Kāpēc letiņi brauc tieši uz Īriju un Angliju?

Man vienmēr gribējies pajautāt, kāpēc letiņi masveidā brauc strādāt uz Īriju un Angliju, nevis uz pulka bagātākajām Skandināvijas valstīm, kur tak var nopelnīt pulka vairāk? Un arī civilizācijai tur pavisam cits līmenis

ketija_20    1 kas mani vel uzjautrina ir fakts par latviesu attieksmi- iebraucejus negrib, ka tie vergu limeni un kas tur vel- tresaa klase. nu jee... es varu no savas pieredzes izstastit- man finansejumu institutam pieskjira tiesi si iemesla delj, ka esmu labi integrejusies sabiedriba, ka mani atbalsta instituta pasniedzeji un labi tieku uz prieksu. un ta ari studeju- par Vacijas valsts naudu.
iepriekseja darba vieta, kura stradaju, darba devejs uzrastija izcilu atsauksmi, ka esot lepns, ka tads labs darbinieks esot bijis.
latviesiem arvalstim ir liels pluss- mes esam lidzigi vietejiem arvalstniekiem, piemeram, zilas acis, biezi vien gaisi mati. labi integrejamies vide ,biezi labi stradajam un integracija nav tadas mokas ka tas ir pie musulmanjiem biezi. ja piedzimst berns, tad tas ir automatiski jaunais arvalstu pilsonis kurs vel atrak integrejas attiecigaja vide. tas ir diezgan lielas muljkibas, ka latviesi ir nabadzinji. gluzi otradi- es atradu iespejas un atplauku, kad aizbraucu uz Vaciju. no Latvijas man naca ta nospiestiba, ka bail izpausties, jo doma, ko nu kaiminji teiks. Vacija man draugi ieteica vairak uzdrosinaties un tas palidzeja tiesam attistities talak. Latvija nekad to nepaveiktu, ko Vacija tik isa laika, jo tur cilveki un vinju spejas, talanti tiek apsiesti un cilveki izmantoti. es teiktu, ka cilveki vergo Latvija. kaut vai fakts- kamer Latvija vergo par kapeikam, tikmer es par atvaljinajuma lidzekljiem braucu uz otru zemeslodes galu atpusties.

edding      Te tev nu bija. Izrādās, ka vergo tieši LV. Un vai tad tā nav. Salīdziniet algas, cenas, bērnu pabalstus, pensijas.

Edgars37      Loti jau gribas atkal dzivot Latvija, bet, kad iedomajos, ka butu tur akal jastrada, sermuli noskrien par kauliem...un tas ar visu manu darbabiedru anglisko snobismu...;(

ketija_20    1 STarp citu -kadelj Latvija partikas produkti ir dargaki ka tie ir Vacija vai cita ES valsti?? Man alga ir krietni lielaka, es izdodu ari pietiekami, bet no kurienes cilveki njem naudu tiem dargajiem produktiem? LAtvija piens maksa tikpat cik Vacija piens ar uzlimi Bio jeb pirmas skjiras. Latvija cik zinu, partikas produktiem nav Bio markjejums biezi, vismaz pirms pieci gadi nebija, tagad nezinu.

Ander    1 Piekrītu tam, ka ja brauc ārpusē kur dzīvot un strādāt, tad loģiski būtu braukt kur sirds kāro, nevis uz to valsti kur visi brauc. Pieminētā Norvēģija super, nopelnīt var 3x vairāk, kā Anglijas laukos vai rūpnicās un mazāk stundas pavadot darbā. Vai kāds zin kur atrodas Šveice, ideāla valsts kurp doties, lai tiešām strādātu ar pilnu atdevi un attiecīgi saņemtu! Kam tīk siltāka zeme, lūdzu ir AAE pasakaini, nākotnes fantastiskākās celtnes,tātad celtniecība, apkalpojošais personāls, medicīna, sports...
Valoda ir pašu rokās, ja ir motivācija. Neviens neko uz paplātes nepienesīs un ja nav vēlēšanās apgūt ko jaunu, tad jāiet cūkas ganīt, kaut arī tas ir jāpieprot.
2019-02-21

Labrador      Es domaaju , ka latvieshi vairumaa gadiijumu ar radu paliidziibu censhas iekaartoties darbaa taadaas mega iestaadees , kaa Riigas Dome , Riigas siltums , Riigas namsaimnieks , Riigas briivosta un Riigas satiksme. Protams , birojos. Tiecaas arii iekaartoties vieteejo pashvaldiibu un pagastu instituucijaas. Kam nepalaimeejies piedzimt nomenklatuuras dzimtaa , jaameklee darbs aarzemees , saakot ar Shaka Zulu zelta raktuveem , beidzot ar Oregonas mezhu cirsmaam. 2019-02-21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu