkādu atbildību no sevis- ideāla atruna muļķim, sliņķim.
2020-04-02 12:27

Momo      Labojums- soc tīkli. 2020-04-02 12:29

klaidone  3 4 Momo, bravo! Lūk, kolosāla atbilde uz manu jautājumu karantīnas iesākumā: Par ko mēs varam šodien pateikties? Pozitīvi virzīta cilvēka viedoklis pārbaudījumu laikā. 2020-04-02 14:09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu