Kas atļāva rāpot pa Rīgu tām Kolorādo vabolēm..?

Rīga raiba no cilvēkiem ar lentītēm pie krūtīm..Mazam zīdainim piesprausta lente..murgs,kas to atļauj.?.Man viens Lietuvietis teica..viņi pie mums nekad nedejotu ne pie kādiem pieminekļiem..Vai nav skaidrs,ka tas ir naids kas ir vērsts pret Latviešiem...Iebraucēji parāda cik viņi ir vienoti un viņiem ir uzspļaut uz mūsu tradīcijām un valodu..Man pat neliekas,ka es dzīvotu Latvijā..visu laiku jārunā krieviski..

ko_nu_vairs (2015-05-10 16:35)  2 7 Es te tā padomāju, kas notiktu, ja krievi/ jeb ebreji/ te atkal tiktu pie varas kā padomju laikā. Atkal tiktu atņemti privātīpašumi, atkal tiktu šurp aicināti radi un kaimiņi un viņu zvērības būtu trakākas nekā tanī laikā. Čūsku azotē mēs turam.

MrJones (2015-05-10 16:38)  1 4 Vai ir kaadi video klipi atrodami, kur shie aaleejas..?

Latvijas valsts vareetu taisiit propogandu, taapat, kaa to dara Krievija...lai redz visa Eiropaa, kas patiesiibaa tie par SVEETkiem!! Varbuut pamazaam izdotos piegriezt skaabekli, uz attieciiga pamata..?!

straujaa (2015-05-10 17:04)  1 3 Svin tie, kam kara beigas nozīmēja ceļu uz labāku dzīvi, iepēju iebraukt un palikt zemē, kuras dzīves līmeni pirms kara apbrīnoja. Mani vecāki, kuriem nu jau pāri astoņdesmit un kuri atceras brīvās Latvijas laiku, kuri Kurzemē piedzīvoja visas okupācijas maiņas, kuri pieredzēja visas pēckara šausmas ļoti pārdzīvo to plosīšanos.

Nate (2015-05-10 19:09)  1 3 Patiesībā nelaimīgi cilvēki, kuri labi apzinās, ka nekad nebūs šeit saimnieki, kuri dzīvo valstī, kuru ienīst, dzīvo starp cilvēkiem kuri nemīl viņus un kurus nemīl viņi.Papētiet viņu veco ļaužu sejas, jūs tur redzat kādu "Božij oduvaņčik?" Nē, dusmīgi ģīmji, kuros sēž rūgtums no apziņas, ka nekādi varenie nav, ka Krievijā ir daudzreiz sliktāk, ka voinu viigrali, a vsjo ostaļnoje prosraļi. Un vinnēja jau arī tikai uz kritušo rēķina, kuru padomju pusē bija apmēram 8 x vairāk nekā pretiniekam.Dažreiz viņi nonāk līdz absurdam, vakar vienu manu krievu kaimiņbabuku, kurai nav nekāda sakara ar karu, atskrēja apsveikt krievu kaimiņpuišelis, kuram 14 gadiņi. Kādā sakarībā?- skaidrojums juceklīgs, varēja just, ka mājās bērnam ieborēts-naši.
Kādēļ viņi nosodot karu, tomēr visu laiku izraisa to, piemēram tagad Ukrainā? Ar ko viss sākās- ar nevēlēšanos mācīties valodu, kaut Krievijā vairs nevar iekārtoties darbā bez valodas testa.
Bet es pazīstu arī vairākus, kuri ir patiesi lojāli Latvijai, kuri neskraida ar vaboļlentēm.

lapsene (2015-05-10 21:26)  1 2 Nate (2015-05-10 19:09) viedoklis-pilnīgi piekrītu
Nu kādi viņi vairs krievi!!!-krievijai viņi nav vajadzīgi un kreivi viņus nepieņem-krievi par viņiem saka-ļudi bez rodini!
Jūs paklausieties,ko inteliģence runā.Te viņi jūtās varoņi,jo neviens aplam viņus neaiztiek.

jozolsen (2015-05-11 00:25)  1   Interesanti ,ko tās latvju vāvules darīs 8.martā!!!´Visīstākajos komunisma celtniecības idealoģijas svētkos..

Lucy (2015-05-11 09:48)  2 3 Labāk tos smirdīgos tūdus nebakstīt,lai viņi klaidejās veseli.
Es piem.izbraucu no Rīgas lai man to visu redzēt nevajadzētu,es viņus ciest nevaru!!!!

dogville (2015-05-11 10:39)      jozi,kas ir 8.martaa...nesvinu,nesveicu,daavanas neienjemu....

Closing_Time (2015-05-11 11:50)    2 Pa Rīgas ielām rāpo daudz debīliķu , runājošu latviešu valodā, kuri neapjēdz, kas ir cieņa pret karā kritušajiem. Paldies, ka Latvijā vēl ne visi ir apzombēti un neaizmirst svētas lietas. Latviešiem derētu pamācīties, un pie reizes apjēgt, ka vajag vairoties.

Samila (2015-05-11 12:32)      Palasīju komentārus un nosecināju - lielai daļai nav ne mazākās nojausmas kā tas ir karot! Interesanti, cik daudzi no komentāru autoriem kaut vai miera laikā armijā kādu gadu ir nodienējuši. Pēc nostāstiem zinu, ka pilsētnieki aizmūk jau pie pirmās nometnes mežā... Tā nav izprieca, vajag zināmu rūdījumu, drosmi un emocionālu noturību.

Miera laika pārticis pilsētnieks nekad nespēs saprast kā tas ir gulēt ierakumos -20, šaut uz cilvēkiem, redzēt biedrus blakus sakropļotus, bezpalīdzīgus, mirstošus - bads, posts un izmisums, lūk, kas raksturo karus. Baisie medicīniskie eksperimenti (uz bērniem un ieslodzītajiem), kas bija Vācijā II PK laikā, vēlāk amerikāņi turpināja gan ar kodolprogrammu, gan ar eksperimentiem, labāko savācot no atbrīvotajām zemēm un nemaz nekaunoties par to, ka bijušie SSieši turpina savus pētījumus ASV, daļa no karavīriem (arī mūsdienās) piedalās dažādos medicīniskos izmēģinājumos. Kara industrija ir baisa. Amfetamīns un LSD, ja kāds nezin, tika radīts militārām vajadzībām. Un paldies, Dievam, ka tas karš beidzās.

Daudz ar suni staigājam pa mežiem un tuvāku vai tālāku apkārti. Tā kā dzīvoju ap vietu, kur notika kaujas gan I, gan II pasaules karā un kas zina, vai citas arī vēl nav bijušas kā nekā blakus vecais Pēterburgas ceļš... Daudz vācu kapu. Arī daudz mūsējo. Staigājot, uzburu ainiņu kā tas bija - tik daudz sāpju un asaru, mājās gaida mātes, māsas un līgavas.

Saprotams, tie krievu karogi nav normāli suverēnā LV, bet kā te pareizi vairāki autori atzīmēja - mēs paši visu sačakarējām jau pašā sākumā - 90tajos.

Samila (2015-05-11 12:45)    1 *nelaimīgi cilvēki, kuri labi apzinās, ka nekad nebūs šeit saimnieki, kuri dzīvo valstī, kuru ienīst*
Nate, neko viņi neienīst.

Viņi šeit dzīvo labi, labāk par dažu labu patrīcieti un neko jau nu daudz arī neienīst. Bet tas nāk no dabas, cilvēks, tāpat kā suns, ir bara dzīvnieks, kuram vajag savu vietu. Ne tik daudz fiziski taustāmu, bet tieši apziņu par piederību kādai vietai, teritorijai, ja gribiet - tēvzemei, dzimtenei... Viņiem tādas nav, liela daļa nav un nekad arī nebūs pilsoņi. Latvieši paši ir lieli šovinisti. Vienīgā saikne ir tautība "krievs", tad nu viņi ar to lepojas kā var. Daudzi krievi ir ļoti ļoti lojāli un patriotiski pret Latviju. Nevajag arī to aizmirst.

Chris1986 (2015-05-11 13:55)  1 2 Normāli ir pieminēt bojā gājušos, skumt par kritušajiem radiniekiem, nevis 70 gados pēc notikuma kko svinēt, šaut raķetes, ēst šašliku, piedzerties un visādi ālēties. Un ar katru gadu skaļāk svinēt. Ko tad nesviniet 1812. gada uzvaru pār Napoleonu vai 1. pasaules kara beigas? Puķins nav vēl licis? :D

Līdzīgi jautājumi
9.maijs, Maskava, "Viens pats majas". (25 atbildes)9 maijs. (32 atbildes)Uzvaras pieminekli - nojaukt vai ne? (93 atbildes)Jaunais Vilnis un Rigas Dinamo (22 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu