Par ko jūs balsosiet 4. oktobrī?

Par ko jūs balsosiet 4. oktobrī Saeimas vēlēšanās? Šodien Panoramā parādīja jaunos reitingus - tiek iekšā tikai 4 partijas. Es vienmēr esmu balsojis par Saskaņu, bet šoreiz svārstos starp Saskaņu un Sudrabas jauno veidojumu. Pēdējā partija, par kuru nekad nebalsotu ir Vienotība. Kādas ir jūsu politiskās simpātijas un kāpēc?

barss5 (2014-08-23 08:36)      Kas attiecas uz Sudrabas partiju, tad , pirms iet uz vēlēšanām, der uzmest acis šim
https://www.youtube.com/watch?v=ogwe9qS20tY

Marija_Anna (2014-08-23 08:40)      Ja visi pozīciju " ES BALSOT NEEJU!!! " ieņēmušie tomēr aizietu un nobalsotu par maksimāli viņiem pieņemamo variantu , situācija būtu daudz interesantāka .
Taču vispirms cepas , ka nav vērts , tad neiet , tad cepjas , ka nekas nemainās. Dumji.
Iešu kā katru reizi , izvēle vēl nav 100 %

MisPantera (2014-08-23 08:41)      Rīgas Domes kase ir tukša, drīzāk ar - zīmi.Visi labumi, kas šorīd ir ir populisms no SC puses.Laikam tāda partija vē nav radusies, kas savā programmā ierakstītu, ka katrs atbild personīgi par saviem darbiem.Jāizvēlas mazākais no ļaunumiem- vēl domāju, kurš tas ir!

Mezhavecis (2014-08-23 08:52)      Jobannij smerdeļu banda!Vācieties laicīgi dzīvot uz krieviju,kamēr es jūs visus vēl nēesmu apšāvis.

Lady_X (2014-08-23 09:02)      Tikai ne par sudrabu.
Godīgi sakot, balsot nav par ko

riks (2014-08-23 09:08)      tipisks elek†orāta pārstāvis un tipisks āmurs esi. Panoramā stāstīja! 4 par†ijas. Liberas†i, konformkomunis†i, sociālģermokrā†i un NAcionālpsihopā†i. ne par Sovaku Cen†ru, ne par biedrenes Serebrovas par†iju nebalsošu un par Vieno†ību arī ne.

usinjsh (2014-08-23 09:23)      Kādu laiku jūsmoju par NA, kamēr viņi neparādīja savu īsto seju uzmetot savu tieslietu ministru skandālā kas notika ar Liepājas piejūras zemi. Sudrabas partija vēl nav muskuļota vārnas noknābs. Tāda sajūta kad jābalso par SC. Tiem lieli muskuļi, varbūt vismaz kas mainīsies valsts ekonomikā un nedancosim pēc rietumu stabules. Bet ja godīgi, tad neredzu nevienu partiju par kuru būtu vērts slapināt biksītes.

Tessa (2014-08-23 09:28)      Par ko jūs balsosiet 4. oktobrī? foto nacionalji tiesham ir sachakarejushi visu savu ideju. ja tur nomainiitos cilveki,iespejams,k-ko domatu. bet balsot tikai par Dombravu k-ka ne ais.
tapec domaju,iisti jau nav arii par ko.

AivarsN (2014-08-23 09:39)      Esmu strādnieku šķiras pārstāvis,tāpēc vienmēr balsoju par SC.

Edgars37 (2014-08-23 10:13)      Balsosu par SC. Pie varas esosie, ka starpnieki starp rietumiem un austrumiem, ir sevi paradijusi ka pilnigas nulles (si tilta funkcija ari ir LV biznesa nisa), tapec mana izvele PIRMO reizi bus SC.

mojito (2014-08-23 10:27)      Es, ja ieshu balsot , tad p-ar V. Citu reaalu alternatiivu neredzu. Par Sudrabu nebalsotu, jo taa ir akarteejaa Mesija, imo. Repshe taapat, turklaat, otraa atnaakshana :)

fargo (2014-08-23 10:30)      baltijas ceļa gadadienā lasīt, ka latvieši balsos par kremļa atbalstītu partiju...
nepatīkama sajūta ir apzinaties to bezcerību, kas sobrīd ir latvijai priekšā. pēc notikumiem ukrainā vajadzētu būt tik pašsaprotami, ko nozīmē stiprināt piekto kolonnu. tur ir karš, krievija ar artilēriju apšauda... ukrainu. notiek tanku kaujas starp ukraiņiem un krieviem. bet nepietiek. pašu rokām, pašu balsīm.
kā tas var būt, ka pat šajā laikā, kad notiek impērijas sabrukuma konvulsijas un notiek karš, viņi balsos par piektās kolonnas varu TE? kāds idiotisms, manu dieniņ... kāds idiotisms.

Zeltiite (2014-08-23 10:38)      Ir latvieši, kas lasa un skatās raidījumus ne tikai latviešu valodā. Un pa starpām izlasa arī dažas grāmatas, kas nav lubenes vai kriminālromāni, ka arī prot augstola apgūto mācību vielu pielietot ekonomisko un politisko procesu izpratnei mūsu valstī un pasaulē ;D Jo, kā zināms, tikai neizglītotība un slinkums ir tieši proporcionāli " nacionālajai" pasapziņai! - Tāpāc to arī visos veidos veicina sorosīdi un tādiem līdzīgie! Jau savu merkantīlo mērķu sasniegšanai - parakstījāmies uz rūpniecības iznīcināšanu, tagad, 2 lielvalstu cīņai esam gatavi upurēt savu laiksaimniecību un pārtikas rūpniecību, tiekam gatavoti krāsaino, musulmaņu utt. draudzīgai uzņemšanai. Vai tiešām kāds vēl tic, ka tas viss notiek rūpēs par latviešu valodu un latviešu nācijas uzplaukumu savā zemē??

mojito (2014-08-23 10:39)      fargo: Daljeeji injus saprotu-vinji ir viilushies citos speekos,mtapeec dziivo absoluutaa iluuzijaa, ka balsojot par SC vai citierm kreisajiem, kautkas mainiisies vinju dziivee- ja arii mainiisies, tad ne uz labo. Piemeeram, kfkp liideris zjuganovs ir miljonaars , un vinjam po.., ka tas neatbilst vinju ideologjijai jo savs krekls ta tuvaaks anyways :)
eschinskis vispaar ir saatana advokaats-gatavs buuveet un izpaardot visu vaslti, ka tik kautkaad anauda anaktu..pasaulee ir daudz regjioni, kurus chakareet-puush lai burbuli augoshajos tirgos, un vaaraas uz vinju reekjina, kapeec piebeigt sdavu valsti, savas maajas..,

Mavs (2014-08-23 10:44)      Pietiek vienreiz kurināt naidu un rāpot amīšu pavadā !
Krievija ir tepat blakus un lai vai kā dažiem negribētos, ar šo faktu nāksies samierināties.
Latvijas vieta ir starp Austrumiem un Rietumiem, kā jau rakstīja Edgars37.
ES un amīši ir iznīcinājuši visu, kas Latvijā bija izveidots PSRS laikā
Skumji protams ir, ka "krievs" Ušakovs rūpējās par Latvijas ekonomiku un cenšās bīdīt mūsu preces Krievijā, bet "latvieši" lien pakaļā Briselei un ES interesēs iznīcina šeit rūpniecību, lauksaimniecību un zvejniecību, bet tāda nu ir realitāte.
Lai vēlreiz balsotu par "Vienotību" - cilvēkam ir jābūt totālam idiotam.
Lai balsotu par "Vienoti Latvijai" - turklāt vēl sirgstošam ar amnēziju
Lai balsotu par Sudrabu - naivam
Lai balsotu par "nacionāļiem" - kur bija "nacionāļi", kad Latviju vajadzēja pasargāt no ES un ASV ?
Balsot par mazajām partijām - utopiski - ne viņiem cilvēku, ne programmas.
Paliek SC. Cilvēki, kas reāli dara un strādā, nevis vaukšķ ar purnu pret Krievijas robežu.

P.S. Atbilde JurisK - SC (atršķirībā no TB/LNNK) nesabāza miljonus sev kabatās nedz Rīgas Brīvostas afērās, nedz autobusu iepirkumā. Par "oranžajiem tiltiem", bibliotēkām un vilcieniem nemaz nerunāsim.

barss5 (2014-08-23 10:45)      Par ko atdot savu balsi, ir katra pilsoņa brīva izvēle...bet ja reiz autors šo tēmu ir uzcepis, tad vēlos pateikt īsumā...mani reāli biedē tendence, ka latviski runājoši un domājoši cilvēki masveidā ir gatavi balsot par kremļa partiju. Uz tā fona, kas šobrīd notiek Ukrainā un pasaulē...ko Jūs dariet, cilvēki?
Piekritīšu, ka arī naciķi nav attaisnojuši uz sevi liktās cerības, piekrītu, ka ir problēma saprast, kas notiek....bet par SC? Latvieši? Ja tā, man briesmīgs kauns par mums:(

av2 (2014-08-23 10:55)      dommaju, palasiissu te, buus skaidraaks viedoklis. Bet...ir tiessi otraadi nu :( Taapeec saku, ka nezinu, absoluuti nezinu par ko balsot.man jau vienakarssi fiziski riebjas krievijas politika , un daudzi krievijas politikki...taa varza, bet....IR TOMEER kaiminni, un iespeejami vislielaakie tirznieciibas partneri tak vareetu buut, ja...krievijaa nomaiitos vara.

varisr (2014-08-23 11:02)      Te nu ir tā ka pārāk maza tā mūsu Latvija. Un tai tendence ir ar katru gadu samazināt savu iedzīvotāju skaitu. Gribi vai negribi, bet staigāsim kādam pavadā. Tad nu jāizvēlas no diviem ļaunumiem mazākais ļaunums. Laikam jau balsošu par SC. Teiksiet krievi nāk, krievi nāk. Lai tak nāk. Lai nāk un būvē savas rūpnīcas, nevis visu izposta. Cilvēkiem vismaz būs darbs, nāks kaut kādi, bet nodokļi. Mūsu ekonomika nav vajadzīga ne ES ne ASV. Viņu tirgi priek´mums ir praktiski slēgti.
Ja Lembergs uztaisītu pats savu partiju ar viņu kā premjeru, balsotu noteikti par viņu. Kā teikt vīrs ar mugurkaulu, kuru nav tik viegli salauzt. Teiksiet oligarhs. Jā oligarhs kas domā arī par savu pilsētu.un ļaudīm kas tajā dzīvo.

Tessa (2014-08-23 11:06)      labi,ja mes izsledzam SC un TB (vienotiiba izsauc smiinu vai vismaz zobu grieshanu), par ko balsot? reali tachu nav par ko!!
kads varetu argumenteti pastastiit,par ko balsot?

Buchux (2014-08-23 11:16)      Jā balsojiet par mani! :) Es balotēšos no SC saraksta. Ja tāpat nepārliecina - būs arī banāni un stoljichnaja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu