Ētika Zolitūdes traģēdijas lietā

Dienās notika tiesa Zolitūdes traģēdijas lietā. Šajā sakarā izskanēja 2 sāpes:
1) Zolitūdes traģēdijas lietā acīmredzamas netaisnības pusē, aizstāvot atbildētājus, ir nostājušies trīs Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes zināmi pasniedzēji, arī šīs fakultātes dekānes un prodekānes vīri. Ko tas māca studentiem?
2) Aicinājumu atnākt uz tiesas sēdi FB nošēroja 155 reizes, apskatīja 15 tūkstoši. Atnāca 10 cilvēki... Sabiedrība esot vienaldzīga...

Interesanti, kādas domas oho raisās?
PS Runā, ka kāzās un bērēs ap 60% pāru iepazīstoties, par tiesām nezinu :)))

romija_      Kas tur ko muldēt :) jāskatās uz rezultātiem :) ja jau skolotājiem būtu zināšanas, tad valsts nebūtu , kur tā ir.

Kāds ir skolotāja gala produkts ?

romija_      Saskaņā ar ES veikto izglītības sistēmu darbības efektivitātes novērtējumu, tika izvērtēta arī pedagogu kvalifikācija .... NE VELTI IR DAUDZ izglītotu muļķu, kuri nespēj saprast, kāds rezultāts jāsasniedz katram skolotājam.

romija_      :) ja Tu saprastu, ko nozīmē ZINĀT, tad būtu skaidrība, ka valdību veido cilvēki, kuri ir gājuši skolās un ieguvuši zināšanas :) ja valstī neiet kā vajag un netiek ievērota ētika, tad rezultātā grūst celtnes, ceļi ir slikti, tiek lietotas narkotikas, cilvēki brauc uz citām zemēm strādāt, tiek izveidotas glābējsilītes, vecāki nogalina savus bērnus .... vēl un vēl var turpināt. Notiek morālā un fiziskā lejupslīde, ko sauc par degradāciju.
Saprātīgi cilvēki domā šodien un veido nākotni, neirotiķi domā tikai par pagātni, ko kāds teica vai rakstīja :) psihotiķi dzīvo tikai šodienai.

Jo vairāk valsts naudas tiek tērēts iracionāliem mērķiem, jo liktāka nākotne būs tautai.

av2      tas, ka LV valdiiba ir taada, kaada taa ir , ir vistiessaakaja sakaraa ar muusu izgliitibas sisteemu, un katru skolotaaju individuaali. Tik daudz , cik var pozetiiva iemaaciit, vai NEIEMAACIIT , beernam skolas gados tiessi viens konkreets skolotaajs, tas pat nav uzrakstaams. Tiek ielikti pamati visai dziives uztverei. Tur pat nav ko apspriest.
Par konkreeto gadiijumu, nezinu gan, kaa var sabaazt galus uudenii, ja bija vienkaarssi uzprojekteets aplama, a? Aplami matreaali izmantoti , vai veel kas? Ir taccu raseejumi, apreekkini , kaads tos taisiija, kaads tos parakstiija. Tie arii ri vainiigie.Tiem arii jaaseed gadi reaali .

JOHAIDI21      Piln´bā piekrītu romijai ! Katrs kurš iedomājas,ka ir ieguvis augstskolas diplomu un tagad viņš ir tas gudrākais. Tieši pie šīs kategorijas pieder tādi kā limonija. Augstskolas diploms ir tikai profesionālās izglītības diploms un ne vairāk! Un nevajag aizmirst,ka Latvijā neeksistē aukstākā akadēmiskā izglītība,izņemot atsevišķas mediķu,ķīmiķu,un inženier-tehniko fakultāšu studentiem tiek doti mācību materiāli kur var turpināt izglītību.
Piedodiet,bet visi šie "plānā galdiņa urbēji" ir ar tamborēšanas kursu izglītību!
Kas attiecas uz konkrēto tēmu,tad pilnībā piekrītu,ka tie "juridisko"fakultāšu pasniedzēji ir tādi paši sabiedrības padibenes,kurām neeksistē termins-"ētika" . Viņiem galvenās vadlīnijas-nauda,vara un manta. Nožēlojami!
2021-01-20 20:28

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu