Par ko jūs balsosiet 4. oktobrī?

Par ko jūs balsosiet 4. oktobrī Saeimas vēlēšanās? Šodien Panoramā parādīja jaunos reitingus - tiek iekšā tikai 4 partijas. Es vienmēr esmu balsojis par Saskaņu, bet šoreiz svārstos starp Saskaņu un Sudrabas jauno veidojumu. Pēdējā partija, par kuru nekad nebalsotu ir Vienotība. Kādas ir jūsu politiskās simpātijas un kāpēc?

riks (2014-08-23 13:56)      Par ko jūs balsosiet 4. oktobrī? foto es kā analītiķis pamanu vienu savādu lietu - šajā diskusijā necik skaļi nebīda teorijas, ka piedaloties vēlēšanās elek†orāts palīdz legalizēt režīmu un ka, viņi, ja arī neieriebs režīmam, tad vismaz nebalsodami saglabās tīras sirdsapziņas. pa televizōru teica. es zinu, man viens paznaks strādā pie depu†āta palīga par šoferi. da es pa televizōru esmu gan mēli, gan pliku pakaļu parādījis. ibio māte - ja ticērt visam, ko lumudurē pa Tv, tad visas par†ijas meis†ari uz visām rokām un vēl arī labi cilvēki.

jelgavniecite (2014-08-23 14:41)      Balso vai nebalso,nekas tik un tā nemainās.
Jo tiklīdz pa labu sākam dzīvot,tā uztaisa krīzi,pazemina algas,samazina darbiniekus...un atkal bezdibenī.

abelite (2014-08-23 15:34)      Slikti dzīvojam tādu jampampiņu dēļ kā tu Chris1986 un līdzīgiem. Diemžēl bieži vien bankrotē, iznīkst tas, kur vadība ir vīrieša rokās - maz ir tādi vīrieši - vadoņi, kuriem ir loģiskā domāšana, galvenais,ka tikai lai vara būtu viņa rokās, bet reālā darbība ir iznīcināšana, zagšana, savas kabatas piepildīšana, bet par tautu, valsti, uzņēmumu nedomā. Pateicoties Eiropas naudai ir sakārtotas Latvijas pilsētas, arī Rīga. Vēl ir jautājums - cik lielas naudas summas Ušakovs un viņam līdzīgie sabāza savās kabatās no Eiropas naudas?

teo_dora (2014-08-23 15:37)      Vācietim pat prātā neienāktu iecelt valsts vadīšanā turku, ebreju vai poli, lai ko viņš arī nesolītu.
Varbūt beidzot pienācis laiks mācīties no tautām, kuras prot dzīvot, ne tikai muldēt.

vai_Tev_to_vajag (2014-08-23 16:00)      Izskataa, ka seit Putina piedurknes buchotaaji satikusies.

Alvasete (2014-08-23 16:14)      Kāpēc Mavs nav sarakstā?

MisPantera (2014-08-23 16:21)      Mjā cienijamie SC abalstītāji, ka tik Jums nenākas būt starp tiem, kuri rūgti nožēlos, kad savas vainas dēļ atradīsimies Putlerijā!Tad jau labāk sēdiet mājās un nekur neejiet,bet cepiet tēmas OHO!

limonija (2014-08-23 16:46)      Var jau teikt, ka nav jēgas balsot par mazajām partijām, bet atbalstīšu Bordānu, jo labi atceros, par ko savējie viņu uzmeta, - viņš gribēja sakārtot tieslietu sistēmu. Visas pārmaiņas iecer ideālisti, realizē dumpinieki, bet augļus novāc - jūs jau zināt, kas...Bez ideālistiem nebūtu savulaik bijusi ne Franču revolūcija, ne Neatkarības karš ASV, ne 1918.gada Latvijas brīvvalsts. Lai viņiem izdodas! Bet Krievzemes fani lai necer, ka SC te rūpnīcas būvēs - vēl Krievijā neko dižu nav sabūvējuši, kaut resursu vairāk nekā saprašanas:D Lai Dievs piedod viņu maldus - kļūdīties ir tik cilvēcīgi...;)

tiu (2014-08-23 16:58)      Nu ja jau, tad jau.
Man arī kauns, ka latvieši balso par kremļa atbalstīto saskaņas centru!
Zīgerista laiki izrādās turpinās. Tikai saskaņas centra veidolā.
Bet nav tā, ka nav par ko balsot! Protams, ka lažas visi ir taisījuši, bet idejiski tomēr jāskatās, kas ir tuvāk!
Var balsot par Vienotību, jo tur ir cilvēki, kas uzkrājuši pieredzi un prot strādāt.
Var balsot par zemniekiem, tas pats variants.
Un nacionāļiem.

Pilnībā neviens neattaisnos cerības, jo pietrūks balsu.

Par mazpartijām nav jēgas, jo tad saskaņa lauvas tiesu dabūs sev. Visas balsis, kuru partijas caurkritušas, tiek proporcionāli sadalītas starp iekļuvušajām.

VECA_PIEPE (2014-08-23 17:57)      Fargo un Hjuumans- saprāta balss,... cepuri nost!

riks (2014-08-23 18:14)      pēc manām ziņām Bordāns gan uzmeta savējos, ne otrādi. tādēļ jau to %-u barjeru ieviesa, lai "mazās" par†ijas dabūtu vēl mazāk - savu balsi izmest misenē (proporcionāli sadalīt starp 5% barjeru pārvarējšajām) tomēr tikai retardēti delinkventi grib. čista matemātiski ņemot tas pats notiek ar to, kuri nenobalso, balsīm. vajag katram vienu balsi PAR un otru PRET vai iespēju savu vienīgo balsi izmantot balsošanai PRET. un vajag "brīvo" sarakstu un nahrenizēt 5% barjeru.

Marsietis (2014-08-23 21:19)      Te kā citplanētiešu saietā - vai tiešām neviens neredz ko krievi dara Ukrainā. Ha - balsot par partiju, kas sola krievu tankus par brīvu, tautu saglabāt aukstumā - Sibīrijā un neļaut braukt uz Eiropu. Vai te tiešām neviens nesaprot krievu valodu un neredz kas Krievijas televīzijā notiek? Vai gribat lai tāda būtu mūsu TV?
Sudraba arī ēd no šķīvja kurā ir ielieta aizdomīga žļurga.

Pa_Vasaris (2014-08-23 21:27)      Es balsošu par Bordānu. Cilvēku,kas nebaidījies un centies reformēt nozari,par kuru bijis atbildīgs. Līdz galam,neraugoties uz pretestību. Šobrīd vada politisku spēku,kas nevar lepoties ar pagoniem uz kuriem ir lielas zvaigznes un politiskiem bicepsiem. Pēc viņu darbiem jums viņus būs pazīt... Dīvaini ,ka neviens to neacerās. Viņš uz pārējo fona ir kā Dāvids pret Goliātu..... Vai mums ir vajadzīgs Dāvids???

hewy (2014-08-23 21:43)      kad jau, tad jau - autoram un piebalsotājiem lūgums nosaukt SC spēcīgākos ekonomistus, kuriem līdz šim bijusi liegta iespēja izpaust savu potenciālu, un tās jomas, kurām SC nodrošinās ekonomisku izrāvienu, augšāmcelšanos, no jauna dzimšanu un valsts kases strauju pildīšanu. Lai nodrošinātu programmā solīto strauju minimālās algas celšanu un vēl daudz jaukas lietas.

Marsietis (2014-08-23 21:56)      SC - nodrošinās pensijas patriotiem, kas nekad nav maksājuši nodokļus LR.

piparbecinja (2014-08-23 22:05)      par cik neredzu jēgu no ta pasākuma, ta visticamāk par kādu mazu partiju - iekšā neiekļūs, bet manu balsi arī neviens nevarēs izmantot.

laukroze (2014-08-23 22:06)      hewy runā drēbi, bet Mavs topošais diktators.. un populists reizē, tālāk no tādiem..:(
aizvien ticu, ka SC vēlēšanās nevarēs lielīties ar balsu vairākumu, jo ir prokrieviski noskaņota partija, kas atbalsta putina rīcību austrumukrainā, no soc. dem. tik vien ir kā piekabinājuši nosaukumu sev .. patiesība meļi un populisti, tā domāju.

piparbecinja (2014-08-23 22:29)      man intersē, kā zagļus var nosaukt par nezagļiem... uzrakstiet vienādojumu, kas jūs pamudināja nonākt pie tāda secinājuma:DD zinātāji stāsta, ka "nezagļi" zog vairāk nekā priekšgājēji:D
vispār, vairums ir slimi ar naivumu...

violinn (2014-08-24 00:01)      Pilnībā neviens neattaisnos cerības, jo pietrūks balsu.

Par mazpartijām nav jēgas, jo tad saskaņa lauvas tiesu dabūs sev. Visas balsis, kuru partijas caurkritušas, tiek proporcionāli sadalītas starp iekļuvušajām.
/ tiu /
Šito ņemiet nopietni. Tā arī ir. Ja atdos balsi par partiju, kas nepārvarēs 5% slieksni, tad tava balss propocionāli aizies tiem, kas tikuši, arī SC. Tieši tā aizies balsis arī no tukšajām aploksnēm.
Gandrīz sanāk, ka tiem,kam nav par ko balsot,būtu jābalso par vienu no lielajiem, kaut vai visus izsvītrojot.

TV vienreiz rādīja, kā ceļo balsis. Nezinu, vai ir bijis arī uzskatāmi parādits kaut kur rakstiskā veida, bet šo ir vērts likt aiz auss. Vai, iespējams, kāds te var kaut ko iekopēt.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu