Krievijas TV Latvijā

Kādā ES valstī īsinot laiku, jo vietējo aborigēnu radio valodu mēle atsakās locīt aiz zobiem, tad nu uzgriezu vietējo krievvalodīgo vēstnesi. Bija interesanti paklausīties sabiedriskos procesus, dažādas valsts aktivitātes. Un ziņās izdzirdēju, ka LV politiķi ir noraizējušies par Krievijas TV daudzo programmu skatīšanās iespēju LV. Tuvojoties vēlēšanas un ir bažas par negatīvo ietekmi uz rezultātu. Ha, ha, ha!! Apstulbu- bet ko tad lai skatās mūsu kanālos vakaros, brīvdienās?...Ugunsgrēka putas, Dullo Didzi ar vadu mudžekli uz galvas un citus bezjēdzīgus pekstiņus?...Pašmāju nopelējušās filmas, kas der vien kā kinoļaužu atmiņas par bijušo?...kur šodienas aktualitātes, reāli sižeti par notiekošo ar analīzi, ar varasvīru tekstiem- tā lai justu interesi skatītes labus raidījumus? Nekā. Neslēpju, ka bez Krievijas TV kanāliem, to raidījumiem justos apdalīts un to kasti varētu izmest pie stūra. Kaut kā tā.

av2 (2014-01-30 06:07)      labi gan, ka tik daudz laika to telluku luureet.....ka saak rasties probleemas, ko skatiities. Man sarakstaas pa nedeellu viss, kas intresee, un tad briivdienaas, ja ir laika, sso to paskatos. Bet ikdienaa, nu nezinu, visas svaigakaas zinnas tak datoraa ssodien ir, un no visas pasaules, ko tik veelies, kad tik veelies.

IzlozeLOZE (2014-01-30 09:00)      Es arī vairāk par 5 minūtēm nevaru atlicināt, lai lūrētu sienā uz kasti...Ja nu ir, ka aizķēr ilgāk- dabas, vēstures, ģeogrāfijas kadri--tad uz 10 min. Sportu labprāt skatītos gan.

aroganis (2014-01-30 09:03)      ir tikai 1.normāls kanāls LR švāģermūzikas kanāls:)

apskaužu visus tos, kam ir tik daudz laika skatīties TV:))) Ir taču tik daudz citu lietu ko darīt????

jozolsen (2014-01-30 09:07)      Tie krievu mentu seriāli piegriezušies,vairs pa citas filmas nerāda.Krievu Tv daudzi skatās valodas dēļ,daudzi saprot.

symbio (2014-01-30 09:18)      Nevajag skatīties kanālus kas dopmāti baltijai, bet gan originālos! Paši vainīgi, tad nu skatieties savus mentus! Man piemēram patīk La-minor vai shanson TV. Var klausīties fonā kautko darot.

Lucy (2014-01-30 09:38)      tik cik es skatos to TV,man apmierina manu kanālu daudzums,pilnīgi po

kuks10 (2014-01-30 10:22)      Latvijas tv pasniegtai informācijai neticu ,ja gribās dzert šnabi paskatos Krievijas tv mentus....!?))

caress5 (2014-01-30 12:09)      Gara atpaliciiba un izgliitibas trükums liek tureeties pie pado(u)mijas.
Kopsh 90 gada lietoju tikai Väcvalodiigo televiiziju. kas ir informäcijas bagätäkä Eiropä. Domäju arii anglju un citäs valodäs arii var ko atrast.
Laitings apstiprinäs, säkot skatiities Jüs automätiski apgüsiet valodu, uzlabosiet esosho un briinisieties, kä vareejät agräk to stulbumu skatiities.
Pornjukus lai skatäs tie, kas pashi nevar!
PS. Müsu vecäki un vecvecäki zinäja väcu valodu. Latv un kr valodas pilnas ar väcu värdiem. Pa retam ieskatoties värdniicä, atkläsiet, ka nemaz tik svesha tä nav. Ekonomiski stipräkä Eiropas dalja runä väciski vai kädä no täs dialektiem. Lai Jums Veicäs!!!

goralo (2014-01-30 12:38)      Katrs skatas to,kas vinam patik.

marmorakaraliene (2014-01-30 13:00)      Ak tad Latvijai ir sava TV? Padomā tik, nebiju ievērojusi!

etc (2014-01-31 08:58)      Varu piekrist jozolsen, ka latviešiem humora raidījumu nav. Tas, ko dažreiz rāda TV6 ar nosaukumu "Anekdošu šovs", nav humors, bet gan vāja aktierspēle. "6 kadrov", manuprāt, ir viens no labākajiem šāda žanra paraugiem. Arī Zadornovs un "Krivoje Zerkalo" ir labi.
Amerikāņu humors? Vai tad amerikāņiem vispār ir humors, izņemot tupos video par dažādiem kritieniem, aplauzieniem u.t.t.? Bet laikam mūsu mentalitātes cilvēki viņu humoru vienkārši nesaprot...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu