Vai ārkārtas vēlēšanās balsosiet savādāk, kā oktobrī?

Ja politiķi ir tik nespējīgi, ka nevar atrast profesionāļus savās rindās un gatavojas taisīt tehnisko valdību, tad būs ārkārtas vēlēšanās. Bet visas ievēlētās partijas ir izgāzušās! Vai balsosiet tagad savādāk?

Attīstībai/PAR savus saukļus par sociāli taisnīgu valsti nodeva tajā brīdī, ka pirmie iebilda pret JKP centieniem mazināt nevienlīdzību un palielināt nabadzīgo ļaužu ienākumus.

JKP savus solījumus nodeva tad, kad atteicās no ekonomiskās programmas, lai gan Latvijā, ja sekojam Rietumu piemēram, nodokļus var relatīvi iekasēt vismaz 3.5 aizsardzības budžetu apmērā vairāk un jāmaksā ir bagātajiem. Bet JKP nodeva savus solījumus.

ZZS, JV, NA izgāzās jau pirms vēlēšanām, labējā politika Latvijai nav vajadzīga, šīs ir partijas, kuru dēļ 3daļa valsts ir aizbraukusi, no atlikušiem trešdaļa slīgst nabadzība un pārējie kūrē pa lielai daļai primitīvus biznesus, kas pie asākas starptautistkās konkurneces sabruks.

KPVLV izgāzās tajā brīdī, kad viņiem nebija, ko likt valdības mērķos. OIK lividācija, zāļu cenu mazināsana un reģionālā reforma - tie var būt daži no vairākiem simtiem darbu, bet ne vienīgie un prioritārie valdības darbi. KPLV pierādīja, ka viņiem nav redzējuma par valsts ekonomisko un industrijālo attīstību.

Tātad, kad esat redzējuši partiju īstās sejas, vai balsosiet savādāk? Par jauniem spēkiem? Vai veicināsiet kādas pārmaiņas valstī?

JurisK  1 2 Es neesmu vīlies - par tiem es balsoju pirmo reizi, un viņi nepieīila. Latvija tagad ir kopā ar pareizajiem. Pārējais viss ir sīkumi. Lai dzīvo NA!!! 2018-12-07 21:42

fargo  2 5 šoreiz tā iegrozījās dzīve, ka nenobalsoju. bet vīlies nebūtu. viens, es daudz negaidu. otrs, mani interesē pamats, kam primāri cilvēki seko, kam tic, ko dara un ko runā. tikai NA!

ideāli, nodokļiem vajadzētu būt ne augstākiem kā 10%, es vēlētos lai tie būtu 5%. ar desmit procentiem pietiek policijai, aizsardzībai un neuzpūstai parvaldei. pārējo lai cilvēki paši izlemj kā tērēt. labā valstī, valsts pārvaldē būtu jabūt aizsardzībai(ārējai un iekšējai), tieslietu sistēmai un pārvaldei. un viss. pilnīgi visam pārējam ir jābūt pašu cilvēku ziņā - pensija, veselība, izglītība. viss. bet ar to būtisko noteikumu, ka valstī ir reāla brīva ekonomika, ierēdnim nav nekādu tiesību iejaukties privāto pilsoņu biznesā ar savām idejām kas labāk un ko nedrīkst un cilveku nopelnītais, gandrīz viss, paliek pašu pilsoņu ziņā - kā, ko un kam tērēt. nekādiem ierēdņiem nebūs teikt ko man un citiem darīt ar savu naudu, ko valsts reketa veidā izpiež 40-60% apmērā.
2018-12-07 22:09

Peleks  2   galīgi neinteresē, jo ilgāk šie kausies, jo mazāk visu sačakarēs. 2018-12-07 23:34

rokons    1 Ja kāds gribēs ar stingru dūri valdīt, izbaudīs šo dūri pirmais. 2018-12-07 23:49

Pilskungs    1 Nebūtu pamata balsot citādi.
Bet neaizmirstiet - ja patiesi būs ārkārtas vēlēšanas, tad kandidēs ne jau visas tās pašas partijas, parādīsies jaunas un citādākas ! Un tad tiem, kam nav savas pastāvīgās konservatīvās partijas, atkal būs lielas neizlēmības grūtības.
Un nevajag sapņot par stingro dūri - vai 200 gadu laikā nav pietiekoši pieredzēta ?
2018-12-08 00:55

av2  2 3 Kaapeec LV nevareetu pamaacities no valstiim, kur ir taas briivaas ekenomiskaas zonas, saucamaas. Uztaisiitu Latvijaa taadu, 10 gadi, un buutu viss kaartibaa. Te jau iepriekss mineeja, nenormaali nodoklli biznesam. Vienkaarssi nenormaals iereednnu aparaats jaauztur. Pirmos 3 gadus vispaar biznesu vajag atbriivot no jebkaadiem nodoklliem, lai ir cilvekiem darbs, un lai biznesa veidotaajs var saakt izaugt normaali. Iedomaajaties, pie taadiem noteikumiem, cik jaunu firmu atvertos, un cik ienaaktu no aarzemem, un cik jaunu darba vienu, ar normaalaam algaam buutu, a? Muusdienaas nauda atrisina visu, ar to nu buutu jaareekkinaas.
Ja buutu jaabalso veelreiz, vai es balsotu citaadi? Nee. Ssobriid neredzu, ka balsojums citaadi raditu to, ko iepriekss mineeju.
2018-12-08 03:46

daigax62  2 1 Pataloģiskajiem NA vēlētājiem iesaku izlasīt grāmatu Māris Ruks "25 gadi sektā "... 2018-12-08 09:04

1VERSUS1  1 1 To takā pirms vēlēšanām kaut kā pieklusināja, nemaz nepateica publiski...

Un kāpēc Saeimā tika ievēlēts viens no vecrīgas grautiņu organizatoriem...?
To takā Attīstībai/ Par vēlētājiem vajadzētu zināt tak, vai tad ne.
2018-12-08 11:53

KostaPinta    4 Protesta balsotāji apmaldījušies 16 priedēs(sarakstos) un nobalsojuši par maksātnespējas administratoru, kuru diriģē oligarhs. :))) Atkal nekā, baltā zirga Laimneša vietā atbrauca ar Krievijā ražotām detaļām piebāzts buldozers.... 2018-12-08 13:14

rokons    5 Iebildes av2 03:46 =>
1. Latvijā ir vairākas brīvās ekonomikas zonas.
2. Uzņēmumu peļņas nodoklis ir krietni mazāks kā Skandināvijas valstīs un Vācijā.
3. Uzņēmumu attīstībā ieguldītā peļņa tiek no nodokļiem vispār atbrīvota.
4. Visa pamatā jaunu biznesu attīstībai ir tirgus trūkums un neefektīva vadība.

Normālam biznesam ir pilnīgi vienalga kas ar ierēdņiem notiek. Nomaksā nodokļus, un esi brīvs.
Ar savu reālo pieredzi to visu varu apliecināt. Vēl tagad uzņēmums strādā sekmīgi.....
2018-12-08 15:09

allldis    3 Vilksatkal viedoklis12 5 Tikai un vienīgi par SASKAŅU ! … un citiem to pašu iesaku .

Saki skaidrāk, esmu te trollis no kangaru, okupantu bandas un reklamēju svešo iebrucēju-migrantu zagļu pūzni "saskaņu" un par to man kremlis vēl maksā !
2018-12-09 04:19

dadzis2    2 Ārkārtas vēlēšanas nebūs! Nav ko cepties pirms laika! 2018-12-09 11:43

gali_uudenii      2019-03-01 21:08

Pilskungs      No kurienes tāda doma, ka būs ārkārtas vēlēšanas ? 2019-03-02 01:00

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu