Vai ticat pozitīvam pārmaiņām pēc vēlēšanām?

Shobriid, kad lielaakaa dalja jau nodevushi savas balsis (iznjemot veel taalaakos kontinentus), varat atklaati godiigi sev un citiem atklat: vai juus ticaat pozitiivaam paarmainjaam Latvijaa, kad jaunaa valdiiba saaks savu darbu?

SaintSin      Teikšu nežēlīgi. Kamēr pāris "politiķiem" pelnīti nenoraus galvas, cerību uz uzlabojumiem nebūs. Jo, kamēr nav atbildības par izdarīto vai neizdarīto, tikmēr "būt deputātam" ir silta vieta nevis darbs valsts un tautas labā.

lasminaxxl      Piebilde SaitSin teiktajam - kamēr valstij radītos zaudējumus neliks pašiem samaksāt no savām naudām , nekas nemainīsies. Visi zaudējumi tiek nosegti no nodokļu maksātāju naudas - tā tak parasti piesaka ! Kas vainas strādāt, ja nav jāatbild par iznākumu !
Nekad nesapratīšu - uzņēmās politisko atbildību ! Tas nozīmē - kolīdz kaut kas ne tā , tā atkāpjas no amata , lai nākošais atrisina lietu ! Vai tas skaitās cēli ? Tā rīkojas tikai gļēvi politiķi ! Un tos nesoda , bet paaugstina amatā !! Ta pie kāda laba iznākuma var novest šāda rīcība !

JurisK      Visinteresantakais būs, ja reģionāļus paņems valdošajā koalīcija - kur vini to ākstu Artusu tad liks?:)

ingviirbin_de_troll      Ja "pa lielam", es piekrītu Artusa pozīcijai, ja nu vienīgi metode (forma) izvēlēta ... radikāla. Lai gan....maigāku&elastīgāku... "neuztvertu".

Vai kāds nav saskaitījis, cik balsis kopā sanāk SC+ZZS+NSL?

virvirbams      Pārmaiņām ir jābūt! Nevar turpināties valsts gremdēšana P U R V Ā. Esmu optimists un dzīvās dzejas nodaļas patriots! Turam visi īkšķus, lai izdodās komunistu un čekistu nezvērus atdalīt no valsts pārvaldes funkcijām ! Viņi visi ir miljonāri un lai dzīvo savas miljonāru dzīves aautonomi.

Spicis      Mūsu līdzpilsoņi neizprot, ka:
*politiskā atbildība - ir kad vēlētāji nākamajās vēlēšanās soda nogrēkojušos partiju ar savām balsīm, atdodot to citai partijai vai izstrīpojot "grēkāzi".
*valdība ir tikai izpildvara, parlaments - likumdevējs, bet prezidenta funkcija parlamentārā valstī ir reprezentatīva.
Prezidents izvēlas MP un uzdod tam formēt valdību, Saeima apstiprina. Lai panāktu interešu balansu ir mainīti ministru un ministriju skaits. Valsts un parlamentārie sekretāri arī tiek dalīti starp interesēm. Saeimā ievēlētie spēki vēl nekad nav ieguvuši absolūto vairākumu lai nebūtu nepieciešama koalīcija (ikdienas likumu pieņemšanai 51 balss, konstitucionālām izmaiņām 2/3 balsu pārsvaru). Tā veidojas koalīcijas padome. Valsts prezidentu ievēl Saeima. Nākamgad to skatīs atkal.

usinjsh      Nez vai kādas pārmaiņas varam gaidīt, ja nu tikai nodokļu celšanu nākamā gadā. Kā arī neaizmirsīsim par elektroenerģijas tarifiem nākamgad. NA jau tagad bļaustās ka aizsardzībai nākamgad 2% vajadzīgi. Bet ja nu izveidojas šāda koalīcija teiksim SC+zaļie+ Sudrabas partija. Varbūt ka tad šāda koalīcija beigtu ES un ASV zābakus laizīt. Tūlīt visi kliegs krievi nāk, krievi nāk. Nekur viņi nenāks un arī divvalodības nebūtu jo zaļie ar Sudrabas partiju to nepieļautu. Vai šāds sastāvs būtu labāks- kas zin. Protams ka grūti būtu turēties ASV un ES spiedienam pretī. Galu galā tie arī pie mums varētu uztaisīt kādas nekārtības kā ukrainā vai arī kas tagad cītīgi briest honkongā. Tāpēc laikam jau labāk ir laizīt zābakus un dzīvot tā pat kā jau iepriekš dzīvojām. Lai tik dolārs plaukst un zeļ. Labi ka mūsu zemes dzīlēs nav nekādu labumu. Guļam mierīgi:))

Spicis    1 Neskatieties Krievijas kanālus, mums ir pašiem savs: usinjsh ! :)))

Zeltiite      neinteresē bālēnu domu gājiens, balsojam par

kuks10      moins, nu tik būs ,,zelta dzīve´´..?!)))būs interesanti paskatīties kā zags jaunie censoņi..?!))

usinjsh      Piedod, Spics, bet man nav TV. Ko nu. Bet tu gan mazāk skaties mūsu ziņu kanālus. Viņi tā pat kā visi pārējie melo. Palasi vienu, palasi otru, padomā kāpēc,kam izdevīgi, izdari savu secinājumu.

garaamejoshais      Cerams, ka rižā-bezstižā nebūs..:) Kaimiņš varētu to lietu biš jautrāku uztaisīt..:)

pupolins  1   Ka teica mana vestures skolotaja,vesture atkartojas,visi ,kam smadzenes sava vieta,zina ko tas nozime....nu ko,gaidam ,gaidam vecos PSRS LAIKUS...

Rozmariins    1 saprotu urlas kas balsoja par saveejiem, bet latviesha cilveeki kuri balsoja par saskanjas centru?? un es te nerunaaju tikai par riigas kuceem kuraam nekas daudz neinteresee. veel shajaa briidii kad krievi trako...kaadas juus veel d.irsaa paarmainjas gaidat?? te NAV nekaads kolhozs un nebuus! tiem kas kautko dara tiem visa ir gana! stulbenji.

Torpedo      Man žēl Panorāmas upurus, kuri tur skandēto pieņem par patiesību un kas veido viņu uzskatus. Ir jāsaprot, ka mums tāpatās kā Krievijā un citur pasaulē ir viena varas partija - valdošā koalīcija, proti, buržuju veidojums, kā noturēties pie varas mūžīgi un netraucēti turpināt personisko apbāgātināšanos un pārējo rēķina. Tas ir tijgalvu pūķis, kas būtībā ir viena - varas partija, bet, lai gūtu drošus panākumus vēlēšanās ir sadalījusi olas pa dažādiem groziņiem: TB bļauj, ka krievi nāk un savāc ar nacionālismo slimojošo balsis, zemnieku balsis savāc ZZS un inteliģences un sieviešu balsis Vienotība. Laba taktika - piedāvājums katra gaumei, bet mērķis ir viens - tā ir vara un viena partija.
Pirmais patīkamais pārsteigums, ka Kaimiņš ietika Saimā, otrs, ka ļoooooti nesimpātiskās Āboltiņa un Druviete no Vienotības neietika :) Ar to arī pozitīvais beidzas. Lieki izmesta nauda un cilvēku laiks - nekas nemainās - jūs turpinās slaukt tieši tāptās, kā līdzšim :D

Auciite      neticu,ka kautkas ies uz labo pusi....

Ton_Etoile      Kas attiecas uz jautājumu, ar pozitīvām pārmaiņām nav nekāda sakara ne vēlēšanām, ne valdībai. Personīgi manā dzīvē viss ir bijis un būs kārtībā.

Torpedo, es pieļauju, ka Tevi noteikti gribētu kāds psipoterapeits satikt.

Drole    1 "divvalodības nebūtu jo zaļie ar Sudrabas partiju to nepieļautu"


Tiesa, tiesa. Buutu одноязычие.


http://www.ventasbalss.lv/news/read/10907

varisr    1 Nu tā ne maz nav ka nemainīsies. Āboltiņa ar savu nicinošo smīnu un pārgudrā Druviete pie medus poda netiks. Nu varēs Citadeli droši iztirgot. Gan jau ka iebiedēs mūs ar krieviem lai aizsardzības budžetu paceltu virsotnē. Attiecīgi nodokļus pacels.
Piekrītu Torpedo ka šogad NA paveicās ukrainas pēc un ziņām ka neitrālajos ūdeņos pie latvijas krastiem ir redzētas krievu lidmašīnas un kuģi kas kursē Pēterburga- Kaļiņingrada. Bailes, tās ir NA naudas ierocis. (vēlreiz atcerēsimies par viņu partijas rīcību ar Bordānu ka tas kaut cik valstī gribēja kārtību ieviest. Bija zvans Dzintaram un puisis zem tankiem)
ZZS dēļ Lemberga daudzi nobalsoja. Sudrabas partiju ar dubļiem nomētāja. Gan jau vēl saeimā tai parādīs- ko iedrošinājies te meklēt, tas ir tikai mūsu šķīvis
Bet caurmērā tik tiešām nekas nemainīsies.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu