Genderisms un cenzūra

VR raksta, ka pirms 500 gadiem ar 1. laulības šķiršanas gadījumu pasaules vēsturē, kad izšķirās Anglijas karalis Henrijs VIII, sākās ģimenes kā sabiedrības pamatšūnas iznīcināšana. Tagad esot nonācis jau tik tālu, ka daudzās valstīs ir noteikti likumi sodīšanai tiem, kas apšauba genederismu - viedokli, ka cilvēki dzimumu neiegūst tīri bioloģiski, bet var izvēlēties pēc paša ieskatiem. Respektīvi - "par naida runu" teikšanu vai rakstīšanu interneta kometāros, līdzīgi kā tagad tas ir jau par dažiem latviešu valodas vārdiem, p., "nēģeris", "žīds", "čigāns" un tamlīdzīgi. Aiziešot pat tiktāl, ka būšot aizliegti vārdi "māte" un "tēvs", un par to vārdu lietošanu iestāsties kriminālatbildība. Jūs ticat, ka tik tālu nonāks?

Tessa    2 tad pec tavas logjikas sanak, ka Rudziitis nav šovinists un tas, kuras vinjam nepiekriit, ir feministes? :DD Torpedo, es domaju, ka tu iri gudraks un tik leti neprovocesi. /nožavajas/
a par atbildiibu pareizi. nav ko noliegt genociidus un visu parejo. jazina, kur brukje muti diivanpirdeji, kuri tadu genociidu, paldies diestesam, aces nav redzejuši.

Alionushka  1 1 Torpēdis točo no ozola nokritis (s duba svaļilsja). Torpēdi, kur tu sagrābsti tās savas zināšana, ko cel te publikai priekšā kā neapstrīdamu patiesību?! Kāds plānāks prāts var tak arī tev noticēt. Tevi vajadzētu sodīt par maldīgas informācija izplatīšanu. Jau senajiem romiešiem bija juridiski smalki izstrādāta laulības šķiršanas procedūra (jādomā, ka arī vēl senākām civilizācijām kaut kas tāds bija). Kuras ir tās valstis, kur ir noteikta kriminālatbildība par "genderisma" noliegšanu? Irš te kā Zariņa gos.

Liga2  1 2 pec Torpedo domam visur vainigas feministes, vai ari kundzites 30+ neatkarigi vai vina feministe vai ne.

neko      p.s.
"Anglijas karalis Henrijs VIII" bija savā ziņa progresīvs cilvēks, jo ne tā kā visi viņi priekšgājēji, kad sieva apnika, vienkārši nocirta galvu vecajai un apprecēja jaunu, bet atstāja dzīvu.

Drole      "Kuras ir tās valstis, kur ir noteikta kriminālatbildība par "genderisma" noliegšanu? Irš te kā Zariņa gos." (C)
_____________

http://dailycaller.com/2017/06/16/canada-passes-law-criminalizing-use-of-wrong-gender-pronouns/

http://www.ohrc.on.ca/en/gender-identity-and-gender-expression-brochure

https://en.wikipedia.org/wiki/Legal_recognition_of_non-binary_gender

https://www.youtube.com/watch?v=z10lOuoL0OI

Liga2  1   torpedo neker krenki tev vismaz kamera bus jauka vecu kompanija. es tev kadu augliti sad tad aizsutisu.

pomerance  2 2 Liga2, viņš un pārējā kompānija tos augļus neēdīs, moš saindēts, a moš tas kaut ko nozīmē, a moš visas pasaules sievietes šitā augļus sūtīdamas grib mūs pazemot un atriebties par visu ko

Margriete      |Ierosinu bēgļus nosaukt latviski, par čigāniem, un izmitināt Preiļos.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu