Vai ticat pozitīvam pārmaiņām pēc vēlēšanām?

Shobriid, kad lielaakaa dalja jau nodevushi savas balsis (iznjemot veel taalaakos kontinentus), varat atklaati godiigi sev un citiem atklat: vai juus ticaat pozitiivaam paarmainjaam Latvijaa, kad jaunaa valdiiba saaks savu darbu?

non_grata      drīzāk smieklīgas kā pozitīvas. tas muļķis kurš sevi dēvē par šovmenu Artuss Kaimiņš gan jau kādu cirku uztaisīs. Kaimiņš esot foršais džeks, ja neticot lai paskatoties yotubee viģikus kā šis tur par kombulieni, duetu sandra un citiem muļķiem smejoties... un tagad viņš rēks par jums stulbie balsotāji

SaintSin    1 Traki, ja viens otrs savas personīgās labklājības uzlabošanos uzskata kā pierādîjumu valsts attīstībai... Un vēl - vēlētājus par idiotu baru uzskata bezmaz visi un visu līmeņu deputāti.
Man ir kauns par Latgali, kas ievēlēja Zaķi un ar pirmo numuru... Tiesa, Latgalē ir palicis ļoti maz cilvēku... To gan var attiecināt uz visu Latviju, jo uzskatu, ka aktivitāte ESOŠO cilvēku skaitam bija pat ļoti augsta

Mavs  1   Apskatot šorīt rezultātus, ir skaidrs viens - Latvijā viss ir vislabākajā kārtībā, mums ir ideāla valdība, kas turpinās mūs dr**t nākamos četrus gadus. Pati galvenā problēma tautai - "ka tik ne krievi !!!". Pofig par to, ka valsti līdz kliņķim ir noveduši pašu bāleliņi, nevis Maskava, Putins vai Ivans Bargais. Vienalga - visās Latvijas nelaimēs vaina nav pašos, bet tikai "Maskavas rokai" ! :)

velneens16  1   Es ļoti labu saprotu ka, viena liela daļa ir " atrāvusies pa ģīmi" un, tagad skats ir tikai uz vienu pusi....kur ne griezies, visur krievi rēgojas :)))....tajā pašā laikā, nejūt ka, otrs " kaimiņš" velk arvien lielākā bedrē...:(

mojito      Es personiig neticu kardinaalaam pozitiivaam paarmainjaam, bet galvenais, lai paarmainjas nav negatiivas.

Torpedo  1   Prieks vismaz par humoru un protesta balsojumu mīlošajiem latviešiem, kas ievēlēja aktieri Artusu Kaimiņu, kas cerams satramdīs sastāvējušos koalīcijas "pīļu dīķi" un sagādās tai ne mazums nepatīkamu mirkļu - cerēsim uz savu žirinovski! :D Tas arī vienīgais šo vēlēšanu pozitīvais izbākums un vienīgā izmaiņa - parējais viss pa vecam - ".. nekā jauna, ak, cienījamā kundze - viss kārtībā, viss kārtībā .. " :DD

mojito      Mavs, un ja saliidzina ar Ukrainu, tad te tochna viss ir kaartiibaa. Ceru, ka piekritiisi :)

LaskovijMerzavec    1 Vismaz ir skaidrs, ka no aktīviem vēlētajiem tikai 30% (SC+Sudraba) atbalsta virzienu uz Krieviju....

Vismaz Sudraba atņēma kādus procentus no SC.... a latviešu partijām problēma ir sadrumstalotība. Tb ... trīs partijas savstarpēji konkurē par vienu un to pasu vēlētāju...

neratni_stasti      Manā apkārtnē daudzi cilvēki teica, ka ir apriebušies kārtējo pārmaiņu solītāji, ka gribas reiz stabilitāti, nevis jaunu slotu pēc jaunām Saeimas vēlēšanām.

riks086    1 Ne tikai neticu, bet ZINU, ka LABĀK NEBŪS. Virkne faktoru (ģeopolitiskā situācija un tas ietekme uz tautsaimniecību, korumpētā politiskā elite, PATIESI jaunu poltisko spēku trūkums) norāda uz to, ka tuvākajos gados būs jāpriecājas vien par to, lai nebūtu sliktāk. Tauta to jūt ar "muguras smadzenēm" un tāpēc vārdos neizteiktā balsošanas devīze latviskajam elekrorātam bija - "lai nebūtu sliktāk". Tāpēc vēlētāju balsis šai elektorātā drusku pārdalījās par labu ZZS.... viņi tik ļoti "nelīdīs pakaļā" Eiropas Savienībai kā "Vienotība". Cilvēki, kuri vienkārši iracionāli (un, diemžēl, dumji) cer uz kaut ko labāku, balsoja par Sudrabu un, daļēji arī par "reģionāļiem". Par "sarkano līniju" stingrāku ieturēšanu balsoja NA elektorāts...

limonija      Ja var ticēt tvnetam, tad jaunajā saeimā būšot ap 40% jaunu seju - tas taču nav maz...Kā var neticēt?:D/Klasiķi pārfrāzējot/ Ja nopietni - piekrītu tiem, kas teica, ka nav jēgas sēdēt un gaidīt pārmaiņas no katrām jaunām vēlēšanām - dzīve ir tam par īsu. Pašam/ai vien jāķepurojas...Par savu dzīvi šogad varu tikai priecāties, cik daudz pozitīvu pārmaiņu tajā. To arī visiem novēlu.

Zeltiite  1   Balsoju par SC :D Apriebušies cūkaņi un to barotnes!!!

teo_doora    1 Protams, ka ticam. Ušaku par premjeru, Pucinu par prezi, krievu valodu par vienīgo valsts valodu, jo krievsi taču 50 gadu laikā nespēj iemācīties vēl otru, atpakaļ jauktās skolas, ievedam krievu armiju. Nu karoč kā agrāk un dzīvojam kā agrāk, viss vienā deficītā un blatos.

vilks28      Naivie, jūs tiešām cerat ,ka ja jūs vēlēsiet par "laimes lāci" ,tad jums uzreiz būs piena upes,ar ķīseļa krastiem.

teo_doora      Mav, Tavs sapnis piepildījies. Tagad tik sāksies zaļa dzīve.

ANDYS      Piedod Neko,bet Tev ir ļoti iliozoriska izpratne par valdības un sabiedrības attiecībām.Laikam būsi psihoterapeitus vai nu saklausījies vai salasījies.:))
Materiālā pasaulē vajag garantijas,lai kaut ko izdarītu.Ja jāpaceļ valsts garantijas vai nu dod vai nedod valsts vara.Ja nevar dot neviens neko pacelt nevar.Kāds svars valdības galvai un ko panāk valdības galva tā arī tauta attīstās.Nekāda tauta pati par sevi neko attīstīt nevar,tikai uz jau attīstītā pamata izdzīvot vai nomirt.

lazdarr      Ne jau valdība ko mainīs- mainīsim mēs paši, ja GRIBĒSIM SEVI MAINĪT kopumā....Grūti! vai piekrītat?

Ton_Etoile      ANDYS (2014-10-05 12:45) viedoklis

:DDDD

A no kurienes tad, Tavuprāt, tie Valsts vīri nāk? No Mēness nokrīt vai? Nu tāds Joku Pēteris Tu esi :DDD

Bet nu vispār dažiem Taviem jokiem arī tulkojums derētu :)

jurasnarina      Neticu .

White`n`Naughty      Ārkārtīgi ´´patīk´´ sabiedrības viedoklis un nostāja: valdība vada valsti. Kamēr Jūs no šīs aksiomas netiksiet vaļā, pārmaiņas negaidiet. Diemžēl, to kuri ir sapratuši šo aplamību ir pārāk maz, lai tas ko mainītu esošajā situācijā.
Valdība ir tautas ievēlēta pārstāvju grupa, kura darbojas realizējot vairākuma vēlmes un mērķus.
Ja Jums nav konkrētu vēlmju un mērķu, tad ir tieši kā šobrīd, kad pārstāvji ir pilnīgi nekādi.
Pie tam šādā situācijā, kad no viņiem nekas netiek konkrēti un precīzi prasīts ir iespēja, kas ir piepildījusies, šiem pārstāvjiem sākt justies kā nezin kādām karaliskajām personām.
Tagad iedomājieties situāciju, kad Latvijas ekonomiski aktīvajai daļai parādās ļoti konkrēti un skaidri definēti mērķi par to, kur mēs gribam virzīt savu valsti un kā mēs to redzam starptautiskajā telpā. Valdībai tiek doti ļoti skaidri uzdevumi sakārtot tās vai citas sfēras izmantojot tai pieejamos politiskos instrumentus.
Cik ilgi šādu virzienu izturētu mūsu jaunievēlētā valdība?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu