Solidaritāte

Vai jāsolidarizējas ar sabiedrību?
Tu vari mājas apstākļos sakopt sevi pats , visi nepieciešamie piedermi gadiem plauktiņā un iemaņas arī kādas nebūt. Sakopt nagus, uzlikt laku, nokrāsot matus, sakopt uzacis, veikt vaksāciju utt.
Uzšūt , uzadīt no jauna!
Vai tomēr jāstaigā noplukušam, jo citi bez meistariem nekā?

Felde      Tiessi taa! 13.11 Ja nevaram ko mainit,jaamaina attieksme.

Man lloti patik ssis laiks! Dievinu! Esmu dikstaavee jau meenesi....izbaudu katru dienu!
Nekad neesmu bijusi zzurka-vaaceeja,man majas viss pa vienam komplektam,vai nav nemaz... :) :) :) Un paika kad beidzas,tikai tad ko peerku.
Ssodien attapos,ka arii majaas katru dienu smarzzojos,tad nu jaapasuuta smarzzas,tas buus nedaudz ilgaak.. :) :)
Kkeru kaifu,un veelos vel kaadu meenesi,varbut divus...padziivoties ssada reziimaa! Ja butu vasara,vispar-fantastiski!
Par teemu-sapraatigs cilveeks pats ar visu tiek galaa! Nagi,ragi,mati,taa nu tocc-nav neiespeejamaa misija!
Lai visiem veseliiba!-paarejais ir dziives siikumi! :) :)

kvarts      es besī, jo matus pats sev apgriezt nevaru....

hiacintee      ieteiktu zāļu minimumu. es šorīd jau 3 dienas ar 39 visu dienu. saķeru to brīnumu.

Geisha      Chrisiņ, es jau par to ka veikali ciet un naudu nav kur tērēt. Bet ar draugiem var arī caur wacapu sazinaties. Un pat kopīgi ieraut uzsaucot viens otram Prozīt!

ieva03      Šis laiks tikai pierāda ,ka bez daudz kā var iztikt,un tiešām manikīru taču katrs pats var uztaisīt sev,un to veikalu apmeklēšanu var atcelt uz kādu laiku,labāk iet pastaigās pa parkiem ,mežiem,uzkāpt uz slēpēm,nav nekāda vaina,viss ok.

dabasmiilis      Šis laiks tikai pierāda cik aprobežoti ir cilvēki , būtu izmantojuši šo laiku ,lai palasītu grāmatas un iekšēji pilnveidojušies, bet nē... atkal runas tikai par ārējo izskatu.
Pucējot spalvas cilvēks degradē! Pusei planētas interesē tikai nauda un izskats, un pēc tam brīnās, kādēļ tikai debīliķi apkārt grozās!

Mākslīga pasaule ,mākslīga domāšana, kā lai jūs uztver cilvēciski , un par ko ar jums runāt!?

Varbūt beidzot jāiemācās domāt un plānot ilgtermiņā, nevis dzīvot vienai dienai , šī krīze tikai pierādīja mana novērojuma īstenumu, zudusī cilvēces daļa, pietiek tikai aizvērt veikalu un no cilvēka nekas pāri nepaliek, tik vien kā plastikāta gabaliņš.
Es savā firmā tādus cilvēkus ar viendienīša domāšanu pat darbā neņemtu, jo uzņēmumam vajag nākotnes redzējumu ,nevis tikai eksistēšanu uz vienu dienu!

Kaskaade      Man gribetos redzēt, kas notiktu, ja visai pasaulei atslēgtu elektrību 🤣 uz tā fona visas problēmas nobālētu, a vēl gaudo, ka slikti viņiem tagad.

Mezroze      Tāpēc jau dots apstāties, pārdomāt, nevis visu laiku skriet un ko grābt bezjēgā. Neviens nestaigā nošņurcis, jo visiem skapji pilni, apaviem katrai sezonai jābūt diviem pāriem, viens noplīst, velc otru!
vai veikalos nav pārtika??? Gaudotāji gaužas jebkuros apstākļos!

burleska      Oho! Dabasmīlim ir firma un vēl ar darbiniekiem? Priekšstats bija izveidojies tāds, ka viņš tikai grāmatas lasa un iekšēji pilnveidojas :) Nezinu, kas par darbības virzienu- tiešām vienalga, kā izskatās darbinieks? :)))

burleska      Par matiem runājot, veiksmīgi pavasarī pārgāju uz dabīgo krāsu :) Tagad tikai apgriezt ik pa laikam pie spoguļa trenējos :D Aizmuguri apgriezt ir jautri :D

AivarsN      Varbūt tieši solidarizēšanās izglābs pasauli? Lai aizstāvētu savas tiesības un izdzīvotu arī tad, kad veikalos nevarēs nopirkt pat pārtiku. Arī nopotēt katru atsevišķi būs daudz vieglāk. Tāpēc jau tā nebeidzamā sabiedrības šķelšana, lai nespēj apvienoties un pretoties okupācijas varai.

Dvina      Domāju, ka tāda veida solidarizēšanās paliks bez wow efekta.

Caune      Bērniem matus apgriežu jau sen. Pašai ir gari mati un matu krāsa iepirkta ar rezevi. Nagu laksas, vīlītes noņēmēji un apstarotāji arī ir mājās. Vienīgais, kas šajā dīvainajā laikā pietrūka - ragavām pārplīsa striķis. Izvilku no rezervēm diegu un uztamborēju jaunu.
Jau skolas gados iemācījos, ja vasarā jaunas štātes nesašūšu uz 1.septembri būs jāiet ar vecajām drēbēm.
Ir ļoti trausla robeža starp iekšēju vajadzību solidarizēties ar sabiedrību un paniskām bailēm no nezināmā, jo izskalotas smadzenes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu