Būt vai nebūt latviešiem pēc 100 gadiem

Pēdējā laikā daudz tiek runāts par bēgļiem, kurus vajadzētu izmitināt Latvijā, tajā paša laikā liela daļa Latvijas iedzīvotāju ir izbraukuši no valsts un strādā un dzīvo ārzemēs un tas skaits turpina pieaugt. Vidēji uz vienu sievieti ir 1,4 bērni, tādēļ nav grūti izreķināt kā tas viss izskatīsies pēc gadiem 20, 50 un ilgāk. Kādas būtu jūsu vīzijas vai redzējums par Latvijas tuvāko un tālāko nākotni?

Edgars37 (2015-06-09 02:15)      He,he...gribu redzet, ka jutisies tie beglu apsveiceji, kuriem kaiminos iemitinasies kaut 5 no tadiem;D!!! Dievs tad lai ir zeligs un musu pabalstnieki, salidzinajuma ar sitiem fruktiem, ir paris dienas veci zidaini.

adamsone (2015-06-10 11:01)      Mūžīgā dzīvošana nākotnē, ko tā dod, vēl jo vairāk tik depresīva. Dzīve mainās lielā ātrumā, visas tās tehnoloģijas, kas zin, kas notiks pēc 20 gadiem, kur nu vēl pēc 100. Ir tautas, kas iznīkušas, ir, kas pēc lielām krīzēm ( piem. īri 19. gadsimtā), atkopušās. Nākotnes prognozēšana ir sarežģīta, bez speciālām zināšanām - pilnīgi bezcerīga.

globalexplorer (2015-06-11 13:41)      Spainis saak piepildiities ar pirmo pilieni. Globalai eliitei vienalga kursh piespied on/off poga savaas ruupniicas mashiinaam vai datoriem. Melns balts sarkans. Ko mees tagad redzam ir ES meeginaajums normalizeet kvota sisteemu. Ja mees beegljus akcepteesim bez lielu pretestiibu tad vinji suutiis vel un vel un vel. To dara pretnieks kad upuris nepretojaas. Aicinaas TV un meedijus uz nometneem un intervees raudaajushos beegljus lai razhot simpaatiju. Preteeji domaajoshos cilveekus sauks par rasistiem ( globalaa elites speeciigaakaa karate) Zviedrijai noziedziibas liimenis ir audzis 300% kopsh imigranti no 3 pasaules tur ir ieceljoushi. Izvairoshanas liimenis 1500%. Zviedru prese pat vairs baidaas teikt ka somaalietis ir vainiigs. Tos tagad sauc par zviedriem.

Latvijai ir jaabuut prima un peedeejaa teikshana kursh sheit driikst vai nedriikst dziivot. Dazhi korejieshi, kiinieshi, japaanji, ukraini baltkrievi mums naktu par labi. Daudzus vietejos krievus mums arii vajag inegreet. Tas ir ilgterminjas projekts. Markoaanji vai sirieshi un pat anglji vai italji kas sheit dziivo uzreiz balsos par saskanju centru jo vinji jutiisies liidz vai arii pilnigi ticees krievu propagandu par mazaakum tautiibu apspieshanu LV. LV valodas eksamenis pec 5 gadiem tiem ar uztureeshanas atljaujaam. Ja izkriit eksaamenii tad atljauja samazinaat uz 2 gadiem un tad peec 2 gadiem ja atkal izkriit tad hasta la vista baby!!!

Domaaju ja nomentes ir novietotas SC apdziivotaas vietaas nebuus ilgi kamer vinji atrodiis kopiigu balsi ar NA/ZZS vismaz uz imigrantu probleemu. Domaaju ka pat Solviitai Aaboltinjai sarkanie mati saaaktu degt ja buutu spiesta uznjemt dazhus afrikanjus viesu istabaa.

Varam arii organizeet ekskursijas uz Berliini jauniem beegljiem. Varam to viegli organizeet caur crowd funding internetaa. Visiem izsniegs kartes ar strateegiskiem punktiem Berliinee. Kur atrodaas Sirijas, Libijas un Ghaanas sabiedriskais klubs. Arii ja

globalexplorer (2015-06-11 13:47)      Arii jaraada kur darba meekleetaaju birojs atrodaas.

Pasaulei tuvojaas ljoti lielas paarmainjas. 3d printeri un liidziiga technologija noziimee ka daudza industrija ko globaalaa elite paarvietoja uz aazijas lai tur par veergu algaam razho kreklus, datorus, kugus, automashiinas un veljas mashiinas atkal var atgriezties uz eiropas. Ja mees esam taalredziigi industrija var arii var nokljuut LV. Stradnieki buus mazaak vajadziigi un roboti speelees arvien lielaaku lomu muusu dziivees. Imigranti NAV vajadziigi. Shiis paarmainjas notiks peec (maks)10-20 gadiem. Tad buus sociaalais haoss ES. Masiivs bezdarbs un sociaalas programmas beigas tanii pashaa laikaa. Tad buus tas laiks ka aarzemes LV pilsonji atgrieziisies sheit lai mukt prom no haosa anglijaa un citur.

Ja puse no latgales saaugs ar mezhiem uz 20 gadiem mees naakotnee varam tur nocirst mezhu un atkal uzsaakt lauksaimnieciiba un taa Latgale arvien buus Latvijas sirds. Traktoriem ar GPS vairs nevajadzees shoferi un droni lidos uz taalam pljavaam uzraudziit lielopus. Mees bez imigrantu pluudiem buusim stipraakaa un labakaa pozicijaa neka ES kad shiis sociaalais haoss notiksies.

Bet ja mees shodien aicinam afrikaanu pakistaanju vai bangladeshu beegljus dziivot latgalee muus buus Afrikas dzunglis Latgalistaanaa uz VISIEM laikiem un liels civilais haoss kad naks lielaas teknologiskaas paarmainjas.
Lai socialais nemiers valda Briselee bet nee LV.
Pasaule nekad par briivu nav devusi neko mazaam valstiim vai tautiibaam. Tikai stipras tautiibas turpina soljot naaktonee. Vai mees esma mohikaanji?? Nee mees esam latvieshi!!!!!!

Edsunviens (2015-06-24 18:52)      globaexplorer, tieši tā. Tik par to jau ir padomāts un Latgale iztirgota.
Tas man atgādināja strīdus par eiropas savienību Latvijā, kam un cik tas izdevīgi. Un te nu mēs esam, meži tiek izgriezti, zeme pārdota savējie svešumā un svešie starp savējiem.

usinjsh (2015-06-28 18:52)    1 Edding, 100 eiro mēnesī krievzemē ir laba alga? :)))) Nez vai Maskavā pat divas dienas izvilksi.
Lasu te diskusijas, tāda sajūta ka lielākai daļai nemaz nerūp Latvija.
Bet par bēgļiem rakstot. Vai tik tos visus nevajadzētu nogrūst Francijai, Anglijai un ASV. Tie kuri visvairāk bombardēja Lībiju un nekārtības tur uztaisīja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu