Maximas boikots. Aprobežotība vai degradācija ?

Varbūt ne viens, ne otrs bet kaaut kas vēl ļaunāks ? Varbūt tā ir vienaldzība pret līdzās esošajiem ?

leone (2013-12-10 22:53)      Violinn,es norādīju,ka Maximai nekādas atlaides netiek dotas notikušajā.Bet Maxima nav celtnieki,viņi ir tirgotāji.Celtnieki(projektētāji,būvuzraugi,būvinženieri) atbild par to,la viņu būvētais nams ir drošs.Ikvienam taupības pasākumam ir robeža,kuru nedrīkst pārsniegt,lai nenotiek tā,kā notika.
Piebildīšu,ka pamatā iepērkos Rimi.Maximā,kas ir tuvu mājām,iepērkos reti-ja vakarā pēc darba vajag tikai pienu vai maizi,vai,kad kaķe vēl bija,tai barību.

symbio (2013-12-10 23:47)      A kas tagad ceļ droši un kvalitatīvi? Dzenās pēc naudas. Ne ar ko tas kapitālisms nav labāks par sociālismu.

vilks28 (2013-12-11 00:02)      Ar kautko ir jāsāk ,tātad pirmā būs maxima! Un runa jau naff tikai par maximu ,bet vispār par mūsu sapuvušo iekšu! Par ceļiem ,izglītību ,par VISU !

MaryClaire (2013-12-11 08:46)      lai kā arī nebūtu, Maxima apgrozījums ir krities par 20 %. tas ir pietiekami, tiesa, tā nav 1/3 kā es to biju iedomājusies. bet ir uz ko tiekties.

HRDS (2013-12-11 09:07)      Varbūt kāds man pievedīs pārtiku pie mājas...? :D Ja Tuvākais veikals ir 7km no mājas un tas ir maxima.. tad tagad tas būtu jāboikotē un jābrauc 20.km uz rimi pēc maizes... ?! :D
Un vispār Pričom te maxima...?! Visa sistēma ir sapuvusi saknē... No arhitektiem līdz tās ēkas būvniekiem.. kuri labi apzinoties, ka taisa brāķi to turpināja būvēt...
Signalizācija... Varu ievietot te instrukciju no valsts iestādēm... Tur balts uz melna rakstīts... Cilvēkus neevakuēt ja nav konstatēts Ugunsgrēks...!!! Un tā balss izziņošana parsvarā visur ir atslēgta vai uzlikta uz manuāli... jo tās signalizācijas strādā vismaz pāris reizes dienā... kur nu vel lielveikalā kur putekļi.. kur cep un vārā... ai... ko te staastiit... bezjega... :D

Lucy (2013-12-11 09:54)      HRDS tev ir tāda iespēja arī dota no maxsi puses,atver maxsi mājas lapu,izvēlies preci un tev pievedīs pie mājas vārtiem:))))

Deisa (2013-12-11 11:56)      Maximas speciāla boikotēšana ir tas pats, kas boikotēt vēlēšanas - nekad nebūs tā, ka tas tiktu darīts vienoti, ka to dara absolūti visi, tāpēc jēga maza. Nu samazinājās tagad ieņēmumi pa piektdaļu. Un? No nobankrotēs Maxima. Un? Vai līdz ar to cilvēkiem būs mazāk problēmu un ļaudis nemirs, nelaimes nenotiks? Haha

MaryClaire (2013-12-11 12:43)      tici man, Deis, sabojātu reputāciju ir krietni grūtāk nospodrināt kā to visu laiku uzturēt zināmā līmenī. cilvēki ir pacietīgi, bet 20 % apgrozījuma kritums, starp citu, tomēr ieviesa zināmas korekcijas vismaz saskarsmē ir sabiedrību.
ja pēc Tava vispārinājuma, tad man gribas godīgi pajautāt - a priekš kam vispār ēdam, čurājam, dzīvojam? ... tikpat labi mierīgi ietīties palagā uz rāpot uz kapiem, jo jēgas taču tikpat nekam nav ...
kas attiecas uz mani personīgi, tad to, ko varu personīgi ietekmēt, to es ietekmēju, par pārējo man nospļauties. bet ja manos spēkos ir kaut mazliet kaut ko ietekmēt, tad es to daru par visiem 100 % un ar pārliecību!!!! un ne jau tāpēc, lai cilvēki nemirtu vai lai nelaimes nenotiktu, bet tāpēc, ka rūpējos vien par savu veselību, dzīvību un savām "spalvām", pat ja tās neviens neredz un nevienu neinteresē. es to daru sevis labad.

lapsiigaa (2013-12-11 13:23)      Lai vai kā, bet man Maxima tagad asoacējas tikai ar puvušu ēdienu un līķu smaku. Kaut arī vainīgi Maximas traģēdijā ir celtnieki un projektu autori, tomēr parastajai tautai noteikti tiks slēpts, ka Maxima kā tīklu ķēde var būt projektu autoru vainas veicinātāja.

Maverick (2013-12-11 19:47)      Nez kāpēc urbānās leģendas par salātu mazgāšanu saista tieši ar Maximu ?
Un ne viens cits, kā Maxima izdomāja Centi Ūbeli ! :D

Žēl, ka Maximas aizstāvji skaitot savus santīmiņus, i nepamana, ka viņiem ir tāda politika - galvenais - lielāka peļņa ! Veci produkti ? Pofig, samaksā simbolisku sodu (kas viņiem sastāda vienas sekundes apgrozījumu), bet galvenais - pārdot !
Bet nu katrs jau pats izvēlas, kā bojāt savu veselību :)

piparbecinja (2013-12-11 22:01)      Rodas sajūta, ka tā ir mākslīgi radīta ažiotāža, lai novērstu uzmanību no lielajiem vaininiekiem.

piparbecinja (2013-12-11 22:02)      boikotēt varēja arī iepriekš, bet retais to darīja.

Lucy (2013-12-12 10:43)      starpcitu vakar tvnet bija raksts,ja nemaldod 31veikals ir avārijas stavoklī,tai skaitā arī rimi,ko nu,tad jau sanāk nevienā veikalā iet vairs nevar,jo tie tika celti visi ātros tempos.Pārrunājām vakar par to majās,tad sanāk jāiet ir vecajos veikalos,tas ir Rimi-MINSKA,tad Tallina-Juglā,cetrā varētu vecais labais unīts uz Vaļnu ielas un tirgi.

skofild (2013-12-12 18:50)      Atceraties arī to, ka tur strādā 7000 strādnieku, kuri spiesti tur vergot, lai pabarotu aizlaistu uz sklolu savus bērnus. Ja gribat, lai paplašinās bezdarbnieku skaits un mājās izsalkušas ģimenes, tad turpinat boikotēt.

Zeltiite (2013-12-13 01:49)      Latvijas lauku iedzīvotāji, neļaujiet sevi pievest par Maksimas darbiniekiem Rīgā, neciešiet savu pazemojošo dzīvi mūsu pilsētā kopmītnēs (labāk uzreiz sēņu lauki Īrijā ;D), jo Rīdziniekiem nu ir gauži vienalga, vai supermārketā strādā lauķi vai ķīnieši. Bet saglabājiet savu patriotismu, protams!Bet Rīgas mēru jums nav lemts vēlēt, tomēr ;D

skofild (2013-12-13 14:25)      Nu nu, Tu zini cik ātri ķīnieši var savairoties latvijā ? Diedz cik priecīga būsi, kad rokās turēsi savu mazbērnu jeb mazmazbērnu ar šķībām actiņām . Varēsi vien nenopriecāties par dzelteno rasi.

ecodzeks (2013-12-14 00:14)      Es esmu pret leišu iekarotājiem.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu